Avalon Sjamaan
"van Advocaat naar Sjamaan"

Hoi! Mijn naam is Avalon en dit is mijn dagboekpagina.

Lees mee met mijn eigen tweelingzielenreis en wat ik meemaak als Q'ero Sjamaan!

Ik raakte in een flinke burn-out als strafrecht advocaat in november 2014, waarmee mijn ontwakingsproces begon. Ik verliet mijn job als advocaat, zegde mijn huis op en begon met reizen.

Dit bracht me in januari 2018 op het eiland Fuerteventura, om te werken in een surfcamp, waar ik mijn tweelingziel ontmoette tijdens salsadansen.

Boem! Direct verliefd en alle vonken vlogen ervanaf! Neeee, zo ging het bij ons echt he-le-maal niet!! Ik heb zelfs nooit eerder een relatie met hem gehad. Meer lees je in mijn Dagboekblogs, waarin ik je ook altijd een update geef over de huidige én toekomstige ontwikkelingen tussen de tweelingzielen.

In de Tweelingzielen Tarot facebook-groep (alleen vrouwen) geef ik met regelmaat Live-uitzendingen waarin ik met de Tarot kaarten toekomstvoorspellingen doe voor de hereniging van Tweelingzielen en jouw persoonlijke vragen beantwoord!

Kom je ook onze community versterken?De 13e Rite van de Munay-Ki

"INCA baarmoeder-inwijding voor de hereniging van tweelingzielen"

De baarmoeder is geen plek voor zware energie (hucha), maar toch dragen wij vanuit onze vorige levens en onze jeugdtrauma's, nog zoveel pijn en angst met ons mee, wat we allemaal op hebben geslagen in ons baarmoedergebied.

Het herhalen van deze familiekarma, houdt ons weg van de hereniging met onze tweelingziel.

Als Q'ero Sjamaan help ik de tweelingzielen in hereniging met elkaar te raken. Er vindt daarvoor iedere nieuwe maan, een "13e rite van de Munay-Ki" plaats: "de rite van de baarmoeder", om jou te helpen, het regenboogpad van jouw hart te volgen, sámen met jouw tweelingziel.

Hier lees je meer over de 13e rite en kun je er gratis eentje volgen, om met de baarmoeder-inwijding kennis te maken.Het Dagboek van een Sjamaan


TWEELINGZIELEN 11-11 Engelenpoort & Elohim Engelen-inwijding: "de activatie van jullie Meesterschap"

Tweelingzielen


"Hij wil meer genieten van het leven!"


Belangrijke data:

11-11 Engelenpoort & Elohim Engelen-inwijding met de Rode Vlam: "de activatie van jullie Meesterschap"

10:00 uur gratis Tweelingzielen Tarot live-uitzending in de besloten Tweelingzielen Tarot Facebook-groep (alleen vrouwen), vragen stellen mag!

20:00 – 21:00 uur Elohim Engelen-inwijding met de rode vlam (sjamanistische reis via audio bestand)

Thema: het naar de AARDE brengen van de verbinding met jouw tweelingziel

Kosten: € 19,55

Bestellen: https://vindjouwspirit.nl/webshop#!/11-11-Elohim-Engelen-inwijding-•-rode-vlam/p/504734349/category=0

COMBI-PAKKET met baarmoeder-zegening voor de Volle Bevermaan eclips:

https://vindjouwspirit.nl/webshop#!/COMBI-PAKKET-8-11-Volle-Bevermaan-eclips-&-11-11-Elohim-Engelen-inwijding/p/505555561/category=0

8 november Volle Bevermaan met totale maansverduistering (laatste eclips)

31 oktober Samhain: het “einde” van een hoofdstuk, jouw sjamanistische dood & verering van de voorouders


Lieve tweelingzielen,

Afgelopen nieuwe maan maakten we een bijzonder magische reis naar Avalon, om daar onze krachten als Hoge Priesteres te hervinden, ter voorbereiding op de belangrijke 11-11 Engelenpoort en de Elohim Engelen-inwijding met de RODE VLAM, die deze avond plaatsvindt.

