Avalon Sjamaan
"van Advocaat naar Sjamaan"

Hoi! Mijn naam is Avalon en dit is mijn dagboekpagina :)

Lees lekker mee hoe ik schrijf over mijn eigen tweelingzielen rollercoaster en wat ik meemaak als Q'ero Sjamaan!

Ik raakte in een flinke burn-out als strafrecht advocaat in november 2014, waarmee mijn ontwakingsproces begon. Ik verliet mijn job als advocaat, zegde mijn huis op en begon met reizen.

Dit bracht me in januari 2018 op het eiland Fuerteventura, om te werken in een surfcamp, waar ik mijn tweelingziel ontmoette tijdens salsadansen.

Boem! Direct verliefd en alle vonken vlogen ervanaf! Neeee, zo ging het bij ons echt he-le-maal niet!! Ik heb zelfs nooit eerder een relatie met hem gehad. Enfin, meer lees je in mijn Dagboekblogs, waarin ik je ook altijd een update geef over de huidige én toekomstige ontwikkelingen tussen de tweelingzielen.

In de Tweelingzielen Tarot facebook-groep (alleen vrouwen) geef ik met regelmaat Live-uitzendingen waarin ik een Tarot reading doe en jouw persoonlijke vragen beantwoord.

Kom je ook onze community versterken?De 13e Rite van de Munay-Ki

"INCA baarmoeder-inwijding voor de hereniging van tweelingzielen"

De baarmoeder is geen plek voor zware energie (hucha), maar toch dragen wij vanuit onze vorige levens en onze jeugdtrauma's, nog zoveel pijn en angst met ons mee, wat we allemaal op hebben geslagen in ons baarmoedergebied.

Het herhalen van deze familiekarma, houdt ons weg van de hereniging met onze tweelingziel.

Als Q'ero Sjamaan help ik de tweelingzielen in hereniging met elkaar te raken. Er vindt daarvoor iedere nieuwe maan, een "13e rite van de Munay-Ki" plaats: "de rite van de baarmoeder", om jou te helpen, het regenboogpad van jouw hart te laten volgen, sámen met jouw tweelingziel.

Hier lees je meer over de 13e rite en kun je er gratis eentje volgen, om met de baarmoeder-inwijding kennis te maken.Het Dagboek van een Sjamaan


TWEELINGZIELEN LEEUWENPOORT 8-8: "hij kiest voor zichzelf en verbreekt zijn karmische relatie en patronen"

Tweelingzielen


Nieuwe maan in Leeuw (28 juli) & Leeuwenpoort (8-8)

29 juli 2022: “Hij kiest voor zichzelf en verbreekt zijn karmische relatie en patronen"

Gisteravond vond de baarmoeder-inwijding plaats tijdens de Nieuwe Maan, “de 13e rite van de Munay-Ki”, een belangrijke inwijding die iedere nieuwe maan plaatsvindt, om ons in lijn te brengen met het pad van ons hart.

De energie op dit moment is VURIG, omdat we de nieuwe maan in Leeuw hadden staan en ook de Leeuwenpoort is geopend inmiddels, die op 8-8 tot een PIEK gaat komen en daarna weer af zal nemen in energie.

Deze energie kan bij jou een hoop onrust veroorzaken, maar ook fysieke klachten, oorsuizen, hoofdpijn, misselijkheid. Je bent aan het opschonen! Oude energie wil door jouw fysieke lichaam heen worden losgelaten en dat gaat soms met horten en stoten en pijn en moeite.

Na de opname van een inwijding ben ik soms een paar dagen uitgeschakeld, omdat de energie zo krachtig is die door me heen wilde komen en door mij heen wil worden geaard hier op aarde.

Want zo helpen we als tweelingzielen moeder aarde te helen en onze mede tweelingzielen en de mensheid in bewustzijn te verhogen. Door naar onze éigen intuïtie te luisteren. Door ons éigen pad te bewandelen. Dat wat wíj voelen dat juist is voor ons!

Dat is de energie van de Leeuwenpoort.

