Avalon Sjamaan
"van Advocaat naar Sjamaan"

Hoi! Mijn naam is Avalon en dit is mijn dagboekpagina.

Lees mee met mijn eigen tweelingzielenreis en wat ik meemaak als Q'ero Sjamaan!

Ik raakte in een flinke burn-out als strafrecht advocaat in november 2014, waarmee mijn ontwakingsproces begon. Ik verliet mijn job als advocaat, zegde mijn huis op en begon met reizen.

Dit bracht me in januari 2018 op het eiland Fuerteventura, om te werken in een surfcamp, waar ik mijn tweelingziel ontmoette tijdens salsadansen.

Boem! Direct verliefd en alle vonken vlogen ervanaf! Neeee, zo ging het bij ons echt he-le-maal niet!! Ik heb zelfs nooit eerder een relatie met hem gehad. Meer lees je in mijn Dagboekblogs, waarin ik je ook altijd een update geef over de huidige én toekomstige ontwikkelingen tussen de tweelingzielen.

In de Tweelingzielen Tarot facebook-groep (alleen vrouwen) geef ik met regelmaat Live-uitzendingen waarin ik met de Tarot kaarten toekomstvoorspellingen doe voor de hereniging van Tweelingzielen en jouw persoonlijke vragen beantwoord!

Kom je ook onze community versterken?De 13e Rite van de Munay-Ki

"INCA baarmoeder-inwijding voor de hereniging van tweelingzielen"

De baarmoeder is geen plek voor zware energie (hucha), maar toch dragen wij vanuit onze vorige levens en onze jeugdtrauma's, nog zoveel pijn en angst met ons mee, wat we allemaal op hebben geslagen in ons baarmoedergebied.

Het herhalen van deze familiekarma, houdt ons weg van de hereniging met onze tweelingziel.

Als Q'ero Sjamaan help ik de tweelingzielen in hereniging met elkaar te raken. Er vindt daarvoor iedere nieuwe maan, een "13e rite van de Munay-Ki" plaats: "de rite van de baarmoeder", om jou te helpen, het regenboogpad van jouw hart te volgen, sámen met jouw tweelingziel.

Hier lees je meer over de 13e rite en kun je er gratis eentje volgen, om met de baarmoeder-inwijding kennis te maken.Het Dagboek van een Sjamaan


TWEELINGZIELEN Nieuwe Maan in Uilseizoen: “nieuwe liefde in zijn leven”

Tweelingzielen


24 november 2022, Nieuwe Maan in Uilseizoen ~ nabespreking

"NIEUWE LIEFDE IN ZIJN LEVEN"

Hi lieve Tweelingzielen,

Gisteren vond de baarmoeder-inwijding van de INCA weer plaats, de “13e rite van de Munay-Ki”. Dit is bij de INCA en Q’ero sjamanen, een belangrijke inwijding die je gedurende 13 nieuwe manen ontvangt, om het pad van jouw hart te openen.

Met het medicijnwiel-jaarprogramma begeleid ik jou gedurende alle 13 nieuwe manen door een “cyclus” heen van jouw Sjamanistische dood en wedergeboorte.

Met mijn begeleiding “heel” je daarmee versneld. Waar je mogelijk zelf als (tweeling)ziel zoekende en “stuurloos” kunt zijn, breng ik je in lijn met je hogere pad en open ik de verbinding met jouw gidsen en de spirit wereld voor jou met alle inwijdingen die je ontvangt in het programma (ook alle Elohim Engelen-inwijdingen).

Je kunt de Sjamanistische reizen natuurlijk ook los blijven volgen bij mij.

Gisteren zijn we naar de magische krachtplek MACHU PICCHU afgereisd met onze Tweelingziel. Wauw, wat was dit weer een krachtige heling!

Er deden gisteren 49 vrouwen mee 😍🙏🏼

Sophie schreef me gisteren na de inwijding:

“Hoi lieve Avalon, ik heb zonet de baarmoederinwijding gedaan, gezien ik vanavond niet kon. Toen we terug aan het wandelen waren, op de terugweg van bij de Quero, kwam plotseling het Smurfenlied in mijn hoofd. Ik vond dat wel grappig en maakte de link met de lapis lazuli die we net gekregen hadden. Dus toen jij op het einde zelf ook het Smurfenlied begon te zingen brak mijn klomp helemaal 🤣🤣🤣🤣. Zalig toch hè!!!! Veel liefs😘😘😘😘”

Gisteren was voor mij een dag vol met flow, verbinding en dit soort synchroniciteiten. MAGISCH WAS HET! Hóe bijzonder dat dit lied bij Sophie in haar hoofd kwam en ik dit lied (van álle liedjes nota bene) ook zong aan het einde van de reis!!

