Avalon Sjamaan
"van Advocaat naar Sjamaan"

Hoi! Mijn naam is Avalon en dit is mijn dagboekpagina :)

Lees lekker mee hoe ik schrijf over mijn eigen tweelingzielen rollercoaster en wat ik meemaak als Q'ero Sjamaan!

Ik raakte in een flinke burn-out als strafrecht advocaat in november 2014, waarmee mijn ontwakingsproces begon. Ik verliet mijn job als advocaat, zegde mijn huis op en begon met reizen.

Dit bracht me in januari 2018 op het eiland Fuerteventura, om te werken in een surfcamp, waar ik mijn tweelingziel ontmoette tijdens salsadansen.

Boem! Direct verliefd en alle vonken vlogen ervanaf! Neeee, zo ging het bij ons echt he-le-maal niet!! Ik heb zelfs nooit eerder een relatie met hem gehad. Meer lees je in mijn Dagboekblogs, waarin ik je ook altijd een update geef over de huidige én toekomstige ontwikkelingen tussen de tweelingzielen.

In de Tweelingzielen Tarot facebook-groep (alleen vrouwen) geef ik met regelmaat Live-uitzendingen waarin ik een Tarot reading doe en jouw persoonlijke vragen beantwoord.

Kom je ook onze community versterken?De 13e Rite van de Munay-Ki

"INCA baarmoeder-inwijding voor de hereniging van tweelingzielen"

De baarmoeder is geen plek voor zware energie (hucha), maar toch dragen wij vanuit onze vorige levens en onze jeugdtrauma's, nog zoveel pijn en angst met ons mee, wat we allemaal op hebben geslagen in ons baarmoedergebied.

Het herhalen van deze familiekarma, houdt ons weg van de hereniging met onze tweelingziel.

Als Q'ero Sjamaan help ik de tweelingzielen in hereniging met elkaar te raken. Er vindt daarvoor iedere nieuwe maan, een "13e rite van de Munay-Ki" plaats: "de rite van de baarmoeder", om jou te helpen, het regenboogpad van jouw hart te laten volgen, sámen met jouw tweelingziel.

Hier lees je meer over de 13e rite en kun je er gratis eentje volgen, om met de baarmoeder-inwijding kennis te maken.Het Dagboek van een Sjamaan


Tweelingzielen Nieuwe Maan in (maagd) Beerseizoen: “ascensie: zijn bewustzijn van de relatie met zijn Hogere Zelf, gaat naar een geheel nieuw level”

Tweelingzielen


Nieuwe maan in Maagd, Beerseizoen

“ascensie: zijn bewustzijn van de relatie met zijn Hogere Zelf, gaat naar een geheel nieuw level”


13e rite van de Munay-Ki, “de rite van de baarmoeder” (sjamanistische reis via audio bestand)

Een bezoek met onze tweelingziel aan de tempel van ascensie in Telos, Egypte om daar te worden ingewijd met de witte straal van ascensie en zuiverheid door Opgestegen Meester “Serapis Bey”


Datum: 27 augustus 2022

Tijd: 20:00 – 21:00 uur

Kosten: € 19,55


TAROT LIVE-UITZENDINGEN (GRATIS): nieuwe maan 27 augustus om 10:00 uur in de besloten Facebook-groep "Tweelingzielen Tarot (alleen vrouwen)" & 9 september om 10:00 uur op de dag van de Elohim Engelen-inwijding. Meld je aan voor de events, zodat je een melding krijgt wanneer ik LIVE ben.


Lieve tweelingzielen,

We zien hem al een tijdje met een brief in zijn hand. Hij wil jou al een tijdje een boodschap doorgeven. Iets vanuit zijn gevoel. Hij wil contact met je opnemen, maar hij weet niet hoe. Er is een drempel nog altijd die hem tegenhoudt om er écht voor te gaan.

Misschien neemt hij contact op, of heeft hij dit al eerder gedaan, maar was dit steeds “los”. Zonder enige toewijding. Hij weet het gewoon steeds niet..

We zien naast hem 3 vrouwen staan. 3 vrouwen die plezier hebben met elkaar en toosten op het leven. Waar moet hij nu voor kiezen? Voor welke vrouw? Voor welke richting? Welk pad?

Mogelijk begeeft jouw Divine Masculine zich in een driehoeksverhouding. Sommige tweelingzielen hebben naast jou, ook nog een andere relatie én zijn getrouwd. Pas op, lieve Divine Feminine! Dit is GEEN gezonde verhouding!

Blijf niet hangen aan een ander, zelfs niet jouw tweelingziel, omdat je bang bent dat hij je anders verlaat! Geef je grenzen aan! Dát is zelfrespect! En als dat hem (of haar) niet zint, dan is dat zo. Geef aan wat je voelt, want niemand anders beschermt jou!

