Avalon Sjamaan
"van Advocaat naar Sjamaan"

Hoi! Mijn naam is Avalon en dit is mijn dagboekpagina :)

Lees lekker mee hoe ik schrijf over mijn eigen tweelingzielen rollercoaster en wat ik meemaak als Q'ero Sjamaan!

Ik raakte in een flinke burn-out als strafrecht advocaat in november 2014, waarmee mijn ontwakingsproces begon. Ik verliet mijn job als advocaat, zegde mijn huis op en begon met reizen.

Dit bracht me in januari 2018 op het eiland Fuerteventura, om te werken in een surfcamp, waar ik mijn tweelingziel ontmoette tijdens salsadansen.

Boem! Direct verliefd en alle vonken vlogen ervanaf! Neeee, zo ging het bij ons echt he-le-maal niet!! Ik heb zelfs nooit eerder een relatie met hem gehad. Meer lees je in mijn Dagboekblogs, waarin ik je ook altijd een update geef over de huidige én toekomstige ontwikkelingen tussen de tweelingzielen.

In de Tweelingzielen Tarot facebook-groep (alleen vrouwen) geef ik met regelmaat Live-uitzendingen waarin ik een Tarot reading doe en jouw persoonlijke vragen beantwoord.

Kom je ook onze community versterken?De 13e Rite van de Munay-Ki

"INCA baarmoeder-inwijding voor de hereniging van tweelingzielen"

De baarmoeder is geen plek voor zware energie (hucha), maar toch dragen wij vanuit onze vorige levens en onze jeugdtrauma's, nog zoveel pijn en angst met ons mee, wat we allemaal op hebben geslagen in ons baarmoedergebied.

Het herhalen van deze familiekarma, houdt ons weg van de hereniging met onze tweelingziel.

Als Q'ero Sjamaan help ik de tweelingzielen in hereniging met elkaar te raken. Er vindt daarvoor iedere nieuwe maan, een "13e rite van de Munay-Ki" plaats: "de rite van de baarmoeder", om jou te helpen, het regenboogpad van jouw hart te laten volgen, sámen met jouw tweelingziel.

Hier lees je meer over de 13e rite en kun je er gratis eentje volgen, om met de baarmoeder-inwijding kennis te maken.Het Dagboek van een Sjamaan


Tweelingzielen Nieuwe maan in Kraaiseizoen: "No More Bull Shit!"

Tweelingzielen


Nieuwe maan in Kraaiseizoen (Weegschaal) & de Herfst Equinox

Maandag 12 september 2022, “No More Bull Shit!”


13e rite van de Munay-Ki

De tempel van verlichting

Nieuwe maan in weegschaal 25 september 2022

20:00 uur – 21:00 uur

2e tempel-inwijding (initiatie)

Goudgele vlam, kruinchakra

Opgestegen Meester Lanto

Kenmerken straal: verlichting, eenheid met de Goddelijke gedachten en geest, betere keuzes voor jezelf maken, meer de stilte in durven gaan


Hoi lieve tweelingzielen,

Daar zijn we weer om met frisse moed met elkaar de nieuwe week te beginnen! Na de opening van de Engelenpoort op 9-9, mogen we ons nu gaan voorbereiden op de Herfst Equinox die op 23 september zal plaatsvinden, waarmee het Kraaiseizoen zal aanvangen en vlak daarna de Nieuwe Maan in Weegschaal.

Ben jij een Weegschaal? Dan is de Kraai dus jouw geboortetotemdier.

Kraaien zijn bruggen tussen de hogere en lagere dimensie. Ze verbinden jouw lagere Zelf, jouw onderbewustzijn, met jouw Hogere Zelf, jouw hogere bewustzijn. Kraaien zijn heel goed in staat om jou dát te laten zien, wat nog diep in jou verborgen ligt aan pijn en innerlijke kind-stukken die willen worden opgeruimd.

