Avalon Sjamaan
"van Advocaat naar Sjamaan"

Hoi! Mijn naam is Avalon en dit is mijn dagboekpagina :)

Lees lekker mee hoe ik schrijf over mijn eigen tweelingzielen rollercoaster en wat ik meemaak als Q'ero Sjamaan!

Ik raakte in een flinke burn-out als strafrecht advocaat in november 2014, waarmee mijn ontwakingsproces begon. Ik verliet mijn job als advocaat, zegde mijn huis op en begon met reizen.

Dit bracht me in januari 2018 op het eiland Fuerteventura, om te werken in een surfcamp, waar ik mijn tweelingziel ontmoette tijdens salsadansen.

Boem! Direct verliefd en alle vonken vlogen ervanaf! Neeee, zo ging het bij ons echt he-le-maal niet!! Ik heb zelfs nooit eerder een relatie met hem gehad. Meer lees je in mijn Dagboekblogs, waarin ik je ook altijd een update geef over de huidige én toekomstige ontwikkelingen tussen de tweelingzielen.

In de Tweelingzielen Tarot facebook-groep (alleen vrouwen) geef ik met regelmaat Live-uitzendingen waarin ik een Tarot reading doe en jouw persoonlijke vragen beantwoord.

Kom je ook onze community versterken?De 13e Rite van de Munay-Ki

"INCA baarmoeder-inwijding voor de hereniging van tweelingzielen"

De baarmoeder is geen plek voor zware energie (hucha), maar toch dragen wij vanuit onze vorige levens en onze jeugdtrauma's, nog zoveel pijn en angst met ons mee, wat we allemaal op hebben geslagen in ons baarmoedergebied.

Het herhalen van deze familiekarma, houdt ons weg van de hereniging met onze tweelingziel.

Als Q'ero Sjamaan help ik de tweelingzielen in hereniging met elkaar te raken. Er vindt daarvoor iedere nieuwe maan, een "13e rite van de Munay-Ki" plaats: "de rite van de baarmoeder", om jou te helpen, het regenboogpad van jouw hart te laten volgen, sámen met jouw tweelingziel.

Hier lees je meer over de 13e rite en kun je er gratis eentje volgen, om met de baarmoeder-inwijding kennis te maken.Het Dagboek van een Sjamaan


Tweelingzielen nabespreking Leeuwenpoort & Mosoq Karpay: "in overgave aan zijn tweelingziel"

Tweelingzielen


Leeuwenpoort 8-8-2022

& nabespreking INCA-inwijding van de nieuwe aarde: “Mosoq Karpay”

"in overgave aan zijn tweelingziel"


Dag lieve tweelingzielen,

Gisteravond vond de krachtige INCA-inwijding van de nieuwe aarde plaats, “de Mosoq Karpay” zoals deze bij de Q’ero Sjamanen in het Quechua genoemd wordt (de taal van de Q’ero).

Wat was het een krachtige inwijding!

101 vrouwen namen uiteindelijk deel aan deze inwijding. We vormden gezamenlijk een groot krachtveld voor het helen van ons moeder aarde en het vergroten van het bewustzijn van de mensheid.

Want daarom zijn wij tweelingzielen hier teruggekomen naar de aarde. De toewijding aan ons pad mocht gisteren weer blijken met het grote aantal vrouwen die in de ochtend deelnamen aan de live-uitzending in de Tweelingzielen Tarot Facebook-groep, om vervolgens in de avond om 20:00 uur met elkaar in sjamanistische reis (via audiobestand) hun 11-puntige ster inwijding als tweelingzielen te mogen ontvangen en de coderingen van de Zonneschijf.

In deze blog lees je mijn eigen ervaring met de Mosoq Karpay en de ervaringen van anderen die ik tot nu toe al mocht ontvangen. Wat stond ik dankbaar op vanochtend voor al jullie mooie inzet en het werk wat ik mag verrichten!

Ik zal beginnen met te vertellen hoe mijn dag als Sjamaan verloopt op een belangrijke energetische dag zoals de opening van de Leeuwenpoort op 8-8 en het geven van de Mosoq Karpay. Want de gehele dag word ik dan begeleid, zoals vrijwel iedere andere dag.

Ik begon mijn ochtend met een obstakel op mijn pad. Ik had geen bereik op de plek waar ik geparkeerd stond voor het hosten van de live-uitzending! Tot 4 keer aan toe viel de verbinding weg!

Oh, oh, wat was ik eigenwijs weer geweest.. want de dag ervoor had ik al de instructies van mijn gidsen ontvangen om naar “El Jablito” te gaan, een klein vissersdorpje hier op Fuerteventura, waar ik de vorige keer ook mijn live-uitzending heb gegeven.