Zoals gewoonlijk vindt er in de ochtend weer een tarot live-uitzending plaats in de besloten Facebook-groep, waarin ik meer vertel over deze krachtige Engelenpoort die opent en natuurlijk de Elohim Engelen-inwijding die we die avond mogen ondergaan voor de hereniging met onze tweelingziel.

In aanloop naar deze Engelenpoort is het op 31 oktober Samhain, het Keltische feest ter verering van de voorouders, wat nu ook wel gevierd wordt als “Halloween”. Op deze dag mogen we ons meer bewust raken van wie wij zijn en waarom we naar de aarde zijn teruggekeerd. De sluier met de spirit wereld is dunner, dus dit is een goed moment voor jou om een ritueel uit te voeren en je met de voorouders te verbinden, voor het doorbreken van jouw voorouderlijke karmische lijn van het dragen van zware energie.

Vergeet niet dat onze (Native) voorouders in oorlogen hebben gezeten, vrouwen werden onderdrukt en verband. Dit is allemaal energie die nog doorwerkt in ons ieders leven. Maar ook de energie van schaarste. Uit een arm gezin komen, weinig geld te besteden, vaak schulden, of de energie van allerlei verslavingen zoals alcoholisme, spelen nog altijd een rol in onze levens en die van onze tweelingziel.

Energie die we willen loslaten, zodat we ruimte maken voor “Sami”, voor lichte energie en een lichter leven! Hier ondersteunen alle inwijdingen die ik geef jou bij. Ze helpen je bij het loslaten van je karmische energie, om zo een groot nieuw hoofdstuk voor jezelf te kunnen beginnen in je leven, in hereniging met je tweelingziel.

Ga eens na bij jezelf: in welke karmische cirkel houd jij jezelf nog altijd vast? Mag je dromen van jezelf? Mag je leven? Of ben je meer aan het “overleven”? Natuurlijk helpt Covid ons ook niet mee, welke energie veel donker bijdraagt hier op aarde, maar toch draag jij het licht al in jezelf en mag je dit 2022-jaar meer de stappen gaan nemen om dit licht ook voor jezelf te gaan aarden. Om je leven zó vanuit je hart te creëren en je leven zo te vormen naar dat waar je blij van wordt en niet waar je alleen maar zorgen van krijgt en depressief van wordt!

Meer van het nieuwe, minder van het oude!

We bevinden ons óók nog eens in het Eclipsseizoen, waarvan de laatste eclips, een totale maansverduistering, plaatsvindt tezamen met de Volle Bevermaan op 8 november. Deze eclips gaat de verbinding met jouw tweelingziel meer naar het licht toebrengen, zodat de 11-11 Engelenpoort jullie kersje op de taart zal zijn om echt de sprong te wagen een andere verbinding aan te gaan met elkaar. Een verbinding van volwassenheid en verlichting tussen jullie!

Alles bij elkaar, worden we dus aan alle kanten geduwd en “voorbereid” op de hereniging met onze tweelingziel!

Misschien voel jij je op dit moment meer emotioneel dan normaal, meer vermoeid, maar vooral meer “in de war”. Dat is heel normaal, want de eclipsen schudden wakker! Je wordt ineens geconfronteerd met stukken waarvan je dacht dat je dit hoofdstuk allang had afgesloten. Pijn wat nog vastzit in jouw onderbewustzijn. Het wil er allemaal uit, zodat jij aan een nieuw hoofdstuk kunt beginnen met jezelf en in dit 2022-jaar, voor velen, ook tezamen met hun tweelingziel.

Alle inwijdingen die ik geef, zijn er om jou te ondersteunen en te helpen om jouw transformatieproces door te maken. Ik begeleid jou “door de energie heen”, op weg naar de hereniging met jouw tweelingziel.

In de Tweelingzielen Tarot Facebook-groep kun jij daarom meedoen met de live-uitzendingen, jouw vragen aan mij stellen, dagelijkse readings volgen en je verhaal daaronder delen en je verbinden met andere vrouwen op hetzelfde pad, ieder op de eigen unieke manier.

Ik ben ook op YouTube te vinden, waar ik voor de belangrijke data waarop er inwijdingen plaatsvinden, een video post met daarin een update voor de tweelingzielen en een toekomstvoorspelling voor jullie hereniging.

