Avalon Sjamaan
"van Advocaat naar Sjamaan"

Hoi! Mijn naam is Avalon en dit is mijn dagboekpagina.

Lees mee met mijn eigen tweelingzielenreis en wat ik meemaak als Q'ero Sjamaan!

Ik raakte in een flinke burn-out als strafrecht advocaat in november 2014, waarmee mijn ontwakingsproces begon. Ik verliet mijn job als advocaat, zegde mijn huis op en begon met reizen.

Dit bracht me in januari 2018 op het eiland Fuerteventura, om te werken in een surfcamp, waar ik mijn tweelingziel ontmoette tijdens salsadansen.

Boem! Direct verliefd en alle vonken vlogen ervanaf! Neeee, zo ging het bij ons echt he-le-maal niet!! Ik heb zelfs nooit eerder een relatie met hem gehad. Meer lees je in mijn Dagboekblogs, waarin ik je ook altijd een update geef over de huidige én toekomstige ontwikkelingen tussen de tweelingzielen.

In de Tweelingzielen Tarot facebook-groep (alleen vrouwen) geef ik met regelmaat Live-uitzendingen waarin ik met de Tarot kaarten toekomstvoorspellingen doe voor de hereniging van Tweelingzielen en jouw persoonlijke vragen beantwoord!

Kom je ook onze community versterken?


De 13e Rite van de Munay-Ki

"INCA baarmoeder-inwijding voor de hereniging van tweelingzielen"

De baarmoeder is geen plek voor zware energie (hucha), maar toch dragen wij vanuit onze vorige levens en onze jeugdtrauma's, nog zoveel pijn en angst met ons mee, wat we allemaal op hebben geslagen in ons baarmoedergebied.

Het herhalen van deze familiekarma, houdt ons weg van de hereniging met onze tweelingziel.

Als Q'ero Sjamaan help ik de tweelingzielen in hereniging met elkaar te raken. Er vindt daarvoor iedere nieuwe maan, een "13e rite van de Munay-Ki" plaats: "de rite van de baarmoeder", om jou te helpen, het regenboogpad van jouw hart te volgen, sámen met jouw tweelingziel.

Hier lees je meer over de 13e rite en kun je er gratis eentje volgen, om met de baarmoeder-inwijding kennis te maken.


Het Dagboek van een Sjamaan


TWEELINGZIELEN Nieuwe Maan in Otterseizoen: “meer ruimte voor mezelf = meer tijd voor jou”.

Tweelingzielen


Nieuwe Maan in Otterseizoen

21 januari 2023

10:00 uur LIVE READING

20:00 uur 13e rite van de Munay-Ki (baarmoeder-inwijding voor de hereniging van tweelingzielen) met ISIS-energie naar EGYPTE


MEER RUIMTE VOOR MEZELF = MEER TIJD VOOR JOU


Dag lieve tweelingzielen,

Op zaterdag 21 januari staat de Nieuwe Maan in het geboorteteken van Totemdier Otter.

Je kunt op deze dag om 10:00 uur weer meedoen met een live-uitzending en in de avond om 20:00 uur met een 13e rite van de Munay-Ki (INCA Baarmoeder-inwijding). Deze keer reizen we af naar EGYPTE, om ons daar te verbinden met ISIS-energie.

Aanmelden kan met de link onderaan.

Wat staat ons te wachten dit aankomende Otterseizoen?

We zien in de kaarten dat er meer innerlijke rust is ontstaan bij de tweelingzielen. Deze innerlijke rust kan zijn ontstaan bij jou (of hem) omdat er meer “zichtbaar” is geraakt in de buitenwereld.

Er is een stap vooruit zichtbaar geraakt, waardoor er bij velen een last van de schouders afvalt! Deze stap vooruit heeft voor sommigen ook te maken met geld wat toe zal nemen.

Waar eerst niet goed zichtbaar was hóe dit überhaupt zou kunnen, is dat het nu wel meer. Het geloof is onder andere toegenomen in dat er echt geld verdiend kan worden met de zielsmissie, met het pad van het hart!

We zien haar opgekruld liggen in een vogelnestje van takken. Dit is de wintermodus, waar sommigen zich wel aan toegeven, maar velen ook niet.

De winter vraagt van ons om een STAP TERUG te doen, zodat we inzichten kunnen verkrijgen in wat we de aankomende herfstcyclus mogen loslaten en met de aankomende lente mogen laten groeien! De Sjamanistische dood en wedergeboorte!

