Avalon Sjamaan
"van Advocaat naar Sjamaan"

Hoi! Mijn naam is Avalon en dit is mijn dagboekpagina.

Lees mee met mijn eigen tweelingzielenreis en wat ik meemaak als Q'ero Sjamaan!

Ik raakte in een flinke burn-out als strafrecht advocaat in november 2014, waarmee mijn ontwakingsproces begon. Ik verliet mijn job als advocaat, zegde mijn huis op en begon met reizen.

Dit bracht me in januari 2018 op het eiland Fuerteventura, om te werken in een surfcamp, waar ik mijn tweelingziel ontmoette tijdens salsadansen.

Boem! Direct verliefd en alle vonken vlogen ervanaf! Neeee, zo ging het bij ons echt he-le-maal niet!! Ik heb zelfs nooit eerder een relatie met hem gehad. Meer lees je in mijn Dagboekblogs, waarin ik je ook altijd een update geef over de huidige én toekomstige ontwikkelingen tussen de tweelingzielen.

In de Tweelingzielen Tarot facebook-groep (alleen vrouwen) geef ik met regelmaat Live-uitzendingen waarin ik met de Tarot kaarten toekomstvoorspellingen doe voor de hereniging van Tweelingzielen en jouw persoonlijke vragen beantwoord!

Kom je ook onze community versterken?De 13e Rite van de Munay-Ki

"INCA baarmoeder-inwijding voor de hereniging van tweelingzielen"

De baarmoeder is geen plek voor zware energie (hucha), maar toch dragen wij vanuit onze vorige levens en onze jeugdtrauma's, nog zoveel pijn en angst met ons mee, wat we allemaal op hebben geslagen in ons baarmoedergebied.

Het herhalen van deze familiekarma, houdt ons weg van de hereniging met onze tweelingziel.

Als Q'ero Sjamaan help ik de tweelingzielen in hereniging met elkaar te raken. Er vindt daarvoor iedere nieuwe maan, een "13e rite van de Munay-Ki" plaats: "de rite van de baarmoeder", om jou te helpen, het regenboogpad van jouw hart te volgen, sámen met jouw tweelingziel.

Hier lees je meer over de 13e rite en kun je er gratis eentje volgen, om met de baarmoeder-inwijding kennis te maken.Het Dagboek van een Sjamaan


TWEELINGZIELEN Volle Koude Maan & 12-12 Engelenpoort: "ik leg me erbij neer en begraaf de strijdbijl"

Tweelingzielen


8-12 Volle Koude Maan & 12-12 Engelenpoort

“ik leg me erbij neer en begraaf de strijdbijl”


INCA Baarmoeder-zegening 8-12

20:00- 21:00 uur

Duur 60 minuten

Kosten: €19,55

Bestellen: https://vindjouwspirit.nl/webshop#!/INCA-Baarmoeder-zegening-Volle-Koude-Maan-•-Eenhoornenergie/p/512465171/category=0

8-12 om 10:00 uur vindt er eerst een LIVE TAROT READING plaats in de Tweelingzielen Tarot facebook-groep. Deelname daaraan is altijd gratis.


12-12 Elohim Engelen-inwijding

Magenta vlam

20:00 – 21:00 uur

Kenmerken: het wegnemen van een gevoelslading van een trauma / patroon, meer eenheid met je tweelingziel ervaren, meer verantwoordelijkheid en bewustzijn van waar jij jouw aandacht aan (weg)geeft en dus wat je daarmee aantrekt in je leven.

Duur 60 minuten

Kosten €19,55

Bestellen: https://vindjouwspirit.nl/webshop#!/12-12-Elohim-Engelen-inwijding-Magenta-Vlam/p/510895031/category=0

12-12 om 10:00 uur volg je ook weer een LIVE TAROT READING.


Of bestel het COMBI-PAKKET, waarmee je beide sjamanistische reizen verkrijgt voor €33 (€6 korting).

Bestellen: https://vindjouwspirit.nl/webshop#!/COMBI-PAKKET-8-12-Volle-Koude-Maan-&-12-12-Elohim-Engelen-inwijding/p/512468994/category=0


Lieve Tweelingzielen,

Hoe is het weer daar in Nederland ;-) hier op Fuerteventura schijnt de zon nog veel en is het nog vrij warm. Ik voel me een gezegend mens!

