Avalon Sjamaan
"van Advocaat naar Sjamaan"

Hoi! Mijn naam is Avalon en dit is mijn dagboekpagina :)

Lees lekker mee hoe ik schrijf over mijn eigen tweelingzielen rollercoaster en wat ik meemaak als Q'ero Sjamaan!

Ik raakte in een flinke burn-out als strafrecht advocaat in november 2014, waarmee mijn ontwakingsproces begon. Ik verliet mijn job als advocaat, zegde mijn huis op en begon met reizen.

Dit bracht me in januari 2018 op het eiland Fuerteventura, om te werken in een surfcamp, waar ik mijn tweelingziel ontmoette tijdens salsadansen.

Boem! Direct verliefd en alle vonken vlogen ervanaf! Neeee, zo ging het bij ons echt he-le-maal niet!! Ik heb zelfs nooit eerder een relatie met hem gehad. Enfin, meer lees je in mijn Dagboekblogs, waarin ik je ook altijd een update geef over de huidige én toekomstige ontwikkelingen tussen de tweelingzielen.

In de Tweelingzielen Tarot facebook-groep (alleen vrouwen) geef ik met regelmaat Live-uitzendingen waarin ik een Tarot reading doe en jouw persoonlijke vragen beantwoord.

Kom je ook onze community versterken?De 13e Rite van de Munay-Ki

"INCA baarmoeder-inwijding voor de hereniging van tweelingzielen"

De baarmoeder is geen plek voor zware energie (hucha), maar toch dragen wij vanuit onze vorige levens en onze jeugdtrauma's, nog zoveel pijn en angst met ons mee, wat we allemaal op hebben geslagen in ons baarmoedergebied.

Het herhalen van deze familiekarma, houdt ons weg van de hereniging met onze tweelingziel.

Als Q'ero Sjamaan help ik de tweelingzielen in hereniging met elkaar te raken. Er vindt daarvoor iedere nieuwe maan, een "13e rite van de Munay-Ki" plaats: "de rite van de baarmoeder", om jou te helpen, het regenboogpad van jouw hart te laten volgen, sámen met jouw tweelingziel.

Hier lees je meer over de 13e rite en kun je er gratis eentje volgen, om met de baarmoeder-inwijding kennis te maken.Het Dagboek van een Sjamaan


Tweelingzielen Leeuwenpoort 8-8: "hij gaat zijn levensverhaal veranderen!"

Tweelingzielen Leeuwenpoort

8 augustus 2022: “hij gaat zijn levensverhaal veranderen”

Lieve Tweelingzielen,

Wat een bijzondere weken gaan we momenteel met het tweelingzielen collectief doorheen.

Helemaal sinds de Leeuwenpoort zich heeft geopend afgelopen week, kunnen we een meer krachtige energie bemerken die ons echt aan het duwen is, om het anders te doen in ons leven.

Om het oude los te laten, zodat het nieuwe voor ons kan ontstaan.

Het oude is onze onrust, gevoelens van “niet goed genoeg zijn”, niet geliefd zijn, de ontkenning van onze Goddelijkheid, waardoor we maar blijven rennen en over onze grenzen heen blijven gaan én laten gaan. Ook door onze tweelingziel.

De oude patronen die we nog met ons meedragen worden beetje bij beetje in dit Waterman-tijdperk, letterlijk “weggebrand”. Ons geloof in onszelf versterkt en ons vertrouwen in wie wij zijn en in onze talenten neemt toe.

Ten minste, wanneer jij daar zelf het innerlijke werk voor verricht.

We bevinden ons met het gehele tweelingzielen collectief in een proces van “overgave” aan onze Goddelijkheid. Deze overgave uit zich bij iedereen weer anders, maar het “doel” in ons leven is hetzelfde en dat is het (h)erkennen van wie wij zijn.

Wij zíjn God. God stroomt door ons heen. Wij creëren zelf ons eigen leven vanuit die Goddelijkheid. Of dat doen we vanuit onze beperkingen en daarmee vanuit onze menselijke geest. Want wat wij weten als mens, is beperkt. Totdat we onze geest openen voor de Heilige Geest en ineens allerlei mogelijkheden gaan zien, waar deze er eerst niet (b)leken te zijn.

