Avalon Sjamaan
"van Advocaat naar Sjamaan"

Hoi! Mijn naam is Avalon en dit is mijn dagboekpagina.

Lees mee met mijn eigen tweelingzielenreis en wat ik meemaak als Q'ero Sjamaan!

Ik raakte in een flinke burn-out als strafrecht advocaat in november 2014, waarmee mijn ontwakingsproces begon. Ik verliet mijn job als advocaat, zegde mijn huis op en begon met reizen.

Dit bracht me in januari 2018 op het eiland Fuerteventura, om te werken in een surfcamp, waar ik mijn tweelingziel ontmoette tijdens salsadansen.

Boem! Direct verliefd en alle vonken vlogen ervanaf! Neeee, zo ging het bij ons echt he-le-maal niet!! Ik heb zelfs nooit eerder een relatie met hem gehad. Meer lees je in mijn Dagboekblogs, waarin ik je ook altijd een update geef over de huidige én toekomstige ontwikkelingen tussen de tweelingzielen.

In de Tweelingzielen Tarot facebook-groep (alleen vrouwen) geef ik met regelmaat Live-uitzendingen waarin ik met de Tarot kaarten toekomstvoorspellingen doe voor de hereniging van Tweelingzielen en jouw persoonlijke vragen beantwoord!

Kom je ook onze community versterken?


De 13e Rite van de Munay-Ki

"INCA baarmoeder-inwijding voor de hereniging van tweelingzielen"

De baarmoeder is geen plek voor zware energie (hucha), maar toch dragen wij vanuit onze vorige levens en onze jeugdtrauma's, nog zoveel pijn en angst met ons mee, wat we allemaal op hebben geslagen in ons baarmoedergebied.

Het herhalen van deze familiekarma, houdt ons weg van de hereniging met onze tweelingziel.

Als Q'ero Sjamaan help ik de tweelingzielen in hereniging met elkaar te raken. Er vindt daarvoor iedere nieuwe maan, een "13e rite van de Munay-Ki" plaats: "de rite van de baarmoeder", om jou te helpen, het regenboogpad van jouw hart te volgen, sámen met jouw tweelingziel.

Hier lees je meer over de 13e rite en kun je er gratis eentje volgen, om met de baarmoeder-inwijding kennis te maken.


Het Dagboek van een Sjamaan


TWEELINGZIELEN 2-2 Engelenpoort "meet-ups & stabiliteit in jullie relatie"

  • Tweelingzielen


2-2 Engelenpoort & 5-2 Volle Sneeuwmaan

“Meet-ups & stabiliteit in jullie relatie”


Eerstvolgende Sjamanistische reizen:

2-2 Engelenpoort

Elohim Engelen-inwijding

KRISTALLEN VLAM: de kristallen vlam omvat alle kleurstralen van de Elohim en is daarmee uitermate krachtig voor het openbreken van een harmonieuze samenwerking met je tweelingziel. Niet alleen op zakelijk vlak, maar óók op romantisch (flirterig) vlak! De Kristallen vlam versterkt jouw eigen heldere innerlijke weten (de verbinding met je Hogere Zelf en die van jouw Tweelingziel!) en helpt jou om vooruit te gaan op basis van deze radar, óók in de relatie met jouw tweelingziel!

20:00 – 21:00 uur

Kosten: €22,22

BESTELLEN:

https://vindjouwspirit.nl/webshop#!/2-2-Elohim-Engelen-inwijding/p/520740373/category=0

*miv de 2-2 Engelenpoort, zijn de kosten, ivm de kracht van de Elohim Engelen-inwijdingen, voortaan €22,22 per inwijding.

De kosten van het COMBI-PAKKET zijn hierop aangepast, maar de korting blijft hetzelfde (€6,22).

Op 2-2 volg je om 10:00 uur in de ochtend ook weer een live-uitzending in de besloten Facebook-groep Tweelingzielen Tarot (alleen vrouwen).


5-2 Volle Sneeuwmaan

INCA baarmoeder-zegening

THEMA: GELD! Meer cashflow, meer geld genereren, meer geld mogen ontvangen, meer geld manifesteren. We gaan heel specifiek werken tijdens deze reis aan je geldblokkades, dit zijn emotionele blokkades op je eigenwaarde en negatieve overtuigingen t.a.v. GELD.

