Avalon Sjamaan
"van Advocaat naar Sjamaan"

Hoi! Mijn naam is Avalon en dit is mijn dagboekpagina.

Lees mee met mijn eigen tweelingzielenreis en wat ik meemaak als Q'ero Sjamaan!

Ik raakte in een flinke burn-out als strafrecht advocaat in november 2014, waarmee mijn ontwakingsproces begon. Ik verliet mijn job als advocaat, zegde mijn huis op en begon met reizen.

Dit bracht me in januari 2018 op het eiland Fuerteventura, om te werken in een surfcamp, waar ik mijn tweelingziel ontmoette tijdens salsadansen.

Boem! Direct verliefd en alle vonken vlogen ervanaf! Neeee, zo ging het bij ons echt he-le-maal niet!! Ik heb zelfs nooit eerder een relatie met hem gehad. Meer lees je in mijn Dagboekblogs, waarin ik je ook altijd een update geef over de huidige én toekomstige ontwikkelingen tussen de tweelingzielen.

In de Tweelingzielen Tarot facebook-groep (alleen vrouwen) geef ik met regelmaat Live-uitzendingen waarin ik met de Tarot kaarten toekomstvoorspellingen doe voor de hereniging van Tweelingzielen en jouw persoonlijke vragen beantwoord!

Kom je ook onze community versterken?


De 13e Rite van de Munay-Ki

"INCA baarmoeder-inwijding voor de hereniging van tweelingzielen"

De baarmoeder is geen plek voor zware energie (hucha), maar toch dragen wij vanuit onze vorige levens en onze jeugdtrauma's, nog zoveel pijn en angst met ons mee, wat we allemaal op hebben geslagen in ons baarmoedergebied.

Het herhalen van deze familiekarma, houdt ons weg van de hereniging met onze tweelingziel.

Als Q'ero Sjamaan help ik de tweelingzielen in hereniging met elkaar te raken. Er vindt daarvoor iedere nieuwe maan, een "13e rite van de Munay-Ki" plaats: "de rite van de baarmoeder", om jou te helpen, het regenboogpad van jouw hart te volgen, sámen met jouw tweelingziel.

Hier lees je meer over de 13e rite en kun je er gratis eentje volgen, om met de baarmoeder-inwijding kennis te maken.


Het Dagboek van een Sjamaan


TWEELINGZIELEN het jaar 2023 & 1-1 Engelenpoort "jullie telepathisch contact versterkt"

Tweelingzielen


Nieuwe Maan in Sneeuwgansseizoen 23-12 nabespreking & 1-1 Engelenpoort

“jullie telepathisch contact versterkt”


Nabestellen kan nog tot en met 27 december a.s.

13e rite van de Munay-Ki: “de rite van de baarmoeder”

23 december 2022

Locatie / thema: we reizen deze keer af naar de heilige berg “Bugarach” in Frankrijk en worden daar begeleid door tweelingzielenpaar in hereniging: Jezus en Maria Magdalena.

20:00 – 21:00 uur

Duur 60 minuten

Kosten: €19,55


NABESTELLEN:

https://vindjouwspirit.nl/webshop#!/13e-rite-van-de-Munay-Ki-INCA-baarmoeder-inwijding-•-iedere-Nieuwe-Maan/c/129304557


Eerstvolgende sjamanistische reizen / inwijding

Elohim Engelen-inwijding naar Atlantis

1-1-2023 (inluiden van het nieuwe jaar!)

20:00 – 21:00 uur

Turquoise vlam

Kenmerken: telepathie met jouw tweelingziel, reiniging van emotionele zwaarte, keelchakra, verbinden met de zee/oceaan, het water, creatieve talenten activeren en je potentieel ontdekken, meer flow in je leven, een nieuw hoofdstuk met jezelf door meer vanuit je ziel te leven, speelsheid & plezier, verbinding met de kracht van de dolfijnen & Atlantis.

Duur: 60 minuten

Kosten: €19,55

BESTELLEN: https://vindjouwspirit.nl/webshop#!/1-1-Elohim-Engelen-inwijding-Turquoise-Vlam-ATLANTIS/p/519718527/category=0

Op 1-1-2023 volg je om 10:00 uur in de ochtend ook weer een nieuwe live-uitzending in de Tweelingzielen Tarot Facebook-groep (alleen vrouwen). Je kunt de uitzending nakijken.