Ons geloof neemt ineens in rap tempo toe, omdat we dit toelaten en daar ons innerlijk werk voor verrichten. Omdat we daar aan toe zijn op ons spirituele pad. We zijn toe aan groei en groei betekent, het achter je laten van het oude.

Als tweelingzielen worden we bewogen om de wereld zoals wij deze kennen, achter ons te laten. Ten minste, dat wat ons niet langer dient in de creatie van de nieuwe aarde.

Zo kan het zijn dat jij altijd gewend bent om in een zwembad met allemaal chloor te zwemmen, maar je sinds enige tijd daar geen goed gevoel meer bij hebt. Dit is jouw Hogere Zelf die tot jou spreekt en daarmee zegt: “chloor is schadelijk voor je, dus je kunt beter in de buitenlucht gaan zwemmen”. Of je zoekt ineens een zoutwaterbad op, dat veel minder schadelijk voor je energieveld is.

Je wordt je meer bewust van wie je bent en wat je nodig hebt, zodat je andere keuzes kunt maken voor jezelf in je leven en voor je gezin misschien.

Ook de tweelingzielen die een gezin hebben en daardoor niet samen zijn met hun tweelingziel, worden bewogen om voor zichzelf stappen te nemen in hun eigen groei, binnen dat gezin.

Niet altijd kun jij je karma “zomaar” doorbreken door halsoverkop een vliegtuig te boeken en te gaan emigreren (we heten niet allemaal Avalon ;-). Het proces van het veranderen van je familiekarma, neemt jaren in beslag. Ik heb daarvoor ook jaren bij mijn moeder ingewoond, om in relatie tot haar mijn familiekarma te veranderen. En zo dus ook het proces van het veranderen van jezelf, júist binnenin je gezin. Want wanneer je samenleeft met anderen is de uitdaging veel groter om jezelf te kunnen zijn / worden / blijven, dan wanneer je alleen zou wonen.

Toch komen ook dit soort situaties langzaamaan tot een einde, omdat je steeds meer voor jezelf gaat kiezen. In sommige gevallen kan dat betekenen dat je gaat scheiden, dat de kinderen groot genoeg zijn om te gaan emigreren, of dat je een co-ouderschap aangaat en op jezelf gaat wonen.

Ik zie een leuk klein boerderijtje voor me, waar je veel in de buitenlucht kunt doorbrengen en met je kinderen (mogelijk) in de tuin kunt wroeten.

LET OP, doe datgene wat voor jóu goed voelt, in jouw specifieke situatie hoeft dit niet per se voor jou op te gaan.

Ook kinderen zijn voor ons een grote leerschool. Juist door hoe zij reageren op ons, kunnen wij heel goed inzien wat wij naar buiten toe uitzenden en hoe we ons gedragen.

Ook onze tweelingziel is daarvoor onze spiegel.

Op 8-8 bereikt de Leeuwenpoort een piek, reden waarom wij op 8-8 om 20:00 uur (888) de krachtige INCA-inwijding van de Mosoq Karpay ondergaan.

Als tweelingzielen ontvangen we op deze avond van Opgestegen Meester Aramu Muru en Chief White Eagle een belangrijke inwijding met de coderingen van de Zonneschijf uit Lemurië, zodat hierdoor onze Lemurische kennis weer terug kan keren.

We ontvangen ook de 11-puntige ster, waarmee ons innerlijk leiderschap geactiveerd zal raken heel specifiek op het gebied van onze zielsmissie.

Als tweelingzielen zijn we hier met een hele specifieke reden gekomen. De 11-puntige ster inwijding tijdens de Mosoq Karpay, die slechts eenmaal per jaar plaatsvindt, activeert bij jou deze hogere reden.

Jij gaat dus weer zíen waarom je hier bent gekomen. Je gaat meer helder weten en voelen, maar bovenal ga je meer vertrouwen op dat wat je NIET ziet! Omdat je wéét dat het zo is! Je vóelt het! Je hebt het gezien met je innerlijke oog (dit hoeft niet altijd zo te zijn, om toch te kunnen vertrouwen en wéten dat iets zo is!).