Welke tweelingziel heeft het 11-11 meesternummer nu NIET voorbij zien komen? Wanneer je zegt “ikke”, dan zie je het nu ;-) dus ook jij behoort nu tot onze Tweelingzielen familie!!

De 11-11 trilling is hét Meestergetal en dé boodschap voor de tweelingzielen om te gaan creëren vanuit hun HART en niet langer vanuit hun HOOFD. Dat betekent dus, dat wanneer zij daar ieder voor zich een (grote) stap in nemen, zij dichter naar elkaar toe zullen bewegen, nu het hart niet anders wil dan in hereniging raken met elkaar.

Zo kun jij als tweelingziel vaak het gemis aan de ander voelen, of “iets missen”, of het gevoel hebben dat er iemand speciaal voor jou is die echt helemaal bij jou past (dit gevoel heb ik zelf altijd gehad voordat ik mijn tweelingziel ontmoette), zonder dit gevoel echt te kunnen verklaren.

Veel tweelingzielen gaan daarom op zoek naar een relatie in hun buitenwereld, om dit gevoel “op te vullen”, dit gemis. Maar telkens geeft dit geen voldoening, simpelweg omdat dit niet is wat het hart wil. Er is geen MATCH, omdat degene die zij treffen, niet met hen verbonden zijn vanuit het hartchakra en de zielsgeschiedenis. Het hart zal dus altijd een bepaald gemis blijven uitzenden en op zoek willen gaan naar de tweelingziel, zodat daarmee eenheid kan worden ervaren hier op aarde.

De Elohim Engelen-inwijding die we in de avond ondergaan, verbindt ons met de RODE VLAM. We nodigen dus de Rode Elohim Engelen uit om ons te helpen genezen. De rode vlam is de kleur van de aarde, van ons Pachamama. Deze inwijding zal de 11-11 energie in ons activeren, zodat wij in OVERVLOED gaan denken en dit vervolgens meer gaan aantrekken in ons leven!

De RODE VLAM heeft de kracht van “het materialiseren van de verbinding met onze tweelingziel”: het “naar de aarde brengen” van onze droomwereld. Wat dat precies betekent lees je verderop.


DE TAROT

Decks: Hermetic Tarot & Mystical Kipper kaarten

De kaarten laten ons weer van alles moois zien voor Samhain (31-10), de komende eclips en de 11-11 Engelenpoort. Deze 11-11 Engelenpoort valt in de “volle maanfase” en in de energie van de eclips, wat betekent dat we driedubbel geduwd worden om nu écht onze zwaarte los te laten en het leven te gaan leven van onze dromen!

Als eerste komt de boodschap door, dat hij deze herfst op een kruispunt is aangekomen in zijn leven. Hij blijft maar steeds zijn oude patronen herhalen, waarmee hij zichzelf telkens opnieuw liefde blijft ontkennen. Dit gebeurt in de vorm van relaties, maar ook op het gebied van werk. Want geld is óók liefde. Hij volgt zijn passie niet.

We zien de “militairy person” in de Mystical Kipper. Deze militaire persoon is erg streng voor zichzelf. Hij blijft maar rennen en blijft maar bezig met hetzelfde. Hij praat ook veel in “moeten” naar zichzelf. Hij zit “hoog” op zijn paard en heeft het gevoel dat hij status moet verwerven. “Het uiterlijk plaatje moet er goed uitzien”.

Hij móet van alles aankunnen, waardoor hij zichzelf nog vaak over zijn eigen grenzen heen duwt. Het veroorzaakt ook veel angst juist bij hem, omdat zijn lichaam eigenlijk zegt dat hij dit niet wil of ergens niet klaar voor is, of misschien gewoon moe is in het moment. Of meer heling nodig heeft en meer tijd voor zichzelf nodig heeft, in de natuur. In een hutje op de hei, of een leuk vakantiehuisje, even helemaal ALLEEN.

Zo stuurde mijn tweelingziel mij een voice message, waarin hij vertelde dat hij voelt om alleen te willen zijn, maar dat hij zich daar niet klaar voor voelt.