20:00 – 21:00 uur

Kosten: €19,55

BESTELLEN:

https://vindjouwspirit.nl/webshop#!/INCA-Baarmoeder-zegening-Volle-Sneeuwmaan-•-GELD/p/525213838/category=0


COMBI-PAKKET

Wil je meedoen aan beide sjamanistische reizen? Bestel dan het Combi-pakket, waarmee je voor €35,55 allebei de audiobestanden in je mailbox ontvangt. Bewaar de mail dus goed!

BESTELLEN COMBI-PAKKET:

https://vindjouwspirit.nl/webshop#!/COMBI-PAKKET-2-2-Elohim-Engelen-inwijding-&-5-2-INCA-Baarmoeder-zegening-Volle-Sneeuwmaan-•-GELD/p/525211857/category=0


Lieve Tweelingzielen,

Met de 2-2 Engelenpoort, komen we bij de helft van de winterperiode aan. We maken nu langzaamaan de draai naar de lente-periode. Voor vele tweelingzielen is de(ze) wintertijd zwaar.

Mogelijk kun je al niet zo goed tegen “het donker” en werd je uitgedaagd om meer rust te nemen, waar je juist weer ónrustig van werd, maar ook worden de Tweelingzielen voorbereid op de terugkeer van de “Taripay Pacha”, het tijdperk waarin we onszelf weer leren kennen en terugvinden.

Dit tijdperk begon de intrede vooral met Covid, de eerste grote uitdaging begon toen voor de mensheid om ons meer naar binnen te trekken, want we móesten wel. We konden niet naar buiten vanwege besmettingsgevaar.

Nu Covid wat meer naar de achtergrond is verdwenen, kun jij alsnog bemerken dat jij in jouw persoonlijke leven, nog steeds diezelfde uitdaging ervaart. Er is iets veranderd bij je. Jíj bent veranderd.

Waar velen weer “teruggaan” naar de gewone gang van zaken, voel jij als tweelingziel mogelijk een lichte weerstand tegen de dingen die je voorheen wel altijd hebt gedaan. Dit kan een weerstand zijn om naar drukke plekken te gaan. Een weerstand om te gaan reizen. Een weerstand om weer naar je “gewone” werk te gaan.

Iets is veranderd bij je, waar je misschien niet altijd goed de vinger op kunt leggen. Deze verandering heeft ook plaatsgevonden bij jouw tweelingziel, jullie zijn immers verbonden aan elkaars ziel.

Alleen is de buitenwereld nog niet helemaal in lijn met deze innerlijke verandering. We voelen namelijk nog steeds een bepaalde mate van “ik moet van alles”, omdat onze buitenwereld maar door blijft draaien. Helemaal de tweelingzielen die hier gevoelig voor zijn, zullen meer moeite ondervinden met het “meegaan” met de buitenwereld.

Deze weerstand is er júist om jullie aan te zetten het ánders te gaan doen! De verbinding met je gevoel wordt sterker, waardoor je steeds beter aanvoelt, dat bepaalde dingen / mensen / situaties niet langer bij je passen. Alleen zoekt de menselijke geest nog altijd naar “begrip”. We hebben het nodig om te begrijpen waarom dit gebeurt, zodat we het beter kunnen accepteren.

Dit begrip gaat steeds meer komen bij jullie, voor wie jullie zijn, zodat het beetje bij beetje gemakkelijker wordt om het éigen leven te gaan creëren. Ook wanneer iedereen RECHTS roept en jij LINKS voelt. Nu heb je nog vaak de neiging om “dan maar rechts te gaan”, want iedereen doet dat. Maar je voelt meer en meer de drang om LOS TE BREKEN en gewoon lekker LINKS te gaan, omdat JIJ dat zo voelt!

GO FOR IT!

De 2-2 Engelenpoort en de Elohim Engelen-inwijding met de Kristallen Vlam, is helemaal gericht op het versterken van jouw HELDERE WETEN. Op het aarden van jouw magische hogere krachten die jou vertellen: je wéét het, je hebt geen bevestiging nodig! Van niemand! Dit is de verbinding met jouw Hogere Zelf én de verbinding met de Hogere Zelf van jouw tweelingziel!