Momenteel zijn wij in de natuur op weg naar de Volle Koude Maan, op 8 december a.s. Dit is de láátste Volle Maan van het jaar 2022 en daarom een belangrijk moment voor de tweelingzielen om STIL TE STAAN bij alle zegeningen die zij hebben in hun leven.

Deze Volle Koude Maan vraagt van ons om ons “erbij neer te leggen”, om stil te staan en ons leven te accepteren zoals het nu is, zodat we in het moment kunnen leven en dáárin ons geluksgevoel kunnen vinden!

De titel van deze reading is daarom: “ik leg me erbij neer”, wat voor de Divine Masculine op dit moment in de natuur, zó belangrijk is om meer energie over te houden en zichzelf beter te kunnen gaan voelen!

Ik voel al een tijd een hele zware energie bij de Divine Masculines. Er wordt nog heel veel “geworsteld”. Wat betekent dat er nog altijd ontzettend veel actie ondernomen wordt op van alles, nieuwe projecten die opgestart worden, van alles ondernomen, terwijl de energie dit juist niet toelaat.

De herfstenergie en helemaal van deze laatste Volle Koude Maan, nodigt namelijk uit om ACTIE te ondernemen, op juist het meer uitnodigen van rust in ons leven. Meer loslaten, zodat er meer ruimte overblijft voor plezier!

Deze aankomende Volle Koude Maan, gaan we daarom met Eenhoorn-energie werken. Zodat er een groot stuk aan zwaarte weg kan vallen bij de tweelingzielen. Zodat er meer ruimte komt voor verlichting! Voor plezier! Voor oké zijn met het “niet weten”.

Ik zie dat hij nog zoveel in zijn hoofd zit en probeert van alles te regelen en overal over na te denken. Hierdoor heeft hij geen ruimte voor liefde! Hij staat zichzelf simpelweg gewoon níet toe om te rusten en zich over te geven aan de energie!

Wat zorgt voor towermomenten, verdriet wat ineens omhoogkomt, projecten die abrupt tot een einde komen, of plannen die niet doorgaan of falen. Waarom? Omdat het niet bedoeld is voor hem! Maar hij blijft maar doorgaan met hetzelfde.

De karmische energie is sterk aanwezig en neemt veel de overhand.

Hij ziet het volledige plaatje niet, omdát hij maar door blijft gaan. Ik voel ook heel sterk dat het de Divine Masculine ontbreekt aan DAADKRACHT. Daadkracht om los te laten. Want dat vergt moed en durf, om toe te laten wat je hart nodig heeft. Compassie voor jezelf. Zelfliefde dat zegt: “het is oké om niet alles al in kannen en kruiken te hebben. Je kunt niet de hele wereld op je schouders dragen!”.

De maand December is de maand van UNION, met de trilling van het getal 12 (1+2=3) en dus helemaal met de komst van de Engelenpoort op 12-12 (3-3), waar we met de Volle Koude Maan op worden voorbereid.

LAAT JE EIGEN IDEEËN LOS, ZODAT ER RUIMTE KOMT VOOR HET GODDELIJKE PLAN.

En vergeet niet, dat álles op de juiste tijd in je leven zal verschijnen! Zodat jij daarmee vooruit kunt gaan. Op het júiste pad.


Sjamanen Wijsheid

"Niet altijd gaat het leven zoals wij willen dat het gaat.

Geef je over aan de stroom van je leven, wat voor jou bedoeld is, komt nooit te laat".

Avalon Sjamaan


De onrust die ik voel bij de Divine Masculine, komt veel af van het zelfbeeld wat hij heeft. Hij oordeelt nog altijd naar zichzelf dat hij “mee moet komen” met anderen om hem heen, wat menig Divine Masculine bijna een burn-out kost.

Zo zei ik laatst tegen mijn tweelingziel via voice message: “je hoeft niet zoals anderen te zijn. Trek je eigen plan en doe een stap terug, zodat je meer ruimte voor jezelf creëert daarmee!”.

Het was alsof ik tegen mezelf sprak ;-) wat natuurlijk ook zo is, want je tweelingziel dat bén jij. De ander is een spiegel van jouw eigen energie en karmische wonden.

Waar helpt Eenhoorn-energie ons nog meer bij?

De eenhoorns brengen tijdens de sjamanistische reis, tijdens de zegening van jouw baarmoeder, de MAGIE weer terug in ons leven.