Ik was moe en daardoor werkten mijn gedachten me verschrikkelijk tegen.. ik ben uiteindelijk dus naar het strand achter mij gegaan, terwijl ik diep van binnen eigenlijk al wel wíst dat ik daar mogelijk geen goed bereik zou hebben!

Ik was aan het worstelen met mijn overgave aan mijn hogere leiding. Wat eigenlijk de afgelopen weken al het geval was. Ik heb weer een surfboard gekocht en wilde weer surfen, omdat dit goed helpt tegen mijn PTSS.

Het adopteren van een tweede hond komt telkens weer omhoog bij me, wanneer ik een leuke hond zie die met Guapa komt spelen. Alsook het reizen! Och, wat mis ik het avontuur. Zo voelde het telkens. Ik dacht na over het maken van een roadtrip met een campertje, om mijn moeder te kunnen bezoeken in Amsterdam. Ik heb haar inmiddels bijna 3 jaar niet gezien door Covid en mijn grote initiatie als Sjamaan sinds ik hier naar het eiland verhuisd ben.

Gisteren tijdens de live-uitzending kwam dit al sterk naar voren: “de tweelingzielen mogen in overgave gaan aan hun hogere leiding”. Dat betekent in overgave gaan aan jouw INCARNATIE DOEL.

Alle tweelingzielen hebben een incarnatiedoel. We hebben afspraken gemaakt met anderen voor dit incarnatiedoel. We hebben plekken opgenomen in ons hogere plan, om ons te helpen ontwaken. Alles bestaat al voor ons.

In overgave gaan is een BESLISSING die we zelf dienen te maken. Het is een AANVAARDING van onze zielsmissie en ons pad als tweelingziel. Het is de verbinding met GAIA, moeder aarde en ons heldere weten dat we energie zíjn en zijn teruggekeerd om heling te bieden, waarvoor wij onszelf helen.

We mogen dus UIT die MATRIX stappen van de drukte van de buitenwereld en alle rumoer om ons heen, om onze Divine Feminine-energie meer de ruimte te kunnen geven. Onze zelfliefde, de compassie voor onszelf, de zachtheid naar de mensheid.

Toen ik merkte dat ik niet live kon gaan waar ik was, koos ik ervoor om te verkassen naar een plek waarvan ik wist dat het wel kon. Gelukkig laten mijn gidsen me dan niet in de steek en stelden ze voor om naar het terrein van een vriendin te gaan, waar ik ongestoord met de bus kon staan. Dus dat deed ik. Ik dacht laat ik dit keer maar wel luisteren ;-) voordat ik weer een deksel op mijn neus krijg!!

Een half uurtje later kon ik alsnog live gaan en wat was het een succes! Iedereen had rustig op mij gewacht, waarvoor mijn dank! Wat voelde ik een warmte van alle vrouwen en een verbinding! We mochten prachtige boodschappen ontvangen voor deze Leeuwenpoort en ieder kon haar vragen aan mij stellen, ook over de Mosoq Karpay.

Je kunt de uitzending nog nakijken in de Tweelingzielen Tarot Facebook-groep (alleen vrouwen) via het event van de Leeuwenpoort.

Na de uitzending voelde ik om te gaan wandelen met Guapa. Mijn gidsen geven dan een korte impuls af via mijn energieveld, waardoor ik wéét dat ik eerst even ga wandelen en erna mijn lunch ga klaarmaken, voordat ik weer in de startblokken schiet om verder te trekken.

Tijdens het wandelen zag ik een vrouw de heilige berg Tindaya afkomen. Ik voelde me tot haar aangetrokken, dus ik draaide om, wandelde terug en sprak haar aan.

Haar naam was Corina en ze woonde op Gran Canaria. Ze was hier op vakantie voor 2 weken. Ze vertelde me over haar pad en we hadden veel gelijkenissen met elkaar. Ik voelde sterk dat ze “zoekende” was en dat bevestigde ze aan me toen ze me vertelde dat ze wel van alles deed, maar eigenlijk geen klanten had.

Ik voelde een vlaag van waardering over me heenkomen, dat ik met zoveel prachtige vrouwen mag samenwerken en mijn zielsmissie in zo’n korte tijd zo flink gegroeid was, doordat ik steeds meer toewijding aan mezelf als tweelingziel ben gaan geven.

Dat was voor mij het eerste signaal om mijn twijfel te overkomen, wat leidde tot nog veel meer die dag.

Ik werd eerst teruggebracht naar mijn caravan, om het kaartendeck: “de wijsheid van Maria Magdalena” van Toni Carmine Salerno op te halen. Ik rustte wat, omdat ik na een channeling van een live-sessie altijd vermoeid ben.


Vervolgens werd ik gevraagd om te vertrekken en direct door te rijden naar El Jablito, een andere route als die ik normaal altijd neem.

