Avalon Sjamaan
"van Advocaat naar Sjamaan"

Hoi! Mijn naam is Avalon en dit is mijn dagboekpagina.

Lees mee met mijn eigen tweelingzielenreis en wat ik meemaak als Q'ero Sjamaan!

Ik raakte in een flinke burn-out als strafrecht advocaat in november 2014, waarmee mijn ontwakingsproces begon. Ik verliet mijn job als advocaat, zegde mijn huis op en begon met reizen.

Dit bracht me in januari 2018 op het eiland Fuerteventura, om te werken in een surfcamp, waar ik mijn tweelingziel ontmoette tijdens salsadansen.

Boem! Direct verliefd en alle vonken vlogen ervanaf! Neeee, zo ging het bij ons echt he-le-maal niet!! Ik heb zelfs nooit eerder een relatie met hem gehad. Meer lees je in mijn Dagboekblogs, waarin ik je ook altijd een update geef over de huidige én toekomstige ontwikkelingen tussen de tweelingzielen.

In de Tweelingzielen Tarot facebook-groep (alleen vrouwen) geef ik met regelmaat Live-uitzendingen waarin ik met de Tarot kaarten toekomstvoorspellingen doe voor de hereniging van Tweelingzielen en jouw persoonlijke vragen beantwoord!

Kom je ook onze community versterken?De 13e Rite van de Munay-Ki

"INCA baarmoeder-inwijding voor de hereniging van tweelingzielen"

De baarmoeder is geen plek voor zware energie (hucha), maar toch dragen wij vanuit onze vorige levens en onze jeugdtrauma's, nog zoveel pijn en angst met ons mee, wat we allemaal op hebben geslagen in ons baarmoedergebied.

Het herhalen van deze familiekarma, houdt ons weg van de hereniging met onze tweelingziel.

Als Q'ero Sjamaan help ik de tweelingzielen in hereniging met elkaar te raken. Er vindt daarvoor iedere nieuwe maan, een "13e rite van de Munay-Ki" plaats: "de rite van de baarmoeder", om jou te helpen, het regenboogpad van jouw hart te volgen, sámen met jouw tweelingziel.

Hier lees je meer over de 13e rite en kun je er gratis eentje volgen, om met de baarmoeder-inwijding kennis te maken.Het Dagboek van een Sjamaan


TWEELINGZIELEN Nieuwe Maan in Uilseizoen "hij gaat in actie komen op een voor hem belangrijke relatie"

Tweelingzielen


“Hij gaat in actie komen op een voor hem belangrijke relatie”


13E RITE VAN DE MUNAY-KI: INCA baarmoeder-inwijding

Nieuwe Maan in Uilseizoen

23 november 2022

20:00 – 21:00 uur

Sjamanistische reis naar MACHU PICCHU

Kosten: €19,55

BESTELLEN: https://vindjouwspirit.nl/webshop#!/13e-rite-van-de-Munay-Ki-INCA-baarmoeder-inwijding-•-iedere-Nieuwe-Maan/c/129304557


Live Tarot reading (gratis)

Inclusief het stellen van vragen!

Nieuwe Maan in Uilseizoen

23 november 2022

10:00 – 11:30 uur

In de Tweelingzielen Tarot Facebook-groep (alleen vrouwen)


Lieve Tweelingzielen,

Wat een bijzonder krachtige week hebben we achter de rug!

De afronding van het eclipsseizoen vond plaats met de totale maansverduistering op 8 november en aansluitend werden we direct in het diepe gegooid met de 11-11 Engelenpoort die vlak erna opende op 11 november.

Deze beide portals hebben ons als tweelingzielen een flinke boost gegeven om in dit herfstseizoen onze KARMA te mogen loslaten en veranderen.

Want daarom zijn wij tweelingzielen hier. We werken in relatie tot elkaar meer van ons karma uit, zodat we deze kunnen veranderen en met onze talenten en krachten als Tweelingziel, een andere toekomst voor onszelf kunnen creëren.

Vanuit onvoorwaardelijke liefde en harmonie met onze Tweelingziel!

Maar, in dat proces mogen we niet vergeten dat we ook mens zijn en behoefte hebben aan aardse bezigheden. Dit is kenmerkend voor de cyclus van deze Nieuwe Maan in Uilseizoen: “onszelf accepteren, volledig als wie we zijn”. En dat is spirit én mens.

