Avalon Sjamaan
"van Advocaat naar Sjamaan"

Hoi! Mijn naam is Avalon en dit is mijn dagboekpagina.

Lees mee met mijn eigen tweelingzielenreis en wat ik meemaak als Q'ero Sjamaan!

Ik raakte in een flinke burn-out als strafrecht advocaat in november 2014, waarmee mijn ontwakingsproces begon. Ik verliet mijn job als advocaat, zegde mijn huis op en begon met reizen.

Dit bracht me in januari 2018 op het eiland Fuerteventura, om te werken in een surfcamp, waar ik mijn tweelingziel ontmoette tijdens salsadansen.

Boem! Direct verliefd en alle vonken vlogen ervanaf! Neeee, zo ging het bij ons echt he-le-maal niet!! Ik heb zelfs nooit eerder een relatie met hem gehad. Meer lees je in mijn Dagboekblogs, waarin ik je ook altijd een update geef over de huidige én toekomstige ontwikkelingen tussen de tweelingzielen.

In de Tweelingzielen Tarot facebook-groep (alleen vrouwen) geef ik met regelmaat Live-uitzendingen waarin ik met de Tarot kaarten toekomstvoorspellingen doe voor de hereniging van Tweelingzielen en jouw persoonlijke vragen beantwoord!

Kom je ook onze community versterken?De 13e Rite van de Munay-Ki

"INCA baarmoeder-inwijding voor de hereniging van tweelingzielen"

De baarmoeder is geen plek voor zware energie (hucha), maar toch dragen wij vanuit onze vorige levens en onze jeugdtrauma's, nog zoveel pijn en angst met ons mee, wat we allemaal op hebben geslagen in ons baarmoedergebied.

Het herhalen van deze familiekarma, houdt ons weg van de hereniging met onze tweelingziel.

Als Q'ero Sjamaan help ik de tweelingzielen in hereniging met elkaar te raken. Er vindt daarvoor iedere nieuwe maan, een "13e rite van de Munay-Ki" plaats: "de rite van de baarmoeder", om jou te helpen, het regenboogpad van jouw hart te volgen, sámen met jouw tweelingziel.

Hier lees je meer over de 13e rite en kun je er gratis eentje volgen, om met de baarmoeder-inwijding kennis te maken.Het Dagboek van een Sjamaan


TWEELINGZIELEN ✨ nabespreking van de magische reis naar Avalon ✨ Nieuwe Maan in Slangseizoen

Tweelingzielen


“Hij komt uit de schaduw”

Lieve tweelingzielen,

Gisteravond vond de bijzonder magische reis plaats naar Avalon.

Wij maakten een Sjamanistische reis met 55 vrouwen gezamenlijk, ieder vanaf onze eigen fijne plek, waardoor we een “energetisch grid” hebben gecreëerd, een energetisch krachtveld.

Dit krachtveld helpt ons Pachamama om zich op te schonen van donkere energie, waar wij de “kanalen” voor zijn, doordat wij deze energie door ons heen laten stromen.

Gisteren was dat de krachtige energie van de krachtplaats Avalon, in Glastonbury Engeland.

Wij maken deze reis voortaan ieder jaar opnieuw, tijdens "de Nieuwe Maan in Slangseizoen", zodat we met de kracht van de Heilige Graal, onze Sjamanistische dood kunnen laten plaatsvinden in het Slangseizoen.

Voor de datum van deze reis kun je hier terecht, je kunt de reis daar ook (na)bestellen, tenzij de knop niet beschikbaar is, dan is het wachten tot de volgende Nieuwe Maan in Slangseizoen.

Energie werkt overal en dus kunnen we energie naar ons toehalen, waarvandaan dan ook. We kunnen ook energie ergens anders naartoe sturen, zo ver als naar onze tweelingziel die misschien wel aan de andere kant van de wereld woont (de mijne woont in Frankrijk en ik op de Canarische eilanden).

De bijzonder magische reis van Avalon begeleidde ons naar het donker in onszelf. Naar onze schaduw, die we mogelijk niet altijd evengoed zien wanneer we “in het licht” zijn.

De kracht van Avalon is de kracht van de activatie van de Hoge Priesteres in ons. Velen van ons zijn Hoge Priesteressen geweest in verschillende vorige levens.

De reis zal jou helpen om deze kracht van SCHEPPEN weer te erkennen en te gaan gebruiken.

Jíj schept namelijk jouw eigen leven mee.

Magiër Merlijn heeft ons ingewijd met de kracht van de Heilige Graal en wil ons nog graag de boodschap meegeven van BALANS en ALCHEMIE.

