Avalon Sjamaan
"van Advocaat naar Sjamaan"

Hoi! Mijn naam is Avalon en dit is mijn dagboekpagina :)

Lees lekker mee hoe ik schrijf over mijn eigen tweelingzielen rollercoaster en wat ik meemaak als Q'ero Sjamaan!

Ik raakte in een flinke burn-out als strafrecht advocaat in november 2014, waarmee mijn ontwakingsproces begon. Ik verliet mijn job als advocaat, zegde mijn huis op en begon met reizen.

Dit bracht me in januari 2018 op het eiland Fuerteventura, om te werken in een surfcamp, waar ik mijn tweelingziel ontmoette tijdens salsadansen.

Boem! Direct verliefd en alle vonken vlogen ervanaf! Neeee, zo ging het bij ons echt he-le-maal niet!! Ik heb zelfs nooit eerder een relatie met hem gehad. Enfin, meer lees je in mijn Dagboekblogs, waarin ik je ook altijd een update geef over de huidige én toekomstige ontwikkelingen tussen de tweelingzielen.

In de Tweelingzielen Tarot facebook-groep (alleen vrouwen) geef ik met regelmaat Live-uitzendingen waarin ik een Tarot reading doe en jouw persoonlijke vragen beantwoord.

Kom je ook onze community versterken?De 13e Rite van de Munay-Ki

"INCA baarmoeder-inwijding voor de hereniging van tweelingzielen"

De baarmoeder is geen plek voor zware energie (hucha), maar toch dragen wij vanuit onze vorige levens en onze jeugdtrauma's, nog zoveel pijn en angst met ons mee, wat we allemaal op hebben geslagen in ons baarmoedergebied.

Het herhalen van deze familiekarma, houdt ons weg van de hereniging met onze tweelingziel.

Als Q'ero Sjamaan help ik de tweelingzielen in hereniging met elkaar te raken. Er vindt daarvoor iedere nieuwe maan, een "13e rite van de Munay-Ki" plaats: "de rite van de baarmoeder", om jou te helpen, het regenboogpad van jouw hart te laten volgen, sámen met jouw tweelingziel.

Hier lees je meer over de 13e rite en kun je er gratis eentje volgen, om met de baarmoeder-inwijding kennis te maken.Het Dagboek van een Sjamaan


TWEELINGZIELEN Volle Supermaan in Steenbok: "meer stabiliteit in jullie verbinding"

Tweelingzielen


13 juli 2022, Volle Supermaan in Steenbok

"meer stabiliteit in jullie verbinding"


13 juli 2022 Volle Supermaan in Steenbok

Moeder Maria baarmoeder-zegening (sjamanistische reis via audio bestand)

Thema: "ruimte voor jezelf maken"

20:00 uur - 21:00 uur

Kosten: € 19,55

Bestellen: https://vindjouwspirit.nl/webshop#!/Baarmoeder-zegening-Volle-Supermaan-juli/p/476965208/category=0


Dag lieve Tweelingzielen,

We bevinden ons momenteel in het seizoen van totemdier Specht. Dit is het zomerseizoen van de kreeft, waarin wij onze eigen Divine Masculine-kracht mogen aanwenden om gelukkiger met onszelf te raken. Om het leven te leiden zoals wij dat willen, zoals wij dat vóelen en de stappen daartoe te ondernemen. Want God spreekt tot ons, via ons gevoel, via ons hart.

Deze Volle Supermaan wordt in de natuur ook wel de "full buck moon" genoemd. De maan waarin de hoorns van de mannelijke herten volgroeid zijn. De maanfase waarin we de bestemming vinden bij onszelf. Ons thuis voelen bij onszelf, in ons lichaam!

De kracht van de Divine Masculine-energie is BESCHERMING. Dit is de "vader-energie". Zoals een vader zijn kroost hoort te beschermen, beschermt jouw eigen Divine Masculine-energie jou als persoon. Helaas hebben vele tweelingzielen een moeizame relatie met hun vader (gehad), waardoor zij deze wond aan het helen zijn. Zij voelen zich daardoor vaak onveilig en schermen zich daarom overmatig af van bijvoorbeeld de hulp van anderen, omdat dit is wat zij kennen als "bescherming".