Velen van ons zíen het gewoon vaak niet meer en dat is heel normaal! Hoe gaan we ooit bij elkaar komen? Hoe gaat mijn leven ooit veranderen in hoe ik graag zou willen leven?

We kijken naar wat we zien om ons heen en "leven" veel te ver in de toekomst en raken daar angstig en onzeker van. Wat nu als we eens wat meer zouden gaan (dag)dromen? Wat zie je dán?

De Eenhoorns helpen ons om deze onzekerheid te overwinnen en meer ruimte te geven aan wie wij zijn. Als Spirit, met onze magische krachten om door de illusie heen te kijken van wat we om ons heen zien, maar ook gewoon als mens. Geef jezelf de ruimte! Niks hoeft perfect te gaan!

Wat lust jij wel en wat lust jij niet graag? Eet lekker dat wat je lust en dat wat je niet lust laat je links liggen! Of ga jij jezelf dwingen om bepaalde dingen te eten, wanneer je dat eigenlijk helemaal niet lekker vindt?

De Divine Masculine doet niet anders op dit moment, door zichzelf telkens in een keurslijf te proppen. “Zo moet ik zijn, dus moet ik dit doen en ondernemen”.

Wie zegt dat? Zijn eigen saboterende gedachten.

Die moed, waar het de Divine Masculine aan ontbreekt, die creëren we zelf! Het is net als het uitmaken van een (lange) relatie. Daar is geen goed moment voor. Het doet pijn. Het is eng. Het is anders. Het is nieuw. Het is het achter je laten en LOSLATEN van iets dat niet langer werkt voor je!

De Ace of Wands vertelt ons, dat hij op het punt staat om zich “erbij neer te leggen” en actie te ondernemen op dat wat zijn hart hem vertelt. Een rustig leven, met leuke dingen en fijne mensen, waarin hij zich niet hoeft te overwerken. Het is het opgeven van de strijd!

Hij gaat zijn gevoeligheid als tweelingziel meer erkennen. Zijn “anders-zijn” dan anderen! En dus ook een ander leven wat hierbij hoort.

We zien dat hij steeds op het punt staat om een bericht te sturen / schrijven, met een brief in zijn hand die hij verfrommelt. Een brief / bericht naar jou, omdat hij diep van binnen jou wél waardeert, ook al spreekt hij dit nooit uit naar jou.

Je kunt dit merken aan de kleine dingen en de (mogelijk sporadische) momenten, waarin hij iets laat blijken of laat vallen, waaruit jij kunt opmaken dat hij je wel degelijk waardeert en je advies in zich opneemt.

Zo reageerde mijn tweelingziel niet op mijn advies over zijn Facebook-groep, maar ondertussen had hij die mooi wél opgestart in de tussentijd.

Initiatief nemen is waar de Eenhoorn-energie ons ook bij helpt. Initiatief nemen om iemand te appen om af te spreken bijvoorbeeld, omdat je dit zo voelt. Initiatief nemen om je belastingzaken goed te regelen, of om vragen te stellen over een bepaald project aan iemand, omdat je dat zo voelt.

Dit heeft allemaal te maken met de durf om meer jezelf te mogen zijn – van jezelf. Want wij zijn het zelf die tegen onszelf zeggen: “stuur dat maar niet, dat is een rare vraag”, of we denken: “dat is vast teveel gevraagd”.

We twijfelen en twijfelen en houden onszelf daarmee alleen maar gevangen in onze eigen gevangenis, genaamd ONS HOOFD!

Onze Spirit verlaat dan ons fysieke lichaam. Dit kan vaak gebeuren naar aanleiding van een “trigger”, die te maken heeft met een traumatische gebeurtenis. Ze noemen dit in de psychologie ook wel "dissociatie". Wanneer jij ergens (grote) angst voor hebt gehad, kan het zijn dat wanneer jij een soortgelijke situatie ervaart (een situatie die er mogelijk niet op lijkt, maar die jouw onderbewustzijn wel als zodanig “herkent” en aanmerkt als bedreigend), jij jouw lichaam verlaat.

Je wilt dan niet de vervelende gevoelens voelen of de grote angst die je hebt gevoeld (wanneer er sprake was van een ernstig trauma). Je kúnt het dan niet voelen, omdat dit teveel angst weer oproept. Je vervreemdt je dan letterlijk van je lichaam. Want je lichaam dat vóelt.

