Avalon Sjamaan
"van Advocaat naar Sjamaan"

Hoi! Mijn naam is Avalon en dit is mijn dagboekpagina :)

Lees lekker mee hoe ik schrijf over mijn eigen tweelingzielen rollercoaster en wat ik meemaak als Q'ero Sjamaan!

Ik raakte in een flinke burn-out als strafrecht advocaat in november 2014, waarmee mijn ontwakingsproces begon. Ik verliet mijn job als advocaat, zegde mijn huis op en begon met reizen.

Dit bracht me in januari 2018 op het eiland Fuerteventura, om te werken in een surfcamp, waar ik mijn tweelingziel ontmoette tijdens salsadansen.

Boem! Direct verliefd en alle vonken vlogen ervanaf! Neeee, zo ging het bij ons echt he-le-maal niet!! Ik heb zelfs nooit eerder een relatie met hem gehad. Enfin, meer lees je in mijn Dagboekblogs, waarin ik je ook altijd een update geef over de huidige én toekomstige ontwikkelingen tussen de tweelingzielen.

In de Tweelingzielen Tarot facebook-groep (alleen vrouwen) geef ik met regelmaat Live-uitzendingen waarin ik een Tarot reading doe en jouw persoonlijke vragen beantwoord.

Kom je ook onze community versterken?De 13e Rite van de Munay-Ki

"INCA baarmoeder-inwijding voor de hereniging van tweelingzielen"

De baarmoeder is geen plek voor zware energie (hucha), maar toch dragen wij vanuit onze vorige levens en onze jeugdtrauma's, nog zoveel pijn en angst met ons mee, wat we allemaal op hebben geslagen in ons baarmoedergebied.

Het herhalen van deze familiekarma, houdt ons weg van de hereniging met onze tweelingziel.

Als Q'ero Sjamaan help ik de tweelingzielen in hereniging met elkaar te raken. Er vindt daarvoor iedere nieuwe maan, een "13e rite van de Munay-Ki" plaats: "de rite van de baarmoeder", om jou te helpen, het regenboogpad van jouw hart te laten volgen, sámen met jouw tweelingziel.

Hier lees je meer over de 13e rite en kun je er gratis eentje volgen, om met de baarmoeder-inwijding kennis te maken.Het Dagboek van een Sjamaan


TWEELINGZIELEN Nieuwe Maan in Leeuw "meer focus op het spirituele pad"

Tweelingzielen


18 juli 2022, Nieuwe Maan in Leeuw (28 juli)

“hij gaat meer focus aanbrengen in zijn leven op zijn spirituele pad”


Lieve tweelingzielen,

Wat zijn het onstuimige tijden zo in dit Waterman-tijdperk. We begonnen met de Winterzonnewende in 2020 aan “het tijdperk van verlichting” en dachten toen: “yes! We zijn er! Nu komen we in een rustiger vaarwater als tweelingzielen!”.

Maar niks was minder waar, want het Waterman-tijdperk is voor ons slechts het begin van de creatie van de Nieuwe Aarde.

Wij worden daarvoor bewogen om andere keuzes te leren maken in ons leven. Keuzes die door ons gevoel en ons hart worden ondersteund en niet die we enkel vanuit het hoofd maken.

We hebben de afgelopen 2 maanden maar liefst 2 Volle Supermanen achter de rug. Deze Volle Supermanen hebben ons flink geduwd in de juiste richting!

Ik weet niet hoe het met jullie zit, maar ik voelde echt ontzettend de trek en duw meer de natuur in, alleen.

Ik zag ook bij mijn tweelingziel op zijn Facebook voorbijkomen dat hij alleen in de natuur zat, aan het water, met zijn “donkere gedachten”, zo schreef hij en zijn gitaar.

Wij worden dus állemaal bewogen om het oude in te ruilen voor het nieuwe, maar dat gebeurt alleen, wanneer wíj zelf daartoe de actie ondernemen!

