Avalon Sjamaan
"van Advocaat naar Sjamaan"

Hoi! Mijn naam is Avalon en dit is mijn dagboekpagina :)

Lees lekker mee hoe ik schrijf over mijn eigen tweelingzielen rollercoaster en wat ik meemaak als Q'ero Sjamaan!

Ik raakte in een flinke burn-out als strafrecht advocaat in november 2014, waarmee mijn ontwakingsproces begon. Ik verliet mijn job als advocaat, zegde mijn huis op en begon met reizen.

Dit bracht me in januari 2018 op het eiland Fuerteventura, om te werken in een surfcamp, waar ik mijn tweelingziel ontmoette tijdens salsadansen.

Boem! Direct verliefd en alle vonken vlogen ervanaf! Neeee, zo ging het bij ons echt he-le-maal niet!! Ik heb zelfs nooit eerder een relatie met hem gehad. Enfin, meer lees je in mijn Dagboekblogs, waarin ik je ook altijd een update geef over de huidige én toekomstige ontwikkelingen tussen de tweelingzielen.

In de Tweelingzielen Tarot facebook-groep (alleen vrouwen) geef ik met regelmaat Live-uitzendingen waarin ik een Tarot reading doe en jouw persoonlijke vragen beantwoord.

Kom je ook onze community versterken?De 13e Rite van de Munay-Ki

"INCA baarmoeder-inwijding voor de hereniging van tweelingzielen"

De baarmoeder is geen plek voor zware energie (hucha), maar toch dragen wij vanuit onze vorige levens en onze jeugdtrauma's, nog zoveel pijn en angst met ons mee, wat we allemaal op hebben geslagen in ons baarmoedergebied.

Het herhalen van deze familiekarma, houdt ons weg van de hereniging met onze tweelingziel.

Als Q'ero Sjamaan help ik de tweelingzielen in hereniging met elkaar te raken. Er vindt daarvoor iedere nieuwe maan, een "13e rite van de Munay-Ki" plaats: "de rite van de baarmoeder", om jou te helpen, het regenboogpad van jouw hart te laten volgen, sámen met jouw tweelingziel.

Hier lees je meer over de 13e rite en kun je er gratis eentje volgen, om met de baarmoeder-inwijding kennis te maken.Het Dagboek van een Sjamaan


TWEELINGZIELEN Volle Supermaan in Steenbok "ruimte maken voor jezelf"


Tweelingzielen


Volle Supermaan in Steenbok, 13 juli 2022

“Ruimte maken voor jezelf”

Gisteravond op 13 juli, vond de Moeder Maria baarmoeder-zegening plaats, met als thema: “ruimte maken voor jezelf”. Er deden 28 vrouwen mee.

Wat betekent dat nou? “Ruimte maken voor jezelf”?

Dit kan zich uiten op allerlei manieren. Maar zeker betekent het niet alleen “het ruimte maken voor je zielsmissie”. Want dat is júist bij vele tweelingzielen het euvel, waarom er nog een scheiding bestaat tussen henzelf en hun hogere Zelf en daarom ook met hun tweelingziel.

Er ís geen scheiding tussen jouzelf en je hogere Zelf. Je hogere Zelf is ook bij je aanwezig wanneer je aan het fietsen bent, aan het joggen bent, aan het kleuren bent, aan het koken bent, of met vriendinnen lekker gaat lunchen.

De scheiding die wij met onze hogere Zelf ervaren en dus met onze tweelingziel, is dus een scheiding die we zélf creëren.

Dit doen we door te oordelen naar onszelf, bijvoorbeeld dat we niet goed genoeg zijn, waardoor we juist harder gaan werken en méér gaan doen. Terwijl we al geliefd zíjn! We hoeven alleen maar ons hart voor onszelf te openen.

Dat betekent niet dat de tweelingzielen daardoor direct in harmonie raken, want eenieder heeft het eigen zielscontract met karmische afspraken (ook met anderen en bepaalde plekken) om af te lossen.

Het betekent wél dat hoe meer wij, als Divine Feminines, onszelf omarmen zoals we zijn, onszelf accepteren zoals we zijn, hoe meer we in harmonie raken met onszelf en daarmee onze lagere en hogere Zelf met elkaar integreren. We (h)erkennen dan weer dat we al één zijn.