Dit geldt voor vele tweelingzielen. Ergens voelen zij een hele sterke behoefte om hun leven anders in te richten, maar zie maar eens dat patroon te doorbreken, “zomaar”.

Er komt veel angst bij kijken om een ander pad te gaan bewandelen. Deze angst voelde ik bij mijn tweelingziel en dus toonde ik begrip richting hem, doordat ik bij hem aangaf dat hij vanzelf zou voelen wanneer het moment juist zou zijn om er alleen op uit te trekken. De ene is daarin wat impulsiever en meer ondernemend dan de ander.

Er drukt nog veel “oud zeer” op de Divine Masculines, die deze eclipsen als het ware een soort van “loswrikken”. Hij raakt in gesprek met mensen die hem andere gezichtspunten laten zien. Mogelijk raakt hij in gesprek met jou, waardoor hij heel anders tegen zijn leven en angsten gaat aankijken en ook zijn mogelijke bedrijf en zielsmissie.

Want juist wanneer we verzachting kunnen vinden naar onze angsten, geven we ze een plekje en kunnen we ze veel gemakkelijker overkomen!

Maar, “hij is nog niet zover”, zo zei mijn tweelingziel. En dat is oké. Bijzonder genoeg begeef ik mezelf momenteel in een groot stuk van “sociale angst” wat maar bij me terug blijft komen als een boomerang. Eigenlijk dus precies het tegenovergestelde van wat hij heeft. Hij heeft moeite met alleen te zijn en ik juist om naar drukke plekken te gaan en onder de mensen te komen! Hierin konden we dus fijn verbinden met elkaar.

Voor velen drukt er ook een bepaalde situatie nog op hen. Een karmische relatie mogelijk, of een situatie wat te maken heeft met geld(gebrek), met hun bedrijf, of een verhuizing die nog onzeker is. Dat zorgt allemaal voor zwaarte, waardoor we blokkeren. We verdwijnen dan in ons hoofd en raken daar de weg kwijt tussen allerlei gedachten, waardoor we alleen maar meer in “vluchtmodus” raken, weg van de verbinding met ons lichaam, weg van wat we vóelen en de aardse realiteit.

Zo heb ik lange tijd gedacht, dat mijn tweelingziel boos op me was. Dat hij me niet goed genoeg vond als “zijn vriendin”. Dat hij geen “match” zag tussen ons. Maar dat alles bleek helemaal niet zo te zijn! Pas toen ik uit mijn hoofd kwam en mijn oordelen naar mezelf en naar hem losliet, kon het tussen ons weer gaan stromen, in positieve zin! Waardoor we nu weer contact hebben, na jaren van heling en stilte.

We zien in de Hermetic Tarot veel energie terug van “materieel gewin”. Ik voel dat dit op allerlei verschillende vlakken plaatsvindt. In de vorm van “unexpected money”, meer geldstroom wat gaat binnenkomen.

Maar vooral voel ik een behoorlijk GROTE stap vooruit op zakelijk gebied! Hé, wat mooi! Dit komt voor de Divine Masculines echt heel sterk door!!

Er is een bepaald concept, waar hij al lange tijd graag mee aan de slag wil. Dit heeft te maken met zijn zielsmissie. Met zijn EIGEN missie, komt heel nadrukkelijk door. Sommige tweelingzielen doen namelijk van alles samen met anderen, maar dit gaat echt helemaal zijn eigen inbreng en bedrijf zijn! Mooi!

En ONLINE voor velen. Want online liggen de kansen, helemaal met social media als promotiekanalen (!) en dat ziet hij al een tijdje in, alleen was telkens de toewijding er niet naar. Hij maakte er geen ruimte voor, omdat er nog een bepaalde onzekerheid binnenin hem vastzat, waardoor hij niet vooruit bewoog met zijn plannen en visie.

Sommigen hebben het idee voor zichzelf om een bedrijf te creëren, wat zijn ideale leven mogelijk kan maken, of werk te vinden wat beter bij hen past. Voldoende vrije tijd, zijn dromen kunnen najagen, verbinden met andere mensen, onderwijzen, maar vooral ook zijn ziel en zaligheid in zijn werk kwijt kunnen. Zijn passie uit zijn werk halen!