Zo ben ik tijdens de Volle Supermanen flink door elkaar geschud en geconfronteerd geweest met waar ik allemaal nog aan “vasthoudt”, wat inmiddels tot mijn “oude leven” behoort. Dát is helemaal de kracht van de Supermaan. En dan nog eens 2 achter elkaar!

Deze manen kunnen je vermoeid hebben gemaakt, meer dan anders. Er kwam meer krachtige energie naar de aarde, welke energie door jouw energieveld heen wilde stromen. Je kon abrupt tot stilstand worden gebracht (door bijvoorbeeld een ongeluk waardoor je niet meer door kon gaan / afzeggingen / omleidingen in het verkeer / geen vluchten meer, enz.).

Je werd gemaand tot stilstand en wat daar niet bij hoorde viel weg.

Zo herinner ik me nog heel goed december 2019, mijn tweelingziel was hier op het eiland en was alleen maar druk druk druk met afspraken met iedereen. Ik had een lege agenda, omdat ik als Sjamaan met de flow meeleef.

Spirit wilde dat we samen optrokken en dus werd een massage die hij gepland had staan “ineens” verplaatst, zodat hij tóch wel de gehele dag de tijd had voor onze roadtrip ;-)

Wanneer het moet gebeuren, dan gebeurt het!

In de periode van de Volle Supermanen kwam er bij mij van alles “terug” uit mijn verleden, waar ik weer over begon te twijfelen. De Volle Supermanen schijnen licht op stukken die nog niet “geheeld” zijn en daarom mocht je deze stukken weer opnieuw onder de loep nemen.

Voor mij was dat de vraag of ik weer ging surfen, maar ook het meer verbinden met vrienden en vriendinnen om meer balans te creëren in mijn leven én de toewijding die ik geef aan mijn spirituele pad werd onder mijn aandacht gebracht. Oh ja en het reizen! Laat ik dat absoluut niet vergeten, want daar heb ik echt mijn kop over gebroken weer.

Ik werk nauw samen met de Opgestegen Meesters van de Grote Witte Broederschap en de Q’ero Sjamanen, dus verkrijg van hen mijn inzichten de gehele dag door. Dat wil ook nogal eens een inzicht zijn om “bij te sturen” en vooral om “de controle los te laten”.   

Na deze Volle Supermanen, op weg naar de Nieuwe Maan in Leeuw, ben ik tot de conclusie gekomen dat het niet meer past in mijn leven, surfen en reizen. Maar dat ik gewoon de grootste moeite heb om te accepteren, dát het niet meer past. Dat ik er geen energie meer voor heb en dat het werk wat ik nu doe om meer toewijding van mij vraagt.

Ik kan deze toewijding niet geven aan mezelf en mijn spirituele pad als tweelingziel, wanneer ik nog “all over the place” blijf zijn. Zo benoem ik dat even. Want wanneer ik reis, is mijn energie telkens overal. Van de ene plek naar de andere gaan, vraagt veel van mijn concentratie als hooggevoelige. Rijden, van alles regelen. Nieuwe indrukken opdoen. Nieuwe mensen ontmoeten. Het kost allemaal energie, welke energie ik echt nodig heb voor mijn ceremonies.

Na de laatste 13e rite van de Munay-ki ceremonie voor de Nieuwe Maan in Leeuw op 28 juli die ik opnam, was ik 2 dagen van slag, zo krachtig was de energie van Chief White Eagle die door me heen kwam! Nee, reizen (met de bus) is niet meer voor mij. Ik heb nu andere prioriteiten en bouw liever mijn krachtveld in mijn tuin en maak liever meer ruimte voor muziek!

Steeds meer trek ik me terug naar rustige(re) plaatsen in de natuur. Want dáár kan ik mezelf goed horen. Daar kan ik mijn richting en radar goed voelen en de stem van mijn gidsen helder horen. Dáár voel ik me goed. Daar heb ik ruimte voor mezelf en kan ik genieten van de oceaan en een mooie zonsondergang.