Wanneer we echter ruimte maken voor onszelf, in ons lichaam, dan vult ons lichaam zich op met krachtige helende energie en zijn we vervuld van bescherming. We hoeven ons hart dan niet meer af te schermen. We zijn dan voldoende in staat om onszelf te beschermen.

De Divine Masculine-energie is naast de energie van bescherming, ook de energie van begrenzing. Wij hebben als individu grenzen, want we zijn naast dat we spirits zijn en grenzeloos zijn, ook mensen. Mensen hebben een limiet, een grens en die grenzen mogen we accepteren.

Het is de grens van het lichaam dat zegt: "ik ben uitgeput". Het is de grens van de geest die zegt: "ik ben moe, ik heb (hoofd)pijn".

Deze Volle Supermaan mogen we die grenzen meer gaan accepteren, zodat we het archetype van "de goede moeder" in ons, zoals Moeder Maria dat voor ons is, kunnen versterken.

Een goede moeder ziet en hoort haar (innerlijke) kind, wat voor jou kan betekenen dat je iets mag veranderen in je leven, wanneer dit niet het geval is. Groot, of klein.

Saturnus in retrograde helpt ons nog eens extra om onze grenzen te leren kennen, maar ook aan te geven! En dat betekent onszelf uitspreken en voor onszelf opkomen! Anders verandert er niks in ons leven en blijft alles grenzeloos, terwijl grenzen echt nodig zijn, om onszelf beter te kunnen voelen! Ook begrenzingen aan onze eigen gedachten(patronen)!

Een hoofdthema bij de tweelingzielen is namelijk het "negatief denken over de verbinding met hun tweelingziel".

Op de verbinding met onze tweelingziel drukt nog veel zwaarte en pijn. Vanuit vorige levens, onbewust, maar juist ook vanuit dit leven, bewust. Er zijn ruzies geweest tussen beide, meningsverschillen, harde woorden gesproken, blokkades op social media. Afspraken werden afgezegd. Verwijten werden gemaakt. Discussies vonden plaats. Veel projectiegedrag over en weer.

Het heeft de verbinding allemaal geen goed gedaan, maar dit gaat veranderen! Dit ís al aan het veranderen! En dat kun jij als Divine Feminine heel goed merken, omdat jij zélf aan het veranderen bent / veranderd bent. Dit werkt daarom door in de verbinding met jouw tweelingziel.

"Wanneer je doet wat je altijd deed, dan krijg je wat je altijd kreeg"!

Wat hebben de Tarot kaarten ons te vertellen?

We zien in de energie voor deze Volle Supermaan veel OVERGAVE terug. Overgave aan onze eigen innerlijke wijsheid. Overgave aan die stem, van onze Divine Feminine, die we eigenlijk al een tijdlang horen spreken.

Die stem kan tegen jou zeggen: "je hebt meer plezier nodig", maar ook: "je hebt meer rust nodig". Of misschien wel: "ga verhuizen, want je past hier niet meer in". Of misschien wel: "waag die sprong en gooi je leven om!".

Voor lange tijd werd er niet geluisterd naar het gefluister van het hart. Naar de stem van de tweelingziel. We leefden ons leven vanuit het hoofd en bedachten nog van alles, zonder ons gevoel daarbij te raadplegen.

"Oké, ik heb deze situatie nu voor mezelf geschapen, maar word ik hier eigenlijk wel blij van?". "Ben ik wel op mijn plek?".

Wanneer iets niet voor ons werkt, dan mogen we verandering aanbrengen! Zodat het wél voor ONS werkt! Dit is het ruimte maken voor jezelf, wat het thema is van de Moeder Maria baarmoeder-zegening van deze aankomende Volle Supermaan. Tijdens deze sjamanistische reis, richten we de intentie op het meer ruimte voor onszelf maken, zodat we meer kunnen genieten van het leven! Van onze zegeningen! Want die hebben we al! We zíjn gezegend!