Onderweg kwam ik uit bij een prachtig uitkijkpunt “Mirador de Villabron”! Wauw! Ik nam mijn mesa, mijn medicijnbundel, mee en wandelde met Guapa naar boven om een ritueel daar uit te voeren.


Ik liet een Khuya daarachter, een medicijnsteen, waar ik mijn spirit inblies. Wanneer een Sjamaan een medicijnsteen achterlaat of aan je geeft, versterkt dit altijd de verbinding met de spirit wereld en de eigen gidsen, waaronder je overleden dierbaren.

De Khuya mocht achterblijven bij het uitkijkpunt, zodat de mensen die dit zouden bezoeken, meer bewustzijn zullen verkrijgen van wie ze zijn en waarom ze hier zijn. Van dat er een ándere wereld bestaat, dan alleen maar de aardse dimensie die we kunnen zien!

Wauw, mijn droom herleefde van het “reizen”. Ik had dit gezíen! Ik had mezelf hier al zien wandelen met Guapa een jaar geleden!


Het was eigenlijk de bedoeling dat ik hier al een dag eerder naartoe zou gaan. Zodat ik op de dag van de Leeuwenpoort op 8-8, een post op Facebook zou kunnen posten van het uitvoeren van mijn ritueel bij Apu Tindaya, wat mijn tweelingziel zou helpen herinneren en ontwaken in waarom hij hier is gekomen!

Dit inzicht kreeg ik achteraf van mijn gidsen. Zo zie je dus dat alles een bepaalde volgorde kent.

Tijdens de live-uitzending vertelde ik al dat ik gevraagd werd om een facebook-bericht naar mijn tweelingziel te sturen. Jeetje.. ik heb hem voor het laatst “gesproken” op 4 oktober 2021, toen ik hem een bericht stuurde voor zijn verjaardag (zonder een reactie terug te krijgen).

Ook dit is overgave. Want ook dit werd mij gevraagd om hem te helpen herinneren. Ik was namelijk enkele dagen terug een foto tegengekomen van dat wij salsa aan het dansen waren samen hier op het eiland. Dit was onze eerste ontmoeting in januari / februari 2018.


Wanneer ik ergens aan denk, kan het zijn dat ik zíjn gedachte oppik. Dus hoe confronterend is het dan, wanneer ik hem een foto stuur ergens van, waar hij waarschijnlijk nét aan dacht ;-)

Zo heb ik tijdens het Zoom-gesprek wat we hadden rondom de Leeuwenpoort in 2020, mijn gitaar erbij gepakt en begon ik het nummer van Redemption song te spelen. Het geval was dat ik dit nummer al jaren aan het oefenen ben, maar nooit moeite doe om de akkoorden of tabs te leren.. wat bleek nou.. was HIJ dit nummer OOK aan het oefenen de afgelopen weken. Precies dít nummer. Dus dat was voor hem natuurlijk een groot signaal van onze verbinding.

Ik weet dat hij een grote weerstand heeft om terug te keren naar het eiland, omdat hier zoveel herinneringen zijn voor hem, ook vervelende herinneringen. Zijn laatste relatie is hier stuk gelopen en erna is hij eigenlijk weer terugverhuisd naar Frankrijk om zijn familiekarma daar verder uit te werken.

Inmiddels heeft hij daar een heel leven opgebouwd met allemaal fijne mensen om hem heen, dingen die hij leuk vindt om te doen.. zijn hobbies en passies.. tja.. zie dan nog maar eens zomaar je gevoel te volgen en alles achter je te laten, toch?

Dit kan bij meerdere tweelingzielen spelen, waarom zij niet willen verhuizen of willen gaan reizen. Er is weerstand en die weerstand mag doorbroken worden!

Ik stuurde hem een bericht en begon direct erna weer aan mezelf te twijfelen. “Had ik dit wel moeten sturen? Had ik niet iets anders moeten zeggen? Moet er nog iets bij?”. Dood vermoeiend!! Ik had echt even moeite met loslaten en vertrouwen.

In de middag vernam ik van mijn gidsen dat het niet per se nodig is dat hij reageert op dit bericht, maar dat het bedoeld was om hem te helpen "herinneren". Ik moest even op zijn radar verschijnen met een herinnering van het eiland en erna mocht ik het weer loslaten, dus dat deed ik.

Toch bemerk ik een bepaalde drempel nog richting mijn tweelingziel. Vaak vind ik het moeilijk om mezelf te kunnen zijn bij hem, vanuit de angst voor veroordeling. Ik houd daardoor liever de boot af. Een spiegel naar mezelf waar ik doorheen mag breken (niet door de spiegel, maar door het oordeel ;-).

Ik kwam op de plek van bestemming aan in El Jablito.