Vergeet niet, dat de tweelingzielen-reis een reis is van bewustwording van wie jij zélf bent, als tweelingziel. Van het hervinden van jouw eigen kracht en jouw onafhankelijkheid en zelfstandigheid. Van het creëren van jouw zielsmissie met de hogere krachten en van het bewandelen van jouw hogere pad naar hereniging met jouw tweelingziel, waarvoor je de nodige lessen zult ontvangen.

Hoge Priesteressen en Sjamanen worden vaak bijgestaan door totemdier Kraai of Raaf, zodat zij beter in het donker kunnen zien. Zij gebruiken deze dieren vaak bij (loslaat)rituelen door de kracht van Kraai aan te roepen.

De Kraai is op het Native Noord-Amerikaanse medicijnwiel ook verbonden aan het herfstseizoen, wat we inluiden met de Herfst Equinox op 23 september. De Herfst Equinox is een grote omslag op het medicijnwiel. Het betekent “de tijd van de vallende bladeren” die we inluiden. De tijd in de natuur, van het loslaten van onze oude huid en het sterven van onze sjamanistische dood, zodat onze huid zich in de winter langzaamaan kan hernieuwen en daarmee ook de relatie en verbinding met onze tweelingziel.

Vele tweelingzielen worden daarom juist nú op hun pad bewogen om in scheiding te gaan en elkaar los te laten, omdat ze nog altijd zwaarte van de ander met zich meedragen.

Een scheiding die ik zelf ook op mijn pad heb gekregen, in een fase van mijn leven waarin ik me ontzettend afhankelijk opstelde van de liefde van een ander. Van de goedkeuring van mijn tweelingziel.

“Wat mag jij laten “vallen” in jouw leven? “, vraagt Totemdier Kraai jou. Wat mag jij loslaten, zodat je ruimte maakt voor het nieuwe?

Ik stuurde begin september mijn tweelingziel een bericht om een nieuwe videocall samen aan te gaan. Ik had hogere inzichten voor zijn hogere pad doorgekregen die ik graag met hem wilde delen. We hadden ruim 2,5 jaar geen contact gehad, dus het was me wat, dit “verzoek” van mijn gidsen!

Hij zou per 3 september aan een retreat beginnen, dus ik wist dat hij het druk zou hebben. Zijn antwoord bleef dan ook uit, wat bij mij zo ontzettend veel teweegbracht binnenin mij! Ik voelde me zo ontzettend genegeerd! Stilte kan soms de ergste boodschap zijn!

Na een flink towermoment met de Volle Oogstmaan (hoe toepasselijk, mijn oogst), realiseerde ik me de volgende ochtend dat ik de gehele week eigenlijk in vrees had gezeten, in twijfelgedachten, in onzekerheid, in zelfverwijten: “zie je, ik had dit niet zo moeten zeggen, nu antwoordt hij me niet”.

Alsof het aan míj lag, dat hij niks terugstuurde. Een stuk zelfverwijt dat ik nu aan het helen ben met mijn EMDR-therapie voor mijn zware mishandeling.

Ik voelde me genegeerd, wat vele triggers deed activeren van mijn narcistische ex-en. De woede en frustratie in me voelde ik opborrelen, dus nam ik eerst even een grote ademteug en ging ik eerst even wandelen met kleine Guapa om mijn hoofd leeg te maken.

Bij terugkomst heb ik hem een luchtig berichtje gestuurd, maar wél met daarin mijn grenzen aangegeven. Dat ik het prettig had gevonden als hij even “een” reactie had gestuurd, ja / nee / ik kom er op terug, leek me niet teveel gevraagd.

Daar reageerde hij de volgende ochtend op, met dat ik daarin gelijk had en dat hij niet wist wat hij me moest sturen. Wat er bij hem dus gebeurde, is dat hij van iets kleins, iets heel groot maakte in zijn hoofd, waardoor hij is gaan uitstellen.

Dit gebeurt bij vele Divine Masculines. Er wordt ergens heel lang over nagedacht en vervolgens zit de energie “vast”. We houden dan vast aan deze emoties, waardoor er niks gebeurt in ons leven. Er stroomt niks.

Waarvan ik dacht dat hij bewust een afstandelijke houding aannam richting mij, was dit dus vanuit zijn eigen onzekerheid.

