Avalon Sjamaan
"van Advocaat naar Sjamaan"

Hoi! Mijn naam is Avalon en dit is mijn dagboekpagina :)

Lees lekker mee hoe ik schrijf over mijn eigen tweelingzielen rollercoaster en wat ik meemaak als Q'ero Sjamaan!

Ik raakte in een flinke burn-out als strafrecht advocaat in november 2014, waarmee mijn ontwakingsproces begon. Ik verliet mijn job als advocaat, zegde mijn huis op en begon met reizen.

Dit bracht me in januari 2018 op het eiland Fuerteventura, om te werken in een surfcamp, waar ik mijn tweelingziel ontmoette tijdens salsadansen.

Boem! Direct verliefd en alle vonken vlogen ervanaf! Neeee, zo ging het bij ons echt he-le-maal niet!! Ik heb zelfs nooit eerder een relatie met hem gehad. Meer lees je in mijn Dagboekblogs, waarin ik je ook altijd een update geef over de huidige én toekomstige ontwikkelingen tussen de tweelingzielen.

In de Tweelingzielen Tarot facebook-groep (alleen vrouwen) geef ik met regelmaat Live-uitzendingen waarin ik een Tarot reading doe en jouw persoonlijke vragen beantwoord.

Kom je ook onze community versterken?De 13e Rite van de Munay-Ki

"INCA baarmoeder-inwijding voor de hereniging van tweelingzielen"

De baarmoeder is geen plek voor zware energie (hucha), maar toch dragen wij vanuit onze vorige levens en onze jeugdtrauma's, nog zoveel pijn en angst met ons mee, wat we allemaal op hebben geslagen in ons baarmoedergebied.

Het herhalen van deze familiekarma, houdt ons weg van de hereniging met onze tweelingziel.

Als Q'ero Sjamaan help ik de tweelingzielen in hereniging met elkaar te raken. Er vindt daarvoor iedere nieuwe maan, een "13e rite van de Munay-Ki" plaats: "de rite van de baarmoeder", om jou te helpen, het regenboogpad van jouw hart te laten volgen, sámen met jouw tweelingziel.

Hier lees je meer over de 13e rite en kun je er gratis eentje volgen, om met de baarmoeder-inwijding kennis te maken.Het Dagboek van een Sjamaan


Tweelingzielen Engelenpoort 9-9: "een nieuw begin van zuiverheid en waarheid met je tweelingziel"

Tweelingzielen


ENGELENPOORT 9-9

29 augustus 2022, op weg naar de opening van de Engelenpoort op 9-9

“een nieuw begin van ZUIVERHEID EN WAARHEID met je tweelingziel”


ELOHIM ENGELEN-INWIJDING

Datum: 9-9

Tijd: 20:00 - 21:00 uur

Straal: wit, 4e straal

Chakra: basis (stuit)

Kenmerken: zuiverheid, puurheid, stervensbegeleiding, vertrouwen, hoop en goede moed voor de toekomst

Elohim Engelen: Purity & Astrea


Lieve Tweelingzielen,

Wat waren ze pittig de afgelopen weken! De afgelopen tijd heb ik mijn focus gehad op het geven van de Mosoq Karpay tijdens de Leeuwenpoort op 8-8, dé INCA-inwijding van de “Taripay Pacha”, “de nieuwe tijd”, zoals dit bij de INCA wordt genoemd.

“De tijd waarin we onszelf weer terugvinden”. Wat zeggen ze dat mooi, niet? Want zo is het helemaal. De hereniging met onze tweelingziel IS het terugvinden van onszelf, van de verbinding met onze Hogere Zelf, van onze Goddelijkheid, van het Licht in ons en dát is ascensie.

We kwamen hier als tweelingzielen met een reden, maar zonder deze herinnering. Nu langzaamaan mogen we ons weer gaan herinneren, wáárom we hier eigenlijk zijn gekomen: “om het pad te bewandelen van ons hart!”.