Met het medicijnwiel-jaarprogramma doorlopen we jouw Sjamanistische dood en wedergeboorte en leer jij meer van mij hoe jij je af kunt stemmen op alle seizoenen, zodat je meer in lijn raakt met je ware natuur. Dit leidt tot hartopening en een betere communicatie met je Tweelingziel! Dat begint altijd bij jullie spirituele verbinding!

Er is een bepaald stuk wat hij mag loslaten. Een oude wond die maar terug blijft keren. Het nadenken en overdenken over hetzelfde. Over zijn leven eigenlijk. Hij is niet tevreden, maar nadenken helpt hem weinig om vooruit te komen. Er is ACTIE nodig. En die actie kan alleen hijzelf nemen!

Met de aankomende 13e rite van de Munay-Ki, de Sjamanistische (audio) reis die we gaan maken (baarmoeder-inwijding) reizen we af naar EGYPTE, om ons te verbinden met ISIS-energie.

We snijden een belangrijke band door bij onze zonnevlecht chakra, die ons nog altijd klein houdt. Dit kan energie zijn van een ouder, voor wie jij je kleiner maakt of wegcijfert, of een vriend / vriendin, die jij maar steeds “te vriend” probeert te houden door te blijven pleasen. Of wellicht 1 van je kinderen, die nog altijd erg afhankelijk is van jouw steun en zorg en dus jouw energie.

Wanneer we dit LEK gaan ontdekken en dichten, ontstaat er meer RUIMTE VOOR JEZELF!

Ondanks dat dit bij vele tweelingzielen niet zichtbaar is in hun buitenwereld, zijn ook zij bezig met verandering aan te brengen in hun leven om meer van zichzelf te kunnen zijn.

De Tweelingziel zal altijd blijven roepen. Dit gebeurt op onbewust niveau.

Er staat een TORENMOMENT te gebeuren bij de Divine Masculines!! Óf dit is al gebeurd en de toren is momenteel aan het instorten.

Ik hoor dat dit te maken heeft voor sommigen met het besef van een karmische relatie die écht niet werkt. Omdat zijn hart hem blijft leiden in een andere richting.

Voor anderen heeft dit te maken met heftige break-ups, ook met vrienden, ruzie met ouders. Allemaal gebeurtenissen die de boel OPSCHUDDEN!

Mogelijk kan hij nu niet de zegening inzien van waarom dit gebeurt, maar dat zal hem nog wel gaan dagen, wanneer hij UIT die energie is geraakt.

Een towermoment gaat ook plaatsvinden voor sommigen tov GELD. Mogelijk weerhoud jij jezelf ergens van vanwege geld en raak je nog meer kwijt om je les te leren om je te onthechten van geld en erop te vertrouwen dat ook voldoende geld op het juiste moment bij je binnen kan komen!

Dit TORENMOMENT mbt geld heeft voor sommigen ook te maken met denken dat geld op magische wijze wel zal verschijnen op hun pad, maar de actie ertoe wordt niet voldoende ondernomen!

Zo kun jij klanten willen werven / aantrekken, maar die moet je dan wel ACTIEF werven! Het is daarvoor nodig om jezelf te laten zien! Om je product aan te prijzen en om op de voorgrond te treden met je talenten én in jezelf te geloven en je eigen kunnen! (Ook ik heb hierin een zeer grote les geleerd vorig jaar!).

Alles komt niet zomaar “aanwaaien” en het is al zeker niet zo dat enkel en alleen de gedachte: “wanneer het de bedoeling is, zal het gebeuren”, jou voldoende geld oplevert. Jouw INBRENG is nodig!

Wat ik hoor van hem is dat hij het zat is om steeds van baan te veranderen, tegen zijn zin in naar zijn werk te gaan, ruzie te hebben met collega’s, een hoop zit hem dwars, waaronder ook het (lage) loon dat hij verdient.

Hij voelt dat hij uit wil breken uit deze sleur en negativiteit, want het houdt hem “vast” in dezelfde cirkel!

Dus. Hij gaat een stap nemen, naar TOEWIJDING aan zichzelf. En dit heeft alles te maken met zijn zielsmissie!

Hij gaat iets laten vallen in zijn leven, iets groots, hoor ik, zodat hij ruimte krijgt voor zijn eigen behoeftes.