De "winter" staat op het medicijnwiel altijd voor een nieuw begin. De energie vernieuwt en ververst zich van Pachamama, wat betekent dat wij vernieuwing doorvoeren in ons leven. Dit bouwt zich "in het klein" op, tijdens iedere nieuwe maan cyclus. Je kunt daarom iedere nieuwe maan bij mij meedoen aan een "13e rite van de Munay-Ki, de rite van de baarmoeder", waarmee ik bij jou en bij alle andere mooie vrouwen die meedoen, weer het zaadje plant voor het nieuwe. Het zaadje voor de versterking van de spirituele verbinding met jouw tweelingziel.

De Divine Masculine sluit deze tweede Volle Supermaan af met een *BANG*. Een bepaalde shock die wordt veroorzaakt in zijn leven, een shock die niet per se een vervelende shock hoeft te zijn. Towermomenten zijn er ook om ons bewust te maken van dat het anders mag.

Het zal in ieder geval een shock zijn, gericht op jullie spirituele verbinding. Het is alsof er ineens een gloeilamp bij hem aangaat en hij het zíet. Hij zíet waarmee hij zichzelf nog altijd saboteert en weghoudt van de liefde!

Wanneer hij zichzelf toestaat om zijn toren van wantrouwen in te laten storten en zich dus overgeeft aan de flow van zijn gevoelsleven, kan het snel gaan tussen jullie. Wanneer hij de verbinding eenmaal zíet en daar actie op wil gaan ondernemen, ontstaat er een verbinding vanuit het hart, wat leidt tot een samenwerking op een dieper niveau als tweelingzielen.

Deze samenwerking staat al een tijdlang "op de hogere agenda" voor de tweelingzielen. Het komt alleen neer op de overgave aan het Zelf die daarvoor nodig is.

Erken jij dat je een tweelingziel bent. Erken jij je hooggevoeligheid en dat dit betekent dat je soms een (ietwat of helemaal) ander leven leidt dan anderen? Erken jij jezelf als individu, als mens, met je begrenzingen?

Maar daarbij ook: erken jij jezelf als spirit? En zie je in dat de mogelijkheden voor jou en jullie samenkomst oneindig zijn? Dat alles mogelijk is tussen jullie?

Luister jij naar totemdier Uil en jouw eigen innerlijke wijsheid? (H)erken jij jouw krachten als Hoge priesteres?

Wist je dat de Hoge Priesteressen altijd een Uil bij zich hebben om gebruik te kunnen maken van hun hogere wijsheid en nachtvisie? (Zien in het donker, de schaduw!).

Roep de kracht van de totemdier Uil aan wanneer je het even niet meer weet of kunt zien. Uil is bij jou. Altijd.

We zien "de piraat" in de Chrysalis tarot die ons vertelt dat hij écht zijn eigen pad mag gaan bewandelen. Fris en fruitig! Écht mag gaan kiezen voor de stem van zijn hart en doen wat voor hem goed voelt en bij hém past. Niet alleen als spirit, maar ook als mens! Waar heeft hij behoefte aan? Hij als individu?

Zijn dat vrienden? Meer frisse lucht? Een schonere en rustigere omgeving? Therapie? Hulp? Een eigen bedrijf?

WEES RECALCITRANT.

"Brave meisjes gaan naar de hemel, stoere meisjes komen overal".

Hij heeft spijt van bepaalde keuzes die hij heeft gemaakt in zijn leven. Dit ziet vooral op tijd. Hij kijkt terug op zijn verleden en ziet dat als hij beter geluisterd had (misschien wel naar jou), dan had zijn leven anders gelopen.

Laat dit los, Divine Masculine! Het heeft geen enkele zin om terug te kijken op je verleden met gevoelens van spijt. Alles is gegaan zoals het moest gaan, om jullie beide nu te brengen waar jullie zijn!

Er zal een bepaalde BOOST komen die hij voelt, om vooruit te gaan op zijn hogere pad. Een BOOST die hem zal helpen om het vuur in hemzelf weer terug te vinden. De eigen kracht en moed, om een pad te bewandelen dat anders is dan dat van anderen. Hij gaat zichzelf meer leren onderscheiden op een goede manier.