Als mensen hebben we behoefte aan liefde in ons leven. Als mensen hebben we behoefte aan vriendschappen in ons leven, fijne relaties, fijne mensen. We willen een mooi huis, een mooie auto, leuk werk en we willen graag een fijn gezin. Kinderen wellicht, of lekker op vakantie kunnen gaan, of huisdieren nemen.

Het hoort allemaal bij de menselijke behoefte, waar de Divine Masculine deze aankomende nieuwe maancyclus, meer aan zal toe gaan geven voor zichzelf. En dat betekent toch écht, dat er meer ruimte zal gaan komen voor liefde in zijn leven en VERANDERING.

De “zoektocht” naar de ander zal nooit kunnen stoppen, totdat we in harmonie raken met de ander. Het is een roep van de Tweelingziel die we simpelweg niet kunnen negeren.

Ook jouw Divine Masculine niet. De “pull” naar de bestemming waar de tweelingziel thuishoort, zal altijd gevoeld blijven en naar de oppervlakte blijven komen, keer op keer op keer, totdat we er stappen op ondernemen om thuis te komen bij onszelf.

We kunnen dan pas ook thuiskomen bij de ander.

Alleen dienen deze stappen wél in de richting van de onvoorwaardelijke liefde te zijn. De 4 of pentacles vertelt ons, dat hij hiervoor meer in zijn éigen kracht zal raken. Hij gaat daarvoor dingen ondernemen die hem daarbij helpen!

Dat kan zijn een sport volgen, lid worden van een club of in teamverband sporten, maar ook juist alleen. Hardlopen in het park bijvoorbeeld, helpt hem om zijn hoofd leeg te maken én zijn lichaam te trainen.

Dit is de acceptatie van zijn mens-zijn! Hij heeft zowel een lichaam als een geest en die hebben beide EIGEN behoeftes!

De 4 of pentacles vertelt ons ook, dat wanneer híj meer gaat doen van waar zijn tweelingziel blij van wordt, zijn algehele stemming zal verbeteren. Hij zal juist daardoor meer rust bij zichzelf ervaren en meer plezier, omdat hij simpelweg meer plezierige dingen onderneemt in zijn leven! En daar hoort ook een leuke vriendengroep bij! Leuke reisjes om op avontuur te gaan!

Deze Nieuwe Maan in het Uilseizoen reizen we af naar de UNESCO World Heritage krachtplek MACHU PICCHU!


Wauw, wat is dit een bijzondere en krachtige sjamanistische reis. Ik ben zelf nog iedere keer verbaasd van waar we heen worden gebracht! Tijdens de opname van zo’n reis, ga ik in overgave en laat ik me (bege)leiden door de spirit dimensie heen.

Zo zijn we begonnen met de INCA trail te lopen, onder begeleiding van de kracht van de drum. Ik hoor en voel dan, om mijn drum erbij te pakken, omdat de INCA ons wilden vergezellen op het INCA-pad. Wat ook wel “de camino INCA” wordt genoemd, net zoals de Camino Santiago hét pelgrimspad is, maar dan in Spanje/Frankrijk, om de verbinding met je Hogere Zelf meer te kunnen vinden.

De Nieuwe Maan in het Uilseizoen valt deze keer samen met het begin van het Uilseizoen op het medicijnwiel op 23 november a.s.

Dat betekent dat het medicijnwiel op die dag weer zal gaan draaien en versterkt wordt met de energie-instroom van de Nieuwe Maan in Boogschutter. Totemdier Uil is namelijk het geboortetotemdier van sterrenbeeld Boogschutter op het medicijnwiel.

Deze Nieuwe Maan verkrijgen wij daarom de kracht van totemdier Uil, wat de kracht is van hogere wijsheid en het “zien door de illusie heen”. Uil kan namelijk als geen ander “zien” in het donker. Wanneer je een Uil in het donker tegenkomt, zie je de glinsterende oogjes die alles in de gaten houden!

Totemdier Uil vliegt dan ook met ons mee tijdens de INCA baarmoeder-inwijding (13e rite van de Munay-Ki) op 23 november a.s. om ons van hogere inzichten en meer zuivering te voorzien.

Waar Uil ons vooral deze sjamanistische reis mee helpt, is het overstijgen van onze angsten, om een liefdevolle romantische relatie aan te gaan met onze tweelingziel.

Onbewust houden we nog zoveel pijn en verdriet vast vanuit onze vorige levens. Veel angst wat we vasthouden om weer gekwetst te raken, houdt de ander op “veilige” afstand.

