Avalon Sjamaan
"van Advocaat naar Sjamaan"

Hoi! Mijn naam is Avalon en dit is mijn dagboekpagina :)

Lees lekker mee hoe ik schrijf over mijn eigen tweelingzielen rollercoaster en wat ik meemaak als Q'ero Sjamaan!

Ik raakte in een flinke burn-out als strafrecht advocaat in november 2014, waarmee mijn ontwakingsproces begon. Ik verliet mijn job als advocaat, zegde mijn huis op en begon met reizen.

Dit bracht me in januari 2018 op het eiland Fuerteventura, om te werken in een surfcamp, waar ik mijn tweelingziel ontmoette tijdens salsadansen.

Boem! Direct verliefd en alle vonken vlogen ervanaf! Neeee, zo ging het bij ons echt he-le-maal niet!! Ik heb zelfs nooit eerder een relatie met hem gehad. Meer lees je in mijn Dagboekblogs, waarin ik je ook altijd een update geef over de huidige én toekomstige ontwikkelingen tussen de tweelingzielen.

In de Tweelingzielen Tarot facebook-groep (alleen vrouwen) geef ik met regelmaat Live-uitzendingen waarin ik een Tarot reading doe en jouw persoonlijke vragen beantwoord.

Kom je ook onze community versterken?De 13e Rite van de Munay-Ki

"INCA baarmoeder-inwijding voor de hereniging van tweelingzielen"

De baarmoeder is geen plek voor zware energie (hucha), maar toch dragen wij vanuit onze vorige levens en onze jeugdtrauma's, nog zoveel pijn en angst met ons mee, wat we allemaal op hebben geslagen in ons baarmoedergebied.

Het herhalen van deze familiekarma, houdt ons weg van de hereniging met onze tweelingziel.

Als Q'ero Sjamaan help ik de tweelingzielen in hereniging met elkaar te raken. Er vindt daarvoor iedere nieuwe maan, een "13e rite van de Munay-Ki" plaats: "de rite van de baarmoeder", om jou te helpen, het regenboogpad van jouw hart te laten volgen, sámen met jouw tweelingziel.

Hier lees je meer over de 13e rite en kun je er gratis eentje volgen, om met de baarmoeder-inwijding kennis te maken.Het Dagboek van een Sjamaan


TWEELINGZIELEN Herfstequinox "respecteer je heiligdom"

Tweelingzielen


Herfst Equinox, 23 september 2022 & Nieuwe Maan in Kraaiseizoen (25-9)

“He is going all-in”

“Honour and respect my will and you will be my most beloved subject”

  • Coatlique, the Aztec Goddess of Snakes (king of swords)

OH MY GOD, waren mijn eerste woorden bij het zien van de Goddess kaarten.

Ik heb dit deck al een tijdje niet gebruikt, dus dan moet ik altijd even weer opnieuw verbinden met de energie van deze kaarten en Godinnen.

Ik ben altijd geneigd om voor dezelfde decks te gaan, die ik prettig vind om te “lezen”, maar deze keer voelde ik sterk dat de Godinnen mij riepen!

Ik ben sinds enkele dagen ook weer begonnen met het samenwerken met “Mama Ocllo”, die bij de Q’ero sjamanen de Ñusta Godin uit Peru is, die ons helpt bij het verbinden met het materiële. Of eerder gezegd, “bij het accepteren van ons mens-zijn” en daarmee dus de materiële wereld. Die ook grenzen kent, maar ook zoveel mogelijkheden!

Mama Ocllo helpt ons bij het helen van onze innerlijke kind-stukken. Wanneer er namelijk vergeving en acceptatie plaatsvindt, raken wij beter IN ons lichaam. We raken beter verbonden met onszelf. We laten ons verleden meer rusten en dus los, waardoor we meer ruimte creëren voor het nieuwe om in ons leven te ontstaan. Ook met onze tweelingziel.

Aan de andere kant hebben we dan de spirituele wereld, die géén grenzen kent.

Samen vormen zij de Divine Masculine en de Divine Feminine. De man en de vrouw in ons. De rationele wereld van ons denken en de gevoelswereld van ons hart. De Adelaar en de Condor. De zon en de maan.