Ik had al van mijn gidsen vernomen dat er een camper was voor mij om te zien, als voorbeeld van het model dat al voor mij bestaat en hopelijk op korte termijn op mijn pad mag komen (de bus waar ik in rijd kan ik helaas niet importeren dus moet terug naar de eigenaar).


Het stikte er van de kleine campertjes! Precies zoals ik het had doorgekregen, vóel en al voor me had gezien! Van de caravan voelde ik dat het een grote zou gaan worden en van de camper juist een kleinere! Een mooi signaal van mijn gidsen dat er voldoende campers aanwezig zijn hier op het eiland en ik me geen zorgen hoef te maken over de oneindige mogelijkheden!

Na de bus gemanifesteerd te hebben die ik op afbetaling kon kopen per maand, had ik wat vrees dat ik niet weer opnieuw zo’n mooie deal zou kunnen vinden. Maar “niks is minder waar”! Vertelden mijn gidsen me dus hiermee. Fijn. Ik blijf vertrouwen!

Ik begon aan de voorbereiding van de Mosoq Karpay.

Ik wandelde met Guapa om mijn hoofd leeg te maken en frisse lucht in me op te nemen en bij terugkomst stalde ik mijn altaar uit, opende mijn heilige ruimte en trok me terug in meditatie na wat op mijn handpan te hebben gespeeld.


Al tijdens het wandelen had ik een warme stroming door mijn rechterbeen gevoeld. De inwijding was dus het werk al aan het doen. Mijn keelchakra begon op te spelen en mijn hoofd voelde “vol” aan, alsof het vol zat met watten.

Dit vertelt me dat er bij de tweelingzielen veel stress aanwezig is en zorgen. Veel nadenken over hoe we bepaalde dingen moeten oplossen, zonder daarvoor gebruik te maken van onze gidsen en Hogere Zelf.

We hebben geen geduld om antwoorden of visioenen af te wachten en beginnen al met van alles te ondernemen, waardoor we verschrikkelijk tegen onszelf in worstelen en dingen “mis” gaan, omdat ze niet op de manier bedoeld zijn waarop we dat zelf aan het organiseren zijn gegaan.

Kortom, we werken niet SAMEN.

We mogen ons meer richten op meditatie en meer onszelf terugtrekken uit allerlei drukte, om onze geest vaker tot rust te kunnen brengen.

OOK van de telefoon af en Facebook uit. Even alle prikkels uit! Want het geblader op Facebook, YouTube, Instagram en Pinterest, zorgt voor straling, maar ook voor het in ons opnemen van allerlei energie van anderen, die ons wegleiden bij onszelf.

Zo kreeg ik maar allerlei “tekens en signalen” op mijn pad over het maken van een roadtrip, maar eigenlijk pas nu na de Mosoq Karpay wéét ik weer waarom ik hier ben gekomen! Ik heb weer gevóeld wat mijn zielsmissie is en mijn ware droom! Maar ook wat mijn verantwoordelijkheid is als tweelingziel, als mens, als ondernemer, als Godin hier op aarde.

Ik ben gekomen om de mensheid te helpen ontwaken en mag dit doen door samen te werken met zo’n mooie prachtige grote groep met vrouwen! Om hen te helpen ontwaken en te helpen herenigen met hun tweelingziel. Wat een eer! Ik mag daarvoor voldoende ruimte maken en rust inlassen, zodat ik mijn werk en passie goed kan doen.

Reizen over het eiland hier is iets anders. Maar reizen door Europa past daar gewoon niet meer in voor me. En dat is oké. Dat is overgave aan mezelf, aan mijn tweelingziel.

Sommigen vragen waarom ik alleen met vrouwen werk. Dat is omdat wij vrouwen anders helen dan mannen. Wij zijn gevoeliger, we zijn zachter, we zijn meer open en meer emotioneel (geldt niet voor iedere vrouw en ook niet voor iedere man natuurlijk). Daarnaast zijn vrouwen met hun baarmoeder verbonden aan de natuurlijke stroom van het leven. Aan het water, aan “de wereld van het gevoel”.

Zij zijn spiritueel meer open. Je ziet dan ook meer vrouwencirkels ontstaan dan mannencirkels. De vrouwen ontwaken de mannen, doordat wij de man helpen om zijn gevoeligheid te omarmen. Zijn Divine Feminine(-energie).

Misschien heb jij het ook wel in je om je eigen vrouwen - drum - cirkels te gaan organiseren! Of vrouwen 1 op 1 te gaan coachen op het gebied van relaties? Moeders met kinderen en trauma's te helpen?

Jij bent ook gekomen om de mensheid te helpen ontwaken lieve tweelingziel! AANVAARD jouw pad als heler, als Sjamaan, als reiki behandelaar, als yoga docente, als onderwijzer van de leer van Kundalini, als schilder(es), als artiest! Zangeres! Ga zo maar door! Schrijfster! Tarot reader! Waarzegster!