Dat is waar “Munay-Ki” voor staat, zoals dit terugkomt in “de 13e rite van de Munay-Ki”. “Munay-Ki” betekent in Quechua taal (Q’ero sjamanen uit de Andes in Peru) “ik hou van je”.

Deze maan(d)elijkse inwijding die plaatsvindt met iedere nieuwe maan, zorgt er dus voor dat het pad van jouw hart opent en zich gaat tonen aan jou: het pad naar de hereniging met jouw tweelingziel! Het pad van ZELFLIEFDE.

De grote verschuiving in de natuur en het tweelingzielen collectief waar we nu doorheen gaan met velen die zullen ascenderen nu aan het einde van de zomer in de oogsttijd waar we ons in bevinden (het beerseizoen op het medicijnwiel van de Lakota), is zeer goed voelbaar door en zichtbaar voor mij als Q’ero Sjamaan.

Op dit moment zijn we “op weg” naar de Engelenpoort. We bouwen daarvoor op in energie, zodat we op de datum van 9-9, wanneer de poort geopend is, deze krachtige energie-instroom kunnen ontvangen en integreren.

Wat kun je daarvan merken in je buitenwereld?

Dat je bepaalde karmische stukken steeds opnieuw op je pad krijgt. Situaties die zich maar blijven herhalen, omdat er bepaalde energie is die jij nog altijd bij je draagt, waardoor deze situaties steeds blijven terugkeren in jouw leven.

Er is dan een bepaalde “disconnectie” tussen jou en jouw Hogere Zelf. Tussen jouw Lagere Zelf en jouw wáre gevoel.


De 9-9 Elohim Engelen-inwijding, die plaatsvindt op de avond van de Engelenpoort om 20:00 uur, richt zich daarom op ZUIVERING van deze karmische pijn, zodat jij een grote verschuiving in jouw leven kunt laten plaatsvinden.

Om meer te gaan werken met jouw licht! Niet alleen “achter de schermen”, maar je mag meer naar de voorgrond treden! Dat betekent dat de engelenpoort van 9-9 ons de energie brengt om onszelf als helers en sjamanen meer te laten zien, als tarot readers, als, noem maar op, waar jouw passie ligt!

Misschien wel als paaldanseres!! Je kunt hier alvast wat mee oefenen door af en toe eens een foto van jezelf te plaatsen op social media. Gewoon wat vaker. Zodat je kunt leren om trots te zijn op jezelf lieve tweelingziel!

Ik voel sterk dat de Divine Masculine er deze ronde klaar voor is, om een diepere sprong te maken voor zijn (haar) zielsmissie. Dus echt heel specifiek op het gebied van werk, komt door dat hij een richting op wil gaan, van zijn gevoel. En zich dit keer daaraan wil gaan toewijden en dit "groot wil gaan maken", hoor ik letterlijk.

Dit kan ook nogal een grote omslag betekenen op het gebied van werk, doordat hij meer met social media wil gaan doen en misschien zelfs zijn bedrijf geheel ONLINE wil gaan runnen. Sommigen willen graag reizen en de vrijheid om zelf hun eigen dag in te richten, dus zullen dan gaan richting zelfstandig ondernemerschap.

Nu alleen nog de hoop, het geloof en het vertrouwen dat hij daarmee ook voldoende geld kan gaan verdienen! Ook voor zijn rondreizen (mogelijk)! Of voor zijn verhuizing!

Want vele tweelingzielen zullen vanwege hun ascensie naar een andere omgeving gaan verhuizen. Dit is "inevitable", wat betekent dat dit hoe dan ook moet gaan gebeuren, wil jij (hij) kunnen doorgroeien.

Voor anderen betekent dit een omslag in het maken van een reisje, of zelfs een grote reis, iets waar je al heel lang van droomt, maar wat je tot voor kort niet als "realistisch" zag.

Dit werkt bij hem ook door in de relatie ten opzichte van jou! Mogelijk liep hij met een hoop bezwaren in de rondte.