Dát is jouw eigen Divine Masculine in actie. De Divine Masculine-energie is de kracht van bescherming. “Ga niet over mijn grenzen heen, want dat accepteer ik niet”. Stand your ground!

Zou Jezus vreemdgaan bij Maria? Of was hun focus op hele andere dingen gericht? Zoals hun spirituele groei en het helpen ontwaken van de mensheid?

We zien dat de brief gesloten is! Er liggen 3 brieven op tafel, met 1 envelop in zijn hand. Daarin zit zijn eindbeslissing. Want aan het einde van deze zomer, zal er een groot hoofdstuk voor hen beide tot een einde komen.

Dit is een “officiële brief”! En daar hangt gewicht aan! Wat ons vertelt dat hij mogelijk zelfs een “bulk” aan gevoelens ineens zal gaan uiten!

Het betekent ook “contracten” en daarmee wordt verwezen naar het zielscontract tussen jullie. Dit zielscontract gaat naar een ander level met deze nieuwe maancyclus, omdat er door jullie beide belangrijke knopen worden doorgehakt.

Hij loopt al een tijdje in zijn hoofd met een verhuizing naar een ander land. Of in Nederland zelf, naar een groenere omgeving. Of voor sommigen, het terugverhuizen naar het eigen land, of de plek waar ze zich wérkelijk thuis voelen. Voor sommigen is dat lekker in een hutje op de hei! Meer rust, ruimte en stilte.

“Contracten” kunnen ook betekenen dat jij een nieuw contract voor je werk krijgt, je kunt er langer blijven bijvoorbeeld, of je tekent een nieuw contract ergens anders, of je contract komt ten einde. Mogelijk teken je een koopcontract voor je woning, al dan niet gezamenlijk met je partner, óf misschien wel voor een vakantiehuisje (in Nederland), of een camper / bus die je graag wilt aankopen!

Ik hoor ook dat er sprake is van een “huurcontract”, wat kan betekenen dat er iets te huur zal verschijnen voor jou, op niet zo’n hele lange termijn meer! Voor sommigen kan dit voor de herfst al verschijnen!

Wat het dan ook zij, het gaat een grote verandering voor jou / jullie teweeg brengen, want waar jij in beweging komt, komt de ander dat ook!

Ideeën die al een tijd bij hem speelden, zullen nu geïmplementeerd worden! Hij gaat ze doorvoeren! Dit is een grote positieve verandering die zal plaatsvinden! Waar we door Opgestegen Meester Godin van de bergen “Paravati” bij worden ondersteund. Misschien is dit voor jou de boodschap om eens wat vaker “nee” te zeggen tegen wat niet meer bij je past, of om een tripje naar de bergen te maken om je met haar te verbinden daar.

Er komt een belangrijke beslissing op het gebied van werk, waardoor hij in een ander vaarwater terechtkomt. Misschien wel met zijn eigen bedrijf.

Hij gaat meer voor de “gemakkelijkere” weg kiezen voor hemzelf, wat betekent dat hij meer over gaat laten aan anderen zodat hij meer “alleen” zal gaan werken en kunnen zijn, achter de schermen. De weg van meer verlichting!

Hij zal ook meer gaan samenwerken met de energie en zijn spirituele kant meer tot uiting willen brengen in zijn werk. Dan wel zijn hoogsensitiviteit meer de ruimte willen geven, want ook vele Divine Masculines zijn hoogsensitief en erg gevoelig voor energie van anderen en bepaalde plekken, soms zonder dat ze dit bewust doorhebben.

Dit is het nieuwe begin die de tweelingzielen met elkaar mogen maken deze nieuwe maancyclus. Op deze manier verbetert je gezondheid, waardoor jij je beter voelt en kan ook je geldflow toenemen, waardoor jij je beter in je vel voelt omdat zorgen wegvallen!

Er komt weer communicatie en dit keer op een “officiële manier”.

Zo vroeg mijn tweelingziel me ooit, in het begin van onze ontwaking, of ik hem wilde ontmoeten op een acro yoga festival in België. Uhm.. zei ik.. maar ik woon in Nederland? Ja, ik kon dan toch naar België toekomen?

Allereerst was het vlak voor een volle maan, dus dan richt ik mijn focus helemaal op mijn werk als Sjamaan en niet op festivals of andere dingen. En even later zag ik dat hij met mij, nog 2 andere vrouwen getagd had. Dus het was allemaal lekker “vrijblijvend”.