De afgelopen weken heb ik steeds meer begrip gevonden en inzichten verkregen van mijn gidsen over mezelf en dat ik ADHD heb. Een lange tijd dacht ik ADD, maar ik heb toch ook écht het hyperactieve element ontzettend aanwezig! Degenen die me al een tijdje volgen zitten nu te glimlachen en flink te knikken ;-)

Alleen onderdrukte ik dit bij mezelf. Ik oordeelde dat deze “drukke” kant van mezelf er niet mocht zijn. Want als Sjamaan hoor je rustig te zijn, te mediteren, met ceremonies bezig te zijn enzovoorts.

BUT WHAT ABOUT ME?!

Maar wie ben ik? Waar houd ik van?

Een kleine opsomming:  • Reggaeton muziek en salsa- bachata en kizomba dansen;
  • Zingen en muziek (proberen te) maken;
  • Humor en keihard lachen en GEK doen;
  • Lekker eten!;
  • Schrijven & lezen.

Dit is zomaar even een kleine opsomming van wat dingen waar ik van houd en waar ik plezier uit haal. Dit geeft mij rust en ontspanning en versterkt mijn "Zijn".

Wat ik terugzie in het tweelingzielen collectief, is dat we zó streng voor onszelf zijn. Echt als een strenge vader die zijn kind terecht wijst en vindt dat ze meer en harder haar best moet doen.

Terwijl ons kind, naast al dat werken, eigenlijk alleen maar graag geliefd wil zijn en wil spelen.

DAT is het thema van deze Volle Supermaan.

Ik ontdekte in mijn zoektocht naar antwoorden, dat ik verschrikkelijk sprake had van ONDERPRIKKELING. Ja, dit is écht een ding!

Onderprikkeling zorgt voor exact dezelfde symptomen als overprikkeling bij een HSP en ADHD-brein.

Vanuit onze gevoeligheid zijn we geneigd om ons meer af te schermen van bepaalde dingen / situaties, om onszelf op die manier te beschermen. Alleen is dat geen bescherming, maar óverbescherming. Als een moeder die zegt: “pas op!”, “niet daarop klimmen!”.

We weerhouden en onthouden onszelf van avontuur, vanuit onze gedachten die al beren op de weg zien, voordat de beer daadwerkelijk bij de weg is aangekomen ;-)

Signalen van onderprikkeling zijn bijvoorbeeld:


  •     
  • Vermoeid zijn;
  • Lusteloos (!) en dus nergens zin in hebben;
  • Geen motivatie hebben;
  • Depressieve gedachten;
  • Paniekaanvallen;
  • Het slechte overal inzien en verwachten.

Even een kleine greep uit nog veel meer symptomen die zich kunnen voordoen, waaronder ook fysieke signalen zoals hoofdpijn, rugpijn enz.

Ons energieveld is dan VERZWAKT. Er is een GEBREK aan positieve prikkels!

Helemaal wanneer jouw brein gevoelig is voor verslavingen en overdenken, heb je voldoende prikkels nodig, om jezelf weer uit je hoofd te kunnen krijgen.

Albert Einstein zei eens: “je lost het probleem niet op, op dezelfde manier als dat het is ontstaan”.

Ja, we zijn helers, sjamanen en Hoge Priesteressen en zoveel meer. Ja, daarom hebben we rust nodig en veel in de natuur zijn om tot onszelf te kunnen komen en te reflecteren. Maar we zijn ook mensen en leven in de “nieuwe aarde”, tezamen met SOCIAL MEDIA, wat we nu juist kunnen inzetten om anderen te inspireren en zelf inspiratie op te doen.

Deze Volle Supermaan bracht mij erbij, dat ik me weer met vrienden en vriendinnen aan het verbinden ben. Dit is een grote drempel voor mij over, want lange lange lange tijd, heb ik me in een isolatie-cirkel bevonden. Het was me allemaal al snel teveel, waardoor ik me terugtrok uit de wereld.

Alleen.. vond ik het dan wel lekker “veilig” en bleef ik teruggetrokken leven. Maar dat is niet wie ik ben! Ik worstel nog altijd met de balans tussen onder- en overprikkeling. Tussen ruimte voor mijn spirit, maar ook ruimte voor mijn persoonlijkheid! Want ik wil ook graag mijn tarot readings doen en mediteren. Waar ligt dan de grens?

We zien dat deze Volle Supermaan een behoorlijk grote verschuiving gaat geven tussen de tweelingzielen. Dit werkt voor ieder paar weer anders uit in hun buitenwereld, maar begint, bij het ontstaan van meer balans in je eigen leven, tussen werk en plezier.

Waar hij het eerst echt totaal niet inzag en in een depressieve cirkel vaak terechtkwam, van zware gedachten, zorgen maken, overdenken, ook op het gebied van zijn bedrijf / zielsmissie, komt daar nu licht aan het “einde” van de tunnel.