Ik “zag” mezelf altijd in een bus aan het strand, maar dan met surfboard en allemaal andere bussen om me heen, om “gezellig” te kamperen. Dat beeld laat ik nu los. Want het is niet wat ik nodig heb en waarvoor ik hier gekomen ben!

Chief White Eagle, “Águila Blanca” in het Spaans, staat ons bij tijdens de 13e rite van de Munay-Ki, de INCA baarmoeder-inwijding die we op 28 juli ondergaan (meedoen kan met de link onderaan).

Hij geeft ons de kracht van de “ADELAARSVISIE”. De Adelaarsvisie is de kracht om met ons innerlijke oog, ons 3e oog, het grotere geheel te overzien. De kracht van Adelaar helpt ons, om onze bestemming meer helder te krijgen.

Chief White Eagle is lid van de Grote Witte Broederschap, de esoterische organisatie die de mensheid helpt te ontwaken en begeleidt op weg naar de Nieuwe Aarde. White Eagle is specifiek aangesteld om andere Sjamanen te helpen ontwaken.

Zo kun je tijdens de inwijding van Chief White Eagle belangrijke inzichten verkrijgen over jouw hogere pad (misschien wel als Sjamaan?) én het hogere pad tezamen met jouw tweelingziel. Je kunt door hem worden “bijgestuurd”, omdat je mogelijk niet op je pad bent, of je verkrijgt misschien een aanwijzing van hem voor een volgende stap.

Aan het einde van de baarmoeder-inwijding (sjamanistische reis), geeft White Eagle ons een zegening door handoplegging bij ons 3e oog. Hierdoor zullen we meer gaan zíen vanuit onze Hogere Zelf. Wat wel tot een aantal dagen na de baarmoeder-inwijding nog kan duren om de inzichten te verkrijgen voor jezelf en de energie te laten integreren!

Het is aan jóu om een einde te maken aan jouw familiekarma. Jij als enige kunt jouw eigen patroon doorbreken en je toekomst veranderen!

Zo heb ik als hooggevoelige de neiging om me af te sluiten van de wereld, wanneer ik teveel hooi op mijn vork heb. Van White Eagle en de Q’ero Sjamanen verkreeg ik het inzicht om me júist te verbinden met mijn vrienden, zodat ik van hen positieve energie mag ontvangen, steun en hulp!

Waar surfen en reizen dus wegvielen, maak ik nu meer tijd en ruimte voor het zien van vrienden! We hoeven het niet alleen te doen én mogen ook plezier maken!

DE TAROT: “een nieuw begin met hemzelf”

De tarot laat ons zien dat er een “rustige” ontwikkeling zal gaan plaatsvinden in het tweelingzielen collectief. Waar het de afgelopen tijd nog met vele BANGS moest gaan, om hem te bewegen een andere weg in te slaan, ziet het er nu naar uit, dat hij meer tevredenheid heeft over zijn nieuwe pad (als heler).

Hij worstelde al een flinke tijd met zijn karmische cyclus. Een hoop getwijfel om naar zijn gevoel te luisteren, dus bleef hij eigenlijk steeds de verkeerde keuzes voor zichzelf maken, die hem weer naar beneden haalden. Keuzes die hem vermoeid maakten en eigenlijk meer neerslachtig dan vrolijk!

Want wanneer we zoveel te “doen” hebben en zoveel hooi op onze vork hebben, dan zíen we het gewoon even niet meer. We komen dan om in al het werk en onze to do lijst en hebben dan – logischerwijs – weinig ruimte voor onszelf en om te genieten!

De kunst is júist om deze ruimte hoe dan ook te maken voor onszelf en daar is de Divine Masculine sinds de afgelopen laatste Volle Supermaan nu mee begonnen. Ook wanneer het betekent dat hij zijn vrienden daarvoor moet afzeggen en “leuke” dingen ervoor moet laten! Hij kan nu eenmaal niet alles tegelijkertijd doen!