“Er is niet zoiets als zwart of wit, als goed of fout, het is allemaal jouw éigen belevingswereld en het oordeel naar jezelf, waardoor er een “fout” ontstaat in jouw leven. Dat is de wet van de alchemie.

Wanneer je deze termen kunt loslaten, bereik je pas echte vrijheid van geest. Dan IS alles gewoon zoals het is. Je hoeft er dan niet langer bewust mee bezig te zijn en richt je aandacht gemakkelijker op iets anders, waardoor je waar Meesterschap verkrijgt over je bewuste gedachten.

Je zult dan merken dat je heel anders gaat co-creëren in je leven, omdat je heel anders gaat “uitzenden” aan energetische frequentie. Want ook gedachten en woorden bevatten een bepaalde vibratie die jouw energieveld kunnen verzwaren or verlichten, alsook het energieveld van een ander!”.

~ Opgestegen Meester Merlijn

“Hij komt uit de schaduw”

De boodschap van Merlijn gaan we terugzien in het tweelingzielen collectief. Voor degenen die hebben meegereisd zal de Heilige Graal het werk doen de komende periode en zal er een flinke opschoning plaatsvinden van “het gedachtenproces”, zodat er meer verlichting in de geest kan komen en je daardoor anders zult gaan creëren voor jezelf.

De eclipsen “bewegen” de tweelingzielen dichter naar elkaar toe en elkaars pad hier op aarde. Dat betekent dat de ene meer open komt te staan voor de manier van leven van de ander en andersom.

Het oordeel dat de ander “het niet goed doet, omdat...” zal meer naar de achtergrond verdwijnen, waardoor het “mens-zijn” meer op de voorgrond zal kunnen treden.

We zien krachtdier Zwaan, wat het krachtdier is van de onvoorwaardelijke liefde, van de gratie en van de transformatie.

“Wanneer jij je transformatie toe laat, zal jouw leven daarin meeveranderen”, zegt Zwaan. En dus ook jouw relatie met jouw tweelingziel.

Er is “iets” een “ding” dat wil worden aangepast in jouw leven Divine Feminine. Er “zweeft” nog iets boven en in je hoofd, waardoor je het moeilijk vindt om knopen door te hakken voor jezelf.

Het is een bepaalde onzekerheid die steeds terugkeert.

Dit heeft te maken met een gebrek aan plezier in je leven en voor sommigen ook een gebrek aan rust.

Er is niet voldoende ruimte voor jezelf, waardoor je steeds je vertrouwen en eigen stem kwijtraakt. Je wordt nog teveel geleefd.

“Trek er eens op uit!”.

In de live reading in de Tweelingzielen Tarot Facebook-groep (alleen vrouwen), kwam ook naar voren om gewoon eens op avontuur te gaan met jezelf. Een reisje te maken. Het gewoon te DOEN, zonder er teveel over na te denken (natuurlijk wel over de logistiek en als je een kind hebt over een oppas natuurlijk 😉), maar denk niet langer in bezwaren, DOE het gewoon!

Het eclipsseizoen gaat hen beide op dit pad vooruit bewegen, want ook bij jouw Divine Masculine “speelt” al een hele tijd iets in zijn hoofd.

“Best een grote omslag in zijn leven”, hoor ik. Er is een bepaalde toekomstvisie, waar jullie het mogelijk eens over hebben gehad, die maar terug blijft keren in zijn hoofd.

We zien dat hij een meer VRIJ leven wil leiden voor zichzelf.

Het ondernemerschap bijvoorbeeld is daarop gericht. Zelf de eigen tijd in kunnen delen, helemaal wanneer je online werkt.

Ik zie daarvoor bij sommigen een YouTube kanaal verschijnen! Waarmee hij aan de slag wil gaan, om zijn business meer te laten groeien en zichzelf meer te laten zien!

Ook zie ik een soort van vakantiehuis verschijnen voor hem. Een meer relaxte chille omgeving, waar hij eens van een goed glas wijn kan genieten, zonder dat er van alle kanten aan hem wordt getrokken!

Dit glas wijn, smaakt natuurlijk altijd beter, wanneer hij op een prachtige omgeving uitkijkt in de natuur en misschien zelfs aan het water. Maar ik zie vooral ook de bergen. Ik zie hem hoger in de bergen en vanuit daar zijn hogere visie creëren, door zichzelf toe te staan weer te mogen dromen.

Maar hij heeft eerst rust nodig daarvoor. Hij heeft zo hard lopen rennen - en nu nog - om alles in goede banen te kunnen leiden. Hij is op.