Nee, het voelde niet goed, dus deed ik het niet. Als je voor me wil gaan, dan mag je moeite doen en all-in gaan. Dat klinkt heel stoer, maar zo zei ik het niet ha. Ik zei dat ik niet kon.. ik was toen nog niet zo beoefend in het uitspreken van mijn waarheid ;-) alsook is het soms beter om niet te praten vanuit het "door de sluier heenkijken", want wij "zien" vaak veel meer dan dat de ander ziet. Dat het pad van de ander het pad van de ander mag blijven!

Na deze Leeuwenpoort beginnen we met het tweelingzielen collectief aan een groot nieuw hoofdstuk in ons leven.

Misschien heb jij meegedaan aan de Mosoq Karpay en al de nodige inzichten verkregen voor jezelf om actie op te ondernemen. Hoe dan ook heb jij de nodige schoonmaak dan gekregen om te ascenderen!

Wat is ascensie?

Ascensie is het vinden van verlichting, kort gezegd, in de volksmond ;-) Het betekent dat jouw energieveld naar een hogere trilling van energie gaat. Je raakt meer “verlicht”. Ascensie vindt plaats door een proces van initiaties die alle Opgestegen Meesters ook hebben doorlopen.

Deze initiaties vinden plaats in 7 verschillende tempels in de Hanaq Pacha (de bovenwereld) en geef ik vanaf de eerste nieuwe lente-maan, iedere nieuwe maan tijdens de 13e rite van de Munay-Ki, totdat alle 7 tempels bezocht zullen zijn. Op deze manier ascendeer jij aan het einde van de 7 inwijdingen naar jouw Meesterschap als tweelingziel.

Eerste initiatie, Opgestegen Meester El Morya: de tempel van de Wil van God. Hier leren we alle gedachten en emoties, die niet in overeenstemming zijn met onze Goddelijke Zelf, te beheersen en transformeren. Alsook ons niet Goddelijke gedrag en alle saboterende middelen die we nog steeds nuttigen (alcohol / roken enz.).

Tweede initiatie, Opgestegen Meester Lanto en Kuthumi en de Broederschap van de Gouden Toga:de tempel van het leren. Hier verkrijgen we meer bewustzijn in de hogere wetten van “oorzaak en gevolg”. Wij creëren ons eigen leven. Wat wij uitzenden: creëren wij zelf. “Zo binnen, zo buiten”. De lessen die je hiervoor leert, helpen je om je talenten en je vaardigheden te versterken. De schrijver leert beter te schrijven. De onderwijzer doet meer kennis op, enzovoorts. De schilder leert beter te schilderen.

Derde initiatie, Opgestegen Meester Paul de Venetiaan: de tempel van Liefde. Hier worden wij ingewijd met de vlam van de kosmische liefde, die ons helpt om in harmonie te raken (in ayni bij de Q’ero) met onszelf en alles dat leeft. Hiervoor kun je als les worden geplaatst in een gezinssituatie, of met huisgenoten of buren, die het bloed onder je nagels vandaan halen.

Vierde initiatie, Opgestegen Meester Serapis Bey: de tempel van ascensie. Hier leer je om “de stem van de stilte” te herkennen en wat het juiste is voor jouzelf, zodat jij jouw eigen pad zult gaan volgen. Niet langer luisteren naar allerlei saboterende stemmen binnen en buiten jou, maar weten te onderscheiden wat waarheid is voor jou en wat niet. We zuiveren hier alle negatieve ego-scheppingen vanuit ons verleden en transformeren deze naar wit licht. Om deze les te leren kan het zijn dat jij allemaal bemoeizuchtige mensen op je pad krijgt die jou willen vertellen hoe jij je leven moet leven. Je leert op deze manier te onderscheiden wat van jou is en wat van de ander en jouw eigen keuzes te maken in je leven.

Vijfde initiatie, Opgestegen Meester Hilarion en Aartsengel Rafaël: de tempel van inwijding. Hier worden wij ingewijd met de vlam van genezing zodat ons energetisch, mentale en fysieke lichaam kan helen en wij de krachten van het helen kunnen leren doorgeven aan anderen. We gaan meer licht uitstralen, zodat we meer licht kunnen geven aan anderen. Betere keuzes, leiden tot meer heling.

Zesde initiatie, Opgestegen Meester Sananda (Jezus) en zijn tweelingziel Vrouwe Nada (Maria Magdalena): de tempel van Dienstbaarheid. In deze tempel-reis, leren we om dienstbaar te zijn aan anderen en als hoeder van de aarde op te treden. We raken meer “onbaatzuchtig” en “onzelfzuchtig”. We leren om dienstbaar te zijn aan de planeet en niet alleen aan onze eigen familie en wereld. We leren uit te stijgen boven onszelf. Wanneer jij je veel inzet als vrijwilliger voor organisaties, dan ben je van het zesde niveau.