Deze angst wil Totemdier Uil bij ons wegnemen, zodat we een nieuw hoofdstuk kunnen starten met onze tweelingziel, vanuit openheid en helderheid en volwassen communicatie! Vanuit verlangens die er mogen zijn, om een romantische relatie te willen die blijvend is in ons leven! Dit verlangen is normaal, het is menselijk! Dit mag er zijn!

Ik voel dat dit vooral bij de Divine Masculine speelt. Hij is gekwetst door vrouwen in zijn leven (wat voor velen aan afspiegeling is voor een emotioneel “afwezige” moeder), waardoor hij karmische patronen blijft herhalen.

Eigenlijk zoals hij het geleerd heeft in zijn jeugd en relatieverleden, zo gaat hij verder, waardoor hij steeds weer tegen dezelfde muur aanloopt! Het bewustzijn is er bij velen wel, alleen is het nu noodzaak dat er actie op wordt ondernomen!

Niet langer jezelf laten tegenhouden door de saboterende stemmetjes in je hoofd, maar UIT JE COMFORTZONE komen en stappen nemen in de juiste richting op het pad van jouw hart. Óók op het gebied van jouw zielsmissie!

Maar vooral op het gebied van het uitnodigen van meer liefde in jouw leven!

Want wanneer jij meer liefde uitnodigt, heb je meer energie en meer motivatie om ook op het gebied van “je werk” (je zielsmissie) stappen te nemen! Liefde is ook RUST!

Na de INCA trail komen we aan bij Apu Machu Picchu, de heilige berg van Peru, waar we onze baarmoeder-inwijding van de Q’ero Sjamanen ontvangen (de afstammelingen van de INCA), tezamen met onze tweelingziel. We liggen zij aan zij (kameraden ;-).

Hoe meer jij dit kunt ervaren in de spirit dimensie, hoe beter jij verbonden zal raken met de energie van jouw tweelingziel, met zijn / haar spirit, waardoor je meer en meer jullie paden zult gaan harmoniseren met elkaar.

Je zult andere keuzes gaan maken, die mogelijk “ineens” overeenkomen met keuzes die jouw tweelingziel aan het maken is (zelfs zonder dit van elkaar te weten)! Hierdoor raken de paden meer in afstemming met elkaar.

Iedere sjamanistische reis zorgt ervoor dat jullie dieper in harmonie met elkaar raken, omdat er iedere reis TUPAY plaatsvindt, een krachtige energietransmissie tussen de tweelingzielen die ik begeleid.

Deze keer vindt de Tupay plaats in de Zonnepoort, waar wij een extra krachtige energietransmissie zullen ontvangen van de Zonnegod van de INCA, “Inti Tayta”. We verbinden ons met zijn energie, zodat de Zon in ons, onze Divine Masculine, meer in actie zal durven te komen op ons gevoel en de juiste richting op kan gaan sturen, omdat de éigen kracht meer zal activeren! (4 of pentacles).

Door Tupay en de energie van de Zon(negod), kun je merken dat jouw tweelingziel ineens jouw gedachte oppikt en de ander jou een bericht stuurt ergens over, terwijl je niks daarover hebt uitgesproken naar de ander. Misschien ontvang je een bepaalde bevestiging van de ander, omdat je hierom “gevraagd” had, maar niet hardop, maar in gedachte! Jouw tweelingziel heeft dit dan van jou “opgepikt” en reageert hier op, onbewust.

De actie die jouw tweelingziel onderneemt, komt door de energie van de Zonnegod! We gaan meer licht omvatten en uitstralen, waardoor we energieker raken en dus meer gemotiveerd zullen zijn om stappen te nemen en onszelf te laten zien in volle glorie!

En dat, omdat jíj jullie energie hebt schoongemaakt en met elkaar in lijn hebt gebracht ;-)

De aankomende reis richt zich natuurlijk specifiek op het verbinden met de energie van Apu Machu Picchu, die voor jou veel flashbacks van vorige levens kan brengen! Visioenen willen er doorkomen voor de tweelingzielen, zodat zij gezamenlijk stappen vooruit kunnen nemen op hun hogere pad in de júiste richting!

Heb je nog nooit eerder meegedaan met een Sjamanistische reis bij mij? In de tweelingzielen tarot Facebook-groep kun je allemaal ervaringen lezen van vrouwen die hebben deelgenomen.