Volle Wolfmaan INCA Baarmoeder-zegening met zeemeerminnenenergie

7-1-2023

20:00 – 21:00 uur

Zeemeerminnenenergie: de kracht van flow, van water, van het stromen van jouw leven, van jouw potentieel, van het wagen van de sprong om je dromen waar te maken, van het gelukkig zijn met wat is, jezelf onderdompelen in je diepe wateren, het loslaten en zuiveren met zout water van je emotionele pijn. Ook in Atlantis.

Duur: 60 minuten

Kosten: €19,55

BESTELLEN: https://vindjouwspirit.nl/webshop#!/INCA-Baarmoeder-zegening-Volle-Wolf-Maan-Zeemeerminnenenergie-in-Atlantis/p/520074840/category=0

Op 7 januari volg je ook weer een live-uitzending bij mij in de Facebook-groep om 10:00 uur!


COMBI-PAKKET €33,-

Je kunt ook beide sjamanistische reizen weer bestellen middels het combi-pakket en ontvangt dan beide audiobestanden met €6 korting in jouw mailbox.

BESTELLEN: https://vindjouwspirit.nl/webshop#!/COMBI-PAKKET-1-1-Elohim-Engelen-inwijding-&-7-1-INCA-Baarmoeder-zegening-Volle-Wolf-Maan/p/520086338/category=0


Dag lieve tweelingzielen,

Wat was het weer een mooie en krachtige reis die we maakten, zo vlak voor de feestdagen! We bezochten tijdens de baarmoeder-inwijding de heilige berg (APU) Bugarach in Frankrijk en werden daar tezamen met onze tweelingziel ingewijd.

Met onze inwijding werden we voorbereid op een geheel nieuw hoofdstuk van communicatie wat tussen de tweelingzielen wil aanvangen in het 2023-jaar.

Zo kent ieder jaar een “trilling”, een bepaalde “frequentie”. De energiefrequentie van het jaar 2023 is de trilling van het getal “7”, welk getal staat voor samenwerking, rust, een spiritueel leven en de afronding van een cyclus.

God schiep de wereld in 7 dagen, waarvan hij op dag 7 rust nam. Getal 7 leert ons ook om onze gedachten gericht te houden op dat wat we willen laten groeien en juist niet te (blijven) richten, op dat wat we níet willen laten groeien! Dat betekent dat er KEUZES dienen te worden gemaakt.

21 maart 2023 vangt ook weer een nieuwe ronde van het medicijnwiel-jaarprogramma aan, waarvan de maandelijkse kosten €77,77 zijn. Dit bedrag is aan trilling geheel gericht op het activeren van de Godin in jou, zodat jij zult gaan creëren wat JIJ wilt en voelt in jouw leven, vanuit je tweelingziel!

De sjamanistische reizen die je iedere maan(d) bij mij kunt volgen, zijn allemaal inbegrepen bij het programma. Je kunt het dus zien als een soort van lidmaatschap, met als extra dat je door mij begeleid wordt 12 maanden lang (13 nieuwe manen lang) om in hereniging te raken met je tweelingziel!

Het programma bevat daarvoor allerlei extra’s, waar je hier meer over kunt lezen. Op 2 februari (2-2) opent er weer een Engelenpoort en vindt er een live-uitzending plaats en in de avond weer een Elohim Engelen-inwijding. Op deze dag opent daarom ook de inschrijving voor het medicijnwiel-jaarprogramma, het tweelingzielen-jaarprogramma om in hereniging te raken met je tweelingziel!

De Samin Chakuy, hét schoonmaakritueel van de Q’ero sjamanen die we mochten ondergaan tijdens de laatste baarmoeder-inwijding (13e rite van de Munay-Ki), kan zorgen voor een grote verandering in jouw leven!

Ik hoorde van sommigen dat ze als een blok in slaap zijn gevallen tijdens de inwijding. Dat is heel normaal. Je ontvangt een lichtere energiefrequentie, waardoor je geest in ruststand terechtkomt, dat zorgt voor slaap! Een diepe bewustzijnsreis!