Hij liet me ook weten dat hij nog terug wilde komen op mijn bericht, wat voor mij prima was.

Bijzonder eigenlijk, hoe we (ook ik), van zoiets kleins en simpels (hij had me dit toch gelijk kunnen sturen) zoiets groots maken, waardoor het dus niet meer gebeurt.

Dit is een GEBREK AAN AARDING, welk gebrek met de aankomende Nieuwe Maan meer geheeld zal worden bij het tweelingzielen collectief, zodat er ACTIE genomen kan worden op onze hogere inspiratie en ideeën.

Ik sta nog steeds open om met hem in gesprek te gaan, dus wordt vervolgd ;-)

DE TAROT

De Hermetic tarot vertelt ons dat de Divine Feminines de neiging hebben om zich “ondergeschikt” te maken aan hun Divine Masculines. Het is als een soort van: “ik ga (be)dienen”.

Dit komt natuurlijk voort uit een verleden (vorige levens ook) van zeer veel zwaarte op de vrouwelijke energie. Onvoorwaardelijke liefde daar was geen plek voor. Jeanne D’Arc ging niet voor niets op de brandstapel.

Deze pijn houden we nog altijd vast in ons baarmoeder-gebied (ook wanneer jij geen baarmoeder hebt). Bij de Q’ero sjamanen noemen ze dit “hucha”, wat een ander woord is voor “verdichte energie”. Lage, zware, donkere energie.

Met alle 13e rites van de Munay-Ki (baarmoeder-inwijding van de INCA), schep ik de hucha uit jouw baarmoeder en vervang ik dit voor “sami”, wat bij de Q’ero sjamanen betekent “lichte, vloeiende, sprankelende energie”.

Sjamanen wijsheid:

“met de ogen waarmee jij zelf naar de wereld kijkt,

is hoe jij jouw wereld beperkt of verrijkt”.

Onze tweelingziel is een SPIEGEL. Door mijn oordeel over mijn tweelingziel, maak ik onze relatie zwaar. Wanneer ik mijn geest open en verwacht dat álles mogelijk is en overal een oplossing voor kan komen, verlicht ik onze relatie. Ik ga dan uit van het goede.

De wond waarin de ander míj raakt, is dus van MIJ en niet van hem. Ik ga dan dus niet (meer) mijn pijn naar hem projecteren, wat helaas nog wel veel gebeurt in het tweelingzielen collectief. We houden de ander verantwoordelijk voor hoe wíj ons voelen.

Dáárom is het voor sommige paren belangrijk om nu eerst in scheiding te gaan. Heel dit binnenin jouzelf lieve Divine Feminine! Word die “self-made woman”, waar de 9 of pentacles over spreekt in de Hermetic Tarot.

Die self-made woman, die zelfstandig is en op haar eigen benen kan staan en een ander niet verantwoordelijk houdt voor hoe zíj zich voelt, omdat ze weet dat een ander haar spiegel is.

De 9 van pentacles vertelt ons ook dat er sprake zal zijn van een vooruitgang tussen de tweelingzielen in de materiele dimensie, hier op aarde dus. Dit heeft GEHEEL te maken, omdat jíj in je kracht gaat staan.

Jíj gaat actie ondernemen op dat wat je wilt, voor jezelf. Op dat wat je voelt. En dat is toch echt niet jezelf langer klein houden en maken voor een ander! NO MORE BULL SHIT!

Ik hoor “sisterhood”. Verbind jezelf met gelijkgestemde tweelingzielen die een inspiratie voor jou vormen! Je mág kiezen voor verlichting! Kijk met grote bewonderende ogen naar je toekomst, zoals de ogen van een kind. Stel jezelf open voor alles wat er maar mogelijk kan zijn in jouw leven!

Breng je gedachten en je geest op 1 lijn met de Goddelijke Geest! De Goddelijke geest ziet en kent mogelijkheden! De Goddelijke geest kent geen grenzen! Ook niet ten aanzien van de mogelijkheden met jouw tweelingziel! Geloof jij erin dat er altijd voor alles een oplossing is en komt? Vertrouw jij in het goede? Of kijk je zwaar? Voel jij je zwaar?