Hij gaat nu vooral “mee in de molen” en overwerkt zichzelf nog regelmatig. Op kantoor wordt er veel van hem gevraagd, waardoor hij maar weinig “privétijd” overhoudt, laat staan rust en ruimte om een leuke verbinding met jou aan te gaan!

Het was alleen nog niet helder genoeg voor hem. Mogelijk heb jij hiermee te maken, doordat jij hem helderheid verschaft? Of hebt verschaft, welk zaadje nu geoogst gaat worden door hem. Hij gaat meer openstaan voor hulp van buitenaf.

Ik stuurde mijn tweelingziel afgelopen week een Frans linkje van de Munay-Ki inwijding. Dit is een belangrijke Inca-inwijding bij de Q’ero Sjamanen, om het regenboogpad van je hart te openen. “Munay-Ki” betekent namelijk “ik hou van jou”.

Heel specifiek opent deze 9-weken inwijding jouw krachten als heler bij jou. Gedurende 9 weken wordt bij jou het zaadje geplant waarmee jouw regenboogpad wordt geopend, waardoor jij de stappen gaat nemen om als heler aan de slag te gaan en mogelijk ook jouw eigen bedrijf daartoe zult gaan oprichten.

Jij ontvangt onder meer de “Hampe rite”, dit is “de rite van de heler”, alsook de “5 banden van kracht”, waarmee jij 5 banden ingebracht krijgt van mij in jouw aura, om meer beschermd te zijn als heler. Ook is de inwijding “de Pampamesayoq” (de hoeders van de aarde) en de inwijding van de “Altomesayoq” onderdeel van de Munay-Ki.

De Pampamesayoq en Altomesayoq zijn verschillende niveaus van inwijdingen in het sjamanisme bij de Q’ero sjamanen, waarmee “de sjamaan in jou” ontwaakt.

Misschien voel jij al lange tijd dat er méér in jou zit. Dan helpt de Munay-Ki jou om deze krachten en talenten te ontwaken!

De verschillende inwijdingen die onderdeel zijn van deze inwijding kun je hier teruglezen. Je kunt de inwijding daar ook bestellen en ontvangt dan 9 audiobestanden (sjamanistische reizen) in jouw e-mail, met een korte beschrijving daarbij, om gedurende 9 weken ingewijd te worden met de Munay-Ki.

Ik stuurde daarvan een Franse link naar mijn tweelingziel door, omdat ik vóelde dat hij een manier zocht om online te kunnen werken met zijn mannencirkels. De Munay-Ki zou daarvoor perfect zijn als aanbod! Daarnaast zou het hém ook ontzettend helpen, wanneer hij deze zou ondergaan, om zich beter verbonden met zijn hart te kunnen voelen. Met zijn eigen behoeftes en dat hij alles al in zich heeft. Alle krachten, alle talenten.

Het vult zijn gevoel van gemis op met onvoorwaardelijke liefde, waardoor zijn vertrouwen in zichzelf versterkt en hij in actie kan gaan komen op zijn droomleven! Op het zélf gaan creëren van zijn leven!

Ik ging dus af op mijn gevoel en niet op het feit dat hij “weer eens” niet gereageerd had op mijn prachtige verjaardagsfoto die ik hem voor zijn verjaardag stuurde ;-) Eigenlijk had hij op geen enkel bericht meer gereageerd. Dus dat is wat ik “zag”, maar niet zoals ik het voelde.

Wat bleek nu.. hij stuurde me direct een voice message terug, ha! Waarin hij eigenlijk alles bevestigde wat ik vóelde. Hij was heel druk. Wilde nog steeds graag online gaan werken en zocht naar een oplossing. Wat hij me ook vertelde is dat hij het moeilijk vond om alleen te zijn, maar daar eigenlijk wel de behoefte toe voelde.

Dit zie ik bij vele tweelingzielen terug. Het “loskomen” van de wereld die doorgaat zonder hen, vinden zij moeilijk. Dus blijven ze erin meegaan, wat eigenlijk meer energie kost en tegen hun natuurlijke stroom ingaat.