De ACE of pentacles staat voor een nieuw begin tussen de tweelingzielen. In dit geval in het materiële, in het aardse (pentacle).

De ACE of pentacles kondigt dit nieuwe begin aan, gelijktijdig met de Herfst Equinox die per vandaag plaatsvindt en dus een nieuw seizoen op het medicijnwiel. DE HERFST.

Ik vind dit altijd een heel prettig seizoen, omdat de energie rustiger wordt in de herfst. Ten minste, dat is de bedoeling. Pachamama ademt uit, voordat zij weer gaat inademen tijdens de winterperiode. Wat betekent dat wij als tweelingzielen daarin mee mogen gaan, door LOS TE LATEN, zoals Pachamama haar bladeren loslaat, in dit Kraaiseizoen, wat bij de Noord-Amerikaanse Natives "de tijd van de vallende bladeren" wordt genoemd op het medicijnwiel.

Wij mogen meegaan in deze energie en dat betekent dat wij ook mogen loslaten. Onze oude huid zoals, bepaalde verwachtingen die we hebben, gebaseerd op eerdere ervaringen. Bepaalde pijn die we nog met ons meedragen, voortkomend vanuit oude relaties en onze jeugd. Bepaalde patronen die we blijven herhalen, om geliefd te zijn. Onszelf wegcijferen voor anderen, voor mannen, voor familieleden.


Ik begon mijn ochtend met een fijn Q'ero ritueel met mijn mesa, mijn medicijnbundel aan 1 van mijn medicijnwielen hier. Mijn intentie voor dit Herfst seizoen blies ik in de K'intu (3 bladeren) en wat ik wil loslaten in de Khuya, de medicijnsteen.

Een rustig, maar krachtig en gecentreerd begin van mijn ochtend, na weer een EMDR-sessie die plaatsvond gisteren voor het helen van mijn zware mishandeling.

Tijdens deze online sessie met de psychologe werkten we aan het stuk "zelfverwijt" wat ik nog altijd voelde binnenin mezelf.

Waarom had ik niet naar mijn intuïtie geluisterd? Waarom was ik niet voor mezelf opgekomen tijdens mijn zware mishandeling? Ik verweet het mezelf dat ik mezelf zo klein maakte. Ik verweet het mezelf dat ik niet ben weggegaan toen zijn ouders thuiskwamen. Ik verweet het mezelf dat ik mijn mond niet open heb gedaan en zijn ouders om hulp heb gevraagd. In plaats daarvan zei ik hem: "zeg maar dat ik ziek ben en in bed blijf".

Ik kon me niet bewegen. Was totaal bevroren. Totdat ik de dag erna voelde dat ik er weg wilde gaan. Ik had kracht verzameld om de straat op te gaan met mijn fiets. Met een flink blauw oog en een pijnlijk lichaam.

Gisteren vond er vergeving plaats. Tijdens het tappen, waar vele psychologen mee werken, kwam het inzicht binnen dat ik júist wél naar mijn intuïtie had geluisterd. Dat ik júist ontzettend instinctief ben gaan handelen en mezelf dus instinctief klein heb gemaakt, om mezelf te beschermen en te redden tegen het voortduren van de aanval richting mij.

Zoals het lammetje dat ook deed, toen het per ongeluk ontsnapte en Guapa het achterna begon te rennen en begon op te jagen, keihard blaffend. Het lammetje sprong het muurtje op, stopte met rennen, dook ineen en maakte zichzelf heel klein. Hierdoor moest Guapa ook tot stilstand komen en kon ik haar aan de riem vastmaken.

In mijn sessie hiervoor kwam de mantra naar voren: "HET IS NIET MIJN SCHULD". Met deze sessie erbij, voelde ik mijn kracht weer terugkomen. De Godin in mij die zei: "IK HEB ALLES GEDAAN WAT IK KON, OM MEZELF TE BESCHERMEN!!!". Wat een power kwam hier vanaf.