Zo heb ik nog altijd last van deze “PTSS-triggers” naar aanleiding van mijn zware fysieke mishandeling met oudjaar 2016. Ik kan niet tegen geweld. Iedere vorm van schreeuwen of “dreigend” spreken, activeert mijn trigger waardoor ik heftig in paniek kan raken.

Zo zag ik een tijdje geleden bijvoorbeeld een man heel ferm tegen een vrouw spreken en gingen alle alarmbellen bij me af. Ik schoot weer terug de bus in en het enige wat ik wilde was WEG. Wat ik toen ook gedaan heb vanuit compassie naar mezelf.

Ik heb inmiddels mijn EMDR-therapie hiervoor afgerond en werk daarnaast ook veel met de Spirit wereld samen om dit trauma goed te kunnen helen en achter me te kunnen laten.

De Magenta Vlam van de Elohim Engelen helpt mij om de gevoelslading van dit patroon beter te (h)erkennen en hierdoorheen te kunnen gaan met mezelf. Het haalt de gevoelslading ervan af. Zo kan ik nu dus een ruziemakend stel zien, maar niet het gevoel daarbij krijgen dat ik in gevaar ben.

Ben jij een trauma aan het verwerken? Sta jezelf dan toe om hulp te verkrijgen vanuit alle hoeken! Je gidsen vanuit de spirit wereld, maar ook je familie en vrienden én schakel professionele hulp in van bijvoorbeeld een psycholoog.

DAADKRACHT is nodig om de energie in jouw leven de juiste kant op te bewegen, want zonder jouw actie, gebeurt er NIKS!

Nodig de Eenhoorns uit in jouw leven om jou te helpen wonderen te creëren en manifesteren en dat begint bij jóuw eigen gedachten! En natuurlijk het openstellen voor de hulp van de spirit wereld, met name je gidsen en lieve (maar ook onbekende) mensen om je heen!

En dat is dus het effect wat de INCA Baarmoeder-zegening voor jou en jouw tweelingziel kan brengen: het openen van het hart en hoofd, voor het advies en de hulp van anderen! We hoeven het niet alleen te doen!

Tijdens de 12-12 Engelenpoort vindt er weer een Elohim Engelen-inwijding plaats, om te worden ingewijd met de Magenta vlam. Heel specifiek tijdens deze sjamanistische reis, snijden we het energiekoord door bij de keelchakra van de tweelingzielen. Dit heb ik nog niet eerder zo gedaan tijdens 1 van de reizen!

Heel specifiek kwam het omhoog, dat het zo belangrijk is voor ons om helemaal volledig onszelf te mogen zijn en dus vanuit onze Hogere Zelf, maar ook onze ménselijke Zelf met de ander te communiceren.

En ja, we maken weleens fouten. Ja, we zeggen weleens iets verkeerd! Wanneer we nog veel hucha (zwaarte) vasthouden bij onze keelchakra, kan het zijn dat we onze woorden inslikken voor de ander, of wat velen doen: vervormen!

Misschien denk jij wel een eeuwigheid na over een bericht wat je naar de ander gaat sturen. Of de woorden wel oké zijn die je gebruikt.. of je dit wel moet zeggen tegen hem (of haar).. GO FOR IT!

Wees jezelf! Zelfs wanneer je teleurgesteld bent, heb jij gewoon het recht om dit te uiten naar je tweelingziel. Het is aan de ander om de verantwoordelijkheid te dragen voor de eigen daden en handelingen, óók wanneer dit mogelijk bij een ander vervelende gevoelens teweegbrengt, zoals teleurstelling.

Wanneer de ander een afspraak afzegt richting jou. Wat zeg jij dan? “Ohhh, geen punt joh! Doe lekker je ding! We zien elkaar wel weer eens!”. Terwijl je dit eigenlijk helemaal niet zo voelt? Je voelt namelijk: “oh, wat jammer. Ik had me er best wel op verheugd!”. Dat mag jij gewoon uiten lieve Divine Feminine! Want ook vervelende gevoelens mogen er zijn!

Het is natuurlijk iets anders wanneer jij je pijn en frustratie op de ander projecteert: “je laat me altijd zitten! Ik heb het nu wel een beetje gehad met jou!”. Dan draag je zelf ook niet de verantwoordelijkheid voor jóuw eigen gevoelens!