We zien in de kaarten dat hij tóch meer los gaat komen van de wereld om hem heen en de mening van anderen. Zelfs over een mogelijke verhuizing hebben velen een mening (misschien familieleden), maar ook daar gaat hij zichzelf van losmaken!

Dit heeft ook te maken met zijn drive om nu echt te willen gaan voor zijn online bedrijf, of zijn zielsmissie op ander vlak (ik zie iets van een boerderij?), want daar heeft hij nu eenmaal gewoon tijd voor nodig. Tijd om achter de schermen zijn business in orde te maken!

En dat is oké, lieve Divine Masculine. Wees jezelf maar. Trek jezelf maar terug wanneer je even geen zin hebt in drukte! Niemand oordeelt hierover, behalve jijzelf.

We zien dus een grote stap vooruit door dit eclipsseizoen en deze 11-11 Engelenpoort in zijn AUTONOMITEIT (the emperor). In de verbinding met zichzelf. In wat híj nu eigenlijk wil.

Misschien wel naar de bergen verhuizen? Of juist van zijn berg afkomen en meer plezier beleven?

“A journey”, “a long way” en “a change” vertellen ons dat de verbinding tussen jullie naar de aarde mag komen. Jullie zullen door dit eclipsseizoen en de Engelenpoort vooruitgaan op een ander pad. Een gezamenlijk pad. Een pad van meer verlichting en plezier!

Er is een bepaald verlangen diep vanbinnen, een verlangen van de ziel om meer te proeven van het leven. Om niet constant maar door te gaan in hetzelfde cirkeltje. Opstaan, werken, thuiskomen, eten, slapen.

Er is een bepaalde behoefte aan “wanderlust”. Het ontdekken van de wereld. Het laten groeien van de ziel. Want dat is wat er gebeurt, wanneer we ons openstellen voor andere situaties, culturen, mensen, we groeien op zielsniveau, ook intellectueel. We worden geprikkeld door allerlei nieuwe dingen, waar onze ziel van smult!

Dit verlangen gaat hij meer de ruimte geven en helemaal in combinatie met zijn bedrijf / zielsmissie (niet voor iedereen, nog!).

Misschien betekent dit voor jou wel een leuk reisje? Of het maken van een lange reis die je al zolang zo graag wilt maken! Misschien ontmoet je op deze reis je tweelingziel wel (weer)?

Leef lieve tweelingziel! Leef!

MAIN PERSON

Waar hij lange tijd de boot heeft afgehouden, om welke reden dan ook, om met jou meer contact te hebben, meer diepgang te ervaren, meer te praten over zijn gevoelens en over wat er bij hem speelt, zien we daar nu “A CHANGE” in verschijnen.

Ik zie dat hij meer serieus aan de slag wil met zijn zielsmissie en daar speel jij een bepaalde rol in.

Mogelijk neemt hij als eerste eerst contact met jou op vanuit zakelijk oogpunt, maar dit heeft potentie tot groei in meer dan alleen maar zakelijk.

Want ondanks dat hij dit misschien nog ontkent (hij zal niet direct zijn hele hart op tafel leggen), ziet hij wel meer in jullie verbinding dan in de verbinding die hij heeft met andere vrouwen.

Er was altijd al meer, alleen nu gaat hij dit toch meer naar zichzelf erkennen.

Ik zie als eerste een gesprek opdoemen tussen jullie. Een gesprek dat over de telefoon kan plaatsvinden maar voor sommige tweelingziel ook “irl”, in real life. Misschien wel in het buitenland?

Er is een bepaalde richting die hij op wil gaan en daar wil hij graag jouw advies over inwinnen. Dit hoeft niet specifiek met jou te maken te hebben, maar meer met zijn hogere pad.

Hij heeft het altijd nogal lastig gevonden om echt te uiten wat hij voelde en om hulp te vragen, omdat dit in de maatschappij nogal als “zwak” aangemerkt wordt, maar toch voelt hij sterk om dit wel meer te gaan doen, ook richting jou en jou daarmee meer te betrekken in zijn wereld!