Maak een begin! VERRIJS! TRANSFORMEER!

Ook bij onze keelchakra mocht er veel worden opgeschoond. Zo schreef Judith me na de inwijding:

“vooral keelchakra klachten, vastzitten en druk in keel. Daarna hoesten en werken aan ademhaling om weer beter te doorstromen. Druk rond derde oog, licht in het hoofd. Warmte en door alles ik naar zuurstof snakte en met een waaier heb zitten uitrusten”.

Diana schreef me: “bij het binnenbrengen van het gouden licht kreeg ik hele warme voeten. Van mijn rug heb ik sowieso altijd last, dus dat die pijn zou kunnen doen merkte ik niet zo erg”.

Ze vertelde me ook dat haar kat nogal onrustig was. Guapa mijn hond heeft ook weleens van die momenten. Ik kan dan altijd precies zien dat ik zelf onrustig ben, omdat zij mijn energie oppikt. Onrust wat omhoog komt is heel kenmerkend wanneer je een inwijding ondergaat en ineens in "rust modus" terechtkomt met je geest. Juist op dit soort momenten komt alles "omhoog" wat eruit wil komen, om te worden losgelaten.

Wanneer de geest altijd bezig is, dan gaat dit ook wanneer we liggen, mediteren, of willen gaan slapen, nog door. Een avondritueel is daarom voor velen een echte must om de vele gedachten te kunnen kalmeren.

Ik voelde zelf een heel groot brok bij mijn rug ontstaan. Ik kreeg ineens heel veel last van pijn in mijn onderrug. Het was alsof er een team aan spirit helpers met hun handen onder het brok dat brok door mij heen duwden omhoog, naar buiten ermee!

Dit is “hucha”, zoals dat bij de Q’ero sjamanen wordt genoemd. Het is zware energie. Onze rug is namelijk de plek waar onze Divine Masculine-energie stroomt.

De pijn in mijn onderrug, die ik droeg voor het tweelingzielen collectief en afvoerde, vertelt mij dat er in het collectief nog veel emotionele pijn is. Het wegdrukken van onze emoties. Onszelf kleiner maken dan we zijn. Voorouderlijke pijn die we dragen. Onszelf wegcijferen in relaties, in huwelijken, “tweede keus” zijn voor onze tweelingziel en daarmee door blijven gaan.

NEE. Het moet ergens stoppen en die lijn wordt NU getrokken! Leeuwenpoort 2022, Mosoq Karpay, vrouwen, sisters, we gaan het anders doen!

We mogen onze stem laten horen! We mogen voor onszelf opkomen! We hoeven de voorouderlijke familiekarma niet langer te blijven dragen. We mogen rusten. We mogen zingen. We mogen vrolijk zijn! Als anderen daar niet tegenkunnen, dan so be it. Dan nemen we afstand of negeren we dat. Hoe moeilijk dit ook kan zijn.

Laat je niet naar beneden halen door een ander!

Mijn tweelingziel heeft vooralsnog niet gereageerd op mijn bericht en dat zal hij – hem kennende – ook niet gaan doen. Het haalde me naar beneden merkte ik. Ik vond het jammer. Ik begreep niet waarom communicatie met hem toch altijd zo moeizaam moet gaan en ik twijfelde er zelfs aan hoe ik samen kan gaan met iemand die zo moeilijk communiceert, terwijl ik juist iemand ben die heel open is en altijd overal op reageert (indien dit lukt qua energie en tijd).

Ik haalde mezelf hier weer uit en liet deze gedachte snel weer los, om me op het positieve van de Mosoq Karpay te kunnen richten en alle 101 vrouwen die daaraan meededen!

Teleurstelling voelen is menselijk! Dit mag je toelaten. Het is alleen aan ons de keuze of we erin blijven hangen of niet! Let’s move on, together! Leave the past the past!

Na de 11-puntige ster inwijding (hendecagram), die ik zelf ook weer opnieuw mocht ontvangen, was ik moe. Vanochtend merkte ik het ook. Slechte concentratie en vermoeidheid.


Dit is normaal na een heftige inwijding zoals de Mosoq Karpay. Ook na de 13e rite van de Munay-Ki die tijdens iedere nieuwe maan plaatsvindt voor de hereniging met je tweelingziel (een mosoq karpay maar dan in het klein ;-), heb ik soms dit soort momenten.

Geef jezelf de tijd, rust en ruimte om deze krachtige inwijding te laten integreren.

Ik was moe, maar ik stond ook op met een vernieuwde motivatie voor mijn zielsmissie! Dít is precies het effect van de Mosoq Karpay en de 11-puntige ster, want mijn TWIJFEL was weg!