Dit is ook wat er gebeurt tussen jou en jouw Tweelingziel tijdens de Sjamanistische reizen. Hoe meer TUPAY jij ondergaat met jouw Tweelingziel, hoe meer jullie op elkaar afgestemd raken, zonder dit mogelijk te weten van elkaar!

Jullie bewandelen daardoor steeds meer hetzelfde pad, zodat jullie steeds dichterbij hereniging zullen raken met elkaar: verbinding vanuit het HARTCHAKRA, zoals we dat in de Zonnepoort in Machu Picchu ook weer mochten doen tijdens de reis.

Indien jij niet hebt meegedaan gisteren, kun je de reis alsnog nabestellen. We reizen maar eenmaal per jaar naar Machu Picchu af!

De Divine Masculine gaat steeds meer verbinding en “toevalligheden” tussen jullie opmerken. Vooral bijvoorbeeld dat hij (zij) net ergens aan denkt en jij vervolgens hierover een bericht stuurt aan hem!

Hoe kan dat? Omdat jíj naar je gevoel luistert en gewoon jezelf durft te zijn! Omdat jíj jezelf gewoon uitspreekt, wat dan toevallig net is waar híj aan dacht (bijvoorbeeld)!

Ook op andere manieren gaat hij synchroniciteiten opmerken. Hij gaat “de knopen aan elkaar maken”, hij kijkt terug op jullie verleden / levens en ziet ineens meer de rode draad tussen jullie paden.

“Dit moet wel bijzonder zijn?” 🤔 Is wat er in zijn hoofd omgaat. Al heeft hij nog steeds wel moeite om echt volledig in overgave te gaan aan het geloof in jullie (spirituele) verbinding.

Hij is dit ook helemaal niet gewend! Zijn relaties zijn altijd problematisch geweest! En ineens komt hij een vrouw tegen met begrip voor hem. Met compassie. Met zélfliefde en eigenwaarde, waar zijn huidige vriendin(nen) dit verre van heeft.

Er gaat ineens een hele andere wereld voor hem open en dat beangstigt hem.

NIEUWE LIEFDE KOMT IN ZIJN LEVEN!

Ik zie The Lovers naast de 2 of cups liggen en dat brengt ons de boodschap, dat hij zijn hart gaat openen voor een “andersoortige” liefde als hoe hij dat altijd gewend is!

En dit keer is hij niet van plan om af te haken of om zich weer terug te trekken uit jullie contact en relatie. Dit keer is hij van plan om “vol te houden” en door zijn angsten heen te gaan!

Hij ziet namelijk meer van zijn eigen aandeel in en waarom het steeds spaak liep tussen jullie. (Mogelijk spreekt hij dit zelfs zo naar jou uit! In een appje).

Jouw Tweelingziel zal zijn behoefte meer gaan zien en voelen. En 1 van deze behoeftes is een stabiele relatie, met een volwaardige vrouw.

Hij ziet eigenlijk nu in, dat jij telkens die stabiele factor bent geweest in zijn leven. Al jaren misschien ben jij er voor hem (geweest). Dát is onvoorwaardelijke liefde. Je oordeelde niet en liet hem zijn eigen pad bewandelen.

Maar gaf hem mogelijk wel (ongevraagd) advies, waarvan jij steeds dacht dat hij daar niks mee doet / deed, maar waarvan je steeds meer zult merken dat hij dit wel degelijk heeft onthouden! Resultaten hiervan zullen binnenkort zichtbaar worden in zijn / jullie buitenwereld!

Tussen de tweelingzielen gaat er nog meer sprake zijn van WENSVERVULLING! Dit kan voor jou al zo klein zijn als dat jij gewoon eens een lief berichtje van hem ontvangt, maar voor anderen ontstaat er ineens een samenwerking op fysiek vlak, of jouw Tweelingziel belt jou uit zichzelf en toont zelfs interesse in jou in dit gesprek! Iets dat je totaal niet (meer) verwacht had of had aan zien komen!

Het contact / gesprek, gaat in ieder geval zijn dit keer, op een ander vlak dan alleen het zakelijke! Hoor ik! Hij gaat dus nu écht open staan voor een gezamenlijke toekomstvisie.

Hij heeft plannen voor zijn toekomst en hij ziet steeds meer zijn plannen samenvloeien met de jouwe. Hij ziet steeds meer in, dat jullie éigenlijk hetzelfde willen! Alleen is hij nog niet op dat punt dat hij dat ook wil erkennen, want dan moet hij de drempel over en zijn hart volledig opengooien en dat is angstaanjagend. Daarmee kan hij flink gekwetst raken zoals in zijn verleden, dus zover is hij nog niet.

Ik zie een TUIN. Ik zie voor sommigen een huis met een tuin! Een plek voor hen beide, waar ze tot rust kunnen komen. Waar ze plantjes kunnen planten, misschien eigen groenten kunnen groeien. Waar ze mogelijk rituelen in kunnen uitvoeren. Een plek waar zuivere energie is en positiviteit om hen heen. Best een simpel leven.