De Divine Masculine is er klaar voor om zichzelf meer te gaan laten zien als heler, als sjamaan, als reiki behandelaar, als masseur, als yoga docent, als wat dan ook, waarvan hij eerder over zichzelf telkens zei “dat is toch niet voor jou…”, of dat stemmetje dat zei: “dat kun jij helemaal niet”. “Jij hoort niet bij de groten”.

Velen maken een grote transitie door, om te kunnen transformeren. Ikzelf ben van advocaat naar sjamaan gegaan (met nog allemaal andere dingen ertussenin zoals postbode voor een blauwe maandag en thai yoga masseuse ;-) en mijn tweelingziel heeft ook bij grote kantoren gewerkt en is nu thai yoga masseur en organiseert mannencirkels als medicijnman.

De kaart “de dood” vertelt ons over het afronden van een moeilijke zware periode in jullie levens. Een hoofdstuk wat echt geheel ten einde wil komen, mogen jullie achter je laten.

Dit heeft alles te maken met jullie GELOOF. Het geloof in jullie spirituele verbinding zal gaan herleven. Misschien is dit geloof er wel eventjes geweest, of met flarden, maar is het weer weggedrukt door hem.

Dit geloof zal gaan herleven! En de leeuwenpoort is daarvan de start! De aanstichter! Hij gaat namelijk meer onvoorwaardelijk van zichzelf houden en daarbij hoort ook zijn Divine Feminine!

Hij gaat karmische relaties achter zich laten, vooral de relatie met een specifieke partner en een bepaald project dat al een hele tijd op hem drukt. Hij hoeft niet door te gaan met relaties en ingewikkelde constructies. Hij mag ook de "gemakkelijke weg" kiezen voor zichzelf. Een weg waar liefde hem ondersteunt en helpt te helen!

Deze karmische relatie kan met een vriendin zijn, romantisch, maar kan ook met bepaalde samenwerkingspartners zijn. Op kantoor, of mogelijk ook in zijn eigen bedrijf! Hij gaat dus andere keuzes voor zichzelf maken en zijn wensen en verlangens bijstellen, zodat hij aantrekt wat hij wérkelijk wil in zijn leven!

Sommige zijn al jaren getrouwd (misschien wel 20 jaar!) en kunnen zomaar een punt achter hun huwelijk zetten, zonder er een woord aan vuil te maken, omdat ze dit nu zo gaan voelen. Dat het tijd is om verder te gaan met hun leven.

Dit kan verhuizingen met zich meebrengen en hele grote levensveranderingen!

Welkom bij de Leeuwenpoort energie ;-)

“Binnenkort kun jij de vruchten plukken van je eigen gedachtenkracht”. Rondom de Leeuwenpoort manifesteren wij SNEL. Onze gedachtenkracht zendt snel uit en trekt snel aan, omdat de energie van de Leeuw ons hierin ondersteunt.

Het kan dus zomaar zo zijn, dat wanneer jij iets hebt uitgezonden, dit nog DEZELFDE week op je pad komt! Wauw! Open je armen maar om te ontvangen!

LET OP: daar moet je wel zélf moeite voor doen. Zo kan het zijn dat jij (met behulp van de Mosoq Karpay) bepaalde inzichten doorkrijgt van je gidsen of bepaalde dingen vóelt, die je inderdaad graag in actie wilt gaan zetten voor jezelf. Jíj neemt zelf die actie, dat kunnen jouw gidsen niet voor je doen!

NEEM DIE ACTIE!

8-8 is de energie van overvloed en voorspoed!

Tijdens de Leeuwenpoort geef ik de belangrijke INCA-inwijding genaamd “de Mosoq Karpay”. Deze inwijding helpt de tweelingzielen weer in verbinding met elkaar te raken, doordat zij worden ingewijd met de “11-puntige ster”.

Deze ster wordt “hendecagram” genoemd en bezit de kracht om jouw Lemurische kennis te activeren én te laten doorstromen naar jouw bovenste chakra’s.

Wanneer hier namelijk stroming komt, ga jij zíen wat jullie hier te brengen hebben en daar ga je dan ook naar handelen. Stapje voor stapje.