Zijn zielsmissie is daar juist helemaal voor bestemd! Want wat hij in zijn hoofd heeft (online werken misschien?) kan hij helemaal vorm geven zoals híj dat wilt! Hij kan er zijn ei in kwijt! Zijn persoonlijkheid en zijn creativiteit!

En dit keer gaat het iets zijn voor de lange(re) termijn. Hij weet dat dit wat hij in zijn hoofd heeft er al zolang in zit, dus nu, de aankomende lente mag dit zaadje echt boven de grond gaan groeien voor hem!

GODIN ISIS helpt ons met haar energie om meer balans tussen werk en privé te vinden. Helemaal wat nodig is voor de tweelingzielen, om meer van henzelf te kunnen terugvinden.

De TARIPAY PACHA is de tijd waarin wij onszelf hervinden. Onze éigen kracht. Onze Godinnenkracht. Het richten van onze gedachten op het licht en onze kracht om in staat te zijn zélf bepaalde dingen in vorm om te zetten in ons leven.

Wíj sturen energie en zetten dit in materie om! Dat is wat ISIS ons leert en brengt: gerichter manifesteren in je leven! Door je eigen bewustzijn te gebruiken en te creëren vanuit je wensen en verlangens!

Empress-energie

De energie van de Empress die we zien in de legging, is de energie van de AARDE. We zien een wereldbol als haar buik, wat betekent dat wij het zelf in de hand hebben, waar we ons leven naartoe sturen! Door de juiste actie te ondernemen en de juiste gedachten uit te zenden! Door de juiste mensen uit te nodigen in ons leven en ons te begeven naar de voor ons goed voelende plekken.

Dít is de ISIS-energie waarmee we worden ingewijd op 21 januari tijdens de Nieuwe Maan. ISIS is als de Empress.

Jij bent als ISIS en als de Empress en kunt zélf vruchtbaarheid in je leven brengen! Jij kunt zélf meer geld gaan aantrekken (hier gaan we mee werken met de Sjamanistische reis tijdens de Volle Sneeuwmaan op 5 februari). Jij kunt zélf je leven brengen naar een staat van overvloed en voldoening!

Nog altijd zien wij de Spirits en bijvoorbeeld ISIS als iets dat “buiten” ons is, maar dit is niet zo. Alsof wij afhankelijk zijn van “andermans” kracht om bepaalde dingen voor elkaar te krijgen in ons leven. Maar dit is niet zo!

Wij zíjn Godin. Wij zíjn ISIS. Wij zíjn de Empress, we hoeven deze energie alleen maar uit te nodigen in ons energieveld, zodat we ermee kunnen gaan samenwerken.

Wij kunnen deze ISIS-kracht en de kracht van de Empress, van BINNEN aanboren, bij onszelf.

Dit besef en vooral ook begrip bij jou, van wie je bent als Tweelingziel, zal meer gaan groeien door de inwijding van ISIS (en het gehele medicijnwiel-jaarprogramma!).

Jij voelt je meer in je eigen kracht komen en kunt beter beslissingen maken voor jezelf, die passend zijn bij wat je nodig hebt. Je zult zien dat je meer kracht voelt om je leven een bepaalde richting op te stúren, naar de hereniging met jouw tweelingziel, dan dat je maar passief aan het “wachten” bent, totdat er wat gebeurt in jouw leven.

JIJ hebt de creatiekracht in handen! We werken deze Sjamanistische reis (baarmoeder-inwijding) ook weer met de Merkaba en nemen plaats op de ascensiestoel.

De Merkaba, verbonden aan Aartsengel Metatron, heeft een extreme kracht om ons energieveld te reinigen van alles dat ons niet langer dient.

Het is een beschermvoorwerp en zorgt ervoor dat wij bewust AFSTAND nemen van andermans pijn en problemen. Hoe vaker jij met de Merkaba werkt (in meerdere Sjamanistische reizen gebruiken we deze daarom), hoe meer jij in staat zult zijn om negatieve energie sneller te herkennen én deze voortaan ook te weren.

Je zult jezelf minder snel mee laten slepen in de problemen en projecties van een ander. Dat geldt ook ten opzichte van jouw Tweelingziel!

Want het is net zo belangrijk dat jij je daarvan losmaakt, wanneer dit je naar beneden haalt!  

Hoe meer jullie jezelf reinigen van zware energie in dit seizoen, hoe meer helderheid er zal gaan ontstaan bij de tweelingzielen, over het pad wat zij willen gaan bewandelen.

Het pad wat hen zal leiden naar hun hereniging en daarmee naar het in harmonie leven met zichzelf en elkaar.