Je gaat meer vertrouwen op jouw eigen innerlijke radar, jouw innerlijke leider, ofwel de kracht van jouw energieveld die jou bepaalde dingen vertelt, zónder dat jij dit (al) kunt zien of zou kunnen weten!

Zo hebben sommigen een hele sterke radar voor mensen die liegen. Een radar waar jij mogelijk niet goed op vertrouwt, waardoor jij constant over je grenzen heen laat gaan. Je partner liegt mogelijk tegen je, of je tweelingziel, dit wéét je, je vóelt het, maar toch blijf je doorgaan met deze relatie en dit contact, omdat de ander blijft ontkennen.

De Mosoq Karpay zal jou helpen om jouw geloof en vertrouwen in jezelf te hervinden en díe stap voor jezelf te nemen, die je al zolang (mogelijk onbewust) uitstelt.

“Er komt een nieuw iemand in je leven”, of “een relatie komt in een nieuwe fase”, of “een relatie uit het verleden gaat weer opleven”.

Geheel afhankelijk van de situatie tussen jou en jouw tweelingziel, brengt de Leeuwenpoort jullie de energie om geheel opnieuw te beginnen met elkaar. Én om dit keer vanuit een veel gevoeliger punt met elkaar te spreken. Al dan niet wanneer dit mogelijk is voor jullie, face to face. Wanneer (nog) niet, dan zullen jullie elkaar over de telefoon spreken, totdat de ander er klaar voor is om een ontmoeting tussen jullie te organiseren om gesprekken van hart tot hart met elkaar te kunnen hebben.

“Dit kan de ware zijn”, de romantische engelen zeggen hier eigenlijk mee: “Ja, dit is jouw tweelingziel. Ja, dit is de ware partner voor jou”.

Twijfel niet langer aan dat wat je ziet in jullie buitenwereld. Aan de verschillen die jullie hebben. Jullie hoeven niet dezelfde levens te leiden, dan wel hetzelfde te “zijn”. Zolang jullie openlijk met elkaar leren communiceren en elkaar de ruimte leren geven om ieder voor zich het eigen leven te kunnen leiden en zichzelf te kunnen zijn in jullie relatie.

Snap je lieve Divine Feminine, dat je dit eerst zelf moe(s)t leren? Om volledig jezelf te kunnen zijn bij jezelf? Om je oordelen naar jezelf los te laten en te leren vertrouwen op je innerlijke hogere wijsheid? “De Sjamaan in jou”?

Mocht je hier nog problemen mee ondervinden, doe dan zeker mee met de Mosoq Karpay!

Werk samen met je Spirit animals! Totemdier Vos vertelt ons, dat de tijd is gekomen om een oud pijnlijk groot hoofdstuk af te sluiten van een gebroken hart, voortkomend uit relaties.

Niet alleen relaties met mannen (vrouwen) op romantisch vlak, maar ook vriendschapsrelaties kunnen hem hebben pijn gedaan. Dit is gebeurd en mag hij achter zich laten. We zijn als mensen niet perfect en mochten we bepaalde dingen over kunnen doen, dan hadden we het mogelijk anders aangepakt.

Alleen.. alles gebeurt met een reden en heeft ons gebracht nu waar we zijn, met de huidige mensen om ons heen en in onze huidige woonsituatie. Wanneer we stoppen met constant te wensen dat de situatie anders zou zijn, vinden we rust in het Nu. We vinden de rust bij onszelf en accepteren dat we geen controle kunnen uitoefenen over de situatie waar we ons nu in bevinden. We kunnen alleen positief blijven denken, zodat onze toekomst daarin mee verandert.

Hij ziet in, dat hij zijn heil niet meer kan vinden in dat wat hem vroeger gelukkig maakte. Er is sprake van “verhoogde geestelijke vaardigheden” bij hem. Hij heeft op een andere manier naar de wereld leren kijken, waardoor hij nu veel beter inziet wat hem wel en niet gelukkig maakt, maar ook dat hij een balans nodig heeft in zijn leven.

Natuurlijk is het leuk, om veel tijd met andere mensen door te brengen. Om leuke dingen te doen met vrienden. Om een kermis te bezoeken. Om te gaan surfen and so on. Maar hij heeft ook (meer) ruimte voor zichzelf nodig. In de natuur. Alleen. Zodat hij daar kan voelen en zich met zijn Hogere Zelf kan verbinden, om waar nodig te kunnen bijsturen op zijn pad.