Vanochtend wandelde ik dus heel anders de deur uit. Ik voelde minder stress en minder druk op mezelf. Ik voelde dat ik goed ben zoals ik ben. Dat ik juist handel, voor mij. Dat ik niet altijd "de waarheid" naar iedereen hoef te zeggen, wanneer ik aanvoel dat dit misschien geen goed idee is in bepaalde situaties.

Heb jij een trauma meegemaakt? Twijfel je of EMDR geschikt zou zijn voor jou? Ik heb in 4 sessies tijd een verschrikkelijk grote transformatie erdoor meegemaakt. Ik raad het je dus echt aan.

Denk in mogelijkheden, ook financieel. Ik heb deze sessies per uur betaalt, omdat het niet inbegrepen was voor mij. Ondanks dat ik niet veel geld had op dat moment. Ik voelde alleen maar dat ik dit móest doen voor mijn helingsproces en was vastberaden dat ik dit wilde. Voldoende geld verscheen toen op de juiste momenten. Vraag je vrienden en familie om hulp! Spreek je uit en praat over je trauma, zodat je het mag loslaten en je in acceptatie raakt dat dit jou overkomen is.

"Zij is geblinddoekt!" (even terug naar de kaarten). Wat mij vertelt dat de Divine Masculine er klaar voor is om "ALL-IN" te gaan!

Om niet langer alles te hoeven weten en begrijpen wat er gebeurt in zijn leven, maar om er gewoon op te vertrouwen dat waar hij naartoe gebracht zal worden, hetgeen zal zijn wat voor hem bedoeld is.  

Maar óók, om nu toch écht te gaan luisteren naar zijn éigen gevoel. Ook als dit gevoel hem vertelt om ergens "niet mee in zee" te gaan. Ook als dit gevoel hem vertelt, om nog even te wachten met een beslissing te maken. Ook als dit gevoel hem vertelt, dat hij even geen tijd heeft voor bepaalde vrienden. Hij gaat wat meer "lak" hebben aan anderen, in goede zin. Want het betekent dat hij daardoor meer ruimte voor zichzelf krijgt!

Selene, the Griekse godin van de Volle Maan, “my light reveals, my darkness conceals”, heeft aan weerszijden een paard naast haar.

Paarden dragen ons en laten ons héél goed inzien hóe energie werkt! Een paard kan namelijk als geen ander op jouw energie reageren en dit terug spiegelen.

Mocht jij dus voelen om paardencoach te worden en met paarden te gaan werken als "helingtool" voor mensen, GO FOR IT! Twijfel niet langer aan jezelf!

Paarden dragen de mensheid en helpen ons om in overgave te durven gaan aan ons gevoel en aan ons diepe heldere weten.

Dit gevoel, zal bij de Divine Masculine vanaf deze HERFST EQUINOX in de natuur (en ook de aanvang van het Kraaiseizoen op het medicijnwiel van de Native Noord-Amerikanen), de leiding gaan nemen!

Dag en nacht zijn opnieuw even lang (het licht en het donker). De Herfst Equinox markeert een nieuw punt van evenwicht in de zonnecyclus. Waar de natuur in de lente klaar was om “aan de slag te gaan” en naar buiten te keren, mogen de tweelingzielen nu met de natuur meebewegen door zich meer naar binnen te gaan keren en meer in rustmodus te gaan.

We zeggen met deze Herfst Equinox dank voor alles wat Pachamama en PachaKamaq ons gebracht hebben het afgelopen jaar. We halen "de oogst" binnen.

Alle dieren zoeken nu in de natuur dit seizoen hun plekje op, om de winter door te gaan brengen. Volg hen en neem je boek lekker mee! Brand een kaarsje voor jezelf in de avond, steek wat wierook aan en schrijf wat, lees een goed boek, teken, kleur. Doe Yin Yoga, kalmeer je geest en zorg goed voor jezelf. Mediteer!

Hoe meer rust jij voor jezelf kunt vinden, hoe beter jij in je lichaam raakt en verbonden met je Hogere én Lagere Zelf. Er vindt op deze manier integratie plaats van je Hogere Zelf hier op aarde. HARMONIE met jouw tweelingziel!


Hij gaat negativiteit loslaten in zijn leven en dat zijn ook zijn eigen negatieve gedachtes!