Zevende initiatie, Opgestegen Meester Saint-Germaine: de tempel van de Violette Vlam. Dit is de tempel waar wij worden ingewijd met de Violette Vlam door Opgestegen Meester Saint-Germaine. Dit is de integratie van jouw Hogere Zelf hier op aarde. Het “Al-bewustzijn”, zodat jij volledig plaats neemt in jouw lichaam als tweelingziel en jouw plek zult innemen hier op aarde.

Al deze tempel initiaties, zijn onderdeel van het medicijnwiel-jaarprogramma, tezamen met alle 12 Elohim Engelen-inwijdingen, waardoor we worden ingewijd met alle 12 stralen van de Elohim Engelen. Meer lezen over de 13e rite van de Munay-Ki doe je hier.

Het resultaat van ascensie voor de tweelingzielen is dat ze daardoor andere keuzes voor zichzelf gaan maken, op GROTE schaal, omdat ze weer in verbinding raken met hun tweelingziel. Waar jij het vroeger leuk vond om in een restaurant te gaan eten, ga je door je ascensie inzien, dat in een restaurant de energie “verdicht” is. Energie kan daar minder goed stromen, dan bijvoorbeeld in de vrije natuur, wat ervoor kan zorgen dat jij door een etentje vermoeid raakt.

Een ander voorbeeld is je werk. Je gaat door je ascensie inzien en aanvoelen dat het werk wat je doet niet langer bij je past, omdat het niet meer op jouw zelfde “frequentie” trilt. Dit is de stem en roep van jouw tweelingziel om jouw zielsmissie te gaan leven.


Je gaat hierdoor mogelijk ook meer geld aantrekken, omdat je gaat doen wat je leuk vindt en waar je in gelooft! Jij bent namelijk zelf de spil achter jouw eigen inkomsten (als ondernemer).

Wanneer jij je ascensie toelaat en de energie laat stromen, zul je zien dat jouw buitenwereld langzaamaan mee gaat veranderen naar jouw verhoogde energetische trilling.

Wat niet meer bij je past, valt dan weg. Maria Magdalena noemt dit in haar boek “het nieuwe Evangelie van Maria Magdalena” (p. 65): het proces van “discreatie”. Dat wil zeggen dat creaties, die niet langer de intentie en het bewustzijn van de Schepper reflecteren, oplossen.

Jíj bent de Schepper van jouw leven. Jij bént God. God stroomt door jou heen.

Zo verandert dus ook de relatie met jouw tweelingziel daarin mee, wanneer jij ascendeert en jouw energetische trilling verhoogt. Wanneer jij “hoger” raakt in energetische vibratie vindt er een scheiding plaats met jouw tweelingziel, wanneer de ander anders vibreert, totdat jullie beide jullie stukken doorgewerkt hebben en weer op dezelfde trilling terechtkomen.

Op sommige momenten ontmoeten jullie elkaar, om weer even die “spark” te laten plaatsvinden, zodat de motivatie weer gevonden wordt om door te gaan (dit gebeurt op energetisch niveau) en de tweelingziel meer “geactiveerd” raakt, om het pad van de Goddelijke wil te bewandelen. Het pad van zijn / haar tweelingziel!

“De tweelingzielen worden na de leeuwenpoort bewogen om zich meer “uit de buitenwereld” terug te trekken en meer naar afzondering toe te gaan om op die manier hogere inzichten te kunnen ontvangen over hun hogere pad.

Dit is onderdeel van ascensie, ook om de ascensiesymptomen voor jou te verlichten. Zoals hoofdpijn, misselijkheid, buikpijn, last van je been, tintelingen, suizen in je oren, pijn in je onderrug.

Wanneer jij je teveel in “dichte” lagere energie begeeft, kan de energie niet goed door jou heenstromen en krijg jij sneller last van ascensiesymptomen. Veel water en rust is belangrijk op zware energetische dagen en na een belangrijke inwijding, gegeven door Ituha (Avalon Sjamaan).

Vele tweelingzielen doen dit al”, vervolgt Opgestegen Meester Serapis Bey, die eenieder begeleidt waarvan de tweelingziel heeft gevraagd (al dan niet onbewust) om ascensie.

Serapis Bey is de Egyptische god van de hemelvaart, hij is de brug tussen hemel en aarde en motiveert eenieder om voor het pad van ascensie te gaan.

Meer dan 11.500 jaar geleden is hij geïncarneerd als hogepriester in de Tempel van Ascensie in Atlantis. Hij heeft de vlam van ascensie van Atlantis naar Egypte gebracht, vlak voor dit continent werd verwoest.

Zijn bekendste incarnatie was die van “Leonidas”, koning van Sparta. De grote krijgsheer die de Spartanen aanvoerde bij de slag van Thermopylae in Griekenland (geeft niks als het je niks zegt ;-) mij ook niet). Serapis Bey is rond 400 voor Christus geascendeerd en Opgestegen als Meester.