"Ze woont ver / heel ergens anders". "We werken samen dus dit is niet handig". "Onze gezinnen kennen elkaar, dus leg ik liever geen contact". "We hebben gezamenlijke vrienden, ik wil ons clubje niet verpesten". "We wonen te dicht bij elkaar". "We hebben niet dezelfde toekomst visie".

Die laatste is een "biggie" (spreek uit op z'n Engels ;-)! Want dit gaat namelijk veranderen bij hem!

Hij gaat anders naar zijn eigen toekomst kijken en daarmee ook naar jullie verbinding en relatie!

Hij gaat meer openstaan voor mogelijkheden en om elkaar vaker te ontmoeten en te spreken, op een manier die zich meer richt op "de langere termijn" tussen jullie.

Ik geloof dat hij er klaar voor is om liefde weer toe te laten in zijn leven ;-)

(Let op, dit gaat niet voor iedereen op. Dit heeft geheel te maken met in hoeverre jij / jullie door jullie karma hebben heengewerkt, of beter gezegd geploegd ;-).

Een verhuizing van hem kan dus betekenen dat jullie dichter bij elkaar komen te wonen, waardoor het gemakkelijker is om jullie verbinding / relatie te verdiepen en elkaar beter te leren kennen!

Tot die tijd kan het gericht zijn op telefonisch contact en elkaar op die manier uit te nodigen om het hart meer te openen over en weer.

Let op dat platte tekst soms heel anders over kan komen. Beter zou zijn om de stoute schoenen aan te trekken en het contact meer "levendig" tussen jullie te maken, door toch gewoon eens te bellen met elkaar, met misschien eerst een voice massage over en weer.

We zien de Koning van Pentacles, hij gaat grote stappen nemen in de juiste richting. Hij gaat open communiceren met de Reina de Athamas, de Koningin van Zwaarden. Hij vindt meer "gelijke grond" tussen jullie, meer raakvlakken, waardoor er meer zal zijn om over te praten tussen jullie met meer diepgang. Mogelijk ook over werk en jullie gezamenlijke zielsmissie, al zal hij dit in beginsel nog niet zo benoemen.

Deze Koning ziet ook op GELD. Wat betekent dat jij wel degelijk met jouw zielsmissie goede DOEKOES zult gaan verdienen! Hierdoor neemt je geloof en vertrouwen ook toe in jezelf!

Want zeg nou eerlijk.. geld verdienen met wat je het liefste doet en waar je goed in bent is toch ontzettend fijn?!

“Hij gaat zijn beschermlaag laten zakken”, wat betekent dat er over en weer meer zal worden samengewerkt tussen de tweelingzielen. Zo kun je merken dat de ander jou ineens hulp aanbiedt, waar jij dat echt totaal niet verwacht had.

De ander kan jou zelfs ineens fysiek komen helpen, bijvoorbeeld in de tuin, zonder dat je dit gevraagd hebt! Puur vanuit het eigen aanbod!

Situaties “lossen op” ineens, met deze Engelenpoort op 9-9, zodat de schaduw kan plaatsmaken voor het licht.

De Koning van Pentacles vertelt ons ook nog dat er écht een grote verschuiving kan gaan plaatsvinden tussen de tweelingzielen. Een “aardse” verschuiving. Omdat hij nu op een andere manier naar jullie relatie en situatie gaat kijken.

Niet per se wil dit zeggen dat hij jullie nu als tweelingzielen zal gaan “waarderen” en (h)erkennen, maar er gaat voor velen wel een opening komen, doordat de Divine Masculine niet meer vanuit angst tegen de relatie aankijkt.

Wanneer we niet meer vanuit angst kijken, nemen we hele andere stappen.

Hij komt dus meer open te staan voor een nieuw begin tussen jullie beide, gewoon vanuit de flow zoals het wil en mag ontstaan tussen jullie.

Voor sommigen betekent dit: NO MORE BACKING DOWN!

Contact vangt weer aan en blíjft aan dit keer.

Niet alleen tussen jullie kan er veel veranderen, maar ook in je eigen leven! Meer geld, meer flow, meer plezier, meer stroming, meer gelijkgestemden, meer water! Het is allemaal het resultaat van je eigen werk, van je eigen genomen stappen! Het is je oogst.