Veel tweelingzielen zijn de afgelopen jaren “op zichzelf gezet” om deze verbinding te kunnen versterken en hervinden, waaronder ikzelf. Heftige processen vonden plaats. Vrienden vielen weg. Familie viel weg. Sommigen raakten zelfs heftig in isolatie en “eenzaamheid”, júist om te leren weer op zichzelf te vertrouwen en hun hogere krachten te hervinden.

Dat lukt nu eenmaal niet, wanneer we maar mee blijven “marcheren” met de maatschappij!

Ook ten aanzien van de relatie met jouw tweelingziel, wéét jij. Jij wéét hoe het zit tussen jullie. Jouw heldere weten kan zelfs in jullie toekomst kijken, welke kracht meer zal versterken met de Elohim Engelen-inwijding.

De 2-2 Engelenpoort is namelijk helemaal gericht op SAMENWERKING met jouw Hogere Zelf. Vertrouwen dat wat jij wéét en vóelt (maar nog niet kunt zien) tot vrucht zal gaan komen in jouw buitenwereld, wanneer de tijd daar rijp voor is!

Dit heldere weten versterken wij met de Elohim Engelen-inwijding, maar wordt ook versterkt met het GEHELE medicijnwiel-jaarprogramma (aanmelding open vanaf 2-2 om 8:00 uur in de ochtend tot en met 28-2 om 20:00 uur in de avond!). Omdat dit programma bomvol zit met allemaal belangrijke sjamanistische reizen, om de spirituele verbinding met jouw tweelingziel te versterken. Meer over dit programma vertel ik jou in de live-uitzendingen.

Onderaan de blog vind je de link om meer te lezen over de inhoud. Ik heb al van vele vrouwen vernomen dat ze mee willen doen, dus we zijn al met een prachtige groep vrouwen!

Je zult kunnen merken dat door/na de Elohim Engelen-inwijding er bij jou meer inzichten kunnen binnenkomen, waaraan jij je kracht nog weggeeft en in welke situaties je niet op je heldere weten vertrouwt. Dit zijn de Elohim Engelen die jou deze inzichten geven!

De 5-2 INCA Baarmoeder-zegening tijdens de Volle Sneeuwmaan staat helemaal in het teken van GELD. Bij vele tweelingzielen stroomt dit niet goed. We hebben GEBREK. We erváren gebrek (hebben dit mogelijk niet, maar zijn toch bang dat we tekortkomen).

Zo zei Will Smith eens in een interview bij Ellen: “ik word nog iedere ochtend wakker met de angst dat er nog maar nul euro op mijn bankrekening staat”.

Will, net als vele anderen, heeft lange tijd in schaarste geleefd. Hij komt uit een gezin waarin ze het niet breed hadden. Er was geldtekort. Dit is de energie en overtuiging die hij nog altijd bij zich draagt: ER IS TEKORT.

Aan deze overtuiging en emotionele blokkades (vanuit jouw jeugd of een vorig leven, of een faillissement!) gaan we werken tijdens deze sjamanistische reis (5-2), zodat het voor jou beter kan gaan stromen. Zodat we jouw angsten kunnen transformeren naar VERTROUWEN. Geld is namelijk ook gewoon energie. Dit kun jij zélf leren aantrekken.

Ook wanneer je geen geldgebrek ervaart, kun je meedoen om meer geld te kunnen aantrekken. Misschien krijg je wel een inzicht van de Q’ero Sjamanen, die jou zal helpen om meer geld aan te kunnen trekken en je aanbod voor je bedrijf daarvoor te veranderen! Wie weet!

Wil je meedoen met beide sjamanistische reizen? Bestel dan het Combi-pakket, daarmee krijg je €6 korting.

DE TAROT

“Hij gaat een belangrijke beslissing voor zichzelf maken ten aanzien van zijn inkomen / geld / baan / bedrijf / zielsmissie / WERK”.

Sommige tweelingzielen hebben nog veel “hap snap” inkomsten. Het lukt hen maar niet goed om hun bedrijf echt goed van de grond te krijgen, dan wel hebben ze echt totáál geen balans tussen hun werk en privéleven. Het blijft maar in hetzelfde rondje draaien voor hen en ze zijn het ZAT.