Dit is wat er gebeurt bij jou, wanneer je meedoet aan de 13e rite van de Munay-Ki op 25 september (sjamanistische audio reis voor de hereniging van tweelingzielen), waarin we afreizen naar de TEMPEL VAN VERLICHTING. Jouw menselijke beperkende gedachten, zullen meer in lijn raken met de Goddelijke Geest en dus ga jij meer mogelijkheden kunnen zien, waar jij deze eerst niet zag! Jouw geloof versterkt!

Ook wanneer jullie juist nu uit elkaar zijn (gegaan).

De 8 of cups vertelt mij dat hij er nu klaar voor is om een pijnlijk hoofdstuk achter zich te laten. Hij heeft een keuze. Dat weet hij. Maar toch neigt hij steeds weer naar dat pijnlijke hoofdstuk. Naar het herhalen van foute keuzes, omdat dit als “normaal” voor hem voelt.

Foute vrouwen waar hij op valt, werk dat hem blijft uitputten. Familieleden die hem leegzuigen (zijn moeder?). Hij vindt het moeilijk om echt een knoop door te hakken, maar dit gaat wel gebeuren!

Ik zie hem een geheel ander pad opgaan dan dat hij oorspronkelijk en de laatste tijd voor zichzelf had ingebeeld. Gewoon, dit keer, omdat het goed VOELT.

Wat betekent dat hij meer moed hervindt om helemaal zijn eigen pad te gaan bewandelen!

Tijgeroog is de edelsteen verbonden aan Opgestegen Meester Lanto en de tempel van verlichting die we bezoeken op 25 september (dit is de laatste tempel-inwijding van dit jaar!). Tijgeroog geeft ons de moed om ons EIGEN pad te bewandelen.

Wat voor sommige tweelingzielen betekent dat ze weer in contact willen komen met hun tweelingziel, omdat jij het pad bewandelt wat hij ook wil bewandelen! Omdat jij hem mogelijk eerder van advies hebt voorzien, over bijvoorbeeld massages geven? Iets waar hij meer over wil horen, zodat hij dit kan meenemen in het maken van zijn keuzes.

En eigenlijk vindt hij het ook wel fijn dat er iemand voor hem is die hem hiermee kan helpen, want op deze manier kan hij wel “zelfstandig” worden, maar hoeft hij het ook weer niet helemaal alleen te doen!

Sommigen starten zelfs hun eigen praktijk! (Reiki?) Flinke mooie grote stappen dus, op weg naar hun dromen!

Ik hoor ook “monteur”. Misschien is jouw tweelingziel wel monteur en zie jij echt niet in hoe de ander zo’n grote omslag kan maken naar Reiki of iets anders als heler. Of het kan ook zijn dat de overleden opa van mijn koelkast monteur bij me is ;-)

Anyway.. mijn tweelingziel is lange tijd partner geweest in restaurants die hij hielp te restaureren. Hij bediende daar ook in. Dan postte hij op zijn facebook dat hij zich zo thuisvoelde daar. En vervolgens nog geen korte tijd daarna, verkaste hij weer naar een heel ander deel van Frankrijk en begon hij thai yoga massage en acro yoga retreats te organiseren!

Dus let op… ALLES is mogelijk! Hij is mondjesmaat bezig geweest met zijn mannencirkels, waar ik hem in augustus 2020 ook over heb geadviseerd, dus ik hoop dat we deze lijn nu voort mogen zetten en ik hem dit keer mag helpen om er écht volledig all-in voor te gaan! Voor zijn zielsmissie!

De Queen of the thrones of air (swords) vertelt ons, dat jij heel veel nadenkt over jullie verbinding lieve Divine Feminine. Maar hij ook. Teveel. Jullie mogen beide meer zelfvertrouwen krijgen, in dat dit een voorbestemde verbinding is.

Je bent menselijk en hij ook. Jullie zeggen weleens iets verkeerd, maar dat betekent nog niet dat dit niet onoverkoombaar is?