Serapis Bey brengt bepaalde lessen op jullie pad om jouw bewustzijn te verhogen, zodat ook jij kunt ascenderen, want daarom ben jij hier lieve tweelingziel! Jouw tweelingziel gaat daar nietsvermoedend in mee ;-)

Door de inwijdingen die jij van mij, Ituha, ontvangt, gaat jouw tweelingziel namelijk ook andere keuzes maken in zijn of haar leven, zodat jullie paden steeds meer naar elkaar toe gaan komen. Dit is het zaadje wat ik als Sjamaan bij beide van jullie plant voor jullie hereniging. Hiertoe ben ik de afgelopen jaren opgeleid en getraind door de Opgestegen Meesters.

13e rite van de Munay-Ki, nieuwe maan 27 augustus

Tijdens de 13e rite van de Munay-Ki met de nieuwe maan op 27 augustus (baarmoeder-inwijding), reizen we af in de Merkaba met onze tweelingziel, om in de tempel van Ascensie in Telos, plaats te nemen samen in de voor ons aangewezen piramide, op de ascensiestoel onder begeleiding van Serapis Bey.

De Merkaba (zie op de foto hieronder waar de piramide op staat) is één van de meeste krachtige geometrische voorwerpen uit de natuur, verbonden aan Aarstengel Metatron.

We krijgen ook allemaal een persoonlijke gids toegewezen, die ons antwoorden kan geven op onze (ascensie)vragen. “Waarom ben ik hier?”, is een veelgestelde vraag, maar ook: “wat is mijn volgende stap?”, of: “ga ik ooit samenkomen met mijn tweelingziel?”.

Deze gids kan zelfs na deze inwijding nog bij jou blijven en jou blijven begeleiden. Het kan een engel zijn, maar ook een ander natuurwezen, of Opgestegen Meester, of misschien zelfs een dier!

Opgestegen Meester Serapis Bey komt tijdens de sjamanistische reis in onze aura staan, om de plekken aan ons aan te wijzen, waar heling plaats mag vinden voor ons. Het kan zijn dat jij bepaalde “lekken” hebt in jouw energieveld, waardoor jij aan energie verliest.

Vele “vaderwonden” zijn lege plekken in het energieveld van de tweelingzielen. Deze plek vult zich dan op met de energie van anderen, waardoor jij aan eigen kracht verliest en geneigd bent om mee te gaan in wat de ander wil en doet, in plaats van dicht bij jezelf te blijven en je eigen pad te bewandelen.We verbinden ons tijdens de Sjamanistische reis met de spirits van edelstenen "Azuriet" en "sneeuwkwarts". Dit zijn de edelstenen waar Serapis Bey veel mee werkt. Met name Azuriet is een krachtige inzichtgevende steen, die jou helpt om jouw 3e oog chakra meer te openen en tijdens de reis jou de nodige inzichten zal geven over jouw hogere doel hier op aarde.

Deze edelsteen verbindt ook jouw keelchakra met moeder aarde, wat ervoor zorgt dat jij meer van jezelf zult durven te laten zien en horen!

De dag erna kun jij met behulp van Azuriet mogelijk bepaalde inzichten verkrijgen over jouw eetpatroon, of over sport en beweging, of over bepaalde boeken die jij mag opzoeken, om jouw talenten als heler te versterken.

De energie van Sneeuwkwarts helpt ons vooral met het loslaten van oude patronen. Deze steen werkt als bergkristal zo krachtig voor onze opschoning en zuivering, alleen op een hele zachte manier.

Sneeuwkwarts versterkt de werking van de Witte Vlam van Ascensie tijdens en na de Sjamanistische reis, wanneer je deze bijvoorbeeld draagt.

Maar je vóelt je erna ook gewoon krachtiger, omdat Serapis Bey jou helpt door in jouw aura te gaan staan, met het schoonmaken en “dichten” van die plekken, zodat deze plekken zich kunnen opvullen met Sami, “helende energie”. Je raakt daardoor meer in eenheid met je tweelingziel. Wij verkrijgen tijdens de inwijding zíjn energie, wat een van de meest krachtige frequenties is onder de Opgestegen Meesters. Het is de energie van de basischakra die Serapis Bey uitstraalt.

De energie van “je zaken goed op orde hebben”. Geaard zijn, aanwezig hier op aarde, materiële manifestaties, zuiverheid in je keuzes (waardoor je meer zuivere personen aantrekt!), de energie van vertrouwen en het durven bouwen op jezelf.

Jouw verbinding met Serapis Bey versterkt hierdoor, zodat jij hem beter zult kunnen gaan horen (mogelijk onbewust) en hij jou op jouw pad kan helpen met motivatie om in actie te komen en de juiste stappen voor jezelf te nemen.