Voor vele tweelingzielen betekent dit het einde van karmische relaties. Met zijn (of haar) partner. Maar écht een einde dit keer. Niet weer teruggaan naar "de ex", maar de keuze voor zichzelf maken. En dat betekent toch een geheel ander leven als dat hij al die tijd geleefd heeft.

Het is een relatie die al heel wat jaren duurt. Mogelijk met een gezin en kinderen erbij. Voor sommigen zijn het "meerdere relaties", omdat zij telkens het patroon blijven herhalen dat zij een relatie beginnen met de eerste en de beste die zich aanbiedt op hun pad.

Dan kun je allemaal leuke foto's zien op Facebook. Allemaal leuke uitjes en dagjes weg samen, maar dit betekent niks, wanneer de relatie geen enkele basis heeft. Dit is de buitenwereld, die vaak niet matcht met de binnenwereld van de DM's. Laat je hierdoor dus niet leiden!

Bevrijd je geest van deze kwelling, door er gewoon niet meer naar te kijken! Zoek de pagina van de ander niet meer op. Zet de ander "uit" qua "volgen" op Facebook (dit kan ook op instagram), zodat je niet telkens onnodig met zijn fantastische leven geconfronteerd wordt, terwijl jij diep van binnen wel beter weet!

Maar, probeer niet te oordelen, maar hem juist de ruimte te geven om zelf tot bezinning te kunnen komen. Ook hij is gewoon volwassen en kan zijn eigen beslissingen nemen (de ene beter dan de andere ;-)).

"Het is een relatie die zal doodbloeden". Wat betekent dat zij mogelijk niet (meer) samenwonen, of wel, maar dan bloedt de liefde dood tussen hen. De spanning gaat (of is) er vanaf, waardoor ze meer samenleven als broer en zus. Dit kan ook om een huisgenoot gaan, met wie hij aan het flirten was.

Het is niet meer wat hij wil. Het past niet langer bij hem en dus wil het worden losgelaten. Óók voor sommigen "het idee" of zij ooit nog met hun ex samen zullen komen. "Het idee" om weer contact met haar op te nemen, zal worden losgelaten. Definitief. Want wanneer je een boek uit hebt, hoef je het niet steeds opnieuw te gaan lezen.

Ook vrienden of familie kunnen hem negativiteit bezorgen. Ook dit gaat hij dit seizoen, dus hiervoor gaat hij nog wel de tijd nemen, meer en meer loslaten, zodat hij in de winterperiode aan een nieuw begin voor zichzelf kan beginnen. Maar, wel met de kanttekening dat we allemaal mensen zijn en mensen zijn nu eenmaal niet perfect.

Toch was er een "gut feeling" waar hij lange tijd niet op durfde te vertrouwen. Een gut feeling dat hem vertelt dat hij bepaalde wegen beter niet in kan slaan. Dat hij teveel zoekende is naar de liefde in zijn buitenwereld. Dat hij moeite heeft met stilzitten en nog altijd best wel wegrent voor zichzelf en om te voelen. Want dan gaat hij ook zijn pijn en verdriet voelen.

De Westenwinden brengen een duidelijker besef van richting en doel: "meer helderheid van geest". Het pad van het Westen op het medicijnwiel, is namelijk het pad van introspectie en transformatie. Het is het moment voor onze sjamanistische dood: "het loslaten en afsluiten van een oud hoofdstuk in ons leven, ter voorbereiding op onze wedergeboorte in de lente".

Het betekent dat hij minder in zijn hoofd zal zitten om alles te overdenken en meer gewoon gaat doen! Gewoon een stap vooruit en dan “ziet hij het wel”, in het moment. Niet alles hoeft nu al gepland te worden, maar mag meer gaan ontstaan, zodat hij meer mee kan gaan met de flow van het leven.

En als het dan toch niet passend en fijn blijkt te zijn, dan stopt hij er gewoon weer mee.

En zo is het.