Belangrijk daarvoor is dat hij zijn gedachten gericht houdt, op dat wat hij WEL wil creëren voor zichzelf.

Toch is er nog steeds sprake van een bepaalde "deception" tussen de tweelingzielen. Een bepaalde misleiding die plaatsvindt, doordat de buitenwereld iets anders vertelt dan de binnenwereld van de Divine Masculine. Hij ziet nog steeds zijn Divine Feminine niet als zijn ideale partner. Ondanks dat hij mogelijk jullie spirituele connectie wel meer zal gaan (h)erkennen, verzet hij zich hier nog altijd tegen.

Hij had hele andere ideeën in zijn hoofd van een relatie. Van een samenwerking. Van de plek waar hij dat zou gaan doen wellicht. Maar dat is niet wat zijn gevoel hem vertelt!

Wanneer hij zich niet overgeeft aan dit gevoel, kost hem dit een hoop energie. Hij blijft dan in verzet. Dus aan jou de eigen keuze lieve Divine Masculine. Blijf jij je verzetten? Of accepteer je de situatie zoals deze is?

Dat wat nog niet opgelost is tussen hen, zal deze Volle Supermaan vooruitgang krijgen. Het wil een bepaalde richting opgestuurd worden tussen hen en daar gaat zij zich in ieder geval aan overgeven! Want ook de Divine Feminine in jou kan nog altijd in verzet zijn met zelf-ontkenning. Dit is jouw "moeder-wond". Je maakt je klein en mag er niet zijn van jezelf. Je staat liefde niet toe in je leven. Je mag niet ontvangen van jezelf!

Er is een stukje wat hij loslaat van zijn buitenwereld. Dit kan een grote sprong zijn voor sommigen, maar ook een wat kleiner "iets". Een baan die hij loslaat, een hoofdstuk wat hij afsluit doordat hij bepaalde oude spullen wegdoet (van exen?). Spullen te maken met een bepaalde sport die hij achter zich laat? Er vindt in ieder geval een bepaalde afsluiting plaats met deze laatste Volle Supermaan van een hoofdstuk dat maar open bleef, onnodig.

In de materiële wereld was dit hoofdstuk voor hem eigenlijk al afgesloten, alleen het lukte hem eerder niet om de energie daarvan los te laten. Dat gebeurt nu wel!

Dit zorgt bij velen voor meer ruimte voor henzelf! Want we kunnen simpelweg niet alles tegelijk blijven doen!

Een bepaalde wens van jou zal in vervulling gaan. Dit heeft te maken met de relatie met jouw tweelingziel. Mogelijk zie jij een eerste stap van jullie gezamenlijke nieuwe begin verschijnen, ook wanneer de ander (nog) niet in jouw leven is.

Mogelijk kom je de ander tegen op straat, iets waar jij al een tijdlang om gewenst hebt. Je kunt zelfs een leuk gesprek met elkaar hebben, terwijl jullie al geruime tijd geen contact hebben gehad met elkaar. Of de ander verschijnt om en nabij, of zelfs OP je werk, misschien zelfs wel met een leuk (klein) presentje!

Het is allemaal meer goed zoals het is, waardoor jullie beide júist een grote én snelle shift in jullie verbinding kunnen ervaren! Die mogelijk begint op het spirituele niveau, doordat je meer gedachten en gevoelens van verlichting van de ander oppikt. Meer momenten van blijheid ervaart en minder stress om je heen hebt.

Onthoud Mijn Liefste: ALLES IS MOGELIJK.

Zelfs om samen ineens op vakantie met elkaar te gaan, terwijl jullie elkaar al jaren niet gesproken of gezien hebben! Wanneer het goed voelt, dan ontstaat het! Of misschien wel op een andere manier een reis maken, waardoor jullie elkaar weer zullen treffen!

Doe wat voor jóu goed voelt!

Vind de moed om jóuw stappen vooruit te zetten, zoals jij dit voor jouzelf al zolang voelt. Wanneer jij jouw gevoel volgt, creëer jij je pad vanuit je hart en maak je ruimte voor jezelf. Op welke manier dan ook, die werkt voor JOU.