Krachtdier Kaketoe, de witte Kaketoe die zij (main person) op haar arm heeft, brengt de kracht van “het versterken van de banden van je relaties”, “vriendschap” en “verstandig-zijn”. Do we need to say more?

11-11 ELOHIM ENGELEN-INWIJDING

Op 11 november kun je weer een Elohim Engelen-inwijding ondergaan. Dit keer kwamen de Rode Elohim Engelen tot mij, om ons te helpen met de RODE VLAM.

De rode vlam, “brengt naar de aarde”, "materialiseert".

Tijdens deze inwijding lost de rode vlam vooral een GROOT brok op bij de keelchakra van de tweelingzielen, alsook bij het baarmoeder- en buikgebied doet de rode vlam extra het werk.

Een blokkade in de keel kan zich uiten doordat jullie niet helder naar elkaar communiceren. Niet eerlijk naar elkaar communiceren. Niet leven vanuit jullie eigen waarheid. Niet verbinden vanuit liefde. Het hartchakra is niet open en stroomt niet vrijelijk, omdat de energie wordt tegengehouden door dit brok in jullie keel.

Wanneer dit brok in jouw keel oplost, ga jij jezelf beter horen en kun je dus beter jouw eigen waarheid horen en volgen. Dit uit zich direct in de relatie met jouw tweelingziel, doordat je UIT JE HOOFD KOMT en in je hart raakt.

In plaats van allerlei scenario’s te schrijven in je hoofd (menig tweelingziel heeft al vele “drama films” gemaakt ;-), zul je meer overgaan in DOEN. Je zult meer jouw MEESTERSCHAP gaan belichamen en dat betekent dat jij zélf meer de controle zult gaan (terug)krijgen over jouw eigen gedachten en “film scenario’s” en dus ook jouw eigen leven!

Stop met filmen en start met leven! Laat het gebeuren tussen jullie, zoals de natuur ook uit haarzelf ontstaat, zonder de plant te forceren om te groeien!

Wanneer je meer aanwezig kunt zijn in het HIER EN NU, zonder oordeel, naar wie dan ook. Niet naar jezelf, maar ook niet naar je tweelingziel, dan houd je veel meer ruimte over voor fijne gevoelens! Veel meer ruimte om te genieten en veel meer ruimte voor samenzijn!

Veel meer ruimte om weer te gaan leven! In plaats van te “overleven”, zoals vele van ons tweelingzielen dat nog doen. We banen ons een weg door alle zorgen en zware gedachten heen en vergeten daardoor te genieten in het moment. Los te laten en te vertrouwen op dat alles al goed is. Dat wij al goed en samen zíjn.

De Elohim Engelen helpen jou deze inwijding met de rode vlam daarom om de verbinding met jouw tweelingziel naar de aarde te brengen. Zodat je ook echt kunt gaan genieten van jullie verbinding en plezier kunt gaan beleven aan jullie contact en relatie, in plaats van telkens het ergste te verwachten.

Verlichting in jullie relatie!

Niet eeuwig aarzelen en twijfelen over óf en wat je de ander (terug) gaat sturen. Niet ieder woord afwegen en bang zijn dat je teveel bent, maar IN JE KRACHT KOMEN en jezelf laten zien zoals je bent. JIJ BENT LEUK! Spreek en leef vanuit de flow van je hart.

Niet bij iedere vorm van communicatie teleurstelling ervaren dat er niks verder uitkomt dan een enkel bericht. Nee. Het is goed zoals het is en jij bent goed zoals je bent. De ander hoeft niet anders te zijn en jíj ook niet! Leef in het moment.

Door deze inwijding ga je elkaar meer omarmen! Gewoon zoals jullie beide zíjn. Beter luisteren naar de signalen van je lichaam, in plaats van naar je hoofd en dus minder saboteren in de relatie met je tweelingziel, zodat jullie dichter naar elkaar toe kunnen groeien. Je lichaam wéét of iets zo is. Je hoofd vertelt van alles, maar niets daarvan hoeft waarheid te zijn!

Je zult je grenzen beter kunnen voelen en weten aan te geven richting anderen (meer mondigheid!), ook richting jezelf (meer compassie!). Hierdoor win je alleen maar aan RESPECT.