Hij gaat ook meer tijd inlassen voor zichzelf, om even uit te kunnen ademen. Om even ergens te kunnen zitten en tot zichzelf te komen, zodat hij zijn eigen behoeftes beter kan gaan voelen en dus ook of hij eigenlijk wel gelukkig is op dit moment of niet. Het kan 'm in kleine dingen zitten waar hij niet happy mee is, maar zolang hij maar blijft rondrennen, verandert daar natuurlijk niks aan!

Hij mag meer tijd nemen voor bewustzijn. Voor yoga! Met zichzelf!

Ik voel dat er een bepaalde teleurstelling is geweest tussen jullie, van hem naar jou en van jou naar hem. Een bepaalde verwachting die toch anders is gelopen, waardoor er emotioneel een blokkade is ontstaan tussen jullie.

Er was geen vertrouwen meer. De teleurstelling had het overgenomen van het vertrouwen.

Ik voel dat precies dit hetgeen is dat jullie zullen gaan overkomen deze aankomende nieuwe maan-cyclus. Weer terug naar dat vertrouwen en de OPEN GEEST, zodat jullie met elkaar vooruit kunnen bewegen en de teleurstelling en het hartzeer daarvan achter jullie kunnen laten.

Jullie zien nu beide in dat dit voortkwam uit een eigen innerlijke kind-wond en dat het geen reden heeft om nog als het zwaard van Damocles boven jullie hoofden te zweven.

Voor hem is dit een stuk naar zijn moeder wat hij mag doorbreken en voor haar een stuk naar haar vader.

Hij mag dus de vrouwelijke energie weer toelaten van vertrouwen en zij mag zich veilig genoeg voelen bij hem, om niet weer opnieuw gekwetst te raken.

Wanneer we hier niet overheen kunnen stappen, dan heeft geen enkele relatie - ook een vriendschap - kans van slagen.

Tussen mij en mijn tweelingziel is er vanwege deze reden, lange tijd geen contact geweest. Ik was zo ontzettend teleurgesteld in hem. Ik kon me daar niet overheen zetten. Door mijn therapie en alle inwijdingen die ik doorgeef, ben ik gaan inzien dat dit een teleurstelling richting mijzelf was, die ik heb mogen helen. Een stuk "zelf-acceptatie", zodat ik mijn tweelingziel nu ook veel beter kan accepteren zoals hij is.

In mijn laatste blog over de nieuwe maan, schreef ik dat hij me had laten weten dat hij druk was, niet wist wat hij op mijn bericht moest antwoorden en dat hij er later op zou terugkomen wanneer hij thuis zou zijn.

Eenmaal thuis, reageerde hij nog steeds niet. Weer zag ik op Facebook allerlei foto's voorbijkomen van allerlei events waar hij was. Waar ik voorheen direct in de stress zou schieten en zou denken dat het aan mij lag dat hij niet antwoordde, kon ik nu veel beter relativeren en zien dat hij hewoon heel erg druk is en andere prioriteiten heeft.

Mannen gaan hier anders mee om dan vrouwen.

Ik stuurde hem op zijn dag van thuiskomst een bericht, met daarin dat onze videocall zou gaan over: "het pad van de Paqo". Het pad van de Q'ero Sjamaan, waar ik hem meer over mag gaan vertellen, op advies van mijn gidsen.

Weer kreeg ik een week lang geen antwoord en dus stuurde ik hem een aantal boeken toe, die gaan over het pad van de Paqo. Hij antwoordde dat hij de boeken mogelijk zou gaan lezen, om dit pad beter te begrijpen en inderdaad dat hij druk was en in oktober terug zou komen op mijn bericht.

Ik merk dat er meer verlichting komt in onze relatie. Meer open communicatie vanuit hem, door mij te vertellen dat hij druk is. Ik bemerk ook een andere gedachtengang bij mezelf. Waar ik mezelf voorheen altijd teveel voelde en oordeelde richting mezelf dat ik ergens niks van mag zeggen, of hem niet "achterna" mag zitten, zie ik nu in, dat sommige mensen gewoon zo zíjn. Vergeetachtig, vaak (te) druk en dat dit dus niets met mij te maken heeft, persoonlijk, maar met de ander!

Dus ik ben nu veel meer geneigd om mezelf gewoon uit te spreken richting hem, zonder me teveel te voelen! Om dus in mijn éigen energie te blijven en niet mee te gaan in de energie van een ander.