Dat is niet alleen “spiritueel”, maar alleen al door jullie samenzijn, gloeien jullie en stralen jullie de meest krachtige kundalini-energie uit, waardoor andere tweelingzielen weer hoop krijgen en ook gaan gloeien!

Hoop is wat we nodig hebben als mensen, om ons pad te kunnen blijven bewandelen. Een teken of signaal van je tweelingziel, dat de ander nog aan je denkt. Een signaal van je engelen, dat je gesteund wordt op je pad. Je mág dit wensen voor jezelf en je mag er zelfs om vragen!

De Mosoq Karpay tijdens de Leeuwenpoort, zal jou helpen om jouw gedachten te “herprogrammeren”, dat wil zeggen: “wanneer jij jouw talenten en hogere krachten als tweelingziel weer gaat zien en herkennen, dan verandert de manier waarop jij naar jezelf en de wereld kijkt”.

De Mosoq Karpay heeft dus de kracht om een hele grote RESET in jouw leven te laten plaatsvinden, zodat jij vanaf het nulpunt weer voor jezelf kunt gaan creëren en manifesteren!

Waarvan jij mogelijk dacht dat het voor jou was, kan zomaar plotsklaps wegvallen rond de Leeuwenpoort. Wanneer Spirit een ander plan heeft, zal dit plan meer zichtbaar worden rondom de Leeuwenpoort, zodat jij daar stappen op kunt ondernemen!

Opgestegen Meester Aramu Muru, zal ons inwijden met de Lemurische coderingen van de Zonneschijf. Coderingen die daarin zijn opgeslagen, voordat Lemurië, ook wel “Mu” genoemd, ten onder ging.

Beeld je een wereld in, waarin jij met de kracht van je gedachten telepatisch energie bewoog. Mensen bewoog. Objecten bewoog. Zonder ook maar een woord uit te spreken.

Wanneer jij je weer bewust wordt van wat je uitzendt, door het te “zien”, kun je het gaan veranderen in dat wat je wilt aantrekken en creëren in je leven!

Oude overtuigingen worden “weggebrand”, door jouw inwijding. Je ontvangt nieuwe krachtige energie, die de frequentie draagt van “de nieuwe tijd”, het Waterman-tijdperk, dan wel “het nieuwe Lemurië”.

We zien in de kaarten dat hij aan-gegaloppeerd komt. Waar hij eerst nog wat “in versnelling” was, zien we hem op de kaart ernaast, “in overgave” hangen. Links zien we een jonge speelse jongen en rechts zien we een volwassen man hangen, met een hert-gewei op het hoofd, die met een tak het teken van “infinity” op de grond heeft getekend.

Dit is zijn transitie waar hij nu doorheen gaat deze Leeuwenpoort. Hij voelt anders. Hij ziet anders. Hij hoort anders en bovenal, hij wíl anders! Zij staat daarnaast, om hem te ontvangen bij hun gezamenlijke woning.

De energie van de “2 de varas”, de 2 of wands, is een huiselijke en gemoedelijke energie. Het is een simpel huis, maar het geeft hen een basis om samen een mooie start te maken. We zien 2 kikkers voor het huis spelen met takken in hun bek.

Totemdier kikker, van de kikkerclan, vertelt ons dat ZUIVERING voor de tweelingzielen belangrijk is, maar bovenal bescherming van hun energie.

Deze bescherming, begint bij de eigen gedachten van de tweelingzielen! Wanneer we onszelf verliezen in de gedachtentrein, “zien” we het niet meer. We draaien rondjes in hetzelfde. We verlaten ons lichaam en onze spirit begint te zweven. Dit is een kenmerk van "dissociëren", wat zich bij vele trauma's voor kan doen en PTSS.

We mogen loslaten en het laten ontstaan. Zend uit wat je wilt, lieve tweelingziel en geef het dan uit handen aan spirit om op het juiste moment in jouw leven te kunnen komen! Net zoals jouw tweelingziel!

Die wij dit keer op de boot, met de 6 van zwaarden, aan zien komen varen. Om vervolgens de “As de varas” te komen brengen (de kaart ernaast). Hij heeft zijn hand op zijn paard liggen.