Vele tweelingzielen ervaren ook een (sterke) verbinding met Egypte, dan kan het zijn dat Opgestegen Meester Serapis Bey al een tijd bij je is, zonder dat jij je hier bewust van bent. Volg de roep naar huis!

“Ga nu!”, is zijn boodschap.

Nú is de tijd om actie te nemen op dat wat je voelt lieve tweelingzielen. Stel niet langer uit! Verhuis naar een andere plek. Stop een ongezonde relatie (ook met je tweelingziel), zeg je baan op, neem vakantie, begin een nieuw project!

“Geen uitvluchten meer, doe het gewoon!”. Verander jouw manier van leven!

De vleermuis vliegt buiten het raam, waar zij in het donker zit. Laat je zorgen achter je en je oordelen vanuit je verleden.

Wees niet bang om gekwetst te raken. “Open je hart voor liefde”.

Wat kan het effect zijn van ascensie op de relatie met mijn tweelingziel?

Doe je mee aan deze inwijding? Dan kun je met jouw tweelingziel in een hoger level van verbinding en communicatie raken.

Dit is het effect van jullie ascensie. Helemaal wanneer jij hebt meegedaan aan de Mosoq Karpay op 8-8 tijdens de Leeuwenpoort, ben jij goed voorbereid op deze inwijding tijdens deze nieuwe maan.

Jouw bewustzijn gaat naar een geheel nieuw level en dat van hem dus ook!

Eerder dit jaar mochten we al de Violette Vlam ontvangen op de ascensiestoel van Opgestegen Meester Saint-Germaine. Hiermee openden we onze wiracocha: “de zetel van de ziel”. Deze keer ontvangen we de witte straal van ascensie, de straal die verbonden is aan onze basischakra.

Deze witte vlam zal ervoor zorgen dat we “de Goddelijke wil gaan integreren in ons materiële bestaan”. Dit is de kracht van de vierde straal.

Zuiverheid, puurheid, HELDER BEWUSTZIJN, magie, heelheid, Christusbewustzijn en godrealisatie door het bewustzijn van de Goddelijke Moeder.

Deze witte straal heeft de kracht om volledige overgave te realiseren aan de “eind” bestemming: volledige overgave aan de Hogere Zelf.

Hij gaat zich realiseren dat het gevoel, wat hij al een tijdje voelt en steeds blijft terugkeren, toch doorgevoerd wil worden in zijn leven. Na zolang verzet tegen het nieuwe, gaat hij nu echt zijn oude leventje loslaten (en verhuizen voor sommigen).

Hij zit alleen in een kamer aan zijn bureau te schrijven, de koning van zwaarden. Dit vertelt me ook, dat de Divine Masculine een ander pad voor zichzelf wil gaan bewandelen om eindelijk zijn dromen waar te kunnen maken!

Hij heeft namelijk al een tijdje in zijn hoofd, om een boek te schrijven (sommigen)! Of om zijn levensverhaal op andere wijze naar buiten te brengen! Door te gaan bloggen, korte stukjes tekst op instagram, of misschien zelfs poetry te gaan maken! Rapbeats zelfs, met zijn eigen teksten daarin! Maar bovenal:

SCHRIJVEN.

Want schrijven is helend! Schrijven helpt je verbinden met jezelf. Helpt je bewustzijn weer helder te maken, zodat je meer en meer thuiskomt bij wie je werkelijk bent. Het helpt je keuzes te doorzien en daarom betere keuzes voor jezelf te maken.

Je schrijfwerk wil gepubliceerd worden! Zodat het anderen kan helpen ontwaken en groeien en thuiskomen bij wie zij zijn! Licht!

Die keuze kan hij alleen zélf maken. Wat betekent meer rust en ruimte en de stilte in, want hoe kun je anders je boek schrijven?

Dus die stap om meer de natuur in te gaan met zichzelf, gaat nu echt gebeuren. Op het medicijnwiel draaien we nu door naar de herfstperiode. We zijn over het midden van de zomer heen, wat betekent dat we richting het Westen gaan op het medicijnwiel. De windrichting waar we loslaten wie we denken te zijn, zodat we over kunnen gaan in wie we wíllen zijn!

Afgelopen vrijdag zat ik er echt even flink doorheen. Ik moest wat regelen in de stad, maar het was eigenlijk te snel zo vlak na de Mosoq Karpay om me bloot te stellen aan een triljoen prikkels. Ik had net in een magische wereld verkeerd en zware energie gechanneld waardoor mijn energieveld verzwakt was en moest toen pats boem weer terug de “echte” wereld in, met harde energie, druk verkeer, veel mensen om me heen, honden, winkels.