Je kunt de reis nogmaals doen zodat je de reis bewust meemaakt en in je bewustzijn kunt integreren, maar de energietransmissie doet hoe dan ook het werk voor jou, ook wanneer je lag te snurken ;-)

Met de Samin Chakuy is er bij jou een brok aan hucha (laag trillende energie) weggenomen en afgegeven aan Pachamama, waardoor jouw energetisch veld nu meer licht bevat. Dit licht zal lichtere situaties aan kunnen trekken in jouw leven! Meer van jouw wensen kunnen manifesteren! Ook tussen jou en jouw tweelingziel!

Natuurlijk is het altijd aan onszelf om de stappen te nemen in de juiste richting van ons droomleven! Meer lichte energie, zorgt voor andere stappen in jouw leven!

Het 2023-jaar is voor de tweelingzielen geheel gericht op VERNIEUWING. Vernieuwing die wil komen vanuit een energie van RUST, compassie en weloverwogen en doordachte beslissingen. Die worden genomen vanuit het hart, in samenwerking met het verstand!

Het in verbinding staan met jouw éigen innerlijke wijsheid, “de sjamaan in jou”, wat het archetype is van het Noorden op het medicijnwiel. Jij bezit zoveel wijsheid en kunt met jouw aura aanvóelen of iets kloppend is of niet! Het medicijnwiel-jaarprogramma ontwaakt deze hogere wijsheid bij jou, door alle Divine Feminine-archetypes van het medicijnwiel in jou te activeren.

En die vernieuwing begint al op 1-1-2023, op de eerste dag van het nieuwe jaar, zet jíj de intentie voor de rest van jouw jaar. Hoe begin je deze dag? Wat doe je deze dag? Hoe richt jij de energie voor jezelf?

Omdat de 1-1 Engelenpoort krachtige energie voor ons nieuwe begin naar de aarde brengt, vindt er op deze datum direct al een Elohim Engelen-inwijding plaats, om het nieuwe jaar GOED en krachtig mee te beginnen!

We reizen op deze dag af naar ATLANTIS, waar vele tweelingzielen vandaan komen en in scheiding zijn geraakt, toen de menselijke ego begon te ontstaan. We verbinden ons met de kracht van dolfijnenenergie en de turquoise vlam. De Turquoise Elohim Engelen zullen ons helpen om ons te openen voor vrijheid, voor flow, voor fijne gevoelens van plezier en vreugde. Zij helpen ons om gevoelens van schuld en schaamte los te laten.

Wat de turquoise vlam vooral versterkt bij jou en jouw tweelingziel, is jullie kracht van TELEPATHIE. We reizen hiervoor speciaal af naar Atlantis, omdat we daar die kracht al hebben gehad in ons vorige leven!

Communiceren zonder woorden! Elkaar kunnen “verstaan”, zonder elkaar te hoeven spreken, geeft een gevoel van rust. Het geeft een gevoel van begrip. Een gevoel van verbondenheid en eenheid!

Ik heb de afgelopen jaren mijn telepathie met mijn tweelingziel immens versterkt, door alle sjamanistische reizen die ik geef. Hierdoor voel ik hem dus feilloos aan en wéét ik wanneer hij het druk heeft en daardoor niet reageert.

Dat is weleens anders geweest, in de periode waarin ik nog niet zo goed verbonden was met zijn spirit en ik dus hele boeken schreef aan scenario’s in mijn hoofd, waarom hij niet reageerde. Telkens “lag het aan mij”, zo voelde ik dat.

Nu zijn gedachten te kunnen horen en voelen én te kunnen weten wat er in zijn buitenwereld speelt, geeft me rust. Het is niet persoonlijk. Alsook kan ik nu beter inspelen op wat hij nodig heeft en ikzelf, wat onze relatie en communicatie aanzienlijk heeft verbeterd!

Op 7 januari volgt direct erna alweer de Volle Wolfmaan, wat dé Volle Maan is, voor het versterken van onze intuïtie, wat we mogen doen door samen te werken met zeemeerminnenenergie, ook in Atlantis, tijdens de INCA Baarmoeder-zegening.

Dit is een belangrijke aanvulling op de Elohim Engelen-inwijding om met de zeemeerminnenenergie de kracht van de Turquoise vlam te versterken in ons leven. De kracht van het water, van de flow, van de telepathie met onze tweelingziel! Van verzachting, slow leven, maar met voldoende plezier zodat we niet in een burn-out terechtkomen!