Iemand komt haar een “cup” brengen en zegt: “hey, praat met me, deel met me over je emoties en je pijn”. Maar zij ziet het niet. Ze zit aan tafel en keert zich af van haar vriendin, die juist is gekomen om haar op te vrolijken!

Je hoeft het niet alleen te doen lieve tweelingziel! Dit is voor alle vrouwen (en ook mannen) onder ons, die zoveel zorgen en lasten op hun schouders dragen om alles alleen te moeten regelen! Je gezin, je kinderen naar school, tijd voor jezelf vinden. Hobbies? Geen tijd voor.

Vraag om hulp! Open je hart en nodig anderen uit om je te helpen! Al is het maar door gezamenlijk te bidden of te tuinieren.

De 2 van zwaarden vertelt ons dat hij het kruispunt over is met deze Volle Supermaan en op weg naar de nieuwe maan in Leeuw, anderen meer zal toelaten om hem te helpen. Maar daadwerkelijk hem te helpen. Door zich over te geven aan wat het leven hem brengt, als antwoord op zijn vragen en verzoeken.

Hij gaat dus meer de hogere “lijn” inzien, van dat wat hij uitzendt, hem gebracht wordt, op welke manier dan ook.

Hij gaat de controle meer loslaten, wat betekent dat zijn leven meer kan flowen in een richting van zijn dromen en wensen.

Dat gebeurt als eerste met een kleine stap.

“Hij praat ook met anderen over jou”! Hoor ik. Dit kan familie zijn van hem, maar ook gezamenlijke vrienden mogelijk, door gewoon naar jou te informeren en hoe het met je gaat.

Hij checkt ook je social media en houdt vooral in de gaten, waar jij op “werkgebied” mee bezig bent. Hieraan meet hij af, of jullie al op één lijn zitten of niet, of de neuzen “dezelfde kant op staan”, maar dat zou hij eigenlijk niet moeten doen.

Want er is zoveel wat achter de schermen gebeurt wat we niet kunnen zien en weten!

STOP MET NAAKTFOTO’S VERSTUREN!!

Zo.. dit kwam echt inene zo door! Ook ik heb me hier “schuldig” aan gemaakt vroegah.. dan had ik een vriendje en stuurde ik hem halfnaakte “sexy” foto’s wanneer ik op vakantie was.  Ik kreeg ook weleens “piemel foto’s”, zonder dat ik ergens om vroeg. Dat vond ik dan weer verschrikkelijk.. vind er echt niks aantrekkelijks aan, aan een penis.. wat jullie, hihi.

STOP HIERMEE!

Het is super super super belangrijk dat jij denkt om jouw eigenwaarde! Niemand is het waard om je zo te verlagen en op die manier aandacht te kunnen verkrijgen en “liefde”, dat is niet wat liefde is!

Moeder Maria geeft ons de boodschap mee, dat je niet hoeft mee te gaan in andermans verzoeken, terwijl dit niet goed voor je voelt.

Dit uit zich deze maancyclus bij de tweelingzielen op allerlei vlakken.

Ga maar eens na voor jezelf of jij steeds doet wat jij prettig vindt, of meer het leven van een ander leeft omdat je constant aan andermans verzoeken tegemoet komt?

TREK EEN LIJN en geef je grenzen aan! En zet je telefoon uit na 21:00 uur in de avond, zodat je geest tot rust kan komen en je niet meer gestoord wordt in je proces van zelfzorg en liefde! (Of eerder ;-)!).

Hij gaat zijn eigen kracht weer terugvinden en dat gebeurt, doordat hij meer alleen de natuur in zal gaan, of samen met gelijkgestemde vrienden. Want hij kan wel gaan staan “wachten”, totdat het schip binnenkomt met zijn Divine Feminine daarop, maar hij is het zelf die de touwtjes in eigen handen zal moeten nemen voor het creëren van zijn eigen leven, hoe híj dat voelt.

We zien zware dozen die hij achter zich laat. Enerzijds is dit oud zeer en trauma, opgeslagen in deze houten kisten en anderzijds is dit materie en het afsluiten van een hoofdstuk voor hem. Hij kijkt naar haar en zij heeft 3 stokken vast en zegt: “kies maar”.

De boom die naast hem staat is nog niet volgroeid, wat ons vertelt, dat er nog een bepaalde schakel ontbreekt bij hem, om echt zichzelf helemaal één te voelen met wie hij is.