Wat de Magenta Vlam van de Elohim Engelen bij jou doet, is de “gevoelslading” wegnemen van de trigger of een traumatische / vervelende gebeurtenis. In relatie tot jouw tweelingziel bijvoorbeeld, kan het zijn dat wanneer de ander afzegt, jíj je steeds niet goed genoeg voelt.

Ook dit is een gevoelslading die voortkomt, uit een ander moment in jouw leven. Jij bent eerder teleurgesteld geraakt (ook in relatie tot anderen, je ouders bijvoorbeeld), wat opnieuw wordt “geactiveerd” doordat je tweelingziel je afzegt, of niet reageert op je bericht (hierdoor voel jij je niet belangrijk en gezien).

De Magenta Vlam, haalt de gevoelslading eraf bij jou. Je zal de trigger dus nog wel kunnen ervaren, maar zal je meer bewust gaan raken wat nu eigenlijk dit vervelende gevoel bij jou veroorzaakt! Wanneer je dit inziet, kun je het transformeren in een ander gevoel.

Een gedachte en gevoel die mogelijk zeggen tegen jou: “ah, wat vervelend, maar het zal niks persoonlijks zijn naar mij, dus ik laat het verder wel gaan en dan komt hij (zij) vanzelf wel weer”. Bijvoorbeeld.

Of: “oh, dit raakt me wel. Ik voel me ineens super teleurgesteld. Maar, ik weet ook dat dit gevoel van mij is en niet van hem, dus ik laat het toe en probeer het dan zo goed als mogelijk weer los te laten”.

Dát is hoger bewustzijn.

En dit hogere bewustzijn zal hij meer gaan verkrijgen na de 12-12 poort. We zien dat Lancelot op zijn paard onderweg is naar Camelot. Camelot is het “thuis” van ridder Lancelot, wat ons vertelt dat hij meer thuis zal komen bij zichzelf, waardoor hij zich – op welke plek dan ook – beter zal gaan voelen in zijn velletje.

Hij gaat meer prioriteiten inzien voor zichzelf en bovenal ZICHZELF meer prioriteren! Dat gebeurt nog niet voor iedereen, omdat dit volledig te maken heeft met de mate waarin jij (en jouw TZ) stilstaan voor bewustwording.

In eenheid raken met zichzelf, betekent het (weer) toelaten van zijn Divine Feminine in zijn leven. Niet (meer) met strijd, maar meer met een houding van “ik leg me erbij neer”, in goede zin. Ik ga niet meer overal tegenin, tegen wat je zegt. Ik ervaar meer eenheid tussen ons en zie inderdaad, dat mijn neus dezelfde kant op aan het raken is als de adviezen die jij me geeft, of dat wat je me vertelt.

Tussen de tweelingzielen wil er een vriendschap gaan ontstaan, die de potentie heeft om deze Volle Koude Maan meer tot ontwikkeling te gaan komen. Minder vanuit angst communiceren (laat het energiekoord doorsnijden bij je keelchakra tijdens de Elohim Engelen-inwijding!) en meer vanuit openheid en vertrouwen. In elkaar! Heel specifiek het vertrouwen in elkaar! Wat mogelijk de afgelopen jaren nogal een deuk heeft opgelopen doordat de communicatie tussen jullie veel ego-gericht was en echt niet helemaal lekker verliep vaak.

Deze strijdbijl wil worden begraven, zodat er op vriendschappelijk vlak een band kan gaan ontstaan tussen jullie.

LET OP: een relatie zal beter standhouden, wanneer jullie óók, dan wel éérst bevriend zijn met elkaar. Leer elkaar dus beter kennen, zodat je weet hoe je met elkaar om kunt gaan. Leer jezelf vooral ook kennen in het bijzijn van de ander, zodat jij jezelf kunt blijven.

Je prachtige mooie Zelf. YOU ARE WORTH TO BE LOVED!

Je bent een leuke fijne mooie relatie met een gelijkwaardige partner zo waard lieve tweelingziel. Neem geen genoegen met een strijdlustige tweelingziel en relatie. Los die strijd op in jezelf en ga vooruit in harmonie!

Aho sisters!

Vind jouw Spirit.

Liefs,

Avalon Sjamaan


YOUTUBE VIDEO

“Hoe kom ik van zijn ex af??”, deze vraag beantwoord ik in deze YouTube video.


MAANBRIEF

Ben je al lid van de maanbrief voor Tweelingzielen? Lid worden kan hier.