Voor velen gebeurt dit ook in het buitenland. Sommigen gaan samenvoegen met hun families. Kinderen verhuizen mee en worden door de ander volledig geaccepteerd. De ander heeft zelf mogelijk ook kinderen én huisdieren (een leuke hond? Kat? Vogel?).

Het is even wennen voor allen en aanpassen aan de omgeving, maar op den duur zal dit team hartstikke smooth gaan!

Wel één ding waar hij nog mee zit waarom hij niet gemakkelijk vooruit gaat en stappen onderneemt, is GELDZORGEN. Bepaalde zorgen over materie heeft hij. Hij zíet iets niet, een mogelijkheid ziet hij niet, een kans. Terwijl deze mogelijkheid en kans er wél is.

Wanneer híj zijn blik verruimt en het goede inziet van wat er voor zijn neus ligt (misschien ook jou wel!), kan hij vanuit een gehele andere energie zijn leven gaan creëren.

Vanuit de INCA-staat.

De INCA-staat van jouw geest, is wat we bij jou openen tijdens de afgelopen Sjamanistische reis naar Machu Picchu. De INCA zelf verschijnen namelijk aan ons tijdens deze reis (voor het eerst!) en geven ons hartheling en inzichten vanuit de INCA-staat.

Wauw, wat is de energie van de INCA krachtig! De INCA verbinden jou met jouw voorouderlijke lijn. Jouw geschiedenis. Het pad wat jouw Tweelingziel en dus ook jullie samen in vorige levens al bewandeld hebben!

Het is het KIJKEN VANUIT JE HART en je hogere chakra’s. Je kijkt naar de wereld vanuit de INCA-staat, vanuit je hart, wanneer je onvoorwaardelijke liefde ziet en compassie, ook wanneer er onenigheid is in jullie relatie. Je zíet de ander en jullie verbintenis voor hoe deze wérkelijk is!

Deze INCA-staat zorgt ervoor dat jij geheel anders gaat aantrekken en manifesteren in je leven, waaronder dus ook een harmonieuze relatie met jouw Tweelingziel!

Wanneer je namelijk harmonieuze gedachten uitzendt (uitgaat van het goede!), is dát wat je aantrekt: meer van dat goede!

Gisteren kwam ik werkelijk waar overal op het juiste moment aan en sprak ik allemaal bekenden.

Ik gaf me over aan mijn gevoel en de flow. Ik voelde namelijk om naar een bepaalde supermarkt te gaan en erna naar het strand verderop. Zowel in de supermarkt als op het strand kwam ik mensen tegen waarvan ik wíst, ik moest deze mensen tegenkomen! (Waaronder de eigenaar van de bus, waarmee ik nog afspraken moest maken!).

Zelfs op mijn terugweg kwam ik de knappe brandweerman tegen die hier verderop woont, die ik toen ik wegreed heel ondoordacht een handkus gaf 🤣

Ik doe dit soort dingen zo automatisch, maar denk er nooit bij na dat mannen dit weleens anders kunnen opvatten en dit was me nogal een knapperd 😜

Kreeg er ook 1 terug, dat dan weer wel. Naja.. mag best wat geflirt worden hoor, met je Tweelingziel ALL the way in France 😂

We zien dat deze Nieuwe Maan in Uilseizoen, dit de energie is van de Divine Masculine. Niet zozeer het flirten 😜 (dat doen die mannen volgens mij altijd al).

Maar we geven ons meer over aan onze Divine Feminine. Aan onze flow. Aan “het zal allemaal wel goedkomen”, aan “ik voel me lekker dus ik kom in actie!”, want deze MINDSET heb je nodig om stappen te nemen op je hogere pad!

HE IS READY! Van zijn hoofd naar zijn hart! VOELEN!

Hij loopt weg van wat geweest is en wat niet werkt voor hem! Hij zíet het eindelijk! Hij ziet éindelijk wat hij zelf nodig heeft! Meer en meer!

HOKAHEY!

Overdenk jij nog veel? Heb je de neiging om jezelf met je eigen gedachten tegen te houden? Komt er nog vaak angst omhoog waardoor je stopt en begint te twijfelen aan jezelf?

Je kunt de Sjamanistische reis nog een paar dagen nabestellen ♥️🙏🏼🫶🏼

Laat je gidsen je helpen met het manifesteren van je leven hier op aarde! Je hebt ze niet voor niets 😉

VIND JOUW SPIRIT!

🔮♥️🫶🏼

Aho lieverds!

Avalon Sjamaan


NABESTELLEN INCA BAARMOEDER-INWIJDING (13e rite van de Munay-Ki) ~ Nieuwe Maan in Uilseizoen


LID WORDEN VAN DE MAANBRIEF VOOR TWEELINGZIELEN