LET OP: sommige tweelingzielen lijken heel succesvol aan de buitenkant, maar zijn eigenlijk gewoon doodmoe en OP, omdat ze wel keihard werken voor hun inkomsten!

DIT MOET ANDERS en dat voelen ze al een tijdje. Alleen tja.. omdat de buitenwereld doorgaat en “de vraag” blijft doorgaan, blijven zij ook maar doorgaan! Maar verandering begint bij JEZELF en hierin gaan ze met behulp van de 2-2 Engelenenergie (en kristallen vlam!) nu écht doorzetten.

“Het vertrouwen in henzelf keert terug!”.

Ze raken beter verbonden met hun eigen behoeftes en gaan hier ook ACTIE op ondernemen dit 2023-jaar. Dit heeft alles met de Taripay Pacha te maken, “de nieuwe tijd”, maar óók omdat jij, of iemand anders, hen mogelijk bent gaan motiveren met allerlei oplossingen en ideeën.

Ook wanneer het lijkt alsof jouw tweelingziel jouw adviezen van de hand wijst, neemt de ander het echt wel in zich op. Het is alleen wel een “ego-ding” om “zomaar” andermans advies te volgen. Vele tweelingzielen (mannen maar ook vrouwen) moeten zichzelf eerst flink stoten, voordat ze tot de realisatie komen dat wat jij hen vertelde, toch wel klopt met hoe ze zich voelen inderdaad en wat ze nodig hebben!

Pas alleen op dat je niet de moederrol gaat aannemen. Je kunt je tweelingziel best van advies voorzien, ook ongevraagd wanneer je dit zo voelt, maar dring jezelf niet op. Stuur de ander een bericht bijvoorbeeld en laat de ander dan zelf beslissen of hij/zij dit advies wil opvolgen. Jouw advies is niet altijd de enige weg naar Rome ;-)

We zien in de kaarten dat hij op een CROSSROAD staat. 22-22 (wauw!). Een crossroad van het “samenwerken” met zijn tweelingziel! Een crossroad van het “toelaten” van haar adviezen. Dit vraagt een bepaalde mate van overgave. En misschien zelfs een business meeting tussen jullie, om te spreken over een échte samenwerking tussen jullie! Een harmonieuze samenwerking!

We zien in ieder geval dat hij er nu KLAAR voor is, om echt te gaan voor wat hij wil. Om zijn werk te verminderen, en zijn strengheid en oordelen naar zichzelf dat het nooit goed genoeg is en hij meer moet doen, los te laten. Hij is zoekende nog naar een ANDERE VORM.

In de natuur bevinden we ons nog steeds in het winterseizoen. Dat betekent dat we nog steeds “onder de grond” zitten en het zaadje nog niet helemaal gereed is om boven de grond te gaan groeien! (Dit leer je met het medicijnwiel-jaarprogramma).

Het Otterseizoen is de reinigingstijd, dus nu éérst mogen we ons reinigen van wat we achter ons willen laten. Het tegen ons gevoel ingaan!

We hebben 21 januari met de nieuwe maan de inwijding van ISIS ontvangen (voor degenen die meededen). Deze inwijding was een voorbereiding op de 2-2 Engelenpoort, om jou te helpen de energie van 2-2 goed te kunnen aarden en integreren. ISIS gaf jou meer de kracht om jezelf te mogen zijn, zodat je met de 2-2 Elohim Engelen-inwijding de kracht van de Kristallen Vlam het werk kunt laten doen in jouw energieveld!

“JA, ik wéét welke kant ik op wil gaan! Dit voel ik al zolang!”.

Weet je dit écht niet? Dan is dat een gebrek aan vertrouwen en verbinding met jezelf. Dan is het medicijnwiel-jaarprogramma écht voor jou!

Mijn tweelingziel stuurde me een paar dagen geleden een voice bericht, om mijn lading aan appjes waar hij niet de tijd voor had gehad om op te reageren ;-) Hij vertelde me in dat bericht dat hij er klaar mee was, met zijn part-time job. En dat hij nu écht voelde om vooruit te gaan met zijn sjamanistische mannencirkels. “I AM READY” zei hij heel stellig!