Ik krijg een mooi toekomstbeeld voor de tweelingzielen door. Weer zie ik beide samen, in een tuin, op een boerderij voor sommigen, in en met de natuur levend. Dieren erbij mogelijk. Niet altijd even goed weer, maar dat mag de pret niet drukken ;-) Sommigen zetten dit op in het buitenland.


Misschien voel jij de trek om een tijdje in een grot te gaan leven? Alleen? Doen! Dan is dit onderdeel van jouw pad en jullie hereniging!

Verse fruitbomen en groenten kweken, self-sustainable living! De Taripay Pacha! De nieuwe aarde!

Laat de Elohim Engelen je helpen bij het wegnemen van ONZUIVERHEDEN uit je leven, zodat dit kan plaatsmaken voor zuiverheid!

Elohim Engelen-inwijding

Tijdens de Elohim Engelen-inwijding op 9-9 worden wij ingewijd met de WITTE KOSMISCHE VLAM door Elohim Engelen Purity & Astrea. Zij zijn de Elohim Engelen verbonden aan de vierde straal/vlam (kleur wit). Deze vlam werkt op onze basischakra.

Onze basischakra is dé chakra, dé energiepoort (het knooppunt) van vertrouwen, hoop, verbinding met Pachamama en het gedragen voelen en worden door de hogere krachten. Wanneer deze chakra geblokkeerd is en raakt, verlies jij telkens je vertrouwen en hoop. Je vóelt het vertrouwen niet goed (meer) en schiet daardoor veel in twijfel.

Tijdens deze inwijding versterken wij dus jouw HOOP, zodat jij op een andere manier tegen de relatie met jouw tweelingziel zal gaan aankijken. Wanneer jij je blik naar de ander verandert en meer positief maakt, zal dit uitwerking hebben op jullie relatie in jullie buitenwereld.

Wanneer jij je kribbig en geërgerd opstelt naar je kind, kun je eenzelfde reactie terug verwachten. Zo werkt het ook met onze tweelingziel. Al spreek je jouw frustratie niet uit, de ander kan het wél voelen in jouw energie. Tenzij jij deze “onzuiverheid” loslaat en kunt transformeren in het licht. Dit doen de Elohim Engelen voor ons op 9-9.

Je kunt – indien je nog niet hebt meegedaan aan de 13e rite van de Munay-Ki tijdens de nieuwe maan (27-8), eventueel beide inwijdingen bestellen in een COMBI-PAKKET. Je krijgt de nieuwe maan-inwijding er dan nog bij met korting.

Na de opname van de 13e rite van de Munay-Ki naar de tempel van ascensie voor deze nieuwe maan in beerseizoen, voelde ik om mijn tweelingziel een bericht te sturen. Ik was enkele dagen ervoor een hele oude foto tegengekomen op Facebook, van dat we samen aan het salsadansen waren! Onze eerste ontmoeting hier op het eiland (januari 2018) was in een salsabar, waar we onze gezamenlijke passie deelden!

Ik stuurde hem deze foto en een foto van hemzelf erbij die ik was tegengekomen. Zonder rimpels en baardje, onbezorgd ;-) Ik vroeg hem hoe het met hem ging in prachtig Frankrijk.

Er is best wat voorgevallen tussen ons, wat onze relatie met elkaar nogal akward heeft gemaakt, tenminste, zo kijk ik ertegenaan, dus eerlijk gezegd had ik geen reactie van hem verwacht, maar die kreeg ik wel! Na 2,5 jaar werd ineens de stilte tussen ons verbroken!

Natuurlijk werd ik direct enthousiast en wilde ik hem zo ongeveer mijn halve levensverhaal sturen ;-) maar ik hield me in. Wel voelde ik, om meer met hem te delen over zijn “Itu Apu”. Hij woont nu in de bergen en dat is natuurlijk niet voor niets, want ook hij is een Q’ero Sjamaan in hart en nieren.