Je kunt aan beide meedoen met het combi-pakket. Vanaf 26 december zijn deze reizen te verkrijgen in de webshop.

De Zeemeerminnen vertellen ons waarom het zo belangrijk is om ons te verbinden met het water. Water is onze levensbrenger, het is het bloed wat door onze aderen heen stroomt. Het water in ons leven, symboliseert zuivering van ons bloed en energetisch veld. Vooral zoutwater is daarvoor reuze krachtig en helend.

Zoutwater neemt onzuiverheden weg in ons leven en harmoniseert ons leven. Misschien voel jij altijd al een sterke trek naar de zee of moeder oceaan. Dan is 2023 voor jou hét jaar om je meer met het water te gaan verbinden.

Doe mee aan de sjamanistische reizen en nodig daarmee het water meer uit in jouw leven! Ook wanneer het koud is buiten!

Tijdens de live-uitzending op 1-1-2023 om 10:00 uur, vertel ik meer over de kracht van het water en wat zoutwaterzuivering (ook van de inwijding) kan brengen in de relatie en (telepathische) communicatie met je tweelingziel!


2023: het jaar van telepathische communicatie en het aanvóelen van wat je wilt en andermans intenties

Het 2023-jaar is het jaar van meer rust in je geest, zodat je gevoel van vrijheid versterkt. Waar je dan ook bent. In dit jaar mag je meer in gaan zien, waarom je hier bent en wat het leven is dat jij zelf wilt gaan creëren voor jezelf. Dit valt en staat namelijk geheel met jouw eigen geloof en (zelf)vertrouwen. Je mag meer flow uitnodigen in je leven. Meer vertrouwen en geloof in jouw Hogere Zelf. De verbinding met je tweelingziel mag versterken!

De telepathische verbinding wel te verstaan. Het betekent de verbinding met jouw eigen energieveld, jouw eigen spirit, want via jouw eigen energieveld ben je verbonden met de ander. Jullie zijn samen al een eenheid en dat kun je vóelen door voldoende stil te staan bij de telepathische boodschappen die jouw tweelingziel voor jou heeft!

Werk jij daaraan? Werk je samen met je spirit? Doe je moeite voor de relatie met je tweelingziel? Heb je ruimte voor je passies? Kijk je al door de illusie heen en “zie” je waarom dingen gebeuren zoals ze (moeten) gebeuren? Voor jouw eigen groei?

Maar zie je ook wanneer jij jezelf vasthoudt in hetzelfde patroon en waarom je daardoor niet “vooruitgaat”?

Ons innerlijk werk als tweelingzielen, als lichtwerkers, is allemaal onderdeel van het creëren van betere gevoelens bij jezelf, welke gevoelens verbonden zijn aan je gedachten en afhankelijk zijn van hoe jij zélf in het leven staat en daarnaar kijkt. Het versterken van de Divine Feminine Goddess in ons! Onze éigen stem! Waar het medicijnwiel-jaarprogramma zich op richt.

De dag van oudjaar is voor mij altijd nogal beladen. Op 31 december 2016 ben ik zwaar fysiek mishandeld, door een man die ik via Tinder had ontmoet en toen 3 maanden aan het daten was.

Al mijn alarmbellen zeiden me dat ik het uit moest maken voor de kerst, maar ik bleef maar telkens uitgaan van zíjn gevoelens. Ik vond het sneu voor zijn ouders. Die hadden allemaal cadeau’s voor me gekocht. “Oké, tot na oudjaar dan”, zei ik tegen hem. “Dan moeten onze wegen echt scheiden, want het gaat niet goed zo”. Ja, daar was hij het mee eens.

Niet realiserende dat hij als vooropgezet plan al had, om mij eerst nog even flink te “straffen”, door me alle hoeken van zijn huis te laten zien. Op 1 januari bevond ik me opgesloten in zijn huis en doodsbang in zijn slaapkamer.

Excuses voor degenen die hierdoor mogelijk herinnerd worden aan hun eigen trauma.