Het voelde alsof mijn hoofd helemaal leeg was en ik volledig in mijn hartchakra leefde. Ik wíst mijn pad. Ik vóelde mijn pad.

Dat is niet meer reizen en allerlei prikkels ingaan, maar het is mijn zielsmissie als Sjamaan! Met mijn tweelingziel! En het verbouwen van mijn eigen groenten in mijn eigen tuin, op mijn eigen stuk grond waar ik woon, door daar een krachtplek van te creëren! Ik mág rust nemen.

Ook daar heb ik een visioen over gekregen en ik weet dat dit waarheid gaat worden! Net zoals het uitkijkpunt waar ik mezelf een jaar geleden zag!

Tijdens de inwijding zag ik ons ook samen op het surfboard. Jippie!

Dus voel heel goed bij jezelf aan en neem niet zomaar aan dat reizen niet goed voor je zou zijn. Jij weet zelf wat resoneert en past in jouw eigen leven!

Misschien is het voor jou juist de bedoeling dat je gaat reizen, zodat je tijdens het reizen je tweelingziel ontmoet?

Bewandel jouw eigen pad!

Ik zag mezelf ook aan het werk in de tempel met de Zonneschijf. Ik had een rozenkrans in mijn hand van Amazoniet (die heb ik ook echt) en die draaide ik door mijn handen heen toen ik een mantra reciteerde.

Een mooie boodschap voor mij dat ik Kriya yoga meer aandacht mag gaan geven in mijn leven. Een vorm van "beweeglijke meditatie", met het zingen van mantra's en meer. Goed voor mensen die moeilijk stil kunnen zitten ;-)

Wat heb jij gezien samen met jouw tweelingziel? Wat heb je gevoeld?

Ik vernam van meerderen dat ze het zo fijn en leuk vonden dat hun tweelingziel meedeed aan de inwijding.

Zo vertelde Manon mij: “vond het heel mooi, want mijn Twin was al bij mij voordat we begonnen en jij vertelde dat je je Twin mocht uitnodigen. Zo mooi”.

Onze tweelingziel reist altijd mee met alle inwijdingen en heelt daarom ook mee in bewustzijn. Zijn of haar energieveld versterkt ook en op – al dan niet onbewust niveau – zal de ander ook de stappen gaan nemen op het hogere pad, wanneer jij als Divine Feminine deze stappen neemt en jouw inwijdingen ondergaat.

Jullie zijn onlosmakelijk verbonden aan elkaar!

De Mosoq Karpay heeft ook de kracht om jou te helpen herinneren wie jouw tweelingziel is. Dus wanneer jij twijfelt aan wie jouw tweelingziel is, dan kan de Mosoq Karpay jou helpen om dieper in jouzelf te gaan en dáár het antwoord te kunnen vinden op jouw vragen. Dat zal mogelijk niet direct komen, het antwoord. Maar het kan ook wel zo zijn.

Antwoorden komen omdat jouw innerlijk weten wordt geactiveerd. Zo kun je ook antwoord verkrijgen op de vraag of je gaat verhuizen, of misschien de plek waar je over twijfelt. Zoals ik nu – eindelijk – na zo lang wikken en wegen, het antwoord heb op mijn vraag of ik weer opnieuw ga reizen. Nee. Ik mag mijn energie beschermen door mijn ceremonies thuis uit te voeren en daar veilig te herstellen de volgende dag.

Het kan ook zijn dat jouw gidsen antwoorden aan jou geven.

Ines schreef me: "alvorens de reis begon, zat een overleden vriend bij me die me bevestigde dat de tweelingziel die ik dacht dat mijn tweelingziel is, wel degelijk mijn tweelingziel is. Zo mooi en heel ontroerend! Mijn tranen zijn veelvuldig blijven lopen en ook aan het geeuwen kwam geen einde".

Tijdens mijn eigen inwijding die ik tezamen met jullie onderging, sprak ineens een stem heel helder tegen me die me bedankte voor het spreken met Marjolein, een oude vriendin van mij, die ik al lange tijd niet gesproken had. Marjolein is door zware stukken heengegaan met haar tweelingziel en deelde dat met mij. Dankbaar was ik voor haar bericht en delen en voor het bericht van Opa Max. De tranen schoten in mijn ogen. Achteraf bleek het namelijk een opa van Marjolein te zijn geweest.

Hoe bijzonder is deze wereld toch waar we in leven!

Twijfelen over wie je tweelingziel is, is normaal. Ook ik heb heel lang getwijfeld of de man van wie mijn gidsen dat aan mij doorgaven wel mijn tweelingziel was. Zo lang ben ik “zoekende” geweest. Is het toch niet díe man? Maar deze man is op dezelfde dag als mij geboren? Maar met die man voelde ik me heeeeel anders!