Ik heb dit patroon overigens niet alleen richting mijn tweelingziel, maar dit is altijd al een rode draad geweest in mijn leven.

REALITY CHECK betekent voor sommigen dat zij zich realiseren (als Divine Masculine) dat zij nog helemaal niet gebonden willen zijn en zich in een volgende relatie willen storten. Tijd voor henzelf is wat ze nodig hebben. Vrije tijd! Misschien zullen ze zelfs als "de eeuwige vrijgezel" gaan leven, om ineens van alles te proeven wat nu wel kan, nu ze weer vrijgezel zijn.

Anderen realiseren zich juist dat wanneer zij iets willen in hun leven, zoals een fijne leuke relatie, ze daar juist moeite voor dienen te doen en het niet alleen maar van de ander af kunnen laten hangen.

Dit heeft natuurlijk geheel te maken met de mate van volwassenheid van de tweelingzielen en op welk punt in jullie leven jullie beide nu zijn aangekomen. Soms denken we dat we er klaar voor zijn om "te settelen", maar is dat juist niet wat we op dat moment nodig hebben voor onze groei. Want ook tweelinzielen die al wel een relatie met elkaar hebben, kunnen zich onnodig laten lijden en alles behalve in harmonie zijn, waardoor ze elkaar alleen maar over en weer blijven schaden en kwetsen. Dit komt de relatie niet ten goede.

Deze HERFST EQUINOX kan dus 2 kanten op. Of jullie raken verder verwijderd van elkaar in het aardse, wat betekent dat jij je meer mag gaan richten op jullie spirituele verbinding en dus naar binnen mag gaan keren (Divine Feminine-energie),

OF jullie raken juist weer in verbinding deze Equinox, maar dan op een dieper level van toewijding aan elkaar en jullie (gezamenlijke) zielsmissie. Hij raakt ook meer "open" richting jou. Dus wanneer het contact tussen jullie wel aanvangt, zal er zeker weten meer verlichting plaatsvinden tussen jullie.

Meer "licht" dat geschenen zal worden op jullie relatie, maar ook minder zorgen en angsten in jullie vriendschap of relatie.

Dit is de boodschap die aan de meeste tweelingzielen gegeven wil worden: “hij gaat ervoor!”.

En dat betekent een overgave die hij eerder nog niet heeft aangedurfd vanuit de angst voor het onbekende. Vanuit de ansgt om te falen, maar óók om te slagen! Want wat nu als hij nou gewoon eens GELUKKIG kan zijn? Zelfs samen met een prachtige vrouw? Niet meer die diepe stukken door en de pijn herhalen. Hoe gaat zijn leven er dan uitzien? Zal ze wel bij hem blijven? Misschien vindt ze hem wel helemaal niet leuk genoeg?

Een overgave die hem op een bepaald pad zal brengen dat hij niet kent, maar waar hij nu veel meer oké mee is. Hij is gegroeid. Hij is meer volwassen.

Misschien is dit voor sommigen wel een verhuizing naar het buitenland zelfs. “Een DEFINITIEVE verhuizing”, hoor ik. Omdat jij al zolang bezig bent met deze droom, is het nu tijd om deze stap te gaan nemen op je hogere pad!

Er zal veel VERLICHTING aankomen voor veel tweelingzielen. Vanaf de maand oktober, waarin ook de 10-10 engelenpoort weer zal plaatsvinden en ook weer een nieuwe (gratis) Live Tarot-uitzending en Elohim Engelen-inwijding.

LICHT dat zal schijnen op hun relatie met elkaar, op hun verbinding. En dat betekent voor sommige tweelingzielen: samen vooruit bewegen.

Godin Venus vraagt ons om de onvoorwaardelijke liefde in ons leven te willen uitnodigen. Venus is de energie van “the lovers” in dit deck.

Je wéét het, je vóelt het, hoe het zit voor jou. Vertrouw erop dat je gesteund wordt op je hogere pad en dat jij écht niet gek bent en dit verzint!