De laatste jaren stonden voor mij daarom in het teken van traumaheling, waar ik – ondanks de nodige onrust – de tijd voor heb genomen. Maar het is vervolgens aan mijzelf, of ik door blijf gaan met “helen” en met het porren in mijn trauma, of dat ik nu tegen mezelf zeg: “oké lieve Avalon, ja, je hebt last van gevolgschade, ja, er blijven triggers aanwezig in je die afgaan en herinneringen terughalen, maar je hebt een keuze. Blijf je erin hangen? Of trek je jezelf eruit?”.

De afgelopen jaren bleef ik erin hangen, de PTSS nam het constant over. Dit aankomende jaar, trek ik mezelf eruit!!!

Heb jij een soortgelijke ervaring meegemaakt? Reik dan vooral naar me uit en deel je verhaal met mij! Dan wel met anderen om je heen. Leer weer vertrouwen en om hulp te vragen! Je hoeft het niet alleen te doen!

Ik besteed daarom 1 januari in 2023 erg graag met mijn fijne groep met vrouwen door in de live-uitzending meer te vertellen over wat er voor de tweelingzielen kan gaan komen in het NIEUWEJAAR 2023!!!

Er gaan namelijk in 2023 ook vele verhuizingen plaatsvinden voor de tweelingzielen. 2022 was met uitstek een jaar om karma af te wikkelen, waar we de afgelopen jaren (helemaal sinds de intrede van het waterman-tijdperk met de winterzonnewende in 2020) aan hebben gewerkt.

Daar mag nu een einde aan komen met dit 2022-jaar, zodat we in 2023 over kunnen naar VERNIEUWING.

Meer zelfstandig ondernemers. Meer bedrijven en zzp’ers gericht op het helpen veranderen van andere mensen hun levens. Meer helers die ontwaken én aan de slag gaan met hun zielsmissie en meer creëren vanuit plezier en vreugde, is wat ik zie en voel voor het 2023-jaar. Meer samenwerkingen tussen tweelingzielen die zullen gaan ontstaan, ieder op de eigen wijze.

Heb je daar nog moeite mee? Om door je zwaarte heen te breken en heen te kijken? Om je schaduw te accepteren? Vraag dan hulp aan de Elohim Engelen op 1-1 door je te laten inwijden met de Turquoise vlam van speelsheid en vreugde! Doe mee met onze “lachkick” en zwem lekker mee op de rug van dolfijnen die voor jou een boodschap hebben!

Je kunt in de avond meedoen, maar ook op een later moment om voor jezelf je nieuwe jaar KRACHTIG in te luiden.

Wanneer we meer kunnen denken, zien en voelen vanuit plezier en vreugde, trekken we ook veel meer daarvan aan in ons leven. Ook in de relatie met onze tweelingziel zal dit zich uiten. Wanneer we met zwaarte en zware gevoelens het nieuwe jaar beginnen, is dít de toon die we voor dit jaar zetten!

Begin je jaar niet met ruzie en discussies aub! Onttrek je daarvan! Wees de volwassene!

We willen dit jaar juist graag beginnen FRIS, in verbinding, helder, open en LUCHTIG! Vooral de luchtigheid en de flow ontbreekt nog bij velen in de relatie met hun tweelingziel. We “moeten” nog zoveel! We mogen meer humor uitnodigen in ons leven!

De vernieuwing die ik voor mezelf heb gevoeld, is dat ik echt allemaal andere “takken van sport” nu mag gaan loslaten.

Ik had nog zoveel ideeën “ernaast”, zoals mijn dagboekverhalen delen als Sjamaan middels blogs. Zoals het “Vind jouw Spirit-programma”, waarmee ik tweelingzielen opleid als Sjamaan. Maar ik heb daar helemaal geen ruimte (meer) voor.

Mijn passie ligt bij de hereniging van tweelingzielen, dus daar wil ik me volledig op gaan richten in 2023 met de losse sjamanistische reizen en het prachtige medicijnwiel-jaarprogramma, zodat ik meer tijd en ruimte overhoud voor mezelf.

Ik begin steeds meer waarde te hechten aan mijn relaties en aan ruimte in mijn leven voor rust en plezier, tezamen met fijne mensen. Dat betekent dat ik ergens op moet gaan “ingeven”, omdat ik niet alle ballen tegelijkertijd kan hooghouden.

Het Vind jouw Spirit-programma heb ik met plezier 2 jaren gegeven, hiermee zijn de nodige sjamanen opgeleid, maar nu mag dit programma definitief tot een einde komen. Soms hebben we bepaalde ideeën, maar zegt ons gevoel heel iets anders. Ons gevoel en ons leven is aan verandering onderhevig.