Dit is onze ratio die een logische verklaring probeert te zoeken, maar die is er niet. Pas dus ook op met allerlei video's op YouTube die van alles beweren, want alleen JIJ kunt jouw eigen waarheid weten en voelen! Zelfs geen reader die dit beter weet dan jij! Readers halen uit jou, waar jij niet bijkomt, maar die zitten er ook weleens naast!

Hoe meer helder jouw helderweten raakt en jouw helderziendheid, hoe sterker jij zult voelen en wéten wie werkelijk jouw tweelingziel is.

Jij kunt zelfs leren aanvoelen of jij de ander al ontmoet hebt of niet! En wanneer iets “ongeveer” op jouw pad zal komen!

Versterk je Lemurische krachten met de Mosoq Karpay lieve Divine Feminine. Jij bent hier gekomen op te ontwaken!

The Companion van de Chrysalis tarot, tezamen met “the hermit”, in dit deck ook wel “the storyteller” genoemd, vertelt ons dat hij MET TROTS zijn verhaal gaat uitdragen naar de wereld.


Hij gaat vanaf deze Leeuwenpoort, MET TROTS zichzelf verkopen, laten zien en waarderen, waardoor zijn gehele energetische frequentie zal veranderen en hij hele andere dingen op zijn pad zal gaan aantrekken!

Telkens komt die verhuizing weer terug, wat mij vertelt, dat de Divine Masculines er nu écht over nadenken om de sprong gewoon te wagen. Sommigen hebben zelfs al concrete verhuisplannen gemaakt en staan op het punt om van richting te veranderen.

Let op: dit is GROOTS. We bevinden ons nu in het 2022-jaar van ontwaken van de tweelingzielen. Dit is hét jaar in het Waterman-tijdperk, dat wijst op samenwerkingen die zullen gaan ontstaan, op overgave die zal gaan ontstaan aan het hogere leven, aan de hogere wijsheid, aan verlichting!

Mariska beschrijft dit mooi in haar ervaring: “Vanaf het begin werd er heel veel in mijn lijf schoongemaakt, voelde van alles shaken. Mijn twin en ik lagen eigenlijk in spirit al samen maar hadden, heel bescheiden, snel na het begin, afscheid genomen tot aan de inwijding. En toen mocht hij er gewoon bij zijn! BONUS!

We zijn van Lemurie, ons plekje (zag ik) is een klein dorpje in Corfu wat we samen gaan ontdekken. Onze rol is voornamelijk heel veel van elkaar houden en dat naar anderen shinen. Zelf ga ik healings geven en hij doet iets wat op Visser lijkt… moest ineens heel sterk aan Jezus denken ;-)

Op het einde, je had al afgerond, werden we teruggeroepen naar de kring omdat daar iets voor ons lag. Hoewel ik niet wist of dat wel mag, gingen we toch maar want we waren immers geroepen. We mochten de gouden veer die er voor ons lag, meenemen”.

Wat een prachtige ervaring!

De gouden veer die Mariska riep en haar vertelde dat ze GOUD waard is en mag uitvliegen! Wat ze ook gaat doen door eind augustus naar Corfu te gaan verhuizen, waar haar tweelingziel ook woont.

Dít is helemaal “de Divine Masculine in actie”.

We gaan meer de gemakkelijkere weg voor onszelf bewandelen. Niet langer de weg het blijven herhalen van onze angsten en patronen en daarmee dus het in stand houden van ons lijden, maar de weg van het openbreken van ons pad, op weg naar vernieuwing!

Verhuizingen mogen plaatsvinden naar meer lichte energie!

We worden weer onze eigen “companion”, metgezel. Waardoor we ruimte maken voor de ander, om in ons leven te komen, op een andere manier als hoe we dat gewend zijn. Door samen te werken met de ander, maar net zo goed onze eigen individualiteit te behouden.

De Mosoq Karpay is dé INCA-inwijding om jou in te wijden in de energie van “de nieuwe aarde”.

De nieuwe aarde is de aarde, hoe wij die gekend hebben als Lemuriërs, als Plejaden, als Hoge Priesteressen (velen van ons uit Egypte).

We zijn hier al eerder geweest lieve vrouwen en we mogen nu weer terugkeren naar onze tweelingziel. We mogen het pad gaan bewandelen van onze tweelingziel. We mogen weer vertrouwen op ons gevoel en op ons heldere zien! Dit ís al onze kracht en talent en was in de oudheid heel gewoon!

Wees jezelf, eer jezelf en neem de stappen om de juiste beslissingen te maken voor jezelf. Niemand anders kan dat voor jou doen! Ga in overgave aan jouw tweelingziel!