Het Uilseizoen is ervoor om uit je comfortzone te komen, dus kom uit je hoofd en doe gewoon mee voor een eerste keer, dan merk je het vanzelf!

De mens van alle wezens hier op aarde, is de enige die overal zoveel over nadenkt ;-)

DE TAROT

We zien dat hij een stap vooruit wil gaan nemen richting zijn Divine Feminine!

Er is nog een “open bericht” waar hij mogelijk nog niet op heeft gereageerd, of zelfs een heel open “hoofdstuk” tussen jullie van een gesprek wat niet vooruit kon gaan, omdat hij steeds “afwezig” was in jullie relatie.

Dit kan ook een gesprek per telefoon zijn (geweest). Ik voel dat dit gesprek nog gaat komen, dan wel er een nieuw gesprek tussen jullie zal gaan komen, waarin jullie meer open naar elkaar zullen zijn. (Ook jij!).

Voor lange tijd heeft hij de boot afgehouden, maar hij kan er nu niet langer meer omheen. Niet alleen zijn alle tekens en signalen echt “obvious” voor hem geworden en wordt hij er dagelijks mee om zijn oren gemept, ook zijn gevoel, zijn diepe heldere weten is sterker geraakt van jullie verbinding.

Het is als een soort van stem die in hem spreekt en zegt: “je weet dat zij de ware is voor jou”. “Je weet dat zij alles is waarom je hebt gevraagd”. De Trom brengt hem dit bewustzijn.

Dit kan ook een letterlijke drum zijn, zoals een drumcirkel waar hij (ineens) aan mee gaat doen!

De King of Wands laat ons zien, in combinatie met de Toren links van hem, dat doordat hij “het plaatje zoals hij dat kent” in laat storten en loslaat, er ACTIE kan komen op dat wat er werkelijk toe doet in zijn leven.

In HET leven. Want wanneer we doodgaan en alleen maar geld hebben vergaard en materie en ons daar zorgen over hebben gemaakt, hebben we behoorlijk wat liefde misgelopen in ons leven!

De Nieuwe Maan in het Uilseizoen gaat hem helpen om zijn hart meer voor de liefde te openen.

“Voor relaties” hoor ik heel specifiek, die hem vóeden. Wat betekent dat hij een hoofdstuk achter zich gaat laten, van relaties die hem niet voeden!

Van het maar blijven proberen (in sommige vriendschappen) en het “trekken aan een dood paard”, terwijl hij eigenlijk al geruime tijd voelt dat deze relatie(s) niet meer bij hem past / passen.

Dit gaat ook op voor een huidige vriendin, waarvan hij al geruime tijd voelt dat zij niet de ware voor hem is, maar hij was eerder nog niet klaar om los te laten.

The Moon vertelt ons dat hij van plan is om diep te gaan duiken dit keer. Dat hij zich zal overgeven aan zijn gevoelens! Zijn diepe innerlijke weten, maar vooral zijn onderbewustzijn, wat al die tijd al tegen hem spreekt en zegt dat hij een andere stap vooruit dient te nemen dan waar hij al zolang zijn aandacht op richt en mee bezig is (geweest)!

Projecten kunnen dus abrupt tot een einde komen, alsook kunnen huizen in de verkoop gaan, simpelweg omdat hij VOELT dat hij een andere richting op wil gaan. In een andere woonplaats wil wonen.

Hij was eerder nog niet klaar voor deze sprong, maar nu wél. Hij gaat door de angst heen en gaat het gewoon doen! (Niet voor allen!).

Waar hij hiervoor nog steeds alles aan het rationaliseren was, raakt hij in dit Uilseizoen in dieper vertrouwen dat het een goede stap zal zijn voor hem, waardoor hij ook daadwerkelijk nu vooruit zal gaan!

The World vertelt ons dat er sprake gaat zijn van een wensvervulling tussen de tweelingzielen. Het betekent dat jullie relatie naar een nieuw level van toewijding toe zal gaan.

Dit hangt samen met de 3 of pentacles en heeft te maken met jullie (gezamenlijke) zielsmissie.

Ik zie dat er een “nueva visión” ontstaat, wat in het Spaans “nieuwe visie” betekent. Misschien krijg jij deze nieuwe hogere visie wel door tijdens de sjamanistische reis naar Machu Picchu, of word je overladen met tekens en signalen die je nu toch eens serieus gaat nemen en waarop je nu in actie wilt gaan komen.