Ik maakte natuurlijk een sprongetje van blijdschap!

Voor degenen die mijn ontwikkelingen met mijn tweelingziel volgen: afgelopen jaar, toen ik net weer met hem in contact kwam na ongeveer 2 jaar radiostilte en geen contact te hebben gehad, vertelde hij me dat hij zich niet klaar voelde om zich los te maken van het oude. “I AM NOT READY”, zei hij toen letterlijk.

Ik heb hem in de tussentijd van veel inzichten voorzien over zijn bedrijf, zodat zijn zelfvertrouwen kon groeien. Met de woorden die ik hem stuur, komt altijd helende energie mee en motivatie voor hem. Ik ben hierin op mijn gevoel afgegaan en ben gewoon mezelf gebleven.

Ik heb hem niet geduwd, maar hem juist de ruimte gegeven om mij te contacten op de momenten dat dit voor hem juist was.

Dit is de spiegel naar mijzelf. De afgelopen jaren heb ik zelf mogen leren wat het is en hoe het voelt, om jezelf op nummer 1 te zetten. Om geduld met jezelf op te brengen. Om de oordelen naar mezelf los te laten. Om mezelf te accepteren, zoals ik ben. Dit is de Divine Feminine-energie (moeder aarde-astrologie van het medicijnwiel-jaarprogramma) IN mij, die ik versterkt heb. Energie die hij ook voelt, waardoor hij zich nu wél veilig voelt om zijn hart naar mij te openen!

Lang leve TUPAY! Tupay is de krachtige energietransmissie die plaatsvindt iedere sjamanistische reis voor de hereniging van tweelingzielen. TUPAY helpt om het 3e oog met het hart aan elkaar te verbinden. Dit werkt door tussen de tweelingzielen en de communicatie tussen hen in de buitenwereld, de keuzes die ze maken (voor elkaar) en het pad wat ze bewandelen. Omdat TUPAY doorwerkt binnenin jouzelf. TUPAY verbindt jóuw hart met je hogere visie, waardoor jíj actie begint te ondernemen op je heldere weten en dat wat je voelt! Hierdoor beweeg jij zélf de energie in de juiste richting. Met jouw geloof en vertrouwen!

Hij ziet zichzelf steeds meer als “the main person” in zijn leven. Wat betekent dat hij keuzes aan het maken is op dit moment, die hemzelf dienen. Misschien jou niet, maar als eerste dient hij ZELF op nummer 1 te komen!

Meer ruimte voor zijn hobbies is daar 1 van! Sport!

We zien in de kaarten dat hij op dit moment druk bezig is met dit nieuwe begin voor hemzelf te creëren. Dat hoeft niet altijd zichtbaar te zijn in de buitenwereld.

Ook jij komt voor in dit nieuwe begin, want je “hangt” nog steeds in zijn hoofd. De woorden die je gezegd hebt, blijven zich herhalen in zijn hoofd.

Vele tweelingzielen zijn nu even in “stilte”, omdat er allemaal interne processen gaande zijn. Sommigen weten dus letterlijk ook niet wat te zeggen, omdat ze van jou een veel sterkere energie voelen, wat ze niet gewend zijn.

Let op: laat je niet klein maken door je tweelingziel en kom áltijd voor jezelf op! Al is het in sommige gevallen verstandiger om de boel de boel te laten en het tussen jullie even te laten rusten, in plaats van nog meer olie op het vuur te gooien en er “over te willen praten”.

Praten lost niet altijd alles op, helemaal wanneer je energetisch en qua bewustzijn niet op hetzelfde level zit! You can’t make the heart feel something that it won’t!

Hij voelt sterk dat hij je beter wil leren kennen. Dit voelt hij al een tijdje. Hij is soms ook echt bewust met jou bezig. Dan gaan er gedachtes in hem om, waarom jullie niet hebben “gewerkt” als stel samen. Hij ziet nog niet helemaal goed in, dat een groot deel daarvan bij hem ligt ;-)

Maar ziet wel steeds meer jouw toegevoegde waarde in, in zijn leven. Steeds meer waardering voor jou voelt hij. “Tussen de bedrijven door”, want sommigen hebben het ook gewoon echt heel druk!