De helderheid die bij jullie zal ontstaan, wat ook door middel van een ingeving kan ontstaan, zorgt ervoor dat er vooruitgang kan plaatsvinden boven de grond.

De zonnekracht keert langzaamaan terug op weg naar de lente, wat betekent dat de tweelingzielen meer van hun nieuwe identiteit zullen vinden en gaan integreren hier op aarde.

De deelneemsters aan het medicijnwiel-jaarprogramma krijgen een video te zien in het e-learningprogramma over wat het Otterseizoen inhoudt in de natuur, zodat er meer begrip kan komen van wáárom bepaalde dingen nog niet tot vrucht zijn gekomen in jouw leven (ook in de relatie met je Tweelingziel).

Hoe werkt de totemdieren-energie en de energie van het clandier en de hoofdtotem van de windrichting door in het leven van de tweelingzielen op deze plek waar we nu zijn op het medicijnwiel? Dit leer je van mij met de video's (Tweelingzielen Masterclasses).

Het medicijnwiel is “the circle of life”. Wanneer we begrip krijgen van hoe de verbinding met de natuurlijke cyclus (Grootmoeder maan / Grootvader zon) ons heelt, ons “medicijn” is voor ons tweelingzielenpad hier op aarde, verandert ons hele leven!

Jij bent aan het stuur!

Meer info over het medicijnwiel-jaarprogramma en de baarmoeder-inwijding met ISIS, vind je onderaan de blog.

Ik voel nog wel een angst bij hem. Een angst om te falen. Een angst dat alles hem teveel zal worden. Een angst dat hij het allemaal niet aankan. Een angst om niet GOED GENOEG te zijn.

Hij houdt zich kleiner dan dat hij is en dat heeft ook te maken met een karmische band! (Al dan niet met zijn moeder!).

Tijdens de Sjamanistische reis zaterdag, snijdt Aartsengel Michael ook een band door bij jouw Tweelingziel! Dit heb ik nog niet eerder meegemaakt tijdens de reizen, maar kennelijk was het nodig om jouw Tweelingziel de duw te geven in de juiste richting!

Pas wanneer hij meer ruimte voor zichzelf voelt, kan hij rustig aan vooruitgaan. Met de juiste stappen.

Mercurius is nog retrograde tot en met 18 januari, dus met de Nieuwe Maan begint echt een geheel nieuwe cyclus van reiniging! Ook in zijn buitenwereld!

Niet langer meegaan steeds met wat anderen zeggen, voorstellen en willen. Maar het EIGEN plan trekken en vanuit daar de koers bepalen. Hij wordt met de dag krachtiger!

Deze angst heeft voor sommigen ook te maken met vliegen, komt nog door zo op de valreep. Omdat er een bepaalde “gewoonte” is ontstaan door COVID, om niet te vliegen, is het voor sommige tweelingzielen belastend geworden om weer te “moeten” vliegen.

Dit zorgt ervoor dat hij dat weekendje weg alsmaar blijft uitstellen en/of een bezoek aan zijn thuisland (of jou). (Dit kan ook voor jou gelden!).

Hij mag zijn zorgen (over geld) loslaten en zijn angsten aan de engelen geven om tekort te komen. Wanneer het moment daar is, zal hij het weten en vooruitgaan.

Wanneer hij zich klaar voelt, neemt hij de sprong.

Maar eerst, MEER RUIMTE VOOR HEMZELF!

Op welk vlak mag jij meer ruimte voor jouzelf maken?

Aho lieverds,

Avalon Sjamaan


Herken jij jezelf hierin? Leuk om jouw reactie te lezen in de Tweelingzielen Tarot Facebook-groep. Je kunt daar ook meedoen met de live-reading op 21 januari.

De link om mee te doen met de Sjamanistische reis op 21 januari vind je hier.

Meer lezen over het medicijnwiel-jaarprogramma voor de hereniging met jouw tweelingziel? Op 2-2 opent de aanmelding! Meer lezen kan hier.

Iedere Nieuwe en Volle Maan het laatste tweelingzielennieuws ontvangen? Schrijf je dan hier in voor de maanbrief.

YOUTUBE

In de YouTube video vertel ik je nog meer over de ontwikkelingen bij jouw Divine Masculine. Vergeet je niet te abonneren op mijn kanaal, dan ontvang je vanzelf een melding wanneer ik weer een video heb geplaatst.

De video bekijk je hier.

Tue, 17 January