Hoe dan ook, vertelt deze Nieuwe Maan in Uilseizoen, dat er een lange droom is van hem, die nu eindelijk in vervulling kan gaan (met een eerste kleine stap), omdat híj zijn visie bijdraait.

Waar hij eerder geen mogelijkheden zag om zijn droom in vervulling te kunnen laten gaan, ziet hij nu ineens wél openingen.

Het kan zijn dat hij gaat samenwerken met iemand, van wie hij advies krijgt en door wie hij gemotiveerd raakt om nu echt stappen te gaan nemen. Maar het kan ook een business partner zijn. Een business partner die dit keer wél passend is voor hem, met wie hij met de neuzen dezelfde kant op, in de juiste richting kan gaan.

Sommigen hebben grootse ideeën en hebben daar gewoon ondersteuning en hulp bij nodig, waaronder een klankbord!

Ik hoor dat deze wensvervulling voor jullie ieder afzonderlijk zal plaatsvinden én in jullie relatie gezamenlijk.

Het is een GROTE wens hoor ik. Dit kan betekenen dat het een groot iets is qua materie, wat in jouw leven kan verschijnen, zoals een baan of een huis.

Het kan ook een reis zijn die je gaat maken. Je familie en/of vrienden die je terugziet na lange tijd, dan wel een VERHUIZING al voor sommigen. Waar je lang op hebt gewacht. Mogelijk wordt je huis verkocht en krijg je eindelijk in zicht hoe je nu verder vooruit kunt gaan!

Ik hoor heel specifiek dat deze wensvervulling in - deze - nieuwe Maan cyclus plaatsvindt. Een cyclus duurt 28 dagen tot en met de afnemende maan!

We zien naast de King of Wands de 10 of cups liggen, wat ons vertelt dat hij heel specifiek in actie zal gaan komen op een voor hem belangrijke liefdesrelatie, die hij al die tijd niet op die manier heeft gewaardeerd.

Hij was te druk met van alles en nog wat, om echt waarde te hechten aan zijn Tweelingziel. Hij zag niet hoe jullie samen zouden kunnen komen en samen zouden kunnen leven, al helemaal niet op het gebied van jullie zielsmissie.

Deze Nieuwe Maan gaat zijn blik naar jou toe veranderen! Dit heeft alles te maken met het hoofdstuk wat voor hem tot einde komt. Waar hij nu nog van in de afrondingsfase zit. Loslaten, loslaten, loslaten, zegt Apu Kuntur. Apu Kuntur (heilige berg spirit uit Peru) herhaalt graag zijn boodschappen 3 maal!

Omdat dit maar steeds “open” bleef, had hij geen ruimte voor jou en hield hij de boot af. Hij bleef maar twijfelen en “bezig” in zijn hoofd met allerlei nieuwe projecten, waardoor niks eigenlijk tot een “knaller” kon komen. Hij leidde zichzelf steeds af.

Maar! Mogelijk is jouw Tweelingziel binnenkort weer single, waardoor hij meer goede moed verkrijgt om contact met jou op te nemen en er toch voor te gaan. Beginnend met een (hechte) vriendschap tussen jullie.

Ook wanneer het eerder mis is gegaan tussen jullie, zullen jullie nu samen vooruit kunnen gaan, op een andere manier. Er zal vergeving plaatsvinden!

Voor degenen voor wie de wensvervulling te maken hebben met een verhuizing, kan het betekenen dat zij dichterbij hun Tweelingziel komen te wonen en/of de ander daar zelfs (weer) zullen tegenkomen!

Luister dus naar jouw eigen wijsheid, waarheid en stem!

Het is belangrijk dat jij daarvoor RUST uitnodigt in jouw leven, maar net zo goed PLEZIER. En creëer een “spiritual practice” voor jezelf. Jóuw moment om even engelenkaarten te trekken voor jezelf (lees de boodschap gerust uit het boekje!), om te mediteren, gebed uit te spreken wellicht, mantra te zingen. Yoga. Doe wat bij jou past!

Het is noodzaak dat wij traumatische zware energie leren loslaten, zodat er ruimte komt voor lichte energie, voor “Sami”!

Vind jouw manieren!

Vind jouw Spirit.

Liefs, aho sisters!

Avalon Sjamaan


MAANBRIEF

Word lid van de maanbrief voor tweelingzielen om iedere belangrijke datum in de natuur, van mij een maanbrief te ontvangen met daarin het laatste nieuws voor tweelingzielen, alsook mijn aanbod daarbij.

LID WORDEN.