Heeft hij nog steeds teveel zorgen op zijn schouders? Waardoor hij maar in beweging móet blijven?

Toch zien we dat hij dit keer niet van plan is om terug te gaan naar zijn ex. Niet van plan is, om nog langer zijn sabotage door te laten gaan. Om zichzelf nog langer te pijnigen met zijn neerwaartse denkpatronen. Zijn slechte denken over zichzelf vaak.

De King of Cups, ligt naast de social media kaart en de “not going back to the ex” kaart.

Het vertelt ons dat hij nu vooruit mag bewegen sámen met haar, samen met zijn Divine Feminine, in hun buitenwereld, om samen overvloed te gaan creëren.

Krachtdier Wesp die bij zijn beker hangt, brengt hem Divine Feminine kracht en fluistert boodschappen in zijn oor. Hij pikt jouw gedachten echt wel op, lieve Divine Feminine. Dus ook jouw twijfels en jouw onrust! En jij ook die van hem!

Wesp vertelt ons ook, dat vele tweelingzielen een zielsmissie hebben wat te maken heeft met SOCIAL MEDIA. Waarvoor zij social media meer mogen gaan inzetten, om online hun werkzaamheden meer te laten zien. Om zichzelf online meer te profileren en zichzelf toe te staan zich te mogen onderscheiden en te mogen groeien!

Alleen velen weten (nog) niet in welke vorm ze dit kunnen doen (doe dan mee aan de Mosoq Karpay op 8-8!). Mogelijk heb jij het al wel eens met jouw Divine Masculine hierover gehad en met de ander gebrainstormd of ideeën aangedragen. Misschien heeft de ander daar (nog) niks mee gedaan. Wacht maar af!

Ondanks de wisselende energie, voel ik wel een energie van doorzettingsvermogen en “ervoor willen gaan”.

We zien ook de 2 of cups terug in de kaarten, wat overduidelijk de kaart en energie is van de samenkomst van de tweelingzielen in een harmonieuze relatie met elkaar. We zien hen proosten op een nieuwe begin van communicatie met elkaar, in welke vorm dit ook mag beginnen voor jullie.

Leer elkaar beter kennen!

En zeg wat vaker “ja” op uitnodigingen, zodat je wat meer onder de mensen komt en je kunt verbinden met je medemens.

Wil jij meer ruimte maken voor jezelf? Voor je hobbies? Voor helende energie en je krachten en kwaliteiten? Meer zelf(h)erkenning? Meer ruimte om te mediteren?

Je kunt de sjamanistische reis van de Volle Supermaan, de Moeder Maria Baarmoeder-zegening, nog nabestellen in de webshop. Dat kan HIER.

Deze sjamanistische reis en het meer ruimte maken voor onszelf, is geheel in lijn en onderdeel van de opbouw naar de Leeuwenpoort op 8 augustus aanstaande.

De Leeuwenpoort zorgt er bij de helers / tweelingzielen altijd voor dat er doorbraken kunnen komen in hun tweelingzielenreis. Zo begon ik zelf de tweelingzielen tarot facebook-groep op 9 augustus 2019, een dag na de Leeuwenpoort, die nu inmiddels is uitgegroeid tot 3000 vrouwen als lid!

Terwijl toen ik begon, bestond dit amper! “Tweelingzielen facebook-groepen”. Zo zie je dus hoe snel het kan gaan, wanneer jij op je gevoel leert vertrouwen en actie onderneemt! Zonder dat je iets kunt zien (bij de ander!). Zonder bevestiging van buitenaf dat je het goed doet!

Meer hierover vertel ik in de live-uitzending die je kunt terugvinden in het event van de live reading van de Volle Supermaan in de Tweelingzielen Tarot Facebook-groep. Lid worden van deze groep als vrouw zijnde kan hier.

Op 8-8 om 20:00 uur, wijd ik de tweelingzielen in met de MOSOQ KARPAY.

De Mosoq Karpay is dé inwijding van de Nieuwe Aarde, die jouw krachten als Lemurisch heler activeert. Jouw krachten als Hoge Priesteres, jouw herinneringen, inclusief de herinneringen van de levens met jouw tweelingziel kunnen omhoogkomen voor jou.

Maar ook jouw talenten herinner jij je! Vroeg je om antwoorden welke richting je mag opgaan? In welke vorm je zielsmissie te starten? Dan krijg je vast en zeker je antwoorden met deze inwijding!

Je wéét het dan gewoon ineens en hoeft niet meer aan jezelf te twijfelen, zodat je de juiste stap voor jezelf kunt zetten. Al is het maar een kleine. Breng de energie in beweging!