Ik sliep er maar 2 nachten, maar was op vrijdagochtend totáál van slag. Ik had er vrienden gezien, wat ook veel energie van me vroeg. Ik kon mijn eigen grenzen niet meer voelen en was vervolgens doodmoe en moest het hele weekend ervan bijkomen.

Dit gebeurt me vaker en helemaal wanneer ik net een ceremonie heb gedaan. Maar toch onderschat ik dit dan en denk ik: “ach, even de stad in kan toch wel? Zoals ieder normaal mens?”. Ik krijg iedere keer weer de deksel op mijn neus, want ik word er gewoon echt fysiek ziek van. Ik krijg hoofdpijn, mijn keelchakra speelt op en soms ook diarree, maar vooral zorgt het voor allemaal onrust en paniek waarvan ik doodmoe raak.

Voor de Volle Maan ceremonie reed ik gelukkig weer naar huis en stopte op mijn weg terug in een klein dorpje “La Oliva”. Ik wandelde hier vaker, maar nog niet eerder waren de deuren van de kerk open!

Ik bezocht de kerk en voelde me zó ontzettend verbonden. Het was alsof ik thuiskwam, terwijl ik nooit religieus ben opgevoed, behalve dat ik naar een Christelijke school ging. Mijn moeder had het Rooms-Katholieke geloof, maar ging vroeger nooit naar de kerk, dus ik ook niet.Deze kerk was ook Rooms-Katholiek. Net zoals de kerk in de film “Romeo & Juliët”, mijn absolute favoriete liefdesfilm! Die hebben altijd wat meer “tierelantijnen” ;-) houd ik van ;-)

Ik voelde me gehoord en gesteund in de kerk. Ik zat met Guapa even op de trap erna en huilde. Waarom verloor ik mezelf nu weer opnieuw? Waarom luisterde ik niet naar mijn gevoel die zei dat 1 nachtje genoeg was? Eindelijk kwam alle spanning eruit.

Ik parkeerde de bus op een verlaten strand waar ik geen bereik heb en eindelijk kon ik uitrusten. Guapa ligt hier voor pampus, want er is zo goed als niemand en er gebeurt dus niks. Ik hoef hier even helemaal niks.

Ik was ook ongesteld geworden, wat me vertelt dat ik te druk ben geweest en teveel heb gedaan, tegen de natuurlijke stroom van mijn lichaam in. Ik krijg dan een “rode cyclus”, in plaats van een “witte cyclus”. Een witte cyclus is menstrueren met de nieuwe maan, want dan is de energie al laag en gaan wij mee in de natuurlijke cyclus van het terugtrekken in onszelf. We gaan dan in rustmodus.

Een rode cyclus is dus tegen de stroom in! Dan wil er wat gezien worden binnenin mij. En zodoende voelde ik dus heel sterk dat ik meer rust nodig heb en mijn geloof wil versterken.

Ik wil voortaan iedere week proberen naar deze kerk te gaan. Behalve dan dat het geen "moet mezelf in allerlei bochten wringen" hoeft te worden. Maar ik wil mijn leven nu eindelijk veranderen in het leven zoals IK dat wil leven.

Ik zie in de 3 of cups kaart ook de energie van de heilige graal en sisterhood terug. De heilige graal kondigt in de kaarten aan dat er echt een nieuw begin gaat komen, vanaf deze nieuwe maancyclus van het

RUIMTE GEVEN AAN ASCENSIE.


Wanneer de energie pittig is, wil dit door ons heenstromen. Na een krachtige inwijding zoals de Mosoq Karpay, wil de energie integreren. Dit heeft ruimte nodig.

Emoties willen gezien worden, stukken uit ons verleden om te kunnen loslaten. Dit heeft ruimte nodig.

Jouw fysieke lichaam kan hieronder lijden, wanneer we die rust niet inlassen voor onszelf. Zo waren velen na de Mosoq Karpay erg vermoeid, ikzelf ook. Deze vermoeidheid betekent dat we “doorgespoeld” zijn met frisse, schone energie, die de oude rommel opruimt voor ons. Dát is de vermoeidheid. De oude rommel die eruit komt.

Transformatie en vernieuwing kost energie.

We zien een nieuwe vrouw in het licht staan. Ze draagt een witte jurk. Ze kiest bewust voor ascensie, wat betekent dat ze haar leven daarop wil gaan inrichten. We zien haar voor zichzelf kiezen. Haar Hoge Priestersschap meer de ruimte geven, zodat haar krachten kunnen versterken en ze haar talenten voor anderen kan gaan inzetten!

(Ook hij heeft een vrouw - Divine feminine - in zich).