Vele tweelingzielen zijn daarbij nog eens hooggevoelig en hebben een aangepast schema nodig van de “normale” wereld. Waar anderen wel een filter hebben op hun brein, hebben HSP dat niet, waardoor zij sneller overprikkeld raken en dus vermoeid. Waar anderen kunnen feesten de hele dag en nacht, hebben HSP het vaak na 2 uurtjes al gehad, omdat ze vermoeid raken door alle prikkels.

We gaan dan vaak door en drukken ons door de vermoeidheid heen, maar daarmee overstemmen we onze gezondheid en onze zelfliefde en zelfzorg.

Moeder Maria vraagt ons om goed voor onszelf te willen zorgen, want van jou is er maar één!

Je bent hier gekomen met talenten, welke talenten steeds meer beginnen te ontwaken. Je hebt dan zelf de keuze: óf je gaat deze talenten gebruiken, wat betekent dat ze meer aandacht nodig hebben om te groeien (oefening baart kunst), óf je kiest het “hazenpad” en dat is de gemakkelijkere weg, door ze geen aandacht te geven en je leven te blijven leiden zoals je dit deed.

Don’t you dare!

We zien dat hij in overgave aan het gaan is aan zijn hogere leiding, aan zijn intuïtieve ingevingen. Hij begrijpt ze nu ook meer! Voorheen hoorde en voelde hij weleens wat, maar wist dan niet zo goed wat hij ermee aan moest..

Er komt een groot karmisch hoofdstuk voor hem hiermee tot een einde. Maar dit keer écht! Hij bleef maar twijfelen en afgaan op alles wat er om hem heen gebeurde, maar sinds hij zich meer is gaan terugtrekken daarvan, heeft hij meer helderheid kunnen verkrijgen over zijn éigen pad. Maar vooral ook over de karmische patronen die hij nog altijd aan het herhalen is, zodat hij deze kan gaan loslaten.

De zomerperiode is er nu voor om daar actie op te ondernemen, zodat we in de herfst op het medicijnwiel, onze oude cyclus kunnen gaan doorbreken en definitief deze oude huid kunnen gaan loslaten! Wanneer de bladeren weer van de bomen vallen, verliezen wij onze oude huid voor onze Sjamanistische dood (en wedergeboorte).


Waarheidsstrijder Jeanne D’Arc stierf op haar 18e jaar, voor het spreken van haar waarheid. Ze sprak er openlijk over dat God tegen haar sprak, waarvoor ze op de brandstapel is verbrand wegens “hekserij en godslaster”.

Jeanne D’Arc geeft ons het advies mee om ons te concentreren op ons doel en onze waarheid uit te spreken! Laat zien wie je bent! Zegt zij. Net zoals Opgestegen Meester Kuthumi ons adviseert om ons leven zo in te richten, dat we onze zielsmissie goed kunnen uitvoeren en ons daarop kunnen blijven concentreren! Op dat wat voor ons belangrijk is.

Ik mocht aan de deelneemsters van de Mosoq Karpay op 8-8 tijdens de Leeuwenpoort een mooie boodschap van Opgestegen Meester Kuthumi doorgeven over “prioriteiten en concentreren op ons hogere pad”. Dus ik was al wel voorbereid op deze inzichten eigenlijk ;-)

*Tijdens de e-mail voorbereiding voor de Mosoq Karpay, ontvang je van mij allerlei boodschappen van verschillende Opgestegen Meesters voor het openen van jouw “wiracocha”, jouw 8e chakra, daar waar jouw zielsgeheugen in opgeslagen ligt.