Communicatie is in zicht voor de tweelingzielen! Maar dit keer vanuit een meer “waterige staat”. Meer emotioneel, maar op een goede manier. Meer scherp. Hij wordt meer zichzelf. Meer wetend wat ze willen, allebei. Welke richting ze op willen gaan in hun leven, wat bij hen past en waar ze blij van worden. Vooral dat laatste is iets dat door Covid bij velen in de vergetelheid is geraakt.

Hij is dit nu vooral aan het onderzoeken. Hij heeft allerlei gedachten in zijn hoofd, die nu mogen worden omgezet in concrete plannen, máár wel op Divine Timing. Dat betekent dat impulsief handelen en allerlei conclusies trekken, hem nergens zal brengen. Hij mag dus zijn opties goed afwegen en goed overal over nadenken juist, zodat hij voor zichzelf de juiste beslissing zal nemen!

Sommigen zijn ook onderzoek aan het doen voor een mogelijke verhuizing? Misschien wel naar het buitenland? “Go for it”, hoor ik heel duidelijk. Zet die stap voor jezelf naar je nieuwe begin! Jij bent de enige die deze beslissing voor jezelf kan nemen! Daar begint het veranderen van jouw wereld mee! Met de beslissing om het ANDERS te willen gaan doen! Om je dromen waar te willen gaan maken!

Boek die reis! Gooi je leven om! Bel die oude tante op en regel die vakantiewoning voor jezelf! Al is het maar voor een weekje! Knijp ertussenuit, zodat je daar heerlijk tot jezelf kunt komen. Met meer natuur om je heen. Meer rust. Meer hogere frequentie energie. Meer liefde! Sta jezelf toe om los te mogen laten en te mogen genieten! JA! DO IT!

De Leeuwenpoort zal hen helpen, om hun ziel weer terug te vinden. Hun tweelingziel! En bovenal om met peper in hun r**t hen te activeren om dichter naar elkaar toe te komen!

Ga af op tekens en signalen! Toets deze bij jezelf. Klopt dit voor mij? Wil ik dit? Luister naar de adviezen van je medemensen! Neem deze in je op en bevraag jezelf: “klopt dit voor mij? Wil ik dit?”. “Past dit in mijn leven?”.

Leg die nieuwe fundering voor jezelf!

Mediteer om beter in verbinding met jezelf te raken. Zonder je tijdig af, om je grenzen te bewaken. Trek je terug in je “grot”, wat dit dan ook voor jou mag zijn. Misschien is dit je huis, of een fijne bus voor jezelf, een vakantieplek met een caravan. Of een moment met jezelf aan zee.

Wanneer je beter op jezelf leert zijn, leer je met je tweelingziel samen te zijn. In de stilte kun je horen, voelen en zíen welk pad je wilt gaan bewandelen!

En dan kan het zomaar ineens SNEL gaan voor jou! Geef jezelf wat meer de ruimte om te mogen helen.

Jouw tweelingziel hoeft niet per se direct voor jou te gaan kiezen na het verbreken van zijn relatie. Het kan ook zijn, dat hij eerst tijd wil nemen om op zichzelf te zijn, om zelf een eigen huis te betrekken. Misschien wel dichterbij jou als Spirit dit voor jullie in gedachten heeft ;-)

Laat het los en laat het stromen, zodat het kan komen op het juiste moment.

Mijn tweelingziel en ik zijn tijdens de Leeuwenpoort van 2020 bijna met elkaar gaan samenwerken als sjamanen, online. Ik bood hem aan om hem in te wijden met de “Qoto Kuna”. Dit is de inwijding van de Plejaden, die je weer verbindt met je afkomst van de sterren en je eigen gevoeligheid meer de ruimte leert te geven.

Lees meer over de PLEJADEN.

Alleen.. het vóelde niet juist op dat moment. Zijn intentie was niet juist. Er drukte nog veel angst op onze verbinding. Ik heb nu het gevoel, dat nu 2 jaar later, hij en ik beide veel meer in overgave zijn gegaan aan ons gevoel en het pad van ons hart. Onze intenties zijn meer zuiver geworden dan 2 jaar geleden.