Dat mag ook wel blijken uit dat we met 3300 vrouwen in de prachtige Facebook-groep "Tweelingzielen Tarot (alleen vrouwen)" zitten, toch? Met zoveel gelijkgestemden doen we dit samen! Vind de steun en erkenning bij elkaar! Deel en verbind met elkaar!

Kenmerkend voor totemdier Kraai, die het geboortetotemdier van Weegschaal is, is om de antwoorden binnenin onszelf te zoeken en altijd éérst bij onszelf ten rade te gaan of iets “kloppend” voelt of niet.

Dus altijd éérst naar binnen keren, is wat de Kraai ons leert, in plaats van het buiten onszelf te zoeken, zoals bevestiging en oplossingen. Voor velen is dit een grote les en dus komen er steeds weer karmische relaties en andere situaties op je pad, om dit goed te kunnen leren.

Wanneer jij de vreugde weer kunt uitnodigen in je leven - waar jij zelf de moeite voor dient te doen door actie te ondernemen en je zorgelijke gedachten los te laten - dan kom je ergens!

Je staat jezelf dan toe om gewoon helemaal jezelf te mogen zijn. Ook wanneer je moe bent kun je vreugde vinden in de kleine dingen van het leven. Dit is de kracht van jouw gedachten.

Jullie levens zullen kunnen veranderen dit 2022-jaar, maar het dient wel te worden toegelaten door jullie beide.

En dat betekent een stap terugnemen van jouw eigen ideeën en “volgorde” van jouw bedrijf, je leven en je relatie, zodat jouw Hogere Goddelijke Zelf de leiding over kan nemen en MAGIE kan laten ontstaan in jouw leven!

“The most ordinary clay, shaped by expert hands, can be transformed into life”, zegt de Chinese Godin Nu Gua.

Zij geeft ons de boodschap mee dat wij zélf ons eigen pad creëren! Doen wij dit door overgave of te forceren?

Je ziet ook dat Godin Nu Gua zich sterk en groot voelt ten opzichte van haar Divine Masculine. En weer komt Amaru terug, de slang, hoeder van de onderwereld, de “Ukhu Pacha”.

Kruip uit je modder.

Probeer je verwachtingen los te laten.

Jullie nieuwe begin samen is echt gereed om zich te manifesteren, maar daarvoor is het wel belangrijk dat jij de controle durft los te laten over hoe jullie relatie zou moeten zijn en gaan en vooral ook hoe de ander zich richting jou zou moeten gedragen en opstellen.

Iedereen is anders en heeft de eigen onzekerheden, emoties en manier van communiceren. Ga uit van het positieve! Kijk door de illusie heen. Je bent hier met een hogere reden.

VERLICHTING mag plaatsvinden tussen de tweelingzielen. Laat de zware energie los (de hucha) die nog altijd drukt op jullie relatie.

Bang zijn om iets verkeerds te zeggen. Jezelf kleiner maken voor de ander. Je hoeft jezelf ook niet groter te maken, maar blijf dicht bij jezelf en laat je niet kisten.

Kijk met luchtigere ogen naar jullie verbinding, zodat jullie samen vooruit kunnen bewegen, voor degenen die daar gereed voor zijn.

THE FOOL spreekt van dit nieuwe begin!

Een nieuw begin van balans tussen het licht en het donker, tussen jouw zwaarte doorvoelen en plezier mogen maken in het licht.

Samen en alleen. Ook dat is een belangrijk contrast.

LET GO SO IT CAN FLOW TO YOU!

Ook op het gebied van je zakelijke onderneming (indien van toepassing) wil er een nieuw begin gaan ontstaan, misschien zelfs een samenwerking met jouw tweelingziel hiervoor!

Aho lieverds,

Avalon Sjamaan

Tarot deck: Universal Goddess Tarot


13E RITE VAN DE MUNAY-Ki • nieuwe maan in Kraaiseizoen (Weegschaal)

Op 25 september maken we weer een sjamanistische reis (via audio bestand) met de tweelingzielen, om VERLICHTING te laten plaatsvinden bij de tweelingzielen, maar vooral IN jullie relatie gezamenlijk.

Dit keer reizen we met onze tweelingziel namelijk af naar “de tempel van verlichting”, waar we door Opgestegen Meester Lanto worden ingewijd met de goudgele vlam van verlichting.