Bij sommige tweelingzielen is er een bepaalde passie die hij niet de ruimte heeft gegeven, al een tijdje niet. Deze passie kan ook met jou te maken hebben, bijvoorbeeld dat jullie samen graag dansen, of surfen, of zwemmen, of hiken. Omdat jullie nu niet (meer) bij “elkaar” zijn, heeft hij dit ook al een tijdje niet meer gedaan.

Hij mist dit!

Hij begint steeds meer het gemis te beseffen van een leuke, fijne, goede relatie in zijn leven. Van een STABIELE relatie in zijn leven!

Hij voelt zich nog altijd wat onrustig, maar ziet wel sterk in, dat hij die onrust los wil gaan laten en om wil gaan ruilen voor stabiliteit! Ook in jullie communicatie mag dit vanaf dit Otterseizoen meer gaan ontstaan!

Waar hij voorheen lukraak afspraken maakte en ze dan weer afzegde, zal hij nu meer bewust worden van dat hij jou daarmee kan kwetsen en dat het belangrijk is dat hij eerst even goed nadenkt over wat nu handig is. Hij gaat dus wat meer bij zichzelf te rade!

Of hij zegt mogelijk de ander af, in plaats van jou, waar het voorheen altijd was dat jij naar de achtergrond geschoven werd! Dit heeft alles te maken met de waardering voor jou die kan gaan toenemen bij hem.

Ja, hij heeft soms tig ideeën waar hij mee aan de slag wil. Ja, er zijn veel vrouwen in zijn leven. Maar hij ziet steeds meer in, dat niet alles waarde toevoegt aan zijn leven.

Hij mist stabiliteit.

Mogelijk is jullie contact de afgelopen tijd meer verdiept en wat hechter geraakt, waardoor hij getriggerd is geraakt in zijn gemis van een fijne leuke GELIJKWAARDIGE relatie.

Maar, hij is nog niet helemaal zover, want er speelt nog altijd een karmische patner een rol, een karmische situatie met familieleden, of een ander hoofdstuk dat hij maar niet kan afsluiten. Het achtervolgt hem, zo voelt hij het.

Hij wordt nu dus eerst bewogen om meer tijd voor zichzelf vrij te maken, zodat hij meer stabiliteit voor zichzelf kan creëren, ook op het gebied van GELD. Want dit brengt bij sommigen ook best wat zorgen met zich mee, waardoor ze maar door blijven gaan in hetzelfde destructieve rondje!

Zoekende zijn naar antwoorden en steeds van alles uitproberen uit angst om tekort te hebben, helpt niet om dezelfde cirkel te doorbreken. Een gebrek aan geld heeft namelijk te maken met gebrekkige energie. Lager trillende energie. Verkeerde overtuigingen ten aanzien van geld.

Met de 5-2 sjamanistische reis, gaan we deze overtuigingen ombuigen! Ook JIJ verdient welvaart!

Heel mooi ook hoe mijn tweelingziel dit tegen me zei in zijn voice message. Hij zei dat hij er nu echt voor wilde gaan voor wat hij leuk vindt, want ja, “dat verdien ik”! LOVE IT!

MEET-UPS vinden plaats.

De boodschap die ook sterk naar voren komt in de kaarten, is een visie van “met elkaar rond de tafel”, of “aan de telefoon met elkaar” en “videobellend”. Misschien wel onder de douche? ;-)

Op verschillende manieren wil er een meet-up plaatsvinden tussen de tweelingzielen, zodat zij hun (gezamenlijke) visie met elkaar kunnen bespreken en aan elkaar bekend kunnen maken waar hun hart ligt. Al zullen ze mogelijk niet direct helemaal open zijn over de toekomstvisie en eerst een beetje de kat uit de boom kijken. Helemaal voor degenen die elkaar al een behoorlijke tijd niet gesproken en/of gezien hebben!

Maar ook, omdat vele tweelingzielen dit helemaal niet zo gewend zijn! Vaak zijn relaties moeizaam geweest en communicatief erg gesloten, omdat er vanuit een gesloten hart werd geleefd. Het heeft dus een aanlooptijd nodig om hiervan een nieuwe gewenning te maken en uit de comfortzone te durven komen!