Hij wil er tussenuit met zichzelf. Misschien met een goede vriend of familielid met wie hij het goed kan vinden, maar hij wil ertussen uit. Sommigen gaan gewoon alleen, op avontuur! Misschien wel in hun busje of met een tent erbij!

Wanneer hij weer de ruimte kan vinden voor zijn eigen stem, zal hij weer met jou kunnen communiceren op een ander niveau.

Een level van meer volwassenheid en het nu zeker weten van wat hij wil.

Want anders gaat hij straks met jou een gesprek aan en raakt hij weer in twijfel wat te doen en dan gaat het weer mis. Dan verdwijnt hij weer van de radar, of hij moet zichzelf op andere wijze weer uit de verbinding terugtrekken, omdat hij zich niet goed staande weet te houden en verbonden met zichzelf. Zijn Hogere Zelf.

Dit is een groot stuk onzekerheid dat nog bij hem speelt. Onzeker of hij wel kan vertrouwen op zichzelf, of hij wel kan voldoen aan loyaal zijn en het zijn van een goede (business)partner voor jou.

Er is nog een bepaalde mate van “ongelijkheid” tussen jullie, wat de aankomende winter meer zal gaan helen, bij jullie beide individueel, maar ook in relatie tot elkaar, want dat begint bij ons als individu.

Een goed partnerschap houdt in dat beide partijen openstaan voor elkaar gezichtspunt. Wat ik nog vaak zie gebeuren tussen de tweelingzielen is dat de ene tweelingziel het op een bepaalde manier in gedachten heeft of “gezien” heeft als toekomstvisie en de ander zich hieraan dient te conformeren.

(Jij weet zelf of dit op jou van toepassing is).

Zo heb jij misschien in je hoofd om in een bepaalde lunchtent af te spreken en stelt jouw tweelingziel heel iets anders voor.

Wat dan nog vaak voorkomt is dat er wordt vastgehouden aan “het eigen idee”. Vrouwen hebben dat meer dan mannen. Helemaal de vrouwen die een sterk overheersende Masculine energie dragen en dus “de leiding” willen nemen.

Het is oké om je guard neer te laten. Sta maar open voor de wensen en ideeën van een ander. Laat Spirit je maar brengen wat er voor jou bedoeld is. Wat er voor jou goed vóelt.

Ja, je kunt bepaalde ideeën hebben, maar pin je daar niet te strak aan vast, want dit kan zomaar ineens veranderen!

WEES FLEXIBEL

Dat is partnerschap. Dat is samenwerking. Je doet het samen. Laat de controle maar los.

Wat ik sterk voel is dat na de 11-11 Engelenpoort, waarmee jij jouw eigen Meesterschap versterkt, zodat jouw leven een andere wending kan nemen, jouw tweelingziel jou TEGEMOET zal komen.

Dit kan zijn door het maken van een reis jouw kant op, of misschien zelfs een voorstel om dit samen te gaan doen! Dan wel staat hij gewoon ineens bij je op de stoep of je ontvangt een belletje uit het niets.

Maar eerst mag de eclipsenergie bij jullie het werk doen, voordat jullie vanuit meer helderheid met elkaar vooruit kunnen bewegen!

ENGELENPOORT 11-11  

We zijn in de energie nu op weg naar de tweede eclips die zal plaatsvinden op 8-11 tijdens de Volle Bevermaan en vlak daarna opent er weer een krachtige Engelenpoort. Namelijk de 11-11 Engelenpoort!

Op deze datum vindt er weer een Elohim Engelen-inwijding plaats. Dit keer met de rode vlam om de verbinding met jouw tweelingziel naar de aarde te brengen en om te zetten in “manifestatie”.

Meer daarover volgt in een volgende blog.

Heb je meegedaan aan de reis naar Avalon? Dan hoor ik graag van jou hoe je de reis ervaren hebt! Dat kan door te delen bij deze blog in de Tweelingzielen Tarot Facebook-groep, of door mij even een mailtje te sturen op: info@vindjouwspirit.nl

Ps. Geen verhaal is te lang. Schrijf het lekker van je af!

Aho lieve sisters,

Avalon Sjamaan


NABESTELLEN AVALON-REIS: www.vindjouwspiritacademie.nl/avalon

VOLGENDE LIVE UITZENDING

In de ochtend van 11-11 vindt er weer een nieuwe tarot live-uitzending plaats in de Tweelingzielen Tarot Facebook-groep (women only).

Lid worden van de groep kan hier.

MAANBRIEF VOOR TWEELINGZIELEN

Wil je op de hoogte blijven van de live-uitzendingen, alle blogs, video's en mijn aanbod voor tweelingzielen?

Word dan lid van de maanbrief.

Lid worden kan hier.