De rode vlam helpt jou ook met het nodige doorzettingsvermogen, om nu écht je gedachten positief te houden voor het gezamenlijk verdergaan op jullie pad. Want wanneer jíj een positief toekomstplaatje kunt zien voor jullie samenzijn, is dát wat je uitzendt aan gedachten.

Doorzettingsvermogen heb je ook nodig om actie te ondernemen op je hogere pad, om je zielsmissie naar de aarde te brengen, om je eigen Facebook-groep te beginnen en te onderhouden. Om je bedrijf te laten groeien! Aardse stappen zijn daarvoor nodig! GO FOR IT!

Hiervoor vindt er daarom ook tijdens deze Elohim Engelen-inwijding weer TUPAY plaats tussen jou en jouw tweelingziel. Tupay is een krachtige energietransmissie die jullie beide helpt “zien” vanuit dezelfde visie. Jullie hógere visie.

Misschien zijn jullie wel bestemd om te emigreren en ergens in het buitenland te gaan wonen? Of je voelt dat er een kindje geboren gaat worden in jullie gezin?

De Rode Elohim Engelen helpen jou in het bijzonder tijdens deze inwijding, met het zien van een visioen van jullie toekomst. Dit visioen gaan we vervolgens tijdens de inwijding “aarden” door het letterlijk door jullie heen te laten stromen en naar de aarde te brengen. Door onze hogere visie energetisch aan Pachamama te geven, vragen we haar om ons te helpen om onze visie waar te maken hier op aarde.

Zij zal ons op haar beurt bepaalde stappen laten zien die we mogen nemen, om de verbinding met onze tweelingziel naar de aarde te brengen! Misschien gaan jullie wel samen op reis ergens naartoe?

Wanneer je geen benul hebt van waar het naartoe kan gaan met jullie relatie, dan kun je tijdens deze inwijding van de Rode Elohim een mooi beeld verwachten voor jullie toekomst! Of mogelijk ontvang je flarden ervan, of je ziet ineens een vogel, een totemdier, die jou wat wil vertellen. Zodat jij vervolgstappen kunt nemen in de juiste richting van dit visioen!

Zo zag ik tijdens de opname van deze inwijding mijn tweelingziel op met een hoed tegen de zon, met een blij lachend gezicht. Heel bijzonder.. ik zag geen lichaam, maar alleen zijn hoofd zweven! Dat vertelde me dat hij nog erg veel in zijn hoofd zit met angsten.

Ik wist welke hoed dit was, want dit was mijn eigen hoed! Die gebruik ik om te tuinieren hier! Dus ik wíst gewoon dat mijn gidsen me hiermee wilden vertellen dat mijn tweelingziel en ik samen aan het tuinieren zullen gaan hier in mijn tuin.

Álles is mogelijk! Blijf de hoop houden lieve tweelingziel en zet de juiste stappen om jouw Meesterschap als tweelingziel naar de aarde te brengen!

Geef je maar over aan de signalen van je lichaam en wat er voor jou wil gebeuren tijdens de inwijding en weet dat alles goed is zoals het gebeurt voor jou voor jullie hereniging.

Namasté,

Aho,

Vind jouw Spirit!

Avalon Sjamaan


YOUTUBE VIDEO

Ik nam ook een video op voor de komende 11-11 Engelenpoort. De video bekijk je hier.


COMBI-PAKKET 11-11 Elohim Engelen-inwijding én Volle Bevermaan baarmoeder-zegening (2 sjamanistische reizen)

Wil je ook meedoen aan de baarmoeder-zegening die plaatsvindt tijdens de Volle Bevermaan en de laatste eclips op 8 november om de kracht van de eclips te gebruiken voor het loslaten van je oude hoofdstuk en karmische energie?

Dan kun je ook het combi-pakket bestellen, waarmee je voor 33 euro meedoet aan beide sjamanistische reizen.

Het combi-pakket bestel je hier.


MAANBRIEF

Lid worden van de maanbrief met al het tweelingzielen nieuws en mijn aanbod van inwijdingen voor de hereniging met jouw tweelingziel, kan hier.