Er wil bij sommigen ook geknuffeld worden! Ook wanneer jullie elkaar al zolang niet hebben gezien! En bij weer anderen misschien een kus erbij.

In ieder geval vinden deze meet-ups steeds meer plaats tussen de tweelingzielen, omdat het tijd is voor de Taripay Pacha om meer vorm te gaan krijgen.

“Het tijdperk waarin we onszelf weer terugvinden”.

En dat betekent ook de acceptatie van onze gevoeligheid. Van álle kanten van ons mens-zijn en ons Goddelijke zijn. De integratie van beide!

We houden onze tweelingziel vaak nog op afstand, omdat we bang zijn om gekwetst te raken. Een “relatie” wordt zo “een droom” die ver weg is, maar wel lekker veilig. Maar daarvan groeien we niet en zo kunnen we nooit in harmonie herenigen! Het wil naar de aarde worden gebracht jullie verbinding! En dat mag beginnen met een rustige aanvang van enkele communicatie. (Het hoeft niet direct hard van stapel. Hardlopers zijn doodlopers!).

Om deze reden blijven vele tweelingzielen ook voortgaan met werk wat niet werkt. Omdat ze dit nu eenmaal zo gewend zijn.

Voor de tweelingzielen betekent het dat er meer herenigingen gaan plaatsvinden vanaf dit jaar, omdat steeds meer het pad van het hart wordt gevolgd (medicijnwiel-jaarprogramma!).

Er is steeds meer tevredenheid in het collectief en steeds minder ONRUST die de overhand neemt, waardoor de tweelingzielen nog veel liefde buiten zichzelf zoeken.

Wat voor studie moet ik doen? Wat is mijn zielsmissie? Welke kant ga ik op? Waar ga ik wonen?

Het zou eigenlijk allemaal niet relevant hoeven zijn, wanneer je vóelt dat het goed zit en jij je thuisvoelt bij jezelf. Dan heb je namelijk het vertrouwen dat de antwoorden vanzelf zullen komen, op het moment dat dit juist is voor het grotere geheel (dit is de Divine Masculine-energie die het geheel kan overzien, de adelaarsvisie, het “waarom”).

Dit gevoel zal worden meegebracht naar de MEET-UP, maar daarvoor is het eerst nodig dat er meer helingwerk plaatsvindt, zodat er meer rust en helderheid bij ieder afzonderlijk kan gaan ontstaan.

Pas vanuit die helderheid kunnen we vooruit bewegen (de natuur is nog niet zover!). Zodat we weten wie we zijn. Weten wat we willen en daardoor onze grenzen (her)kennen en durven aan te geven.

Anders gebeurt het al snel dat er tussen de tweelingzielen (ook degene die al getrouwd zijn of samen) weer een afhankelijkheidsband ontstaat, waardoor dezelfde karma weer terugkeert in ons leven en dat willen we juist niet meer!

In die meet-up wordt bij sommigen ook gesproken over kinderen. Misschien hebben jullie al kinderen samen en wil de ander weten hoe het met ze gaat. Misschien zullen jullie het over jullie toekomst hebben en of jullie kinderen willen! Of misschien gaat het zelfs over jullie innerlijke kinderen en jullie wonden.

Eigenlijk pas in de meet-up kan er dieper worden gesproken over van alles wat er op het hart ligt.

We verwachten soms teveel van onze Divine Masculines. Dat ze hun hele hebben en houwen met ons delen over de app, maar veel mannen (ook vrouwen) zitten zo niet in elkaar. Het is te afstandelijk. Het is te ver weg. Het is te onpersoonlijk.

Sommigen zijn heel kort af op de app, of sturen zelfs helemaal niks terug, terwijl ze IRL (in het echte leven) veel meer praters zijn.

GIVE YOUR TWINFLAME A BREAK.

Verwacht niet teveel van de ander, zodat de ander voldoende ruimte heeft om zichzelf te kunnen zijn.

Dat geldt ook voor jezelf zoals ik eerder vertelde! Verwacht niet teveel van jezelf, zodat alles goed is zoals het is. Jij bent goed zoals je bent.

Ja, je hebt verbeterpunten, maar je bent niet slecht. Je doet het niet fout. En je bent niet “minder” omdat sommige dingen je niet lukken in vergelijking tot anderen. (Haal je aandacht wat meer af van de buitenwereld als je dit zo voelt!).