Wat ik de afgelopen jaren in mijn ontwaken als sjamaan en tweelingziel vooral heb mogen leren, is hoeveel ik mezelf ondergeschikt maak aan van alles en nogwat, waaronder werk. Terwijl ik juist meer energie overhoud, wanneer ik voldoende tijd inlas voor mezelf voor rust en plezier!

Kom maar op met die turquoise vlam in mijn leven!

Ja, onze gidsen zijn er om ons te begeleiden, maar het is altijd aan onszelf, onze Hogere Zelf, maar ook onze Lagere Zelf, om aan te voelen wat wel en niet passend is voor ons. Jouw gidsen kunnen je nooit, maar dan ook nóóit ergens toe verplichten, wat voor jou niet goed voelt!

Het kan wel zijn dat je weerstand voelt, maar daar mag bij worden stilgestaan en dit mag worden aangekeken. Want weerstand komt vaak voort vanuit ANGST.

Deze lijn zie ik ook terug bij de Divine Masculines! Keuzes gaan gemaakt worden in het leven! Knopen worden doorgehakt! Dit 2023-jaar móet anders! De wilskracht komt weer tot leven!


DE TAROT

Eigenlijk voelt hij zich al een tijdje best alleen, eenzaam, op zijn pad. Niet omdat hij geen vrienden heeft, want hij is omgeven door mensen en rent vaak van hot naar her.

Het is juist dat van hot naar her rennen, waardoor er bij hem ware verbinding ontbreekt. Dit zien we bij hem terug in zijn relaties. Niet alleen met vrienden, maar ook met (huidige) partners.

Hij kiest “vanuit het verkeerde”. Hij kiest nog veel vanuit zijn logische gedachten. Vanuit wat hem “wordt gebracht” in zijn leven, zoals het ontmoeten van een nieuwe vriendin in de koffietent verderop. Maar staat niet voldoende stil bij of dit hem wel dient? Of hij er wel blij van wordt? Of dit wel is wat híj wil in zijn leven, gewoon voor hemzelf.

Hij vindt dat hij wel wat egoïstischer mag worden, maar dan in goede zin. Hij mag meer voor zichzelf gaan kiezen en gaan creëren vanuit wat hij voelt en niet vanuit wat “logisch” is, of wat hij kent.

Waar hij vooral veel behoefte aan heeft (en gaat krijgen) is om zijn gevoeligheid meer toe te laten in zijn leven. Zijn vermogen om telepathisch anderen aan te kunnen voelen, want dit vermogen hebben alle tweelingzielen in zich! De mensen die hij nu om zich heen heeft verzameld, staan daar niet allemaal evengoed voor open.

Dit kan 1 van de redenen zijn, waardoor hij zich nogal vaak alleen voelt, omdat hij zich niet gehoord voelt of gezien voor wie hij is.

Dit is de spiegel naar hemzelf, want wáárom blijft hij kiezen voor dit soort vrienden en mensen om zich heen? Waarom blijft hij steeds teruggaan naar diezelfde partner? Waarmee hij (al zolang) niet happy is?

Eigenlijk weet hij niet goed het antwoord daarop te geven. Op de een of andere manier voelt hij een bepaalde gewoonte, die hem daartoe brengt en vindt hij het moeilijk om deze gewoonte, deze cirkel, te doorbreken. En wat hij niet actief verbreekt, blijft maar doorgaan!

Maria Magdalena vertelt in haar “Maria Magdalena code III – het activeren van je aardse goddelijkheid, van schrijvers Gabriela en Reint Gaastra-Levin”, over het tweede bewustzijnscentrum.

“Het “tweede bewustzijnscentrum” is verbonden met je scheppingskracht als man of vrouw. Het vermogen om te “Baren” en te “Bouwen” wordt door dit “centrum” gesteund. Het integreren van mannelijke en vrouwelijke energie, de “zij-as”, is hier dominanter in het creatieproces”.

Zowel ons emotionele aardse lichaam, als het hogere lichaam van de ziel, zijn beide met dit “centrum” verbonden.