De Nieuwe maan in het kraaiseizoen mag jullie dit vertrouwen meer geven. In jezelf allereerst, zodat dit zich kan uiten in de verbinding met jouw tweelingziel. Wanneer jíj zekerheid uitstraalt, dan geef je de ander daarmee een podium om zichzelf ook zeker te kunnen voelen van jullie verbinding. Om zichzelf véilig te kunnen voelen in jullie contact.

Wanneer ik op alles ga letten, ieder woord afweeg en eigenlijk al verwacht dat er niks van gaat komen, dan doe ik dat omdat ik mijn muur ophoud. Waarom? Omdat ik me onveilig voel en bang ben om gekwetst te raken.

Wanneer ik mijn hart en geest open voor de mogelijkheden en ervan uitga dat wij dit keer wél in staat zullen zijn om open en volwassen met elkaar te communiceren en de verbinding in stand te houden, dan is dát wat ik uitstraal naar hem. Ik voel me dan ZEKER VAN MIJN ZAAK en vertrouw erop dat het gewoon goedkomt! Linksom of rechtsom!

Kom uit je hoofd lieve tweelingzielen, land in je lichaam! TATSJAKWI!

De devil en de 10 of wands hebben een hele belangrijke mededeling voor de tweelingzielen.

GEEF JE GRENZEN AAN!

Leer je grenzen (h)erkennen en geef deze aan!

Vooral op het gebied van werk (maar ook privé thuis in je gezin / met je partner) mogen er meer grenzen worden getrokken, zodat jij beter in je eigen kracht kunt blijven en kunt blijven varen op jouw eigen radar. Jouw eigen geloof en vertrouwen.

Ik zie dat hij belangrijke keuzes gaat maken voor zichzelf hierin. Weer hoor ik: NO MORE BULL SHIT.

Hij heeft best wat dingen achter de rug. Samenwerkingen die mislukt zijn. Vrienden die hem een mes in zijn rug hebben gestoken. Het was even geen pretje de afgelopen tijd! Maar hij voelt heel sterk, dat dit nu anders zal zijn. Hij voelt sterk dat wanneer hij zijn Divine Feminine nu weer toelaat in zijn leven, dat ze niet hetzelfde pad zullen gaan bewandelen als hoe dit lange tijd zo is gegaan tussen hen.

Hij voelt zich VERSTERKT. Hij kan niet goed de koe bij de hoorns vatten waarom, maar toch voelt hij dit zo, zodat hij hier actie op wil gaan ondernemen. In alle veiligheid!

Niet langer luistert hij naar zijn angsten, die duivelse stem die zegt: zou je dit nou wel doen? Wat als dit… wat als dat…

Nee. Hij gaat het gewoon aan en dan ziet hij het wel!

Dus, lieve Divine Feminines, verwacht een sprong vooruit met je tweelingziel! Een mooi gebaar van de ander richting jou, wat jou zal vertellen dat er een OPENING is tussen jullie. En dat is het enige wat je hoeft te weten, om je gedachten positief te houden en te blijven dromen over jullie toekomst!

De 10 of wands heeft ook met GELD te maken. Bij sommigen drukt deze geldkwestie veel op het geluksgevoel. Mogelijk is er niet voldoende geld steeds, of heb je een onstabiel inkomen. Misschien start je net met je eigen toko..

Weet dan dat dit kan veranderen voor jou, bij sommigen zelfs op korte termijn, wanneer jíj op je gevoel afgaat! En dat begint, met allereerst jezelf de ruimte te geven!

“Ga online werken!” Hoor ik. Dit zal je business een boost gaan geven! Maar houd dan wel je focus bij je online werk en begin niet steeds weer aan een nieuw project!

Met het Vind jouw Spirit-programma dat iedere lente begint, leid ik gedurende 6 maanden een klein groepje Divine Feminines op als Q’ero sjamaan, met allerlei prachtige INCA-inwijdingen. Ik help je daarnaast ook bij het opzetten van je eigen bedrijf en het genereren van je eigen inkomsten met je aanbod als Sjamaan. Want ondernemer zijn is zo makkelijk nog niet ;-) daar kun je wel een handje hulp bij gebruiken! Ik in ieder geval wel 20 handen!!