Je “Itu Apu” is de heilige berg spirit die aan jou verbonden is, vanaf je eerste incarnatie, vanaf je geboorte. Dit kan een berg zijn uit je geboorteplaats of land, maar ook een andere berg die je op vakantie tegen bent gekomen, of zelfs bergen uit Peru.

Zo is mijn “Itu Apu”, de berg waarmee ik samenwerk met mijn mesa (mijn medicijnbundel) de heilige berg uit Peru “Apu Ausangate” en “Apu Tindaya”, de heilige berg in het dorp waar ik woon, waar ik naartoe ben geroepen om te gaan wonen.

Ik schreef in mijn bericht dat hij richting kan vragen op zijn hogere pad, door te bidden naar zijn Itu Apu. Waardoor ik wist, hij is nog steeds zoekende naar zijn juiste richting.

Ik sloot mijn bericht af, met dat hij wanneer hij wil delen met me, mij kan bellen of me een voice kan sturen op whatsapp.

In ons contact voelde ik een karmisch stuk omhoogkomen. Hij reageerde een paar dagen niet en direct begonnen de alarmbellen weer bij me te rinkelen. “Ik ga hem vertellen dat dit me stoort! Hij moet echt beter leren communiceren zeg! Ik moet mijn waarheid uitspreken naar hem zodat hij hier zich bewust van wordt!”, zo lag ik in bed te ratelen tegen mezelf.

Ik merkte dat ik ieder woord afwoog of ik wel het juiste naar hem stuurde, om hem niet wéér voor het hoofd te stoten met mijn eerlijkheid. Om er niet wéér “voor te zorgen” dat hij niks meer terugstuurt en op stilte retreat gaat.

Maar dat ligt natuurlijk helemaal niet aan mij! Ik moet toch gewoon mezelf kunnen zijn?

Wanneer dit dus (nog) niet lukt, betekent het dat er een bepaalde energie wordt uitgezonden nog, die we kunnen voelen van de ander en die ONS raakt in een EIGEN stuk en wond. Die ons aanraakt in karmische energie die nog bij onszelf vastzit, waardoor wij in angst schieten en onszelf terugtrekken uit de verbinding.

De anders is dus een spiegel van onze eigen innerlijke kind-wonden. Waar ben ik bang voor? “Om afgewezen te worden”. Dus dan mag ik dáár doorheen gaan. Dat is mijn schaduw.


“Badger” kwam tot mij in mijn geestesoog, met de boodschap dat we ons leven meer “in balans” mogen brengen. Badger (Das) werkt samen met Aartsengelen Maria en Sandalfon. Zij zijn afkomstig van Sirius en helpen ons om de balans te herstellen tussen “het vrouwelijke” en “het mannelijke”. De Divine Feminine en de Divine Masculine binnenin ons en ook op grote schaal hier op aarde.

Sandalfon is de Aartsengel die als mens hier op aarde is geweest en na zijn ascensie Opsteeg, zoals dit bij de Opgestegen Meesters ook is gebeurd, zoals Jezus en Boeddha.

Want dat is waar de WITTE KOSMISCHE VLAM voor zorgt, voor ascensie en dat zorgt ervoor dat jouw lichtlichaam LICHTER raakt: VERLICHT.

Hierdoor zul je andere situaties voor jezelf gaan creëren en gaan aantrekken.

Ook de aartsengelen Gabriel met tweelingvlam Hope, zijn bij ons om ons te helpen meer in lijn te raken met onze Goddelijke bestemming.

Voor sommigen van ons is dit het schrijven van boeken en/of blogs, voor anderen een pad als heler of Sjamaan.

Zij zijn de Aartsengelen verbonden aan de vierde witte kosmische vlam waarmee we worden ingewijd op 9-9.

Je kunt van Gabriel dus ook inzichten verwachten over je mogelijke schrijfprojecten of een andere Goddelijke missie, nu hij bekendstaat als de boodschapper van God.