Wat Maria met “het vermogen om te baren en bouwen” bedoelt, welke kwaliteiten de hartskwaliteiten zijn van het tweede bewustzijnscentrum, is dat wij zelf ons eigen leven baren en bouwen, vanuit de verbinding met ons “centrum”.

Dit actiecentrum, wordt bij de Q’ero sjamanen “Llanqay” genoemd. Dit centrum is bij vele tweelingzielen geblokkeerd met zware emotionele energie, vooral bestaande uit oordelen naar onszelf en de energie van teleurstelling en frustratie. Deze blokkade heeft alles te maken met een disbalans tussen de Divine Masculine en de Divine Feminine-energie.

Wanneer wij heel veel met onze energie buiten onszelf leven, zijn we niet goed geaard en aanwezig in ons lichaam. Wanneer ons centrum, onze Llanqay, geblokkeerd is, komen we niet in actie op onze hogere ideeën!

Het kan dan stromen en stromen aan inspiratie bij jou. Het ene idee na het andere komt binnen, maar je doet er niks mee.

In de TWEELINGZIELEN TAROT zien we terug, dat hier een omslag in zal gaan komen.

Hij komt tot een grote realisatie, tot een helder besef, en dat is dat hij doodmoe is van hoe het nu gaat in zijn leven. Hij is gewoon OP. Hij kán niet meer. Zijn emoties zitten hem in de weg. Zijn gevoel ligt steeds dwars. Hij wordt er gek van en dat is nog licht uitgedrukt.

Hij komt dus tot een knalpunt, waardoor de toren voor hem zal instorten. Omdat hij de toren dit keer LAAT instorten! Hij hoeft niet meer zo nodig van zichzelf!

Zo geef ik mijn tweelingziel al 2 jaar allerlei adviezen (augustus 2020 voor het eerst) voor zijn online business, waarmee hij meer ruimte voor zichzelf kan maken, maar hij onderneemt geen actie daarop.

Inzichten heeft hij dus genoeg, dus nu is het aan hemzelf om in actie te komen op wat hij voelt. Dat kan ik niet voor hem doen, anders dan dat ik hem “meeneem” in al mijn inwijdingen en sjamanistische reizen, waardoor hij al ontzettend mooie grote stappen voor zichzelf heeft genomen!

Hij geeft inmiddels zijn mannencirkels offline, maar dit mag hij dus gaan omzetten naar online, om echt vanuit zijn Hogere Zelf te gaan creëren en vanuit zijn hart te kunnen gaan leven! Ik ben benieuwd wat 2023 ons zal gaan brengen! Wordt vervolgd ;-)

Hij gaat zijn blik verruimen. Hij gaat inzien voor zichzelf dat hij niet happy is met zijn leven en dat hij de enige is die verandering kan aanbrengen daarin.

Dit vergt moed en actie. Hij bleef maar zeggen dat hij zichzelf daar nog niet “klaar” genoeg voor voelt. Maar wat is “klaar”? Wanneer ben je ergens nou écht klaar voor? Ja, er is zeker Divine Timing, maar wij zijn het zelf die de energie in beweging dienen te brengen door keuzes te maken en actie daarop te ondernemen!

Waar wil jij naartoe gaan?

Mijn tweelingziel vroeg me laatst hoe hij meer geld kon gaan verdienen. Dus ik gaf hem daarop een eerlijk antwoord, dat hij met wat hij nu doet heel veel onnodige tijd kwijt is aan reizen. Terwijl hij met online werken dat niet hoeft te doen én voor een 1 op 1-sessie meer geld kan vragen.

Hij verkreeg antwoord op zijn vraag van hogeraf via mij, maar zijn gidsen kunnen geen actie voor hem ondernemen! En ook niet voor jou lieve tweelingziel! Leef in het HIER EN NU. Een website bouwt zich niet vanzelf!

Vanaf het moment dat je een keuze maakt, beweeg je de energie!

Deze winterperiode gaat hij meer ruimte voor zichzelf maken. Hij is vastberaden. Ik voel zo sterk dat hij vernieuwing wil aanbrengen in zijn leven! Helemaal in lijn met dit Sneeuwgansseizoen (t/m 19 januari).

Dat zal gebeuren voor hem met kleine stapjes (clover). Hij zal er wat meer op uit gaan trekken met zichzelf, of mensen gaan opzoeken die hem verblijden en niet die alleen maar energie zuigen.