Mijn intentie was om “mijn tweelingziel binnen te hengelen”, want met een relatie voelde ik me heel en beter. Ik liep verschrikkelijk hard van stapel, want we kenden elkaar eigenlijk helemaal niet zo goed. Zijn intentie was om er beter van te worden en dan zou hij wel zien wat hij ermee zou doen. Deze intentie kun je voelen, door de woorden heen en door het gedrag heen.

Dít is de kracht die de Mosoq Karpay bij jou zal activeren. Zowel bij jezelf als bij de ander, leer je door de illusie heen te kijken!

Als ik met hem het bootje in zou zijn gestapt, dan had ik never nooit mijn trauma helingsproces door gaan lopen met al het sjamanistisch ademwerk wat ik ben gaan beoefenen. Ik had dan nooit zo’n kundalini-awakening gehad en mijn initiatie als Sjamaan, had in de vergetelheid geraakt. Ik zou mijn aandacht en focus op hem zijn gaan richten en mezelf daarvoor (meer) hebben weggecijferd.

Ik heb dus eerst moeten leren, om dit niet meer te doen! Om te kiezen voor mezelf en de toewijding daaraan! Om mezelf over te geven aan de stroom van het leven! Om hem niet te willen vormen, maar zichzelf te laten ontplooien op zijn eigen tijd en tempo! Ik ben ten slotte niet zijn moeder ;-) (een rol die veel Divine Feminines wel aannemen tov hun tweelingziel: “ik help je wel even”).

Laat communicatie toe in je leven met je tweelingziel. Sta de ander toe om volledig zichzelf te mogen zijn en wees zelf ook jouw mooie prachtige zelf. Gewoon zoals je bent, ben je al goed genoeg!

Je hoeft niet van alles te doen en laten zien, om goed genoeg te zijn voor de ander. Zelfs al zou jij in een grot leven, alleen en helemaal niks hebben, dan alsnog zal het hart chakra van de ander activeren, wanneer jóuw hartchakra voldoende is geactiveerd. Jullie zijn onlosmakelijk aan elkaar verbonden in energie, dus kunnen elkaar (aan)voelen.

Maak daar gebruik van, door hierop in te spelen. Doe niets tegen je zin in en luister. Gewoon, luister.

Wat zegt je hart?

Meedoen met de Mosoq Karpay kan door je via de link ervoor aan te melden. Deze week ontvang je van mij nog een laatste email voor de voorbereiding en integratie van de Mosoq Karpay, schrijf je daarom ook in op de mailinglijst wanneer je meedoet.

Heb jij je al wel ingeschreven op de lijst, maar per ongeluk de audio nog niet besteld? Doe dit dan nog even om je aanmelding rond te maken.

De overgave aan het hart, betekent verzachting naar jezelf.

Pas je leven aan op je behoeftes!

Wanneer je graag ter voorbereiding op de Mosoq Karpay tijdens de Leeuwenpoort nog een inwijding ontvangt, om je energieveld voor te bereiden op de krachtige inwijding van de Mosoq Karpay, dan kun je de 13e rite van de Munay-Ki, die plaatsvond op 28 juli tijdens de nieuwe maan in Leeuw, nog nabestellen.

Je ontvangt de audio dan in je mailbox en beluistert deze op je eigen tijd en tempo.

LET OP: de Mosoq Karpay heeft integratietijd nodig. Plan je agenda daarna dus niet te vol in, zodat de energie goed het werk kan doen in jouw aura!

Aho lieverds! En tot snel maar weer!

O ja, op 8-8 geef ik ook weer een gratis Live Tarot reading in de Tweelingzielen Tarot Facebook-groep, om 10:00 uur! Lid worden is alleen voor vrouwen en deelnemen kan via het event in de groep.

AANMELDEN MOSOQ KARPAY

LID WORDEN TWEELINGZIELEN TAROT FACEBOOK-GROEP

AANMELDEN MAANBRIEF VOOR TWEELINGZIELEN