Vele tweelingzielen hebben ook allemaal (overgroot)opa's en oma's bij zich die de tweede wereldoorlog hebben meegemaakt en misschien wel bij het verzet hebben gezeten! Zo kwam mijn overgrootopa Geert Vorenholt in het concentratiekamp terecht, omdat hij opkwam voor het onrecht! Het "strijden" voor de waarheid zit dus in de familie ;-)

Ik zie dat hij zich aan het bewegen is, richting het “dorp”. Een rustigere omgeving voor hem om in te wonen, zodat hij daar meer ruimte voor zichzelf kan maken. Een vogel vliegt voor hem uit, wat ons vertelt dat hij naar zijn hogere leiding luistert daarmee.

Hij laat zich dragen door een paard. Hij voelt de oudheid van zijn ziel steeds meer en raakt steeds beter in verbinding met zijn eigen innerlijke wijsheid. Hij raakt steeds meer in acceptatie van wie hij is, wat nog wel vaak vallen en opstaan met zich meebrengt. Maar hij stelt zich nu wel meer open voor zijn omgeving om hem te helpen bij zijn zielsmissie.

Hij heeft bepaalde toekomstvisies gehad, waarvan hij nu inziet dat hij hier iets mee mag doen. Maar óók weet hij nu beter welke ideeën hij juist mag loslaten! Al was het nogal “blurry”, hij gaat de eerste stap nemen om op een rustige manier vooruit te bewegen.

Dit keer geen impulsieve handelingen (geldt niet voor iedereen), maar een geconcentreerde aanpak, met focus op zijn hogere pad als heler.

“Geloof in jouw hogere visies!” Is de boodschap van White Eagle! Onderneem er stappen op wanneer dat goed voelt voor jou! Jij kunt de waarheid al zíen. Jij wéét wat er gaat komen! Geloof in je krachten en talenten!

Waar het telefoontje, of de videochat tussen jullie eerder geen succes was, gaat het deze keer wél een succes zijn en slagen tussen jullie! Het gaat een welkome verrassing zijn!

Een zeer open gesprek tussen jullie, waarin hij (met de kracht van Jeanne D’Arc) er bewust voor kiest om dit keer zo open mogelijk te zijn richting jou. Hij deelt vanuit zijn hart en laat het achterste van zijn tong zien.

Hij voelt sterk dat het nu of nooit is en dat hij niet steeds maar door kan gaan met zichzelf kleiner te maken dan wie hij is. Hij heeft gevoelens. Hij is meer gevoelig dan anderen wellicht. Hij wil zichzelf niet langer wegdrukken, maar zijn ware gevoelens aan jou tonen, zodat jullie een open en eerlijk en bovenal realistisch gesprek kunnen voeren.

Niet “dromend” over van alles wat zou kunnen gebeuren in de toekomst, maar een gesprek om te praten over “hoe gaat het met je?”, “waar ga je doorheen?”, is misschien wel onderwerp van jullie gesprek.

Door dit bespreekbaar te mogen maken van zichzelf, zorgt het ervoor dat zijn hart meer opent en hij vooral meer loslaat. Hij laat de oordelen richting zichzelf los en mag er meer zijn van zichzelf.

Ja, het is niet altijd evengoed gegaan tussen jullie en in zijn leven, maar hij is mens. En dat wil hij accepteren.

Het initiatief zal vanuit HEM komen. Jij hoeft dus niet een voorzetje te geven of hem te appen, om ervoor te zorgen dat hij jou zal gaan bellen!

Beweeg hem met jouw gedachten en je intenties, niet met je woorden en het uitoefenen van controle!

Omdat hij beter gaat luisteren naar zichzelf, kan hij ook beter “aanwezig” blijven in jullie gesprek en ook écht naar jou luisteren.

Zo heb ik een keer met mijn tweelingziel gedeeld (december 2019) dat ik zwaar fysiek mishandeld ben met oudjaar 2016 en kwam daar helemaal geen reactie op van hem. Ik zat naast hem aan het strand en was eigenlijk best verbaasd dat hij gewoon helemaal niks zei en voor zich uit bleef staren naar de oceaan!