Jolanda schreef me: “ik heb genoten van de klanken en de energie. Ook heel fijn dat je tweelingziel mee mocht doen in de inwijding. Vooral het eind met de voorhoofden tegen elkaar voelde intens. Maar ook het samengaan van de hele groep door de dimensie voelde als krachtige eenheid. Het bekrachtigde me enorm.

De afgelopen week kreeg ik een liedje door uit mijn jeugd. Dat liedje hebben we met onze hele familie meer dan 25 jaar geleden gezongen voor mijn overgrootouders. Ik hoorde dat liedje en voelde zo’n intens eenheidsgevoel. Sindsdien voel ik mijn overgrootoma sterk bij mij. Zij is voor mij een hoedster van eenheid. Haar energie leeft door in alle familieleden ook al zijn er inmiddels mensen overleden of gescheiden. Zij maakte dat verschil.

Eenheid ontroert mij. Hoeveel ik ook mijn best deed in m’n leven, ik hoorde er voor mijn gevoel nooit echt bij. Maar juist het in mezelf vinden en ervaren is de weg. Mijn tweelingziel en ik hebben al vaak op het punt gestaan te springen maar toch lukt het nog steeds net niet. Ik houd vertrouwen en met andere tweelingzielen die we fysiek kennen of energetisch creëren we vertrouwen dat de dag van hereniging zal plaatsvinden”.

Wat Jolanda beschrijft herkennen we allemaal wel. Dat gevoel van gescheidenheid van onze tweelingziel. Het gevoel van een gebrek aan eenheid. Het eenzame gevoel van een vreemde eend in de bijt te zijn, nergens bij te horen.

Het pad wat ik als Sjamaan bewandel is uniek. Ook ik heb vaak genoeg – nog steeds – momenten van worsteling dat ik het nodig heb om me te onttrekken aan het rumoer, terwijl anderen om mij heen uitgaan en een verjaardag vieren samen.

Ook ik heb dan twijfels en ervaar weerstand om mijn éigen pad te bewandelen. Want ook ik wil graag samenzijn met anderen en “meedoen” met de rest.

Maar jij bent uniek. Jij bént al een eenheid met jouw tweelingziel. Bewandel jouw eigen pad zodat je ruimte kunt geven aan je talenten! Zoals Jolanda dit beschrijft kan ik het niet beter beschrijven: “juist het in mezelf vinden en ervaren is de weg”.

Het tegen elkaar plaatsen van de voorhoofden wat we tijdens de inwijding doen, heet bij de Q’ero Sjamanen “Tupay”. Dit is een belangrijke energietransmissie en inwijding van het 3e oog van de tweelingzielen, zodat hun hogere visie meer helder raakt en op elkaar raakt afgestemd.

Onbewust kan jouw tweelingziel hier actie op gaan ondernemen in zijn buitenwereld. Jij kunt ineens veranderingen zien ontstaan in zijn of haar wereld, die écht niet passen bij jouw tweelingziel. Dacht jij ;-) kennelijk zit er dus meer in het vat!

Je kunt de Mosoq Karpay nog nabestellen tot een week na de inwijding. Dat betekent dat op maandag 15 augustus 2022 de inwijding uit de webshop door mij zal worden gehaald en niet meer te verkrijgen is.

De energie van de Leeuwenpoort werkt deze week nog door, nu de poort zich nog niet heeft gesloten. Gebruik deze energie om dat nieuwe begin voor jouzelf te starten! Met jouw tweelingziel of zonder, jíj persoonlijk doet ertoe. Erken jezelf als tweelingziel.

JIJ BENT GOUD WAARD!

Ik heb nog niet op iedereen geantwoord, maar zal dat deze week nog doen!

Heb jij meegedaan aan de Mosoq Karpay en wil jij jouw ervaring met mij delen? Dat kan via e-mail op info@vindjouwspirit.nl of Facebook Messenger.

Heb je meegedaan aan de Mosoq Karpay en wil je tijdens de Volle Zalm Maan ook meedoen aan de baarmoeder-zegening? Deze sjamanistische reis bestel je hier.

Met als thema: "de rijpingstijd: toon jouw talenten!".

Heb je nog niet meegedaan aan de Mosoq Karpay? Jeweetzelluf.. Ik ga er niet eens meer iets over zeggen!

BESTELLEN DOE JE HIER.

Op naar ons nieuwe grootse hoofdstuk! Deel wie je bent met de wereld!

Vind jouw Spirit.

Aho lieverds,

Avalon SjamaanMAANBRIEF

Iedere Volle & Nieuwe Maan verstuur ik een maanbrief met het tweelingzielen nieuws en mijn aanbod voor de hereniging van tweelingzielen.

Lid worden van de maanbrief kan hier.


Volg je mij al op Instagram? Dat kan hier.