Hij heeft de afgelopen tijd, in de groei van het Waterman-tijdperk, al hele andere keuzes voor zichzelf gemaakt, waardoor onder andere zijn vriendenkring al heel anders is geworden met mensen die veel beter bij hem passen en zijn passies.

Maar.. er is nog iets dat ontbreekt bij hem.

Hij voelt nog een bepaalde jaloezie, ten opzichte van een hoofdstuk in zijn leven, dat nog “open” is gebleven. Een hoofdstuk dat hij maar niet lijkt af te kunnen sluiten en dus om de een of andere reden open wíl blijven.

Dit kan zijn een bepaald beroep van iemand anders, misschien wel van jou, waar hij jaloers op is. Een instagram account, dat maar terug blijft keren met meer en meer inspiratie voor hem, waar hij graag actie op wil ondernemen. Het kan ook een gezin zijn, wat steeds bij hem “voorbij komt” en hem probeert te helpen herinneren dat hij dit ook graag voor zichzelf wil.

Hij wil gelukkig zijn met één partner. Hij wil graag stabiliteit in zijn leven. Een meer stabiel inkomen, met dat wat hij leuk vindt om te doen. Hij wil er minder hard aan moeten “trekken” om zijn leven stabiel te houden.

Hij weet dat dit alleen maar kan, wanneer hij meer rust, ruimte en stilte voor zichzelf neemt, want hij wordt nog teveel opgeslokt nu door alles wat er om hem heen gebeurt. Hij is niet meer dezelfde persoon als wie hij was en dat is oké, ondanks dat hij soms nog moeite heeft om dit zelf te accepteren.

In die sporadische momenten van alleen-zijn, komt steeds weer het idee omhoog om contact met jou op te nemen. Om te willen delen zelfs met jou, wat er al die tijd in hem om is gegaan en in zijn leven heeft gespeeld.

Hij voelde dat het de juiste tijd nog niet was en twijfelt nu nog, of hij contact met je gaat opnemen. Dit is geen bewuste twijfel, maar meer een twijfel in de zin van “wat moet ik haar vertellen?”. Bij velen is het ook zo, dat ze er simpelweg geen ruimte voor hebben, omdat ze geen toekomstvisie met elkaar kunnen zien.

Misschien woont jouw tweelingziel op een ander continent dan jij. Deze blokkade zit nog altijd in de weg om gewoon, zomaar, contact met jou op te kunnen nemen.

Want zeg nou zelf, eigenlijk hoeft er toch helemaal niks “uit te komen”, uit contact? Het is helemaal niet nodig om nú al, voor het contact überhaupt heeft plaatsgevonden, te moeten nadenken over waar dit gesprek toe zal gaan leiden.

Hij hoeft alleen maar de sprong te wagen om het gewoon TE DOEN. En dan ziet hij wel verder wat ervan komt!

Alleen…

Stress en angst nemen nog vaak de overhand in zijn leven, waardoor hij door zijn onrust allemaal impulsieve handelingen verricht en ineens allerlei projecten aangaat, waar hij eigenlijk helemaal geen ruimte voor heeft!

Angst om geld tekort te komen kan dit veroorzaken bijvoorbeeld. Maar ook angst om anderen af te wijzen. Angst dat bepaalde mogelijkheden aan hem voorbij gaan. Angst dat hij er alleen voor komt te staan. Angst rondom zijn eigen bedrijf. Angst of hij wel het juiste pad bewandelt.

Ook deze gedachten drukken nog altijd op hem, waardoor hij maar blijft uitstellen om te vertrouwen in dat het écht allemaal wel goedkomt!

Verwacht een telefoontje binnenkort!

Ik weet nog dat precies voor de Leeuwenpoort in augustus 2020, ik 2 keer een Zoom videogesprek met mijn tweelingziel had, om te praten over een mogelijke samenwerking als Sjamanen! Ik zou hem gaan inwijden met de Qoto Kuna.

Ik had hem echt een hele tijd niet gesproken en dit ontstond echt zomaar uit het niets, omdat ik mijn innerlijke leiding volgde en contact met hem opnam. Alleen waren deze gesprekken enkel gericht op samenwerken en niet op een romantische relatie met mij. Zijn intentie was niet juist.