Tijdens de Mosoq Karpay word je ingewijd als tweelingziel met de coderingen van de Zonneschijf.

“Er zijn twaalf zonneschijven op aarde die de twaalf strengen van ons DNA laten ontwaken. De schijven bevatten coderingen en activatiereeksen die worden ingeschakeld wanneer de mensheid een bepaald trillingsniveau bereikt. Sommige coderingen op die schijven moeten geactiveerd worden door ontwaakte mensen die daartoe geroepen worden. Als elk van ons naar voren stapt, schijnt er licht op de goddelijke taak van de anderen, zodat we ons bewust kunnen worden van de hoogst denkbare dienstbaarheid en mogelijkheid ons open te stellen. Velen die geroepen zijn, waren in vorige incarnaties bewakers van de zonneschijven.

De Zonneschijven werden oorspronkelijk van de grote centrale zon naar de aarde gebracht. Maar omdat ze een te hoge frequentie creëerden, te veel verandering, werden ze allemaal weggehaald en miljarden jaren lang op Sirius bewaard.

Twee van de twaalf schijven zijn meesterschijven, één bij het Titicacameer en één onder Ama Dablam in het Himalaya gebergte. Toen de reizigers, die de energieën van Nepal meedroegen, de verbinding met de Andes maakten, ging er een poort open die echo’s door de andere tien schijven zond. De schijven staan direct in verbinding met de sterren en ontvangen downloads met informatie en mogelijkheden. Daarom worden deze schijven dikwijls “sterrenpoorten” genoemd.

Er is nog veel meer om te activeren en te openen. Wanneer dat gebeurt, zal het de mensheid een totaal andere wereld brengen; een wereld die niets te maken heeft met het redden van deze, maar zo’n nieuw gezichtspunt heeft dat we het onszelf niet voor kunnen stellen. Velen die bezig zijn met bewustwording zullen helpen de trilling te dragen die overal tussen deze schijven heen en weer zoeft. Wanneer de twaalf schijven volledig geactiveerd zijn, betekent het dat iedereen op aarde volledig verlicht is en in een hogere werkelijkheid leeft.

Alles ontvouwt zich volmaakt. Er is niets wat een duwtje nodig heeft. Het beste wat we kunnen doen, is ons lichaam voorbereiden op de activatie. Wat we in het fysieke lichaam integreren, kan weer doorgegeven worden aan anderen”.

Pagina 223 en 224, uit het boek “de Adelaar en de Condor” van Jonette Crowley.

Ook Jonette was toen al bezig met het activeren van de coderingen van de Zonneschijven, door deze te ontvangen van Opgestegen Meester Aramu Muru en Sanat Kumara, de oprichter van de Grote Witte Broederschap; de esoterische organisatie die de mensheid helpt te ontwaken en evolueren.

Jonette deed dit door reizen te organiseren naar Peru en daar boodschappen te channelen van onder andere White Eagle, lid van de Grote Witte Broederschap.

Ik ben geroepen en ontwaakt als Sjamaan (ik was eerst advocaat!), om dit in online vorm te doen en de coderingen van de Zonneschijf te helpen heractiveren bij de tweelingzielen, omdat de mensheid daar nu aan toe is! Dit doe ik door de Mosoq Karpay ieder jaar te geven tijdens de Leeuwenpoort zodat we de energie van de Leeuwenpoort kunnen gebruiken, voor de activatie van de tweelingzielen, zodat zij zich zullen gaan herinneren wie ze zijn en waarom ze hier zijn gekomen (samen met hun tweelingziel!).

Jonette schrijft in haar boek ook een mooi stuk over haar eigen tweelingziel “Mallku”, een Sjamaan uit de Andes. Een aanrader voor eenieder om te lezen!

Middels e-mailvoorbereiding (iedere week een mail) bereid ik jouw energieveld voor op het integreren van de activatie / inwijding, die je op 8-8 ontvangt.

Schrijf je daarom tijdig in!

Meer info en inschrijven kan hier: www.vindjouwspiritacademie.nl/mosoq-karpay

Aho lieverds! Ik kijk al uit naar de volgende inwijding (28 juli nieuwe maan).

Avalon Sjamaan


MAANBRIEF

Iedere Volle & Nieuwe Maan verstuur ik een maanbrief met het tweelingzielen nieuws en Maangebed voor het versterken van de verbinding tussen jou en jouw tweelingziel in spirit.

Lid worden van de maanbrief kan hier.