Want ook al lijkt het alsof hij een geweldig leven heeft met allemaal mooie mensen om hem heen, ze geven hem geen vervulling. Hij mist ware verbinding in zijn leven, omdat hij zichzelf niet toestaat om deze ware verbinding met zijn tweelingziel te maken.

Er is een gebrek aan ZELFLIEFDE.

Hij gaat dus allereerst deze wintertijd beter leren communiceren met zichzelf en zijn eigen behoeftes, zichzelf aanleren om zijn behoeftes meer op nummer 1 te zetten! Wat hem ertoe zal aanzetten om andere keuzes te gaan maken in zijn leven, meer ruimte voor hemzelf te creëren en zijn passies! Wie hij is!

Ik zie dat er bepaalde obstakels bij hem uit de weg zullen worden geruimd, waardoor zijn hoop in zijn leven weer terug kan keren. Hij bleef maar rondjes draaien in dezelfde zwaarte!

De Elohim Engelen-inwijding zorgt ook heel specifiek voor het terugbrengen van HOOP in ons leven, met de kracht van het water en de dolfijnen, zal de communicatie met onze tweelingziel versterken.

Hierdoor kunnen we meer gaan communiceren vanuit plezier en vreugde met de ander en de zwaarte meer achter ons laten.

Ik voel dat hij de verbinding meer gaat voelen en waarnemen met zijn tweelingziel (marriage is in the cards for you, met getal 8!), wat betekent dat hij zich daardoor gesterkt zal voelen en meer waarde zal gaan hechten aan goede en fijne relaties en die te onderhouden, waaronder ook die met jou!

Een verandering is op komst en dit gaat een grote omslag zijn.

Want hoe meer hij (in de maand januari al!) de liefde voor zichzelf hervindt – kissing the divine in another – hoe meer liefde hij aan anderen kan geven!

Maar vooral, hoe meer hij zichzelf zal gaan toestaan om meer vanuit liefde te gaan leven, inclusief een stabiele liefdevolle relatie die standhoudt in zijn leven. Want hoe diep hij ook graaft binnenin zichzelf, hij komt toch telkens weer uit bij datzelfde verlangen.

Hij verlangt naar liefde, naar geborgenheid, naar een nieuw hoofdstuk voor hemzelf, waarbij hij met oudjaar eens wél een vrouw kan kussen die hij liefheeft en waarmee hij een vaste relatie heeft en wíl! Met wie hij een toekomst kan bouwen!

Maar daarvoor dient hij wel éérst uit te komen bij wat het is dat hij nu eigenlijk zelf wíl!

Meer naar het water toe, misschien wel bootje varen. Vissen. Kamperen met een tentje. Een vlot bouwen en daarmee het water opgaan. Surfen. Tijd doorbrengen in de natuur, buitenshuis. Een zeemeerminnenstaart omdoen en daarmee het water ingaan?? (Mijn tweelingziel zou dit zo doen! Crazy like me ;-) He needs it!

Het geluk wil hem weer toelachen in zijn leven. Nu is het aan hem om dit geluk toe te laten en zichzelf toe te staan te mogen ontvangen.

Dat begint onder andere met dat hij jou (weer / meer) mag gaan vertrouwen. Met kleine stapjes zal hij zijn hart voor jou openen!

Dus let it go, houd je gedachten positief, so it can flow!!

En MEDITEER! Laat dit je intentie zijn voor 2023: (meer) mediteren! Mediteren brengt je in verbinding met je spirit en haalt je energie terug naar jezelf. Het zuivert je en maakt je geest leeg. Ook wanneer je nog nooit eerder hebt gemediteerd, probeer het gewoon! Wie niet waagt, wie niet wint!

Mocht je niet in staat zijn om op 1-1 om 10:00 uur de live-reading bij te wonen om al je sisters een gelukkig nieuwjaar te wensen, dan kun je de live-reading altijd in de Facebook-groep later nakijken!

Aho lieve sisters!

Fijne feestdagen en alvast een gelukkig uiteinde!

En weet. Wat voor jou bestemd is, zal niet aan jou voorbijgaan.

Vind jouw Spirit!

Avalon Sjamaan


MAANBRIEF

Lid worden van de maanbrief voor tweelingzielen kan hier.

Sat, 24 December