We waren er dus nog niet klaar voor, want dit was helemaal niet wat ik wilde en wat ik nodig had op dat moment! Ik zou genoegen hebben genomen met minder dan ik waard was, wat betekent dat mijn eigenwaarde nog niet sterk genoeg was. Ik zou mezelf niet gerespecteerd hebben, als ik met hem een samenwerking zou zijn aangegaan "als vrienden" en tegen mijn gevoel zou zijn ingegaan.

Ik had nog flinke traumaheling te doorstaan, waar ik me op dat moment nog helemaal niet bewust van was. Dit proces startte na onze “herontmoeting” pas voor mij, waarna ik pas leerde hoe en dát ik ruimte voor mezelf mocht innemen.

Waardoor ik mijn eigen stem weer hervond en waarom ik eigenlijk hier was teruggekomen als tweelingziel!

De Mosoq Karpay zal voor flinke doorbraken zorgen bij de tweelingzielen. Er doen inmiddels 55 vrouwen mee. Je kunt je nog aanmelden tot op de dag zelf 8-8, tot op het laatste moment, voor de twijfelaars onder ons ;-)

Zelfs, mocht je niet kunnen op 8-8, kun je de inwijding de gehele week erna nog volgen. Let op, volg deze wel maar eenmaal, zodat de energietransmissie goed kan integreren bij jou. Een inwijding kost ons ook altijd energie, omdat het oude (hucha, zware energie) vervangen wordt voor het nieuwe (sami, lichte energie). Je kunt er daarom ook fysieke veranderingen / klachten van ondervinden, van deze intense opschoning!

Alsof je naar de kapper bent geweest ;-) maar dan anders!

Verander je eigen levensverhaal!

Het is een keuze, om jezelf UIT je onrust te halen en uit je verleden. Het is een keuze om je trauma’s te verwerken. Het is een keuze, om het oude achter je te laten en te willen kiezen voor het nieuwe. Het is een keuze, om te geloven in dat JIJ ook liefde verdient en jij een harmonieuze relatie met jouw tweelingziel kunt aangaan!

Daarvoor hoef je niet te schrijven, daarvoor hoef je niet te dansen, daarvoor hoef je niet te surfen, te zingen, te werken. Je hoeft alleen maar het idee toe te laten, dat er zoveel meer is dan dat jij weet en ziet, zodat Liefde jou kan verrassen op het moment dat jíj loslaat en vertrouwt.

In welke vorm dit dan ook voor jou / jullie bedoeld is, nodig het maar uit en vertrouw er maar op dat het goedkomt.

Spreek de volgende mantra maar uit:

“Om Gam Ganapataye Namah”.

“Ik verwijder ieder obstakel van mijn pad”.

Je hoeft je familiekarma niet langer te herhalen, je hoeft negativiteit niet langer "toe te laten", "want mensen zijn nu eenmaal zo", of "het ligt vast aan mij", STOP! Kies voor jezelf. Kies voor positiviteit!

Verwijder uit je leven wat je (energie) naar beneden haalt!

Kies voor de Liefde!

Vind jouw Spirit.

Aho,
Avalon Sjamaan


MOSOQ KARPAY: "de inwijding van de nieuwe aarde"

Je aanmelden voor deze INCA-inwijding kan hier. Ik geef deze inwijding slechts eenmaal per jaar, vanwege de kracht ervan. Tot een week na de Leeuwenpoort is deze nog na te bestellen in de webshop.

Heb je de laatste YouTube video al bekeken over de Leeuwenpoort en de Mosoq Karpay? Dat doe je hier.


TWEELINGZIELEN TAROT FACEBOOK-GROEP

Ben je al lid van de Tweelingzielen Tarot Facebook-groep? Vol met prachtige Divine Feminines (ladies only), die daar hun verhaal met elkaar delen?

Alsook vind je er dagelijks een Tarot reading voor de collectieve tweelingzielen-energie.

Lid worden van de groep kan hier.


MAANBRIEF

Iedere Volle & Nieuwe Maan verstuur ik een maanbrief met het tweelingzielen nieuws.

Lid worden van de maanbrief kan hier.