JIJ BENT GEWOON JIJ. En goed zoals je bent.


Wanneer je leert hoe je jezelf die ruimte kunt geven, ontstaat dit ook vanzelf richting de ander. Dat geeft een heel ander gevoel en andere dynamiek in jullie relatie!

Er gaan ook meet-ups plaatsvinden OP en tijdens het werk! Meer serieuzere meet-ups! Misschien eerst aan de koffieautomaat, dan dit keer aan de tafel om wat meer in gesprek te gaan met elkaar over een mogelijk gezamenlijk project. Hierdoor leren jullie elkaar ook wat beter kennen, ook al is dat eerst op zakelijk niveau. En je voelt het misschien al aankomen: “oh, oh, daar komen weer lessen voor mij aan om te leren ;-)”. Weet dat alles gebeurt met een hogere reden!

Sommige gesprekken – ook buiten het werk om – gaan ook heel specifiek over de (gezamenlijke) zielsmissie. Het kan zelfs zijn dat jouw tweelingziel jou om hulp vraagt (om jouw zienswijze) bij het opstarten of laten groeien van zijn bedrijf / zielsmissie. Een teken dat de ander wat jij zegt en wie jij bent serieus neemt!

Geef gerust je advies! Ook al is het niet wat past bij de ander (dat kan), je advies alleen al zet de ander aan het nadenken over alle mogelijkheden.

Andere invalshoeken brengen altijd nieuwe frisse energie en mogelijkheden!

VOEL JE NIET TEVEEL!

Ik heb dit gevoel vaak en twijfel dan of ik mijn tweelingziel wel een bericht zal sturen, ook vaak omdat het nogal lappen tekst zijn die ik stuur ;-) Maar tóch voel ik dan gewoon om het alsnog te sturen. Blijkt achteraf dan toch altijd wel weer dat hij er iets mee doet of over na is gaan denken.

Zo stuurde ik hem een tijdje terug dat het belangrijk was om echt specifiek “sjamanistische” mannencirkels te gaan organiseren, zodat hij de juiste klanten zou gaan aantrekken. Nu noemt hij het namelijk gewoon “mannencirkel”. Ik gaf hem daarbij allemaal adviezen over wat hij zou kunnen doen, zoals ik mijn bedrijf ook heb opgebouwd als Sjamaan.

Hij heeft altijd een afkeer gehad van het woord “Sjamaan”, geen idee waarom, maar dit keer hoorde ik hem voor het eerst (!) tegen me zeggen: dat hij klaar was voor zijn “sjamanistische mannencirkels”!

Terwijl ik toen ik dat vorig jaar zo stellig tegen hem zei, een twijfel voelde, omdat ik wist dat hij een afkeer had van het woord “Sjamaan”, maar tóch voelde ik om dit zo stellig te zeggen. Zo zie je maar weer hoe belangrijk het is om dicht bij jezelf te blijven en voet bij stuk te houden, ook bij je tweelingziel!

Wees niet bang om de ander te verliezen, door jezelf te zijn!

Andere meet-ups vinden plaats op reis! Mogelijk ontmoeten jullie elkaar met de backpacks, of reist de ander naar jou toe in het buitenland (of andersom). Ook “familieaangelegenheden” zie ik voorbijkomen. Misschien hebben jullie gezamenlijke vrienden, die ook familie van hem zijn? Of is er een verbinding met zijn moeder of zus die je ergens mee helpt?

Wie weet wat 2023 allemaal nog kan gaan brengen lieverds!! Houd je oren en ogen open voor alle mogelijkheden!

En natuurlijk vooral je hart.

No hay nadie como tú.

Vergeet dat nooit: “er is niemand zoals jij”.

Zie ik jullie op 2 februari tijdens de live?

Vind jouw Spirit.

Liefs en Aho,

Avalon Sjamaan


MEDICIJNWIEL-JAARPROGRAMMA

Meer lezen over dit programma kan hier.


MAANBRIEF

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws voor tweelingzielen en mijn aanbod? Hier meld je je aan voor de maanbrief die ik iedere nieuwe en volle maan verstuur.

Mon, 23 January