Badger vraagt ons om vaker te bidden, om vaker met onszelf alleen te wandelen, in de natuur, maar ook om meer plezier toe te voegen aan ons leven! Zo kan het zijn dat jij zo gebukt gaat onder zware energie, dat je daar ontzettend vermoeid van raakt en meer vermoeid en meer vermoeid, omdat de energetische trilling die je uitnodigt in je energieveld, ZWAAR is. Bij de Q’ero Sjamanen noemen ze dit “hucha”, wat een ander woord is voor “zware energie”.

Er is maar één “type” energie en dat is ENERGIE. Alleen energie kan wel zwaar zijn, wat jij kunt aanvoelen van een ander of bij een ruimte (in de stad bijvoorbeeld zijn heel veel verschillende energie-en aanwezig). Dat is “hucha”.

Wanneer energie licht is, is dat “Sami”. Dat is helende energie, positieve energie, dromen, enthousiasme van mensen.

Zo kun je na een dag jezelf helemaal uitgeput voelen, nadat je alleen maar “andere energie” hebt ontvangen van anderen, die niet positief was of licht. Je was afgesneden van de bron, van je spirit.


Ik ben daarom bewust nu bezig geweest met het uitvoeren van rituelen om plaatsen hier in mijn omgeving schoon te maken, zodat de energie om mij heen verbetert. Dit doe ik met behulp van de Elohim Engelen en de witte straal, die óók helpt bij “stervensbegeleiding”.

Hieronder valt bijvoorbeeld het begeleiden van overleden zielen, of van zielen die op het punt staan om te overlijden.

Ik maakte daarom de afgelopen dagen tweemaal een veld hier schoon op Sjamanistische wijze, waar allemaal overblijfselen lagen van de botten van geiten die hier geslacht zijn door de boeren (mag nu niet meer, maar wordt nog steeds gedaan helaas !). Ik hielp de ziel van de geit om over te gaan naar de bovenwereld, de Hanaq Pacha.


Deze kracht zul jij ook verkrijgen tijdens de Elohim Engelen-inwijding. Tijdens deze inwijding helpen de Elohim ons namelijk ook, om onze ruimtes schoon te maken waar we in wonen en / of werken. Dit doen we met gebruik van de witte vlam van ascensie.

We maken deze reis weer samen met onze tweelingziel, waarmee weer “Tupay” plaatsvindt, een energietransmissie tussen de tweelingzielen, om de hogere visie met elkaar op 1 lijn te brengen.

Dit keer laten we ook Tupay plaatsvinden tussen jullie keelchakra’s, zodat jullie beter in staat zullen raken om jullie waarheid naar de ander over en weer uit te spreken. Er wordt hiervoor een energetisch koord tussen jullie kelen door mij aangebracht met de Tupay.

Doe je mee?

Een lieve groet van Badger.

Vind jouw Spirit!

Aho lieverds!

Avalon Sjamaan


MEEDOEN & MEER LEZEN ELOHIM ENGELEN-INWIJDING 9-9 OM 20:00-21:00 UUR


COMBI-PAKKET BESTELLEN (2 inwijdingen met de kosmische witte vlam van zuiverheid en ascensie)


LIVE TAROT READING

Er vindt ook weer een LIVE TAROT READING plaats op 9-9 om 10:00 uur in de Tweelingzielen Tarot Facebook-groep (alleen vrouwen), waarin ik weer een reading zal doen en wat meer zal vertellen en uitleggen over mogelijke verhuizingen van de tweelingzielen!

Meedoen kan door je op aanwezig te zetten voor het event in de besloten facebook-groep, dan krijg je vanzelf een melding wanneer ik LIVE ben. Later nakijken kan!

Doorbreek jouw karmische cyclus! Je bent liefde waard! Kies voor jezelf!


MAANBRIEF

Op de hoogte blijven van de live-uitzendingen, blogs en het laatste tweelingzielen nieuws? Dat kan door je aan te melden voor de maanbrief voor tweelingzielen. Dat kan HIER.


INSTAGRAM

Volg je mijn leven als Sjamaan al op Instagram? Dat kan HIER.