Deze vlam is verbonden aan onze KRUINCHAKRA, wat betekent dat we beter verbonden zullen raken met de Goddelijke Grote Geest.

We zullen beter gaan begrijpen en beter gaan zíen waarom dingen gebeuren zoals ze gebeuren. De Kruinopening zorgt ervoor dat wij zelf beter verbonden raken met het GROTERE GEHEEL.  

Hierdoor gaan we onze eigen persoonlijke karmische lessen beter inzien en begrijpen, maar óók die van de ander. We gaan hierdoor ook anders handelen richting de ander. Vanuit meer begrip en meer compassie, zodat er een andere relatie tussen de tweelingzielen kan ontstaan. Niet langer vanuit verwijten: "waarom ben je me niet?", "waarom app je me niet terug?", "HOEZO blokkeer je MIJ?", maar vanuit begrip, waarom dit allemaal gebeurt.

Want een scheiding met jouw tweelingziel blijft nooit “zomaar” in stand. Daar is altijd een hogere reden voor.

Zoek het dus niet langer in “het aardse”, zoals het zoeken naar bevestiging bij de ander, maar zoek het in het “spirituele”, daar waar jij de verbinding kunt zíen met jouw hogere visie en kunt vóelen met jouw heldere weten.

Wanneer jouw menselijke geest in eenheid raakt met de Goddelijke geest, zorgt dit ervoor dat je andere stappen gaat nemen in je leven. Je gaat je leven een andere richting opsturen.

Het zorgt er vooral voor dat je gemakkelijker dingen (inclusief je tweelingziel!) kunt loslaten en de ander op het eigen pad kan laten, omdat je WEET, ZIET en VOELT, dat jullie bedoeld zijn om bij elkaar te komen in dit leven. Je kunt de ander meer onvoorwaardelijk liefhebben en accepteren, zoals hij (of zij) is!

Wanneer jullie samenkomst gebeurt, maakt dan niet meer uit. Je weet dat het zal gebeuren wanneer jullie daar beide klaar voor zijn.

Je weet dat er inééns een meet-up zal komen tussen jullie waarin jullie open met elkaar spreken over van alles.

Je weet misschien ook wel dat jullie samen later een tuin gaan onderhouden met groenten en fruit wat jullie gaan kweken!

Leef hier dan naar! Je wéét het al. Vertrouw hierop!

Vind je dat moeilijk? Dan zit er nog veel oud zeer vast in jouw baarmoedergebied. Tijdens iedere sjamanistische reis, SCHEP ik jouw energieveld schoon, zodat jouw eigen kracht en helderheid weer kan terugkeren.

Dat doen we deze laatste tempel-inwijding van dit jaar, door onder andere af te reizen in de MERKABA, het heilige voorwerp, waarmee we onze aura reinigen en versterken door meer licht uit te nodigen tijdens de reis en in ons leven.

Wil je graag meer inzichten ontvangen in jullie hogere plan?

Doe dan mee met de laatste tempel-inwijding van dit jaar, “de 2e initiatie”.

MEEDOEN KAN HIER.


LIVE TAROT READING

Op dezelfde dag, maar dan in de ochtend om 10:00 uur, kun je bij mij weer een LIVE reading volgen in de Tweelingzielen Tarot Facebook-groep (alleen vrouwen), waarin ik je meer vertel over de tempel van verlichting en het effect daarvan tussen jou en jouw tweelingziel en de energie van deze Herfst Equinox en de Nieuwe Maan in Kraaiseizoen.


DE ÑUSTA KARPAY

De INCA-inwijding "de Ñusta Karpay" met Mama Ocllo, waar je in de blog over leest, geef ik ook door aan jou als tweelingziel om beter in verbinding met je lijf te kunnen raken en je eigen "mens-zijn".

Deze inwijding duurt 7 weken. Meer hierover lees je HIER.


MAANBRIEF

Lid worden van de maanbrief voor tweelingzielen doe je HIER.


INSTAGRAM

Volg je mijn Dagboekverhalen al op Instagram? Dat kan HIER.