Ik verwachtte een empathische reactie zoals bijvoorbeeld: “oh wat erg!”, of: “jeetje, wat is er gebeurd, wil je dat delen met me?”.

Hij was op dat moment niet goed in staat om zijn eigen emoties te voelen, dus dan is het verplaatsen in een ander ook moeilijk. Ik raak dan altijd een beetje nerveus van mensen die niks zeggen, dus ik ging alleen maar meer praten, ha.

Eigenlijk waren we toen overduidelijk beide niet onszelf bij elkaar.

Misschien is jouw tweelingziel tijdens gesprekken steeds afgeleid, of moet je alles herhalen tegen de ander, of doet de ander allerlei andere dingen tussendoor. Dit keer kun je merken dat hij meer tijd en aandacht aan jou besteedt en een luisterend oor voor je wil bieden, omdat hij oprécht geïnteresseerd is dit keer, om te verbinden met jou!

Hij wil je beter leren kennen! Wat het begin is van een intentie naar de groei van iets serieus tussen jullie met toewijding aan elkaar!

Jullie samenwerking gaat een succes zijn! Geloof in je hogere visies!

Laat die Leeuwenkracht maar komen! Laat die Godin in ons maar aanwakkeren! Kom maar op met dat VUUUUURR!

Aho!

Avalon Sjamaan


13e rite van de Munay-Ki 28 juli nieuwe maan in Leeuw

Wil jij je verbinden met de kracht van White Eagle om ook een “adelaarsvisie” te kunnen verkrijgen? Versterking van jouw 3e oog en daarmee jouw "innerlijke visie"? Meedoen kan hier.


MOSOQ KARPAY 8-8 Leeuwenpoort

Er doen inmiddels 30 vrouwen mee aan de grote inwijding van de Mosoq Karpay, die plaatsvindt op 8 augustus a.s. tijdens de opening van de Leeuwenpoort.

Tijdens deze inwijding heractiveer ik jouw krachten en talenten als tweelingziel, door Lemurische coderingen bij jou in te brengen. Deze coderingen zijn afkomstig van de “Meester Zonneschijf”. Hier lees je meer over de kracht van de Zonneschijf.

Vanwege de kracht van deze inwijding en de uitwerking daarvan, waarvan de integratie lange tijd in beslag neemt na de inwijding, geef ik deze inwijding maar eenmaal per jaar, alleen tijdens de Leeuwenpoort.

Dit is de inwijding van DE NIEUWE AARDE, waarmee jij IN LIJN zult worden gebracht met jouw hogere missie.

Met de voorbereidingsmails bereid ik jouw energieveld voor om deze krachtige energie te kunnen ontvangen en gemakkelijker te kunnen integreren (integratie betekent het aarden van de energie in jouw energieveld en het omzetten ervan naar de materie). Je ontvangt van mij daarom in de aanloop naar de inwijding al Lemurische kennis en wijsheid en helende energie van de Opgestegen Meesters.

Meer info en deelnemen kan hier.


INCA-inwijdingen

Ben je benieuwd naar wat ik allemaal aanbied als Sjamaan voor de hereniging van tweelingzielen? Kijk dan eens hier, bij alle INCA-inwijdingen.


TWEELINGZIELEN TAROT FACEBOOK-GROEP

Ben je al lid van de Tweelingzielen Tarot Facebook-groep? Vol met prachtige Divine Feminines (ladies only), die daar hun verhaal met elkaar delen?

Alsook vind je er dagelijks een Tarot reading voor de collectieve tweelingzielen-energie.

Lid worden van de groep kan hier.


MAANBRIEF

Iedere Volle & Nieuwe Maan verstuur ik een maanbrief met het tweelingzielen nieuws en mijn aanbod voor de hereniging met jouw tweelingziel.

Lid worden van de maanbrief kan hier.