Hij kiest voor de vrouw in het witte gewaad. De vrouw van zuiverheid. De vrouw die hem niet langer draagt, maar die hem ondersteunt om zelf zijn eigen proces te doorstaan. De vrouw die hem helpt te groeien. De vrouw die hem als volwassen man behandelt. De vrouw die hem een gezin wil geven. Een tuin met hem wil bouwen. Met hem wil reizen. De vrouw die bij zijn wáre Zelf past en misschien ook al woont op de plek, die hij al heel lang in gedachte heeft voor zichzelf! Omgeven met groen? Water dicht in de buurt?

Ascensie betekent jezelf toestaan om in HOGE energie te verblijven.

Natuurlijk moet er een balans zijn van het spirituele en materiële, maar er zijn genoeg mensen die in een hutje op de hei gaan wonen en helemaal self-sustainable gaan leven met hun eigen groenten en fruit, omdat ze zich niet langer prettig voelen in de drukte!

Maria woonde haar laatste jaren in een grot en deed niks anders dan alleen wandelen, om op die manier verbinding met Jezus te kunnen maken. Oordeel niet naar jezelf lieve tweelingziel, wanneer jij even een tukje wilt doen of alleen wilt gaan wandelen.

Volg jouw eigen stem daarin! Dat gaat jouw Divine Masculine ook doen!

Deze nieuwe maan zal hij meer met muziek aan het werk gaan! Mooi! Ik kan hem al horen pingelen ;-) Meer muziek zelf (proberen te) spelen. Misschien wel met klankschalen, of de (bas)gitaar. Of hij gaat een bandje opzoeken.

Maar meer gaat hij muziek voor zichzelf beoefenen, om zijn hoofd leeg te kunnen maken en meer te kunnen genieten, vanuit de intuïtieve flow! Muziek die mogelijk blijvend is, voor zijn eigen praktijk later? Sound healings? Misschien gaat hij wel een handpan aanschaffen!

Hij stapt af van het oordeel dat iets niet voor hem zou zijn en gaat gewoon doen wat hij leuk vindt en al zolang wil!

Jouw sjamanistische dood en wedergeboorte staat voor de deur. Covid heeft de wereld en mogelijk ook jouw leven veranderd. Misschien heb je “long covid” gekregen. Probeer in acceptatie te raken, dat je niet meer dezelfde bent als voorheen.

Net zoals de Divine Masculine in acceptatie mag raken dat hij ouder wordt en een ander leven voor zichzelf wil. Stop met rennen. Dompel je onder in ritueel en ceremonie als je dat wilt. Praat tegen Grootmoeder Maan en verwacht snel een antwoord! Trek erop uit met je medicijnbundel, je rituele spulletjes. Go for it!

Stijg uit boven de dagelijkse zorgen.

Leg je focus meer op het uiten van je talenten in je werk als dat goed voelt voor je.

WEES JEZELF!

Volg je roeping!

Vind jouw Spirit.

Aho lieverds!

Avalon Sjamaan


MEEDOEN 13e rite van de Munay-Ki

27 augustus 2022, van 20:00 tot 21:00 uur vanaf je eigen huis: jullie inwijding in de tempel van ascensie in Telos, Egypte, onder begeleiding van Opgestegen Meester Serapis Bey, met de witte straal van zuiverheid.

Bestellen kan hier.

(je ontvangt de audio in je mailbox, test tijdig of deze het doet op telefoon of laptop en of je telefoon niet vol is!).


TWEELINGZIELEN TAROT FACEBOOK-GROEP

Ben je al lid van de Tweelingzielen Tarot Facebook-groep? Vol met prachtige Divine Feminines (ladies only), die daar hun verhaal met elkaar delen?

Alsook vind je er dagelijks een Tarot reading voor de collectieve tweelingzielen-energie en ga ik er met regelmaat LIVE met een Tarot-reading voor de tweelingzielen, waarin je mij ook je vragen kunt stellen!

Op 27 augustus tijdens de nieuwe maan is de eerstvolgende LIVE-uitzending weer! Om 10:00 uur! De volgende is op 9 september (9-9) op de dag van de Elohim Engelen-inwijding.

Lid worden van de groep kan hier.

AGENDA LIVE TAROT READINGS

Via de Instagram account van de Vind jouw Spirit-Academie, kun je gemakkelijk via "hoogtepunten" en "live tarot readings" bijhouden wanneer de eerstvolgende live tarot Reading in de besloten Facebook-groep plaatsvindt!

Inclusief het stellen van jouw vragen aan mij!

De Academie volg je hier.


MAANBRIEF

Iedere Volle & Nieuwe Maan verstuur ik een maanbrief met het tweelingzielen nieuws en mijn laatste aanbod voor de hereniging van tweelingzielen. Je vindt hierin ook al mijn social media pagina’s.

Lid worden van de maanbrief kan hier.