Hier lees je meer over dit programma.

Er zal een overwinning voelbaar zijn, in het gehele collectief, vanaf de aankomende nieuwe maan. Eigenlijk begint dit al door te sijpelen vanaf de Herfst Equinox.

Een overwinning voor jou privé, op het gebied van werk, maar ook heel specifiek in relatie tot jouw tweelingziel!

“Er zal een boek worden geschreven”, hoor ik, voor sommige tweelingzielen.

Ik weet dat mijn tweelingziel heel graag een boek wil schrijven, maar zijn levensstijl is daar nu totaal niet naar. Dus is het aan hem om eerst hierin een omslag te maken voor hemzelf! Met mijn hulp ;-)?

Deze overwinning ziet op VERLICHTING. Het betekent dat we een bepaald groot hoofdstuk achter ons zullen laten, wat ons de verlichting zal brengen waar we al zolang op wachten! Niet alleen verlichting door onszelf lichter te voelen, maar ook verlichting, doordat er IETS op materieel vlak aan het licht zal komen, tussen jou en jouw tweelingziel.

Iets waarmee jullie gezamenlijk vooruit zullen gaan bewegen!

Wat dit iets is, is me nog niet helemaal helder, maar het heeft in ieder geval te maken voor sommige met reizen, of het maken van een pilgrimstocht? Het maken van een sjamanistische reis? Misschien wel Ayahuasca samen?

Er zal iets aan het licht komen, wat jij écht allang helemaal had uitgesloten uit jouw dromenpakket! Maar tóch ineens verschijnt het daar weer! “Huhhh!” Zeg je dan.. “ik dacht dat dit écht niet mogelijk zou zijn voor mij (ons)?!”. Tóch is het zo!!

Dit kan ook op financieel vlak zijn! Surprise surprise! (Ik houd echt niet van verrassingen roep ik altijd omdat ik graag alles wil weten, maar dit vind ik reuze spannend! Wat jij?!).

The Moon, The Empress & the Chariot vertellen mij gezamenlijk dat er echt een mooie stroom van kracht gevoeld gaat worden, TUSSEN de tweelingzielen!

Voor de nieuwelingen onder ons, die net aan het ontwaken zijn, kan het zelfs zijn dat er ineens een opening komt met bepaalde visioenen over je tweelingziel (ook wanneer je de ander nog nooit ontmoet hebt!).

Deze opening tussen de tweelingzielen, deze kracht, gaat het geloof in hun verbinding versterken, waardoor er een kleine stap vooruit gemaakt kan worden, gezamenlijk.

Jeetje.. het wordt alsmaar spannender.. het is net een ROMAN!

“The empress is the center of the emperor” vertelt de Empress ons. Met andere woorden, kies jij voor jouzelf en voor het toelaten van het licht, dan beweegt jouw tweelingziel daarin mee en zullen jullie paden naar hereniging toe leiden!

De beetle (scarabee) die we zien op The Moon-card, vertelt ons van GELUK, overvloed. De beetle is in Egypte hét krachtdier om bescherming te bieden tegen het kwaad, zodat het geluk kan overstromen in ons leven!

Wat kies je lieve tweelingziel? Kies je voor dezelfde cycle, of kies je voor het licht? Maak een kleine stap vooruit om je pijn los te laten en deze herfst je sjamanistische dood te mogen sterven.

In L’ak ech A’la Kin.

Vergeet niet dat je al 1 bent met alles en iedereen om je heen, ook met je tweelingziel. Ik ben een andere jij en jij bent een andere mij.

Gegroet door de Maya’s!

Aho lieverds.

Avalon Sjamaan


MEEDOEN 13e rite van de Munay-Ki (baarmoeder-inwijding) nieuwe maan 25 september.


MAANBRIEF

Iedere Volle & Nieuwe Maan verstuur ik een maanbrief met het tweelingzielen nieuws en mijn laatste aanbod voor de hereniging van tweelingzielen.

Lid worden van de maanbrief kan hier.