Op zondag 10 juli ging de eerste mailing eruit voor de voorbereiding op de Mosoq Karpay, dé INCA inwijding die jou en jouw tweelingziel in lijn zal brengen met "de nieuwe tijd".


Hieronder lees je een stukje van de mail:

“JULLIE BLAUWDRUK

Als Tweelingziel zijn jullie met een bepaalde reden teruggekeerd naar de aarde.

Dit is jullie BLAUWDRUK. De blauwdruk van de ziel is voor iedereen weer anders, maar tóch ook weer niet.

Zo zijn vele tweelingzielen afkomstig van de Plejaden, de 7 gezusters die als open sterrenhoop aan de hemel staan.

Jouw blauwdruk is daarmee dat je mag leren omgaan met je gevoeligheid, waarna je anderen met jouw lessen kunt onderwijzen. Je zult daarvoor allerlei lessen en mensen en situaties op je pad krijgen, die jou confronteren met je gevoeligheid.

Jij mag leren om daar een weg in te vinden voor jezelf. Ook als dat betekent dat je je met regelmaat uit bepaalde situaties terugtrekt, dan wel bepaalde situaties helemaal ontwijkt, zoals drukke festivals en andere bedoelingen die de mensen organiseren.

Meer over de Plejaden kun je hier lezen: www.vindjouwspiritacademie.nl/plejaden.

Je bestelt daar ook de grote inwijding met de Plejaden (7 inwijdingen en 2 zegeningen) die jou helpen om je gevoeligheid meer te leren accepteren en jou weer met de sterren verbinden.

Ook een “Blu Ray” Tweelingziel is een aparte blauwdruk met daarbij behorende lessen.

Jouw blauwdruk omvat ook de informatie over je zielsmissie en hoe jij hebt gekozen om deze vorm te geven hier op aarde”.

Wil je voortaan deze mails ook ontvangen? Schrijf je dan tijdig in voor de Mosoq Karpay die plaatsvindt op 8-8 tijdens de Leeuwenpoort (zie onderaan). Iedere week gaat er een nieuwe mail uit.

We zijn momenteel op weg met de mensheid naar het creëren van "de nieuwe aarde". Een aarde waarin we voelen dat we weer onszelf mogen zijn. Met onze Lemurische krachten. Met onze rituelen en gebruiken als Hoge Priesters en Priesteressen, als Sjamanen!

Iets dat nu nog relatief "nieuw" is voor de bevolking en vaak een stempel draagt en oordelen, zal gedurende de integratie van de nieuwe aarde, weer normaal worden, zoals dit altijd het geval is geweest.

Je ontvangt van mij ter voorbereiding op de Mosoq Karpay, omdat dit zo'n krachtige inwijding is, iedere week een e-mail met daarin al een deel van de coderingen van de Zonneschijf, welke coderingen je tijdens de inwijding zult ontvangen. Op deze manier bereiden we jouw energieveld voor op deze krachtige inwijding, zodat de inwijding het best mogelijk bij jou kan integreren.

Hier kun jij je aanmelden voor de mailinglijst en de audio van de Mosoq Karpay bestellen, die zal plaatsvinden tijdens de opening van de Leeuwenpoort op 8-8 om 20:00 uur.

30 vrouwen hebben zich inmiddels aangemeld voor de hereniging met hun tweelingziel!

Ik hoop dat jij er ook bij bent!

Aho,

Avalon Sjamaan


TWEELINGZIELEN TAROT FACEBOOK-GROEP

Ben je al lid van de Tweelingzielen Tarot Facebook-groep? Vol met prachtige Divine Feminines (ladies only), die daar hun verhaal met elkaar delen?

Alsook vind je er dagelijks een Tarot reading voor de collectieve tweelingzielen-energie.

Lid worden van de groep kan hier.


MAANBRIEF

Iedere Volle & Nieuwe Maan verstuur ik een maanbrief met het tweelingzielen nieuws en Maangebed voor het versterken van de verbinding tussen jou en jouw tweelingziel in spirit.

Lid worden van de maanbrief kan hier.